Jump to content

ΑΜΡΑ


 Share

Recommended Posts

Καλημέρα φίλε Arthur,

 

Αυτό που σου είπαν η Νεφέλη, ο Σείριος και ο Σπίντι είναι ουσιαστικά πως δεν επιθυμούμε να «ξεπλύνουμε» την ΑΜΡΑ (ή όποια ΑΜΡΑ) εδώ μέσα. Δεν μας απασχολεί τι γίνεται στο εσωτερικό της κάθε οργάνωσης. Αυτό που μας απασχολεί, είναι να διασφαλίσουμε πως αυτό εδώ το forum δεν είναι ούτε προθάλαμος ούτε «ψαραγορά» για επιστράτευση.

 

Παρακαλώ λοιπόν και τη μια πλευρά και την άλλη να κρατήσουν σιγή μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα.

 

Εσύ ο ίδιος με διαβεβαίωσες πως το θέμα έχει πάρει ήδη το δρόμο του, συνεπώς οι όποιες αποκαλύψεις είναι περιττές (και κάνουν κακό, μετατρέποντας αυτό το χώρο σε πεδίο μάχης).

 

Αναλογίσου το εξής:

 

Αν έρθουν στοιχεία που να δείχνουν προσυλητισμό εκ μέρους της ΑΜΡΑ στο εδώ φόρουμ, νομίζω είναι υπέρ αρκετό ώστε να καταλάβουν όλοι το ποιόν αυτής της οργάνωσης. Αν θες μπορείς να τα αναρτήσεις σε δικό σου χώρο τα εξτρά στοιχεία και όταν ξεκαθαριστεί το θέμα, το παρόν τόπικ θα κλειδωθεί μετά από λίγο και θα μπει σύνδεσμος προς τα στοιχεία που δείχνεις.

 

Το θέμα όμως για το Αβάπτιστο θα τελειώσει εκεί.

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sorry κιόλας, αλλά νιώθω ότι βλέπω Χριστίνα Λαμπίρη..

 

Αρθούρε στείλε ό,τι ουσιώδη στοιχεία έχεις με pm στους συνονιστές και σταματήστε αυτή την κατάσταση. Καταντά κουραστικό και ενοχλητικό

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει, οκ, κανένα πρόβλημα. Είναι κακό να παρεθέτω μια άποψη σχετικά με τα "τυπικά" τους ; Αυτή η άποψη είναι προσωπική, έτσι ; Υπάρχει πρόβλημα σ' αυτό ; Αν προσπαθήσω δηλ. να αναλύσω - σύμφωνα με το δικό μου σκεπτικό - αυτά που ισχυρίζονται αυτοί, πειράζει αυτό ;

 

Δες λίγο το μύνημά μου, αν θέλεις σε παρακαλώ :

 

***Τα κείμενα και οι εικόνες της ΑΜΡΑ αφαιρούνται διότι όπως μας πληροφόρησαν είναι cpyrighted***

 

 

Κοιτάξτε λίγο το παραπάνω. Αρχικά και με την πρώτη ματιά, 3 παρατηρήσεις.

 

1) Χρήση της μουσικής. Σε μία "κατανυκτική" όπως αναφέρεται τέλεση ενός συμβάντος, η μουσική χρησιμοποιείται για να εξημερώσει, να χαλαρώσει, να "ναρκώσει" τα μέλη. Γιατί ασφαλώς δεν βάζουν χιπ-χοπ να παίζει, αλλά υποθέτω πως βάζουν απαλή μουσική, επιβλητική, συμφωνική δηλ. κάποιο ορχηστρικό κομμάτι, μελωδικό κτλ. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό ; "καλώς ήλθατε στον κόσμο του "φεύγα" ", αυτό σημαίνει.

 

2) Δεν στέκομαι στο σύμβολο της Πεντάλφας, γιατί δεν έχει σημασία, αλλά στέκομαι στην επεξήγηση που ακολουθεί αυτό, δηλ. στο "σύμβολο της πεμπτουσίας και του αιθερικού". Γιατί υπάρχει αυτή η επεξήγηση ; Γιατί αυτός που συντάσει το Τυπικό, θεωρεί πως πρέπει να το εξηγήσει, αλλά - προσοχή - να το εξηγήσει σύμφωνα με ερμηνεία που δεν είναι δική του. Και γιατί θεωρεί πως πρέπει να το εξηγήσει ; Όταν εγώ γράφω κάτι, βάζω επεξήγηση σ' αυτό που γράφω (και αυτήν την επεξήγηση την χωρίζω από την πρότασή μου με κόμματα ή με παύλες π.χ ,[επεξήγηση], ή -[επεξήγηση]- γιατί δεν είμαι σίγουρος τι θα εννοηθεί από τους αναγνώστες μου. Για δική μου ασφάλεια το κάνω. Λέω πχ. το σύμβολο της πεντάλφας (αν το αφήσω έτσι, χωρίς επεξήγηση, ένας θεός ξέρει τι θα καταλάβουν αυτοί που το διαβάζουν), γι' αυτό λέω "το σύμβολο της πεντάλφας - σύμβολο της πεμπτουσίας και του αιθερικού - " κι έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο. Αυτό όμως το κάνω για κάποιους που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ με τα όσα διαβάζουν. Αυτοί που υποτίθεται είναι ΣΧΕΤΙΚΟΙ, γιατί το κάνουν ; (εδώ, στο πολύ λεπτό αυτό σημείο κρύβεται η τεχνική του επαναπρογραμματισμού κι όσο αυτό κι αν σας φαίνεται αστείο ή αμειλητέο ή "ψιλά γράμματα" όπως λέμε για να παρατηρηθεί από κάποιον, αυτό είναι που προκαλεί την υποβολή στο υποσυνείδητο των ανθρώπων - μελών και τα κάνει ρομπότ)

 

3) "Σε επικαλούμαστε, πνεύμα της Φωτιάς", καθαρή, πεντακάθαρη επίκληση της μαντάμ Μύριαμ και της κρυστάλλινης σφαίρας της. Και ; Επειδή επικαλείσε το πνεύμα, το πνεύμα θα σ' ακούσει ; Τσαρλατανισμός, απάτη, κομπογιαννιτισμός. Στον 21ο αιώνα, που οι άνθρωποι φτιάχνουν υποβρύχια εργαστήρια και σταθμούς για να μελετήσουν την ζωή του βυθού και να πειραματιστούν (επιστήμονες με α....δια, όχι παίξε - γέλασε) πάνω σε θεραπείες ιών, αυτοί : "σε επικαλούμαστε πνεύμα της φωτιάς!".

 

αυτό, είναι μια προσωπική άποψη, έτσι ; Πειράζει να ερμηνεύω τα "τυπικά" τους έτσι όπως εγώ νομίζω ; που είναι το πρόβλημα ;

Edited by Αυγερινός
Link to comment
Share on other sites

Τίποτε δεν πειράζει από αυτά που λες. Όμως σκέψου ότι το παρόν θέμα είναι και σε "αναμένα κάρβουνα". Καλύτερα, αν θες οι απόψεις σου να περαστούν ως απόψεις και όχι ως επιθέσεις, να περιμένουμε λίγο να ξεκαθαρίσει το θέμα και μετά ο καθένας θα μπορεί να πει τη γνώμη του γνωρίζοντας.

 

Μη βιάζεσαι. :)

Link to comment
Share on other sites

Avari, σκέψου αρχικά πως είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει αυτά που θέλει.

Επίσης είμαστε από τους παλιότερους στο χώρο, αν όχι οι παλιότεροι, και έχουμε περάσει κι από τέτοιου είδους φουρτούνες. Δεν είναι τίποτα. Τα θυμόμαστε και γελάμε.

 

Τέλος παρακαλώ και τις δυο μεριές να σταματήσουν την λασπολογία, γιατί όπως είπαμε, ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ τι κάνετε στο χώρο σας.

 

 

Speedy, δες το σήμα του :

 

"The Art of Pizza". Επιδιώκει να σας γελοιοποιήσει κατάφατσα και δεν το έχετε αντιληφθεί.

 

Δεν είναι τυχαίο φίλε. Ειρωνεία είναι που στρέφεται προς το "Artofwise".

 

Βλέπεις δεν κρατιέται να τελειώσει μαζί μας πρώτα και μετά ν' αρχίσει μ' εσάς. Σας έριξε ήδη την πρώτη βολή.

 

Τα υπόλοιπα που είπε, τα τελευταία ασεβή ειρωνικά του σχόλια περί του τελετουργικού τυπικού και του Πνεύματος του Πυρός, αποδεικνύουν του λόγου μου το αληθές.

 

Γι' αυτόν δεν υφίσταται Εσωτερισμός, Τελετές, Αποκρυφισμός, Άγνωστες δυνάμεις, άλλες Οντότητες.

 

Και δικαίωμά του όντως να πιστεύει κάτι τέτοιο.

 

Αλλά όχι και να επιτίθεται σε όποιον τα αναγνωρίζει , τα πιστεύει και τα ερευνά.

 

 

Ετοιμαστείτε Speedy. Γιατί ήδη άρχισε την επίθεσή του στον ίδιο τον Πυρήνα σας.

 

 

ΥΓ: Σείριε, είναι βαριά κουβέντα να με αποκαλέσεις "Αλάνι".

Link to comment
Share on other sites

Όλοι έχουμε προσωπική άποψη για κάποιον άλλο...

Όμως όταν η άποψη αυτή έχει αρνητικό χαρακτήρα και μορφή επίθεσης, είτε με στοιχεία είτε όχι, δεν υπάρχει λόγος να προβάλλεται δημόσια και ειδικά με τέτοιο τρόπο. Με τον ίδιο τρόπο θα σταματούσαμε οποιοδήποτε άλλη αντιπαράθεση μεταξύ δύο μελών.

 

Τέλος αφού λες πως υπάρχουν στοιχεία τότε μπορούμε να περιμένουμε μέχρι την παράθεσή τους και μετά να αναλάβει ο συντονισμός και να διώξει οποιοδήποτε μίασμα.

 

Έχεις θέσει πολλές από τις απόψεις σου κατά της ΑΜΡΑ. Καιρός είναι να περάσουμε σε κάτι ουσιώδες που θα μας δώσει στοιχεία να περάσουμε σε κινητοποιήσεις. Με αυτά που παραθέτεις δεν ξεδιαλύνεις την εικόνα απλά υπενθυμίζεις την κατάσταση που επικρατεί και μας είχες υποδείξει στην αρχή.

Link to comment
Share on other sites

Η τακτική, προυποθέτει σκέψη.

Η στρατηγική προυποθέτει ανάλυση της σκέψης και εκροή αποτελεσμάτων δράσης.

 

Όταν αυτά γίνονται στο background, στο foreground δεν υπάρχει βράση, αλλά φωτιά.

 

Για τελευταία φορά, παρακαλώ πολύ να ηρεμίσουν και οι 2 πλευρές, μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα. Προς το παρόν απλά λέμε.

 

Τα δε στοιχεία εναντίον της ΑΜΡΑ ξαναλέω πως ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

Τα μόνα στοιχεία που αφορούν το εδώ φόρουμ είναι αυτά του προσυλητισμού. Μόνο γι'αυτά θα επιτραπεί διάλογος, ειδάλλως το φόρουμ θα καταντήσει πεδίο μάχης.

 

Παρακαλώ πολύ σεβαστείτε το αυτό, νομίζω σας αντιμετωπίζω και τους 2 πολύ ευγενικά και λογικά.

 

Παρακαλώ επίσης τα μέλη του φόρουμ να μην συνεχίσουν να ασχολούνται άλλο με αυτό το θέμα. Όταν έρθει η ώρα θα δημοσιευθούν εδώ στοιχεία από τη συντονιστική ομάδα. Μέχρι τότε, παρακαλώ σιγή.

 

Καλημέρα σε όλους.

Link to comment
Share on other sites

Τα μόνα στοιχεία που αφορούν το εδώ φόρουμ είναι αυτά του προσυλητισμού. Μόνο γι'αυτά θα επιτραπεί διάλογος, ειδάλλως το φόρουμ θα καταντήσει πεδίο μάχης.

 

OK, εγώ δεν θα ξαναγράψω σ' αυτό το θέμα μέχρι να στείλω αυτά τα στοιχεία. Μπορείτε να μελετήσετε τις ήδη υπάρχοντες απαντήσεις του μέλους Avaris στο φόρουμ σας. Είμαι βέβαιος πως θα βρείτε πολλά στοιχεία που αποδικνύουν την προσπάθεια που κάνει μέχρι να ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ να αποστείλω ΚΑΙ τα pm's του σε κάποια μέλη.

Link to comment
Share on other sites

Κάθε ηλεκτρονική κοινότητα έχει κάποια μέλη. Κάποια απο αυτά είναι πιο ενεργά, κάποια άλλα όχι.

 

Δημιουργούνται φιλίες, αλληλοεκτιμήσεις, αντιπαλότητες.

 

Οι κοινότητες αυτές όλο και αυξάνονται. Φυσιολογική κι επιθυμητή εξέλιξη.

 

Κάποια μέλη αυτών των κοινοτήτων επιθυμούν ενίοτε να ιδρύσουν μια νέα κοινότητα, ένα νέο φόρουμ.

 

Πως θα ιδρυθεί αυτό το νέο φόρουμ?

 

Ποιά είναι η "πάγια" διαδικασία?

 

Ο ή οι ιδρυτές του το γνωστοποιούν στους φίλους και γνωστούς απο τα φόρουμ που ήδη συμμετέχουν όλοι μαζί.

 

Σε ανθρώπους που έχουν επιδείξει "ενεργή" και "ενδιαφέρουσα" συμμετοχή στους διαλόγους των φόρουμ.

 

Τα άτομα αυτά είναι πάντα "δυναμικά" και με "προσωπική άποψη".

 

Ποτέ πιόνια.

 

Και αυτός είναι ο σκοπός άλλωστε.

 

Το φόρουμ χρειάζεται "δυναμικές προσωπικότητες" για να αναπτυχθούν με ενδιαφέρον τρόπο οι διάλογοι.

 

Η πρόσκληση αυτή λοιπόν, που δεν γίνεται προς όλους, είναι "τίτλος τιμής". Απόδοση αναγνώρισης της πνευματικής αξίας κάποιου.

 

Κάποιοι απο αυτούς δέχονται και κάποιοι όχι.

 

Κάποιοι έχουν την ευγένεια να ανταποδώσουν την τιμή λέγοντας ένα "ευχαριστώ για την τιμή , αλλά είμαι τόσο πνιγμένος που δεν έχω την ευχαίρεια να συμμετάσχω στο φόρουμ σου. Σου εύχομαι όμως καλή επιτυχία".

 

Κάποιοι άλλοι, δεν εκτιμούν την τιμή που τους γίνεται με την αναγνώριση της αξίας τους και απαξιούν ακόμη και ν' απαντήσουν στην πρόσκληση.

 

Κάποιοι άλλοι έχουν την ευγένεια να εγγραφούν και σιωπηρά να απέχουν μη συμμετέχοντας ποτέ.

 

Σας είναι άγνωστα αυτά?

 

Επίσης, όλοι πηγαινοερχόμαστε σε διάφορα φόρουμ. Μιλάμε μεταξύ μας. Κι όταν εντοπίζουμε κάτι κατά την γνώμη μας αξιόλογο, το λέμε στους διαδικτυακούς μας φίλους. Θέλουμε να το μοιραστούμε. Θα θέλαμε επίσης τον ενδιαφέροντα συνομιλητή μας να είναι συνομιλητής μας και στο άλλο φόρουμ που συμμετέχουμε. Διότι νοιώθουμε πως κερδίζουμε απο τον διάλογο με αυτό το άτομο.

 

Λέω κάτι καινούριο?

 

Το ίδιο έκανα λοιπόν κι εγώ.

 

Όταν πριν ένα χρόνο ίδρυσα το προσωπικό μου φόρουμ προσκάλεσα κάποια άτομα που εκτιμούσα εδώ μέσα.

 

Κάποιοι ήλθαν, κάποιοι άλλοι όχι.

 

Κάλεσα μάλιστα μέχρι και την ίδια τη Νεφέλη. Τον Αυγερινό. Και μερικούς ακόμη που θα ένοιωθα τιμή μου να τους έχω συνομιλητές. Κάποιοι απάντησαν , κάποιοι όχι. Κάποιοι ήλθαν, κάποιοι όχι.

 

Την άνοιξη έγινα μέλος στο AMORC. Συμμετείχα ενεργά στο forum τους και έγινα και Συντονιστής.

 

Το φορουμ είχε λίγα μέλη. Ήθελα να το μετατρέψω σε ένα απο τα πλέον αξιόλογα φόρουμ Εσωτερισμού στην Ελλάδα.

 

Κατέφυγα λοιπόν στην ίδια , πάγια διαδικασία. Αξιόλογο φόρουμ σημαίνει δυναμικά άτομα με δυνατό πνεύμα και ποικίλες πεποιθήσεις που με τις εκ διαμέτρου διαφορετικές απόψεις τους θα έκαναν τους φιλοσοφικούς περί Εσωτερισμού διαλόγους να ανθίσουν και να έχουν βάθος κι ενδιαφέρον.

 

 

Ενημέρωσα λοιπόν τα αξιόλογα άτομα που γνώριζα σε διάφορα φιλοσοφικά φόρουμ και τα προσκάλεσα να συμμετάσχουν με την πνευματική ισχύ τους και την διαφορετικότητα του λόγου τους.

 

Ανάμεσα σε αυτούς, ήταν και ο Σείριος ο οποίος ούτε μου απάντησε , ούτε και ήλθε να συμμετάσχει.

 

Η αναγνώριση της αξίας σου Σείριε απο μέρους μου, μέσω της Τιμητικής πρόσκλησής μου, ονομάζεται προσηλυτισμός?

 

Και αν το θεώρησες έτσι, γιατί δεν έθεσες θέμα τότε και αφήνεις να εξελιχθεί αυτή η ανεδαφική νοσηρότητα τώρα?

 

Εσύ Νεφέλη, αφού γνώριζες απο πρώτη στιγμή την πίστη μου στην Ατραπό των Ταγμάτων, θεώρησες Προσηλυτισμό την (αναπάντητη απο εσένα) πρόσκλησή μου να συμμετάσχεις στο προσωπικό μου φόρουμ?

 

Το ίδιο ισχύει και για σένα Αυγερινέ. Σου έκανα πρόταση ταυτόχρονα με την Νεφέλη.( ούτε εσύ απάντησες). Η τιμητική αυτή πρόσκληση που αναγνώριζε απλώς την πνευματική σου αξία, ήταν προσηλυτισμός?

 

Κι εαν το εκλάβατε έτσι απο τότε, γιατί δεν θέσατε θέμα? Γιατί δεν με διαγράψατε?

Edited by Avaris
Link to comment
Share on other sites

Άλλο forum, άλλο forum τάγματος. Μη τα συγχέεις.

 

Παραδέχεσαι, δημόσια, ότι προσκάλεσες μέλη στο φόρουμ του τάγματος;

 

Γιατί η δική μου πρόσκληση αφορούσε ένα άλλο φόρουμ, όχι αυτό της ΑΜΡΑ.

 

Αν το παραδέχεσαι, γράψτο εδώ. Αν όχι, περίμενε σε παρακαλώ, όπως και οι υπόλοιποι.

Link to comment
Share on other sites

Άλλο forum, άλλο forum τάγματος. Μη τα συγχέεις.

 

Παραδέχεσαι, δημόσια, ότι προσκάλεσες μέλη στο φόρουμ του τάγματος;

 

Γιατί η δική μου πρόσκληση αφορούσε ένα άλλο φόρουμ, όχι αυτό της ΑΜΡΑ.

 

Αν το παραδέχεσαι, γράψτο εδώ. Αν όχι, περίμενε σε παρακαλώ, όπως και οι υπόλοιποι.

 

 

Το φορουμ είναι φόρουμ Αυγερινέ. Όποιος και αν είναι ο ιδρυτής του. Είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων και μόνο. Και τίποτε άλλο.

 

Μήπως δεν γνωρίζετε ποιοί είναι οι ιδρυτές του Esoterica? Τι σημαίνει αυτό? Ότι τα μέλη του φορουμ είναι και μέλη του "Φορέα" ιδιοκτησίας του φορουμ? Μην τρελλαθούμε κιόλας. Δηλαδή, τα χιλιάδες μέλη του φόρουμ είναι "προσήλυτοι"? Αυτό εννοείς?

 

Και ήμουν σαφής παραπάνω.

 

Εαν ο Σείριος που - ναι τον προσκάλεσα να συμμετάσχει στο φόρουμ και ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΑΓΜΑ - ένοιωσε με την τιμητική πρόσκλησή μου, απόπειρα προσηλυτισμού του αντί για "αναγνώριση της πνευματικής του ισχύος και αξίας" να βγει και να το πει.

Link to comment
Share on other sites

Τίτλος Forum ΑΜΡΑ: ΑΜΡΑ - Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα

Παραθέτω:

Νέα: Οι εργασίες της ΑΜΡΑ, έχουν ξεκινήσει στον Πυρήνα της Θεσσαλονίκη, και σύντομα θα ξεκινήσει Πυρήνας στην Λευκωσία. Επίσης όσοι ενδιαφέρονται να λαμβάνουν τις διδασκαλίες παντελώς δωρεάν μέσω email ας επικοινωνήσουν μαζί μας στο (info@amra.gr) Τονίζουμε πως δεν υπάρχει συνδρομή μέλους προς την κεντρική διαχείριση της ΑΜΡΑ. Ο κάθε πυρήνας είναι παντελώς αυτοδιαχειριζόμενος όσον αφορά τα έξοδα λειτουργίας.

 

Απ'την άλλη, όταν πηγαίνω στο esoterica: ESOTERICA.gr .-= Η Πύλη των Μυστηρίων=-.

Δεν βλέπω άμεση αναφορά σε τάγμα ή κάτι. Είναι γενικού περιεχομένου. Προσωπικά δεν γνωρίζω καν ποιοι και τι είναι οι των esoterica, δεν με ενδιέφερε και ποτέ να μάθω. Και δεν αλλάζει και κάτι, αφού δεν γίνεται πουθενά άμεση αναφορά ότι αυτό είναι το φόρουμ του τάδε τάγματος. Ούτε σε τίτλο ούτε πουθενά.

 

Τώρα αν δεν βλέπεις διαφορά στις 2 περιπτώσεις, δεν μπορούμε απλά να συζητήσουμε.

 

Επίσης ξαναρωτάω. Προσκάλεσες ναι ή όχι μέλη στο forum του ΑΜΡΑ;

 

Το οποίο φόρουμ του ΑΜΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜ ΤΑΓΜΑΤΟΣ. Πραγματεύεται πράγματα που αφορούν το Τάγμα. Επειδή πραγματεύεται ΚΑΙ γενικά θέματα δεν αλλάζει κάτι. Τίποτα. Μέχρι και στα νέα, πάνω πάνω στο φόρουμ, λέει τα νέα του τάγματος. Μέχρι και ο τίτλος πάλι για τάγμα μιλάει. Είναι δυνατόν να μπει κάποιος στο φόρουμ σου και να μην πάει στην κεντρική σελίδα, να μην δει τον τίτλο, να μην αναρωτηθεί "Τι είναι αυτό;", να μην πάει στα θέματα του φόρουμ (στις κατηγορίες) που αφορούν αποκλειστικά το Τάγμα;

 

Μα είναι δυνατόν να μην βλέπεις διαφορές;

 

Ο Σείριος είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να σε απασχολεί τώρα. Επειδή γνωρίζω ότι μπορεί να μιλήσει για τον εαυτό του (εάν φυσικά το κρίνει αναγκαίο, εγώ όχι) πολύ καλύτερα απ'ότι μπορώ εγώ γι'αυτόν, δεν σχολιάζω τίποτα πάνω σε αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Κάθε φόρουμ διαπνέεται απο μια αύρα και μια φιλοσοφία.

 

Πάντα κάποια Ομάδα είναι απο πίσω απο την ίδρυση και την ανατροφοδότησή του.

 

Και το δικό σας φόρουμ επίσης διαπνέεται απο μια αύρα και μια φιλοσοφία.

 

Έρχεται κάποιος και αν του κάνει η "αύρα" κάθεται.

 

Εαν δεν του κάνει , φεύγει.

 

Ένα και το αυτό είναι.

 

Το φόρουμ είναι φόρουμ.

 

 

Δεν υποχρεώνεις κανέναν να κάνει τίποτα.

 

Αλήθεια όμως, σκεφτήκατε ότι η κοινότητα του φόρουμ στην πορεία είναι ισχυρότερη απο την Ομάδα Διαχείρισης?

 

Όταν έχεις 1000 μέλη που το καθένα εμφορείται απο κάθε λογής φιλοσοφία, τι πιστεύεις ότι μπορεί να κάνει η Ιδρυτική Ομάδα Διαχείρισης?

 

Ουσιαστικά η Κοινότητα, το σύνολο των μελών είναι που διαμορφώνει τις θεματολογίες και τις γραμμές των θεμάτων.

 

Είναι αδύνατον να διαμορφώσει σε προσηλυτιστικούς όρους μια Μικρή Ομάδα μια άλλη τεράστια. Διότι η κοινότητα είναι ένας τεράστιος ζωντανός οργανισμός.

 

Με την Συλλογική Ψυχή της, τις τάσεις της και τις ροπές της διαμορφώνει μόνη της καταστάσεις, κρατάει ότι θέλει και απορρίπτει ότι δεν επιθυμεί ή αρνείται να απορροφήσει.

 

Φορουμ είναι η ίδια η Κοινότητα των μελών.

 

Εφάρμοσέ το και θα καταλάβεις τι εννοώ.

 

Δημιουργήθηκε ένα σοβαρό ζήτημα.

 

Δημιουργήθηκε ένα λαϊκό δικαστήριο εναντίον μου.

 

Δώσαμε όλοι τις αιτιάσεις μας.

 

Σου ζητώ εγώ ο ίδιος λοιπόν να το ολοκληρώσεις, αλλά όχι όπως το ξεκινήσατε.

 

Στήστε ένα Ban him down όπως έκανε κάποτε ο El Morya.

 

Στήστε μια ψηφοφορία όπου θα ψηφίσουν τα ήδη εγγεγραμμένα μέχρι χτες μέλη, για το εαν επιθυμούν να παραμείνω στην κοινότητα του Artofwise ή όχι.

 

Δίκαιο δεν είναι?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...