Jump to content

ΑΜΡΑ


 Share

Recommended Posts

  • Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ingmar εσύ ξεκίνησες να μου μιλάς για πένταλντι και ποδόσφαιρα και τώρα το παίζεις αδικημένος γράφοντας ειρωνικά!

Λυπάμαι αλλά χρησιμοποιείς στοίχους που δεν παραλληλίζουν σε καμία περίπτωση στο ειρωνικό ύφος του υπόλοιπου γραπτού σου.

 

Από κει και πέρα αυτά είναι τα επιχειρήματά σου; Με το που ξεκίνησε οποιαδήποτε ενέργεια κατά της ΑΜΡΑ αμέσως να την προασπιστείς χωρίς καν να ζητήσεις στοιχεία κι από τις δύο μεριές! Που είναι η αντικειμενικότητα σου;

 

Για στάσου ένα λεπτό! -_-

 

Για να έχω επιχειρήματα περί ΑΜΡΑ,Speedy,θα πρέπει καταρχάς να την έχω ήδη γνωρίσει από κοντά. Ποιά στοιχεία;Απορώ...

Ούτε που ξέρω προσωπικώς τα μέλη της ΑΜΡΑ. Πως θα μπορούσα; Μόνο μέσω εμάιλ;Αρμόδιοι να μιλήσουν γι αυτήν είναι άλλοι.Πάντως όχι εγώ.

 

Εγώ μπήκα στην ιστοσελίδα τους. Διάβασα ότι είχε αναρτημένες εκεί-προς δημόσια χρήση/ανάγνωση.Και αυτά που παράθεσε ο Αρθούρος,ΔΕΝ είναι σε καμιά ιστοσελίδα της ΑΜΡΑ. Δεν κατανοείς τι σημαίνει αυτό,ουσιαστικά...;

 

Εγώ μίλησα για το φαινόμενο της "δώστα φόρα-πατρίδα τα γραπτά τα εμπιστευτικά!" και για να προλάβω κακό προηγούμενο!

Κατάλαβες τώρα; Αν τώρα εσύ τ'αφήσεις έτσι, δεν το καταδικάσεις, φαντάσου που θα μπορούσε να οδηγηθεί το όλο πράγμα...Και δεν μιλάω για ΑΜΡΑ,έτσι;Δεν πήγα να προασπίσω καμιά εν ενέργεια οργάνωση. Να καταδικάσω ενέργεια και συμπεριφορά ήθελα,προκειμένου αύριο-μεθαύριο να μην ενθαρρυνθεί κανάς απογοητευμένος εξυπνάκιας να βγάζει στη φόρα εμπιστευτικά μυστικά,προσωπικά δεδομένα ή τέσπα οτιδήποτε δεν προορίζεται για άμεση δημόσια χρήση. Κάνε τον κόπο να ξαναδιαβάσεις τα προηγούμενα ρέπλυ μου. Άλλο "προάσπιση οργάνωσης" (αφού δεν είμαι μέλος αυτής)κι άλλο "να εμποδίζεις μια ανάρμοστη και ανέντιμη τακτική"...Με αδικείς,αν εμμένεις σε αυτή την τοποθέτηση σου. :wacko:

 

Αμαν!!Με κάνετε και επανέρχομαι!!!Πληζ μη κάνετε ρέπλυ στο παρόν σχόλιο μου... :8_1_209[1]: Βαρέθηκα!!!

Link to comment
Share on other sites

Χαιρετώ τους φίλους και αναγνώστες του artofwise καθώς και την Διαχείριση, και σας συγχαίρω πραγματικά, για όλη την καλή σας διάθεση ανταλλαγής απόψεων σε θέματα μεταφυσικής και εσωτερισμού.

 

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε, πως το συγκεκριμένο άτομο το οποίο κατέθεσε τα τυπικά, μας παρακάλεσε να γίνει μέλος της ΑΜΡΑ. Παρά το προβληματικό του χαρακτήρα του, τον δεχτήκαμε, ελπίζοντας, ότι η ανθρωπιά που επιδείξαμε θα τον βοηθούσε.

 

Δυστυχώς όμως ο άνθρωπος αυτός, αποδείχτηκε κακόβουλος, ψυχικά διαταραγμένος, και τον απομακρύναμε από την ομάδα, συνιστώντας του να δει κάποιον ειδικό γιατρό για να επιληφθεί του προβλήματος του, καθότι η ΑΜΡΑ, δεν ασχολείται με παθολογικές περιπτώσεις.

 

Το άτομο αυτό συκοφαντεί και διαδίδει διάφορα προσβλητικά και ανυπόστατα, για αυτό και έχει ανατεθεί η περίπτωσή του, στην Δικαιοσύνη. Και τα όσα συνεχίζει και παραθέτει όπως στο φόρουμ σας, θα προσκομιστούν ως επιπλέον στοιχεία. Είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε και τις πηγές από όπου αυτά δημοσιεύονται, γεγονός που πιθανά ? αν και δεν το επιθυμούμε ? να εμπλέξει με κάποιον τρόπο και το αξιόλογο φόρουμ σας.

 

Όσον αφορά τα όσα συκοφαντεί, παρότι δεχόμαστε οποιαδήποτε κριτική, και δεν κρύβουμε από κανέναν τίποτα, αν κάποιος θεωρεί ότι κάπου παρανομούμε, τον προτρέπουμε να ακολουθήσει την νόμιμη οδό.

 

Είμαστε απόλυτα περήφανοι γι? αυτό που κάνουμε, το οποίο είναι σύμφωνο με τους νόμους και τους κανόνες που διέπουν μια πολιτισμένη κοινωνία, όλες μας οι πράξεις είναι τελείως ανιδιοτελείς και σύννομες, και δεν αποσκοπούμε σε κανένα οικονομικό ή άλλου είδους όφελος, αλλά το έργο μας, απλά περιορίζεται στην επιτέλεση του καθήκοντος, προς τον συνάνθρωπό μας και την κοινωνία μας εν γένει.

 

Η Διεύθυνση της ΑΜΡΑ

Link to comment
Share on other sites

Μάλιστα, ωραίο το παραμύθι σας αλλά δεν έχει δράκο.

 

Αρνείστε ότι έχετε χαρακτήρα σέκτας ; Τότε πως δικαιολογείται το παρακάτω ;

 

***Τα κείμενα και οι εικόνες της ΑΜΡΑ αφαιρούνται διότι όπως μας πληροφόρησαν είναι cpyrighted***

Edited by Αυγερινός
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ τα μέλη που σεβάστηκαν την προτροπή μου να μην γραφτεί τίποτε άλλο σε αυτό το θέμα, μέχρις ότου (και εάν) έρθουν στοιχεία για το εμπλεκόμενο μέλος και μόνο.

 

Διευκρινίσαμε δε, ουκ ολίγες φορές, πως περαιτέρω στοιχεία κατά της ΑΜΡΑ δεν αφορούν αυτό το φόρουμ διότι δεν επιθυμούμε να εμπλακούμε σε κάτι που δεν μας αφορά ούτε στο ελάχιστο.

 

Ευχαριστώ όσους σεβάστηκαν και αυτό.

 

Για τους υπόλοιπους, δυστυχώς με οδηγείτε στο κλείδωμα του θέματος, μέχρις ότου έρθουν στοιχεία. Αν δεν έρθουν ποτέ, αν δηλαδή περάσει πολύς καιρός, θα γράψω σχετικά στο τέλος του θέματος αλλά το θέμα θα παραμείνει κλειδωμένο.

 

Οποιοδήποτε άνοιγμα παρόμοιου θέματος στο φόρουμ θα οδηγήσει στην άμεση διαγραφή (και όχι κλείδωμα) του, καθώς και στην άμεση διαγραφή του μέλους που το άνοιξε.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Κατόπιν ενημέρωσης από την Διαχείρηση της ΑΜΡΑ, παραθέτω το μήνυμα που ζητήθηκε να δημοσιευτεί εδώ, προς ξεκαθάρισμα και λήξη του όλου ζητήματος:

 

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ (Arthur Conan D.) ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2008, ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

 

ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,

ΜΑΡΙΝΑ

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...