Jump to content

Επτά χρόνια φαγούρας....


Recommended Posts

  • Replies 34
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Γεια σας είμαι ο Dromos και είμαι ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ.

(ή δεν είμαι παντρεμένος)

Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα???

 

Νομίζω οτι έτσι πρέπει να ξεκινά το κάθε post σε αυτό το θέμα και μετά να λέγετε η άποψη του καθενός, να δούμε πόσο εκ του ασφαλούς είναι ο καθένας!!! (χι χι χιιιιιι)

 

Καλό κουράγιο κύριοι συνάδελφοι!

Edited by Dromos
Link to comment
Share on other sites

Ingmar...

 

Γράψε πρώτα κάτι σοβαρό και μετά να με πιάσεις στο στόμα σου.

 

Γκέγκε;

 

Σε βρήκα στις μαύρες σου...;

 

Σοβαρά πράγματα έχω γράψει.Ελάχιστοι κάνουν τον κόπο να απαντήσουν.Άμα όμως κάνω χαβαλέ,μου απαντάνε αμέσως!

Link to comment
Share on other sites

Λίγο κουβά έχει κάψες αυτό το τόπικ!!!! :shedevil:

 

Επειδή το φόρουμ αυτό έχει την έδρα του στο Ελλαδιστάν και όχι στη κρυα Σουηδία...Φαντάσου να'μασταν και Κρεολοί...

Κουβά με παγάκια εννοείς; Ωχ, Ο.Κ. το βουλώνω... :zipped:

Link to comment
Share on other sites

Σε βρήκα στις μαύρες σου...;

 

Σοβαρά πράγματα έχω γράψει.Ελάχιστοι κάνουν τον κόπο να απαντήσουν.Άμα όμως κάνω χαβαλέ,μου απαντάνε αμέσως!

 

Ασχέτως αν είμαι στις «μαύρες» μου, στις «γαλάζιες» μου ή στις «κόκκινές» μου...

 

Γράφεις για να συμβάλεις στο θέμα ή για να σου απαντάνε; Γιατί αν γράφεις για το δεύτερο, υπάρχει πρόβλημα.

 

Κι έπειτα υπάρχει κι ο σοβαρός χαβαλές, όπως το ποστ του Δρόμου πιο πάνω.

 

Μαργαρίτα, μια κρίσιμη προσωπική ερώτηση: πόσο κράτησε η πιο μακροχρόνια σχέση σου; (Μην απαντήσεις, προφανές για ποιο λόγο ρωτάω).

Link to comment
Share on other sites

Ο γάμος συμβαίνει γιατί το θέλει ο μπαμπάς η μαμά η θεία και η γιαγιά, οι περισσότερες και οι περισσότεροι το αναζητούν το επιδιώκουν αλλά κανείς δε σκέφτεται το πόσο έτοιμος είναι για γάμο. Στατιστικά λοιπόν είναι λανθασμένο να κρίνουμε ένα τέτοιο γεγονός γιατί ένας γάμος γίνετε για διαφορετικούς λόγους από ζευγάρι σε ζευγάρι, θα μπορούσε να γίνει έρευνα για το ποιου «είδους» γάμοι είναι πιο πετυχημένοι. Από προσωπική εμπειρία και αν εξαιρέσεις μια φορά στους πρώτους μήνες άρχισα να απατό την πιο μεγάλη σε διάρκεια σχέση μου μετά το δεύτερο χρόνο όταν μου έκανε αναφορά σε γάμο, ήξερα πως δεν ήταν το καλύτερο δυνατό και κάτι τέτοιο ήταν ενάντια στις αρχές μου από την άλλη δεν ήθελα να χωρίσω για να μη στεναχωρήσω και έτσι έμπλεκα σε έναν δρόμο από λάθη που κράτησαν αρκετό καιρό μέχρι που ξενέρωσε και αυτή και ησυχάσαμε και οι δυο. Θέλω να πιστεύω πως αν δυο άνθρωποι είναι αρκετά ώριμοι σε σκέψη έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια ζωή όπως την θέλουν και είναι αξιοπρεπείς τότε θα μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα πάντα χωρίς βιασύνη και εφόσον έχει φύγει ο ενθουσιασμός του πρώτου καιρού. Σε ένα forum που καλός η κακός οι περισσότεροι πιστεύουν πως είναι μάγοι και οι περισσότερες πανέμορφες και με κρυφές δυνάμεις μάγισσες ε, είναι λιγάκι δύσκολο να βρει κανείς τη λογική που χρειάζεται σε τέτοια ζητήματα.

 

Υ.Γ.1 το ότι οι περισσότεροι πιστεύουν σε κάτι που δεν υφίσταται, δε σημαίνει πως δε μπορεί να υπάρχουν άτομα με ξεχωριστές ικανότητες, εκπαιδευμένες η ανεκπαίδευτες.

 

Υ.Γ.2 πιστεύω πως τα πλέον κατάλληλα άτομα για να προβούν σε ένα γάμο είναι αυτά που έχουν αποδείξει πως αντέχουν να ζουν και μόνα τους και όχι άτομα που περνούν από τη μια σύντροφο στην άλλη η και το αντίθετο μέσα σε μικρά χρονικά διαστήματα.

 

:getreal:

Link to comment
Share on other sites

lol ποιος εδώ μέσα πιστεύει ότι είναι μάγος;

Link to comment
Share on other sites

lol ποιος εδώ μέσα πιστεύει ότι είναι μάγος;

 

εγώ...???? :rock: :KaoAni052:

Link to comment
Share on other sites

lol ποιος εδώ μέσα πιστεύει ότι είναι μάγος;

 

... πάντως εγώ έχω κλήση στήν ...μαγειρική :019blush:

 

Επί τού θέματος,

 

 

... δέν πείθομαι εύκολα ότι λειτουργούν χρονικές φόρμουλες στίς ανθρώπινες σχέσεις γιατί ο καθένας έχει τόν δικό του τρόπο αντιμετώπισης.

 

Εδώ, δυστυχώς θά επαναληφθώ...

 

"...πιστεύει κανείς ότι μία μελισσούλα επισκέπτεται μόνο ένα λουλουδάκι καί ότι κάθε λουλουδάκι δέχεται μόνο μία μελισσούλα;;;" :whistling:

 

Καί επιτέλους,

 

'Οταν η συμμετοχή μας σέ μία σχέση καταλήγει νά γίνεται μέ γνώμονα τό ...ρολόϊ, τόν ...πήχυ, τήν ...οκά καί τό ...γρόσσι δέν είναι αναπόφευκτη η θλιβερή της κατάληξη;;; :015annoyed:

Link to comment
Share on other sites

Στις μέρες μας, έχει ταυτιστεί η μαγεία με πράσινες ημιδιαφανείς μπάλες και η αναγνώριση του κόσμου με .... χμ... με τίποτα. Αυτό το έχουμε ξεχάσει εντελώς. :P

 

Το παράδειγμα με τη μελισσούλα τα λέει πολύ καλά. Κι ας μην ακούγεται ρομαντικό σε κάποια αυτιά.

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω με το λολ φίλε αυγερινέ, όμως θα σου θέσω πρώτα μια πρόκληση και μετά ένα ερώτημα. Θα ήθελα να σε προκαλέσω να ρωτήσεις κάμποσους χρήστες της επιλογής σου μάλιστα για το αν πιστεύουν πως έχουν κάποιες «μαγικές « ιδιότητες κάποια χαρίσματα η κάποιες ιδιαίτερες γνώσεις. Όσο για την ερώτηση πιστεύεις πως δεν υπάρχει μαγεία, κάποια ανεξήγητα φαινόμενα που μοιάζουν η είναι μαγικά πιστεύεις πως δεν υπάρχουν στον πλανήτη? Και αν υπάρχουν μάγοι γενικά γιατί να μην είναι κάποιοι από αυτούς έστω και ελάχιστοι χρήστες του φόρουμ? Άλλωστε δε νομίζω πως είναι ένα σιτε που υπάρχει μόνο για χαζολόγημα η που παρουσιάζει απτά ιστορικά στοιχεία και επιστημονικές εμπεριστατωμένες θεωρίες ( και αν το κάνει το κάνει σε σχετικά μικρό βαθμό και παρουσιάζοντας την άποψη κάποιου μόνο συγγραφεα , χωρίς όμως να έχω σημαντικές διαφωνίες σε πολλά εκ των θεμάτων)

 

Φιλικά :)

Link to comment
Share on other sites

Όπως το είπες, παρουσιάζεται η άποψη του συγγραφέα. Γιαυτό είναι και αυτός ο χώρος. Όχι για να συγκεντρωθούν οι μάγοι με τις σκούπες.

 

Επειδή με ρωτάς την άποψή μου, δεν αμφιβάλλω ότι θα υπάρχουν άνθρωποι και εδώ αλλά και αλλού (ειδικά το αλλού το έχω διαπιστώσει και με τα μάτια μου) που πιστεύουν ότι είναι ξεχωριστοί, σκεπτόμενοι, με ιδιαίτερες ικανότητες και άλλα που δεν θα ήθελα να σχολιάσω.

 

Τώρα για το τι ονομάζω μαγεία; Οτιδήποτε είναι μέσα στη φύση σου, στη φύση του κόσμου δηλαδή, είναι μαγεία.

Δεν γνωρίζω αν «μπορώ να πετάξω» για παράδειγμα, πιστεύω όμως πως αν μπορεί ένας να το κάνει, μπορούν όλοι να το κάνουν χωρίς καμία διαφορά.

Το ίδιο ισχύει και με τα «παραφυσικά» φαινόμενα.

Έχεις δει φωτογραφίες νεφελωμάτων στο διάστημα; Αν όχι πες μου να ανεβάσω μια της Νάσα να δεις τι εννοώ. Αυτό φίλε, είναι μαγεία. Το αν θα δω φάντασμα (που δεν είμαι κατά της ύπαρξής τους) είναι κατά πολύ μικρότερης σημασίας.

 

Σε γενικές γραμμές, πιστεύω πως τα πάντα γίνονται. Τα πάντα. Όμως ούτε σε ξεχωριστούς ανθρώπους, ούτε με ξεχωριστούς τρόπους. Ό,τι μπορεί να κάνει ένας, μπορούν να το κάνουν όλοι. Ίσως σαν είδος να μην είμαστε ακόμα αρκετά εξελιγμένοι για ορισμένα θέματα, προχωράμε όμως(?).

 

Επαναλαμβάνω. Αν μπορεί κάποιος να κάνει κάτι, μπορούν όλοι να το κάνουν. Αυτό βέβαια δεν είναι το ίδιο με το "όλοι ΘΑ το κάνουν". Ο κάθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές του. Αυτό που μένει, είναι τι κέρδισε και τι έζησε.

 

Έστω ότι υπάρχει τρόπος να πετάξεις. Προσπαθείς όλη σου τη ζωή να το κάνεις και το κάνεις. Ταυτόχρονα ένας άλλος, προσπαθεί σε όλη του τη ζωή να μάθει τον κόσμο. Ποιος βγήκε κερδισμένος;

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα φίλε μου μπορεί εσύ να ονομάζεις όπως θες το οτιδήποτε αυτό μπορούμε να το κάνουμε στα πάντα για παράδειγμα για εσένα είναι μαγεία ένα νεφέλωμα κάποιος άλλος το αντιμετώπισε διαφορετικά παρατήρησε απέδειξε και εξήγησε τι είναι αυτό που βλέπεις, αυτό το λέμε επιστήμη. Επίσης μπορεί να θεωρείς μαγεία το να σκαλίζει κάποιος τη μύτη του ενώ περιμένει στο φανάρι (εδώ μπορούμε να πάμε στην θεωρία του εκτιμώ αυτό το απαίσιο θέαμα γιατί δεν έχω χέρια η μύτη για να σκαλίσω). Κάποιος παιδεραστής μπορεί να χαρακτηρίσει την πράξη του σαν σεξουαλική επιλογή. Όταν μιλάμε σε «οργανωμένες» κοινωνίες προσπαθούμε κάθε μας λέξη να έχει συγκεκριμένη ερμηνεία. Δυστυχώς ορισμοί σε τόσο «λεπτά» ζητήματα υπάρχουν πολλοί αλλά άτομα σαν εσένα με τόσες δημοσιεύσεις και συναναστροφής σου με τόσα άτομα θα πρέπει να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω χωρίς επεξηγήσεις. Για το αν υπάρχει μαγεία η όχι ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του δε θα κρίνω και πολύ περισσότερο δε θα κατακρίνω κανένα για τις επιλογές του όσο αυτές δεν επηρεάζουν τους γύρο του.

 

Δε χρειάζεται να το γυροφέρνουμε κατά βάση τα ίδια λέμε, πιστεύω πως για το καλό του τοπικ που δεν έχει σχέση με το ζήτημα μπορούμε να επικοινωνούμε και μέσω π.μ.

:)

Link to comment
Share on other sites

Δε διαφωνώ με αυτό που λες για τους ορισμούς των λέξεων.

 

Τώρα για το νεφέλωμα. Κάπου χάσαμε τη συνεννόηση.

 

Όταν λέω μαγεία, το λέω με την έννοια του «μαγευτικού τοπίου» πχ.

 

Δεν θεωρώ, το νεφέλωμα στην προκειμένη, κάτι μεταφυσικό. Ίσα ίσα που η επιστημονική οδός είναι η αγαπημένη μου συνήθως :)

 

Όπως είπες κι εσύ, οι ορισμοί είναι σημαντικοί σε μια κοινωνία. Είναι σημαντικό να είναι σταθεροί (αλλιώς χάνουν τη χρησιμότητά τους). Όμως σε τέτοια θέματα, δεν μπορείς εκ των προτέρων να δώσεις τον -κοινώς αποδεκτό- ορισμό καθότι δεν υπάρχει. Άρα τι κάνεις; Λες τη γνώμη σου.

 

Αν υπήρχε συγκεκριμένος ορισμός ( ή αν υπάρχει και δεν τον ξέρω) ο οποίος είναι διαφορετικός από αυτό που εννοώ, θα προσαρμόσω τη λέξη στη σκέψη μου, όχι τη σκέψη μου στη λέξη. Το ίδιο δηλαδή θα συνεχίσω να πιστεύω, απλώς θα του δώσω άλλη ονομασία αν χρειαστεί.

 

Έχεις δίκιο, είμαστε offtopic.

 

Ontopic λοιπόν:

 

Όντως το ίδιο λέμε :P

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...