Jump to content

Τέρατα.....Αφού δε το κάνουν τα κανάλια...ας το κάνουμε εμείς!


Anele
 Share

Recommended Posts

Ο 83 ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ

 

Γροθιά στο στομάχι της κοινωνίας αποτέλεσε η αποκάλυψη της αδιανόητης κτηνωδίας που εδώ και χρόνια βίωνε η 11χρονη μικρούλα στα χέρια της κατ' ευφημισμόν μητέρας της Ε.Τσ.. Οι καταθέσεις που ελήφθησαν από την ανήλικη αποκάλυψαν τη φρίκη μιας διεστραμμένης μάνας που δεν έφτανε το γεγονός ότι παρέδιδε το κορμάκι της κόρης της τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα στα χέρια του 60χρονου ιερωμένου και του 83χρονου συνταξιούχου, αλλά ταυτόχρονα, αδιαφορώντας για το διπλό βιασμό του κορμιού και της ψυχής, έφθανε στο σημείο όχι μόνο να τους παρακολουθεί, αλλά και να τους βιντεοσκοπεί! Φρικαλέες πράξεις, αρκετές από τις οποίες γνώριζαν και κάποιοι άλλοι, αλλά έκαναν τα στραβά μάτια, παγιδευμένοι στη νοοτροπία του «μακριά από το σπίτι μας» και του «τι μας αφορά εμάς».

 

Η ανατριχιαστική συμπεριφορά της 33χρονης μάνας προκύπτει και από το γεγονός ότι δεν δίστασε (όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο ίδιος ο Α. Κ στους αστυνομικούς) να πουλήσει την 11χρονη κόρη της αντί του ποσού των 2.000 ευρώ στον 83χρονο συνταξιούχο, με αποτέλεσμα προκείμενου εκείνος να? διεκδικήσει την περιουσία του να επιχειρήσει μαζί με τον «πατριό» της μικρούλας να την απαγάγει έξω από το σχολείο της!

 

Η απόπειρα έγινε στις 3 Δεκεμβρίου και ενώ η 11χρονη πήγαινε προς το δημοτικό σχολείο. Η προσπάθεια όμως έγινε αντιληπτή από τους δασκάλους της, οι οποίοι αφού πρώτα την απέτρεψαν, ειδοποίησαν στη συνέχεια την αστυνομία. Καθώς οι δράστες ήταν άγνωστοι, κανείς δεν έπραξε το οτιδήποτε, μέχρι που πριν από μία εβδομάδα μια γυναίκα η οποία έμενε κοντά στην οικογένεια, πήγε στο τμήμα και κατάγγειλε την κακοποίηση των παιδιών της Τσ. από τον 42χρονο Σ. Σ., με τον οποίο συζούσε. Με την επώνυμη πια καταγγελία στα χέρια τους οι αστυνομικοί, που μέχρι εκείνη την ώρα ό,τι μάθαιναν ήταν από ανώνυμες καταγγελίες, άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση.

 

Η κακοποίηση της 11χρονης και του 8χρονου αδελφού της από τον «πατριό» τους δεν ήταν δύσκολο να αποκαλυφθεί. Οι αξιωματικοί εξάλλου δεν ξαφνιάστηκαν ακόμα και όταν προέκυψε ο βιασμός της 11χρονης από τον «πατριό» της, αφού στην πορεία τους δεν ήταν η πρώτη φορά που συναντούσαν τέτοιες υποθέσεις.

 

Συγκλονίστηκαν όμως όταν ανακάλυψαν τον απόλυτο ηθικό ξεπεσμό και τη διεστραμμένη συμπεριφορά της αποκαλούμενης? μάνας. Για το ότι εκδιδόταν η ίδια σε ηλικιωμένους επικαλέστηκε τη χηρεία της πριν από πέντε χρόνια. Δεν μπόρεσε όμως να εξηγήσει πώς πήγαινε από την ηλικία των έξι χρόνων της κόρη της και την παρέδιδε στον συνταξιούχο για να τη βιάζει. Δεν απάντησε γιατί όταν τη βίασε πρώτη φορά εκείνη κρατούσε τα χέρια του παιδιού της μέχρι που αυτό λιποθύμησε. Αναπάντητο, τέλος, άφησε το ερώτημα με ποιο δικαίωμα πήρε την 9χρονη κόρη της φιλοξενούμενης οικιακής βοηθού της μητέρας της και την εξέδωσε και γιατί πήγε τον 11χρονο γιο της ίδιας γυναίκας στον 83χρονο για να ασελγήσει πάνω του και να τον φωτογραφήσει. Αναυδοι και οι ίδιοι, συνέταξαν τη δικογραφία και την απέστειλαν στην εισαγγελία...

 

ΤΑ ΒΡΟΜΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΠΑΠΑ ΚΑΙ 83ΧΡΟΝΟ

 

Οι ανατριχιαστικές καταθέσεις των τριών παιδιών

 

Η λέξη «ανατριχίλα» αποδεικνύεται πολύ φτωχή για να περιγράψει αυτό που προκαλούν όσα κατέθεσαν στους αστυνομικούς τα τρία ανήλικα παιδιά, τα οποία μετατράπηκαν σε σκεύη ηδονής προκειμένου να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις τους η 33χρονη Ε.Τσ., ο 42χρονος σύντροφός της Σ. Σ., ο 83χρονος συνταξιούχος της ΔΕΗ Α. Κ.και ο 60χρονος ιερέας Σ.Π..

 

Μπροστά στους εμβρόντητους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής η 11χρονη Μ., κόρη της 33χρονης κατηγορουμένης, καθώς και δύο ακόμα ανήλικα παιδάκια (ο 11χρονος Γ.Α. και η 9χρονη αδελφή του) που «φιλοξενούνταν» στο σπίτι-κολαστήριο στο Ιλιον αποκάλυψαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τι συνέβαινε κατά τη διάρκεια των βρόμικων ραντεβού που έκλεινε η Ε. Τσ..

 

Οπως προκύπτει από την κατάθεση της 11χρονης, η «γνωριμία» της με τον 83χρονο συνταξιούχο αλλά και με τον 60χρονο ιερέα έγινε μέσω της μητέρας της. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, ήταν μόλις 6 ετών όταν η μητέρα της την οδήγησε στην «αγκαλιά» του 83χρονου. Το ραντεβού κλείστηκε σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή του Προφήτη Ηλία Καματερού, όπου ο συνταξιούχος, με τη βοήθεια της μητέρας της, την ακινητοποίησε και τη βίασε παρά φύση, μέχρι που η μικρή έχασε τις αισθήσεις της!

 

«Στη συνέχεια μου έδωσε 50 ευρώ και μου είπε ότι μπορώ να πάρω ό,τι θέλω για τον εαυτό μου και χρήματα στη μητέρα μου» υποστήριξε η 11χρονη, επισημαίνοντας ότι τα ίδια ραντεβού πραγματοποιούνταν δύο φορές την εβδομάδα στο σπίτι του μέχρι το Μάιο του 2007!

 

Εκεί, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 11χρονη, ο 83χρονος τη βίαζε ενώ η μητέρα της τραβούσε βίντεο ή φωτογραφίες (!), την ανάγκαζε να βιντεοσκοπεί τις περιπτύξεις που είχε εκείνη με τον συνταξιούχο, αλλά και το ερωτικό τρίο της μητέρας της, του 83χρονου και ενός ακόμη 60χρονου άνδρα!

 

Εκτός όμως από το σπίτι του συνταξιούχου, μέχρι και την ηλικία των 9 ετών η μητέρα της την οδηγούσε μία φορά την εβδομάδα και στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής όπου, σύμφωνα με την κατάθεση της μικρής, ο ιερέας Σ. Π. τη βίαζε μέσα στην εκκλησία και της έδινε 50 ευρώ κάθε φορά!

 

Από τα «νύχια» της 33χρονης κατηγορουμένης δεν γλίτωσαν ούτε ο 11χρονος Γ.Α. και η 9χρονη αδελφή του, που «φιλοξενούνταν» στο σπίτι της. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε το αγοράκι, η Τσ. το είχε οδηγήσει πολλές φορές στο σπίτι του Κ., όπου το χάιδευαν, το έγδυναν και το έβαζαν να ποζάρει τραβώντας βίντεο αλλά και να ξαπλώνει γυμνό μαζί τους στο κρεβάτι την ώρα που έκαναν έρωτα, ενώ βιντεοσκοπούσε ένα άτομο που αναζητείται με το ψευδώνυμο «Γύφτος»!

 

Ακόμα χειρότερη ήταν όμως η τύχη της 9χρονης αδελφής του. Οπως αναφέρεται στους αστυνομικούς, τον Απρίλιο ή το Μάιο του 2007 η Τσ. την οδήγησε στο σπίτι του Κ., όπου ο 83χρονος τη βίασε, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει αιμορραγία!

Η ΜΗ-ΤΕΡΑ(Σ)

 

Τα απίστευτα βασανιστήρια μέσα στο σπίτι-κολαστήριο από τον σάτυρο πατριό

 

Σε κολαστήριο παιδικών ψυχών και σε άντρο ακολασίας είχε μετατρέψει τη διώροφη πολυκατοικία της οδού Γ. ο σύντροφος της 33χρονης γυναίκας Σ. Σ.. Οπως προκύπτει από τη δικογραφία, ο 42χρονος άντρας όχι μόνο βίαζε συστηματικά την 11χρονη κόρη της συντρόφου του, αλλά βασάνιζε με κτηνώδη τρόπο τον 8χρονο γιο της!

 

Σύμφωνα με τις καταθέσεις της μικρής Μ., ο Σ. την είχε βιάσει πάρα πολλές φορές παρά φύση μέσα στο σπίτι, γεγονός που αποκάλυψε στη μητέρα της για να λάβει την απάντηση: «Δεν πειράζει, είναι άντρας και έχει ανάγκες»!

 

 

 

 

Αυτό μου στάλθηκε με μαιλ...δεν θέλω να εκφέρω άποψη γιατι θα'ναι ΄πολύ ακραία.....

Edited by Anele
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Χωρίς να θέλω να γίνω αρνητικός... μήπως βιαζόμαστε λίγο;

 

Ας αφήσουμε την δικαιοσύνη και τις Αρχές πρώτα να κρίνουν και μετά μπορούμε να λέμε οτι θέλουμε.

 

Ας μην γινόμαστε χειρότεροι απο τα ΜΜΕ που μυρίζονται "αίμα" και τρέχουν. Άλλωστε αν κάποιοι είναι ένοχοι , δεν νομίζω το να περιμένουμε λίγο χρόνο για την κρίση μας , να είναι κακό... ίσα ίσα που με καλύτερη λογική θα μπορούμε να μιλήσουμε και πιο εποικοδομητικά.

Link to comment
Share on other sites

Δεν διαφωνώ....το θέμα είναι όμως οτι πρόκειται για αποτρόπαιο έγκλημα....

Link to comment
Share on other sites

Anele καταλάβαινω την οργη σου αλλα προσωπικα δεν συμφωνω με αυτην την κινηση...

σκεψου τι μπορει να κανει καποιος πραγματικα εξαγριωμενος (και οχι αδκκα προφανως) ανθρωπος εχοντας αυτα τα στοιχεια στα χερια του...

Η βια κ η δημοσια διαπομπευση ειναι λυση?

Edited by nenya
Link to comment
Share on other sites

είναι μια μεγάλη συζήτηση..ίσως να μην είναι λύση......είμαι όντως εξοργισμένη γι'αυτό και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας....απλά ειλικρινά πιστεύω οτι τέτοιοι άνθρωποι αξίζουν τα χειρότερα όσο ποταπο και αν ακουγεται....εκαναν το χειροτερο σφαλμα..τραυματισαν αθώες παιδικές ψυχές....αν θελετε κάνω edit....αν και δεν ειμαι εγω που θα κανω τη διαφορά....ήδη έχει εξαπλωθεί το μαιλ δυστυχώς ή ευτυχώς....

Link to comment
Share on other sites

λοιπόν το ψαξα λίγο...είτε έχω είτε όχι ονόματα και φωτογραφίες το ίδιο είναι...ο ΄καθένας μπορεί να τα μάθει....μια επίσκεψη στα δικαστήρια αρκεί ή μια καλή έρευνα....και για την διαπομπευση...τεσπα εξακολουθώ να μαι αντιθετη.....ιδιαίτερα όταν θυμάμαι τις κυράτσες να φωνάζουν έξω απο τα δικαστήρια υπερ του βιαστή παπά....λες και ήταν άγιος και ευλογημένος βιασμός....

Link to comment
Share on other sites

Η βια κ η δημοσια διαπομπευση ειναι λυση?

 

Η βια και η δημοσια διαπομπευση δεν ειναι λυση αλλα για ολα υπαρχουν εξαιρεσεις , ετσι και εδω μιλαμε για μια απο τις χειροτερες εγκληματικες ενεργειες αυτης της παιδικης ψυχης. Εφοσον το θεμα εχει βγει στις ειδησεις και τα ΜΜΕ εβγαλαν και τις εικονες εχει διαφορα εδω? μιλαμε για μικρα παιδακια . Νομιζω παντως οτι καλο θα ηταν να ειχαμε ενα πιο γενικο θεμα με τη βια ανηλικων και να παραθεταμε ως παραδειγμα αυτο που ειναι και πιο προσφατο ( νομιζω αυτο ειχε στο μυαλο της η nenya)

Link to comment
Share on other sites

girls αρκετα προσωπικα το πηρατε κ δεν το εννοουσα ετσι... Γενικα σαν ενεργεια/συμπεριφορα διαφωνω.. σιγουρα Anele δεν υπαρχει λογος να κατηγορησει κανεις εσενα για το θεμα του topic απο τη στιγμη που οπως μονη σου παρατηρησες σχετικα ευκολα μπορει να μαθει κανεις τα ονοματα των παραπανω (χμ.. ας του πω ανθρωπους... ) ανθρωπων..

 

Δεν πρεπει να μενουμε στα ονοματα αλλα στις πραξεις... καταδικαζουμε τις πραξεις κ οχι τους ανθρωπους...

Αλλλωστε σιγουρα δεν μιλαμε για πνευματικα υγιείς προσωπικότητες...Αυτο τωρα οκ δεν ειναι δικαιολογια για την φρικη κ το κακο που προκαλεσαν...

 

"Ειμαστε φτιαγμενοι απο το υλικο των ονειρων" ειχα διαβασει σε καποιο (πολυ ωραιο) βιβλιο.

καποιοι απο εμας ειναι φτιαγμενοι απο το υλικο των εφιαλτων...

Αλλωστε ποιος ξερει? Ισως σαν παιδια να ειχαν βιωσει παρομοιες εμπειριες..Ξανα λεω δεν δικαιολογω.. απλα προσπαθω να καταλαβω κ εγω...

Γιατι μου φαινεται αδιανοητο για καποιον ανθρωπο να επιλεγει να κανει τοσο φρικα εγκληματα σε καποιον συνανθρωπο του κ μαλιστα μικρο παιδι...

 

(μπορει κανενας συντονιστης να κανει κατι για το οριζοντιο scrolling? )

Edited by nenya
Link to comment
Share on other sites

it's ok nenya...δεν το πήραμε προσωπικά του στιλ σταυροφορία και οι άγιοι να σώσουμε τον κόσμο....απλά και για μας όπως και για σένα όπως και για όλους είναι μια ειδεχθής πράξη κατακριτέα....σαφώ δεν ξέρουμε το ψυχολογικό υπόβαθρο και τα κίνητρα απλά πρέπει να ξέρουμε οτι ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλαασμένος και δυστυχώς δεν ζουν όσοι το δικαιούνται αγγελικά....παιδιά βίάζονται και σερνονται στν πορνεία,άλλα δουλεύουν απάνθρωπα,άλλα πεθαίνουν άπό τις κακουχίες και εγω προσωπικά το δημοσίευσα γιατι όπως έχει φανεί( ^_^ )δεν μπορώ να μένω αμέτοχη....ηθικά μου είναι ανεπίτρεπτο....διαλέγομαι με παιδιά καθημερινά λόγω ενασχολιών και δουλειάς και δεν μπορώ να φανταστώ οτι υπάρχουν αγγελούδια που υ[οφέρουν και εγω δεν κάνω το ελάχιστο...απλά θέλω όλοι να παρακινηθούμε να αντιμετωπίζουμε τον κόσμο και την πραγματικότητα σαν να τα ζούσαμε οι ίδιοι για να φτιάξουμε ένα καλύτερο κόσμο....είμαστε η νέα γένια έχουμε χρόνια μπροστά μας και θάρος να μην υπακούουμε στο κατεστημένο του σώπα και μη μιλάς δεν σε αφορά.......

Link to comment
Share on other sites

...απλά θέλω όλοι να παρακινηθούμε να αντιμετωπίζουμε τον κόσμο και την πραγματικότητα σαν να τα ζούσαμε οι ίδιοι για να φτιάξουμε ένα καλύτερο κόσμο....είμαστε η νέα γένια έχουμε χρόνια μπροστά μας και θάρος να μην υπακούουμε στο κατεστημένο του σώπα και μη μιλάς δεν σε αφορά

 

Κ πραγματικα πιστευεις οτι με το να "κραξουμε" τα αποτροπαια εγληματα κ να αναφερουμε τα ονοματα των "τερατων" παμε εναντια στο κοινωνικο κατεστημενο...? συμφωνω απολυτα με οσα λες αλλα δεν νομιζω πως ο συγκεκριμενος τροπος ειναι η λυση...

Link to comment
Share on other sites

ναι ουσιαστικά ένα μέρος μου το πιστεύει γιατί κράζοντας το έγκλημα σημαίνει οτι δεν το κουκουλώνεις...τωρα αναφέροντας τα ονόματα τους....στιγματίζονται...αλλά και πάλι δεν είναι δίκαιο?είναι η ελάχιστη τιμωρία πιστεύω...αυτοί που πρέπει να προστατευθούν προστατεύθηκαν και είναι τα παιδιά...οι υπόλοιποι αξίζουν τα πάντα εκτός απο τον θάνατο....τωρα για ποιος θα τους τιμωρήσει το αφήνω στη θεία δίκη.....όλοι παίρνουμε ό,τι μας αξίζει...και αυτοί θα καλοπεράσουν στη φυλακή...αλλά αργότερα με καλή διαγωγή και εφέσεις θα βγουν έξω....και οι φυλακές δεν σωφρονίζουν...δε θα πρεπε να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε?

Link to comment
Share on other sites

Καταλαβαινω τι θες να πεις κ δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο. Εγω απλα το βλεπω λιγο πιο σφαιρικα..Φανταζεσαι καποιος να στιγματιστει αδικα?

Κ μαλιστα να εχουμε συμβαλει κ εμεις με τον τροπο μας σε αυτο...

Link to comment
Share on other sites

στο συγκεκριμένο θέμα οι αρχές μιλάνε για βίντεο και φωτο.....μιλάνε για βιασμό άρα τα παιδιά πέρασαν απο εξετάσεις και ψυχολόγους...ακόμα μιλάμε για καταγγελία από τρίτο πρόσωπο που σημαίνει οτι μαθεύτηκε...τρια παιδιά δεν γίνεται να το σκαρφιστούν ανευ λόγου και αιτίας τέτοια ψεύτικη ιστορία και μάλιστα να κοροιδεψουν γιατρους και ψυχολόγους....η πιθανότητα λάθους είναι ελάχιστη έως μηδαμινή πιστεύω αλλιώς δε θα το ανέφερα καν....

Link to comment
Share on other sites

ξερεις κατι ειναι ακριβως ο ιδιος ο λογος για τον οποιο ειμαι εναντια κ στην θανατικη ποινη...σιγουρα καποιοι ισως και να"αξιζουν" να το παθουν αλλα απο την στιγμη που εστω κ ενας μπορει να κατηγορηθει αδικα , για μενα ειναι αρκετα σημαντικος ωστε να ειμαι εναντια στον στιγματισμο ολων των εγκληματιων... προσωπικη αποψη βεβαια

Link to comment
Share on other sites

και γω δεν πιστευω στη θανατική ποινή...αλλά όταν είμαστε σίγουροι να στιγματιστούν....φυσικά και να στιγματιστούν....ούτε γω θα θελα να κατηγορηθει αθώος

Edited by Anele
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...