Jump to content

Τέρατα.....Αφού δε το κάνουν τα κανάλια...ας το κάνουμε εμείς!


Anele
 Share

Recommended Posts

Και για να είμαι εντάξει απέναντι σαε όσοι το δατε το δατε όπως ήταν...τώρα ας συνεχίσουμε το διάλογο χωρίς την περαιτέρω διαπόμπευση...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Πράγματι anor έχεις δίκιο. ίσως να φανατίζομαι και δεν πρέπει... τέλος πάντων ελπίζω αν όντος έχουν διαπράξει οι ανθρωποι αυτοι την συγκεκριμενη κτηνωδια να τιμωρηθουν... speedy ok θα το λάβω υπ'όψιν μου με σκοπό να κόψω την κακιά συνήθεια των κεαλαίων :019blush::019blush::019blush::019blush::019blush:

Link to comment
Share on other sites

''Είναι όμως αυτός ο σκοπός του δικαίου; Είναι αυτός ο στόχος της όποιας βαρύτατης ποινής;

Η ποινή που επιβάλλεται έχει ως στόχο μόνο την τιμωρία του δράστη;

Είναι η αντεκδίκηση της κοινωνίας στην παραβατική συμπεριφορά;

Είναι απλά καταστολή;

 

Κι αν είναι όλα αυτά ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΚΓΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ;

Ή έστω ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ;''

 

Στα ερωτήματα αυτά καλούμαι να απαντήσω...Εν αρχή φερόμενων ή όχι υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες....Αυτό ήταν μια υπενθύμιση στο οτι δεν έχουμε να κάνουμε με αθώους εκτός και αν το 11χρονο ξέρει απο photoshop...Στόχος του δικαίου και της βαρύτατης ποινής υποτίθεται είναι ο σωφρονισμός αλλα η φυλακή είναι μια μεγάλη σχολή εγκληματιών...Η ποινή θεωρητικά έχει ως στόχο την τιμωρία και το σωφρονισμό όπως περιέγραφε και ο Πλάτων...Αντεκδίκηση δεν θεωρείται άμεσα...Βασικά είναι η προστασία των εγκληματιών από την κοινωνία...Μάλλον πρόκειται απλά για καταστολή όπως είπες καθώς οι περισσότεροι δεν συμμορφώνονται και εξακολουθούν τη δράση τους...

Link to comment
Share on other sites

Βαικά στοιχεία ξαναλέω είναι τα βίντεο και οι φωτογραφίες και οι μαρτυρίες ατόμων της περιοχής....Επιπλέον τα παιδιά έχουν περάσει απο ιατρικές εξετάσεις....ακόμα οι ίδιοι οι φερόμενοι ως δράστες παραδέχθηκαν το ειδεχθές εγκλημά τους άρα δεν μιλάμε για αθώους....

Link to comment
Share on other sites

ok... ας περάσουμε στο επόμενο στάδιο λοιπόν. Κραυγαλέο το έγκλημα και αποτρόπαια η πράξη τους.

 

Τι θα ήταν ιδανικότερο;

 

Κάτεργα να σπάνε πέτρες επί 20-30 χρόνια και πίσω στο κελί τους; Μια τιμωρία βασανιστική δηλαδή;

 

Μήπως ενας τρόπος με κάποιους ειδικούς να δούμε τι τους ωθεί σε αυτό το έγκλημα έτσι ώστε να έχουμε μια λαβή να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε απο εδώ και πέρα; ΠΡΟΣΟΧΗ...δεν λέω να χαρακτηριστούν ψυχολογικά ασθενείς... ΟΧΙ... ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ... αλλά λέω η κοινωνία να εκμεταλλευτεί την περίσταση να δημιουργήσει άμυνες απο την παιδεία που θα παρέχει στο μέλλον.

 

Μπορεί να ακούγεται κάπως ουτοπικό, αλλά θα ήταν μια πάρα πολύ καλή λύση απο εκείνους που τιμωρούμε, να δούμε τι ήταν εκείνο που τους οδήγησε στην πράξη τους και να διαμορφώσουμε άμυνες για να μην ξαναγίνει ή εν πάσει περιπτώσει να μειωθεί δραστικά στο μέλλον. Αυτό είναι ο Σωφρονισμός.

 

Για την τιμωρία... ειλικρινά , μια αληθινή φυλάκιση σε κάτεργα (οχι απλή φυλακή) που θα δουλεύουν προς όφελος της κοινωνίας που τραυμάτισαν και μετά θα τιμωρούνται με περιορισμό , είναι υπερ-αρκετή.

 

Για τα θύματα είναι το πιο δύσκολο. Γιατί η ψυχή ενός παιδιού που διαμορφώνεται φέρει πολύ βαθιά τραύματα που ουσιαστικά δεν επουλώνονται ποτέ, παρα μόνο επικαλύπτονται και χάνονται στο βάθος του χρόνου. Εκεί πραγματικά , άλλη λύση απο την αγάπη και την φροντίδα σε ενα νέο περιβάλλον (και οχι ορφανοτροφείο) δεν υπάρχει!

Link to comment
Share on other sites

Βαικά στοιχεία ξαναλέω είναι τα βίντεο και οι φωτογραφίες και οι μαρτυρίες ατόμων της περιοχής....Επιπλέον τα παιδιά έχουν περάσει απο ιατρικές εξετάσεις....ακόμα οι ίδιοι οι φερόμενοι ως δράστες παραδέχθηκαν το ειδεχθές εγκλημά τους άρα δεν μιλάμε για αθώους....

 

Άρα δε μιλάμε για αθώους ..... = άρα έχουμε ήδη την καταδικαστική απόφαση!!!

 

Και μάλιστα Anele μας παραθέτεις και βασικά στοιχεία!

Μόνο που θα πρέπει να κατανοήσεις, ότι η καταδίκη ενός εγκληματία ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να στηριχθεί σε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, και όχι μόνο σε στοιχεία (βασικά και μη), ούτε απλά σε ενδείξεις!

 

Και οι αποδείξεις αυτές, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να παρουσιάζονται όλες (κατά το δυνατόν) στο δικαστήριο και κρίνονται αποκλειστικά από δικαστές, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ.

Δεν κρίνονται από τα ΜΜΕ, ούτε από το φωτογράφο, ούτε από τον αστυνομικό, ούτε από τη γιαγιά, ούτε από τον κοινωνικό περίγυρο!!!!!!, ούτε φυσικά αποφασίζουν οι προαναφερόμενοι!

 

Ακόμη και η ομολογία ενός εγκλήματος, υπάρχει πιθανότητα να μην αρκεί για την καταδίκη (π.χ. : ομολογεί ο πατέρας ότι δήθεν σκότωσε το ψυχοπαθή γιο του. Παρόλα αυτά τον έχουν δει πέντε άνθρωποι να βρίσκεται αλλού την ώρα του φόνου! Πιστεύεις ότι αρκεί η ομολογία του για να καταδικαστεί;).

Και στη συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρεις, ο ιερωμένος δήλωσε αθώος...δεν ομολόγησε, αν δε με απατά η μνήμη μου!!! Δήλωσε θύμα σκευωρίας, άσχετα αν είναι αλήθεια ή όχι.

 

Δε διαφώνησε κανείς μαζί σου, ούτε για το ειδεχθές του εγκλήματος, ούτε για την ανάγκη των κοινωνιών να προστατευθούν από τους δράστες, ούτε για τη βαρύτητα τις ποινής, εφόσον κριθούν ένοχοι!

 

Διαφωνώ για τη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων των κατηγορουμένων (όχι των συγκεκριμένων μόνο, αλλά κάθε κατηγορουμένου) ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ! Έστω κι αν πρόκειται για ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα. Η βαρύτητα του εγκλήματος, τα αποδεικτικά στοιχεία εναντίον τους, η επικινδυνότητα των δραστών και η απόλυτη αναγκαιότητα αποτροπής επανάληψης των ίδιων εγκλημάτων από τους ίδιους δράστες, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τις αιτίες της προφυλάκισής τους.

 

Η απόφαση όμως για την ενοχή τους και η επιβολή της ανάλογης ποινής, είναι στην αρμοδιότητα του δικαστηρίου και σ΄ αυτήν πρέπει να παραμείνει και όχι των ΜΜΕ, των πολιτών, του αστυνομικού, το διαδικτύου κ.λ.π.

 

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων των ενόχων μετά την καταδίκη τους είναι πρόσφορη ή/και αναγκαία, για τους λόγους που αναφέρω στην προηγούμενη απάντησή μου. Και θα είναι επιτρεπτή, εφόσον θεσπίσει η Πολιτεία ανάλογη διάταξη νόμου.

 

Στα ερωτήματα που έθεσα, δεν καλείσαι να απαντήσεις εσύ, ούτε εγώ μόνον.

ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

 

Αναφέρεις ότι στόχος του δικαίου και της βαρύτατης ποινής υποτίθεται είναι ο σωφρονισμός!

Στόχος του δικαίου δεν μπορεί να είναι ο σωφρονισμός! Αν ήταν, αλίμονό μας!!!!

Στόχος του δικαίου μεταξύ άλλων είναι η και εύρρυθμη λειτουργία των κοινωνιών, νομίζω.

 

Και στόχος της ποινής, πρωτίστως είναι η αποτροπή του εγκλήματος (ή της παραβατικής συμπεριφοράς γενικότερα), δευτερευόντως η καταστολή του εγκλήματος και όχι ο σωφρονισμός!

Ορίζεται με νόμο μία πράξη ως παράνομη και ο νόμος απειλεί με την επιβολή ποινής, στην περίπτωση που κάποιος προβεί στην πράξη αυτή (π.χ. προκειμένου να αποτραπεί η φοροδιαφυγή ορίζεται ότι η πράξη είναι παράνομη και αν φοροδιαφύγεις θα πας χ έτη φυλακή)

 

Αναφέρεις επίσης : "αλλα η φυλακή είναι μια μεγάλη σχολή εγκληματιών..." Αυτό δυστυχώς είναι ζήτημα της αποτυχίας του σωφρονιστικού μας συστήματος! Δε θα πω άλλα, γιατί ήδη έγραψα μεγάλη έκθεση.... :whistling:

 

Αναφέρεις επίσης για την ποινή: "Βασικά είναι η προστασία των εγκληματιών από την κοινωνία..."

Καταλαβαίνω ότι μάλλον εννοείς το αντίστροφο, δηλαδή η προστασία της κοινωνίας από τους εγκληματίες...

 

Τέλος αναφέρεις για την ποινή: "Μάλλον πρόκειται απλά για καταστολή όπως είπες καθώς οι περισσότεροι δεν συμμορφώνονται και εξακολουθούν τη δράση τους..."

Δεν είπα αυτό, δηλαδή ότι αποκλειστικός σκοπός και στόχος της ποινής είναι η καταστολή.

 

Και η μη συμμόρφωση και η εξακολούθηση της δράσης των εγκληματιών είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο και άπτεται μεταξύ άλλων τόσο του σωφρονιστικού συστήματος, όσο και του μηχανισμού αποτροπής αλλά και καταστολής του εγκλήματος.

Link to comment
Share on other sites

Ακόμα και αυτοί πιστεύεις πως δεν δικαιούνται κάποιων ελαφρυντικών? Ποιος δεν έχει κάνει λάθος στη ζωή του, ίσως όχι κάτι τέτοιο που το θεωρώ ανώμαλο και ανήθικο αλλά λάθη γενικότερα, γιατί όμως να συγχωρούμε εμάς και όχι και αυτούς?

Link to comment
Share on other sites

Εμενα προσωπικα αν με βιαζανε καταεξακολουθηση και μετα μου ελεγαν σε παρακαλω συγχωρεσεμε εκανα λαθος οχι απλα δεν θα τον συχγωρουσα ουτε για φτυσιμο... δεν νομιζω οτι συγχωρειται κατι τετοιο (κατα την ταπεινη μου αποψη παντα..) και κατι που παρατηρησα ασχετο, ολοι λεμε πανω κατω το ιδιο πραμα γιατι το ψειριζουμε τοσο δεν εχω καταλαβει... (κατα την ταπεινη μου αποψη παντα..) :unsure5: :unsure5: :unsure5:

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με τους αρχαίους έλληνες , ανάμεσα στην κόλαση και στον παράδεισο , υπάρχει μία λίμνη γεμάτη σκατά , όπου κολυμπούν αυτοί που έβλαψαν παιδί , τη μάνα τους , ή τον ξένο.

Αυτούς λοιπόν αφήστε τους , το τι τους περιμένει .....

 

Όσο αναφορά τα παιδιά , οι πληγές στο σώμα κλείνουν γρήγορα , αλλά ότι γίνεται στο σώμα μας αποσκοπεί στην ψυχή , και οι πληγές της ψυχής είναι πολύ δύσκολο να κλείσουν.

 

Και η θεραπεία είναι μία και μόνο , αν καταφέρουν και λυπηθούν αυτούς που τους έβλαψαν και τους συγχωρήσουν μόνο τότε θα μπορέσει η ψυχούλα τους να γαληνέψει . Γολγοθάς ολόκληρος..

 

Διαπόμπευση χρειάζοντιαι και ορισμένοι έγκριτοι δικηγόροι που ενώ γνωρίζουν άπταιστα τα νομικά παραπλανούν τον κόσμο λέγοντας ότι τα παιδιά εκτός γάμου δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα παιδιά εντός γάμου ( όταν έχουν το όνομα του πατέρα τους ). Κι αυτό γίνεται σκοπίμως και βλάπτει ανυπεράσπιστα παιδιά σε όλη την Ελλάδα , με τον σκοταδισμό που επικρατεί στην επαρχία. Που σκοπίμως συμβουλεύει τον πελάτη του να καταφέρεται εναντίον του ίδιου του του παιδιού , μικρό και αβοήθητο , αν δεν υπήρχε το DNA . Αυτά τα "έντιμα " καθάρματα που τόσο κακό κάνουν στην κοινωνία εν γνώσει τους και έχοντας σώας τας φρένας με μόνο γνώμονα το κέρδος και την προβολή.

Edited by Νηρηίδα
Link to comment
Share on other sites

Να βρωμισει κατι ειναι ευκολο, εμεις ως κοινωνια (γκουχου γκουχου μη :censored: ) δηλωνουμε πως υπαρχει το δικαιωμα αν θελει καποιος να χεζει στο κρεβατι των συγκατικων του (με απλα λογια), απλα μετα τον βαζουμε σε ενα μερος που πανε ολοι αυτοι...τα σκατα ομως δε τα καθαριζει κανεις...γιατι απλα δεν ειναι ευκολο, θελει ΠΟΛΥ δουλεια.

Επισης καποιος που εχει ζησει καποιον καιρο με οσους λερωνουν δε θα νοιαστει αν βγει σε εναν κοσμο που οι περισσοτεροι προσπαθουν να τον κρατησουν καθαρο, οποτε παλι χαλια θα τα κανει...

Οχι μονο υπαρχει το δικαιωμα να τα κανει καποιος χαλια, αλλα και η υπηρεσια καθαριοτητας ειναι και η ιδια χαλια, και χειροτερα μη πω.

Το μονο που γινεται ειναι να αποφευγουμε να κοιταξουμε καταματα το προβλημα...και αυτο γιατι μαλλον θα τρομαξουμε απο την "βιαιοτητα" που υπαρχει μεσα στην καλυτερη λυση...

100 να χτιζουνε και ενας να χαλαει δε προλαβαινουνε...οποτε η καλυτερη λυση ειναι ..... :censored:

Link to comment
Share on other sites

Να βρωμισει κατι ειναι ευκολο, εμεις ως κοινωνια (γκουχου γκουχου μη :censored: ) δηλωνουμε πως υπαρχει το δικαιωμα αν θελει καποιος να χεζει στο κρεβατι των συγκατικων του (με απλα λογια), απλα μετα τον βαζουμε σε ενα μερος που πανε ολοι αυτοι...τα σκατα ομως δε τα καθαριζει κανεις...γιατι απλα δεν ειναι ευκολο, θελει ΠΟΛΥ δουλεια.

Επισης καποιος που εχει ζησει καποιον καιρο με οσους λερωνουν δε θα νοιαστει αν βγει σε εναν κοσμο που οι περισσοτεροι προσπαθουν να τον κρατησουν καθαρο, οποτε παλι χαλια θα τα κανει...

Οχι μονο υπαρχει το δικαιωμα να τα κανει καποιος χαλια, αλλα και η υπηρεσια καθαριοτητας ειναι και η ιδια χαλια, και χειροτερα μη πω.

Το μονο που γινεται ειναι να αποφευγουμε να κοιταξουμε καταματα το προβλημα...και αυτο γιατι μαλλον θα τρομαξουμε απο την "βιαιοτητα" που υπαρχει μεσα στην καλυτερη λυση...

100 να χτιζουνε και ενας να χαλαει δε προλαβαινουνε...οποτε η καλυτερη λυση ειναι ..... :censored:

 

 

 

Θα πρέπει να αστειεύεσαι?

Link to comment
Share on other sites

και ήρθε και πλέον ο νόμος να διαμορφώσει τις νέες καταστάσεις για την δημοσίευση στοιχείων περί παιδεραστίας.

 

Ανακοίνωση ονομάτων παιδεραστών σύμφωνα με νέο νόμο

 

Την ανακοίνωση των ονομάτων όσων συλλαμβάνονται για παιδεραστία προβλέπει ο νέος νόμος για την αντιμετώπιση σεξουαλικής εκμετάλλευσης και της παιδικής πορνογραφίας.

 

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του υπουργείου Δικαιοσύνης, για πρώτη φορά εντάσσεται στην ελληνική νομοθεσία διάταξη με την οποία θεωρείται ποινικό αδίκημα και η κατοχή εικόνων παιδικής πορνογραφίας.

 

Πηγή:

 

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_article.../01/2008_217861

Link to comment
Share on other sites

Romeo, πραγματικά απορώ με το πως μπορείς να είσαι τόσο συγκαταβατικός.. Μάλλον δε κατάλαβες καθόλου τί συμβαίνει.. Τα παιδιά ΒΙΑΣΤΙΚΑΝ.. Και αντί να ασχολείσαι με το πώς οι πληγές τους θα επουλωθούν, εσύ ασχολείσαι με την συγχώρεση των κτηνών.. Και στο κάτω-κάτω της γραφής, ποιοί είμαστε εμείς που θα τους συγχωρέσουμε; Δεν έχουμε το ηθικό δικαίωμα να τους συγχωρήσουμε απέναντι στις βιασμένες ψυχές των παιδιών.. Οι μόνοι άνθρωποι στον κόσμο που δικαιούνται να τους συγχωρήσουν είναι τα ίδια τα παιδιά..

Ας επιστρέψουμε όμως στην συγκαταβατικότητα και στο συγκεκριμένο γεγονός... Ένας σιχαμένος 80χρονος, βίαζε παραφύσην το κορμάκι ενός 6χρονου κοριτσιού μέχρι που αυτό λιποθύμησε..Το κατανοείτε αυτό το πράγμα ή πρέπει να ξαναπεριγράψω τη σκηνή; Δεν νομίζετε λοιπόν πως είμαστε υποχρεωμένοι να οργιζόμαστε; Αλήθεια γιατί φοβάστε τόσο πολύ να οργιστείτε; Προσπαθείτε να κρίνετε αντικειμενικά μια τέτοια πράξη; Δεν σας πνίγει το δίκιο των παιδιών, σας πνίγει όμως το δίκιο των βιαστών; Απορώ!!

Όσον αφορά τη δημοσίευση, συμφωνώ απόλυτα με τη στάση της Anele.. Σίγουρα αν βρισκόμουν στη θέση σου και είχα αυτά τα στοιχεία στα χέρι μου, θα έκανα το ίδιο ακριβώς.. Δεν με αφορούν τα αισθήματα των βιαστών, αφού ούτε εκείνοι νοιάστικαν για τα αισθήματα των παιδιών..Δεν με αφορά επίσης η θέση ότι η στάση που κρατάμε αυτή τη στιγμή η Anele, εγώ και κάποιοι ακόμα συνομιλητές είναι στάση που θα κρατούσε κάποιος ανώριμος.Απλά δεν σκοπεύω να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ σωστά, λογικά και πολιτικά ορθά για τέτοιου είδους πρόσωπα.. Και μην μου πείτε ότι δεν είμαστε σίγουροι για το αν είναι όντως ένοχοι.. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι καραμπινάτη.. Δεν είναι ενδείξεις, δεν είναι υποψίες, δεν κρύβονται συμφέροντα..Είμαι σίγουρος πως αν υπήρχε έστω και η παραμικρή υποψία αθωώτητας των κατηγορουμένων, κανείς δε θα έβγαζε τα ονόματά τους στη φόρα.. Αυτή τη φορά όμως τα πράματα είναι βέβαια.. Και είναι θέμα χρόνου να αποδειχτεί και επίσημα από το δικαστήριο... Να δούμε τότε πού θα στηρήξετε την λαγνεία σας για τα "ανθρώπινα δικαιώματα" των κτηνών...

Link to comment
Share on other sites

Ίσως να είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ με τέτοια ανακοίνωση της κυβέρνησης Anor...επιτέλους....Να καλωσορίσω επίσης τον goofy τον οποίο και ευχαριστώ που διάλεξε το τοπικ μου για πρώτο του ποστ..συμφωνώ κατά κύριο λόγο έχω να πω....δεν ξέρω αν συμφωνείτε αλλα σχετικά με το ποστ του Anor τι έχετε να πείτε?

Link to comment
Share on other sites

Ρε πάτε καλά? Η λύση είναι η δημόσια διαπόμπευση? Η λύση είναι η εξόντωση ανθρώπων που προβαίνουν σε τέτοιου είδους πράξεις? Συγνώμη αλλά όχι δε θα πάρω, ότι και να έχουν κάνει δε θα πάρω? προτιμώ να ψάξω και να βρω τους λόγους που έκαναν κάποιον να προβεί σε κάτι τέτοιο και να σταματήσω το κακό πριν καν ξεκινήσει. Έχει κανείς σας σκεφτεί πως αυτοί οι άνθρωποι πέραν του προφανούς ότι δε στεκουν καλά στα μυαλά τους, μπορεί μια κοινωνία από ηθικολόγους παρλαπίπες, που κάνουν τις βρωμιές τους κρυφά να τους οδήγησε σε κάτι τέτοιο? Έχει σκεφτεί κανείς πως και αυτοί μπορεί να είχαν πέσει θύματα βιασμού, κακοποίησης γενικότερα? Ξεκολλάτε το μυαλό σας λιγάκι η φυσική εξόντωση κάποιου έχει σταματήσει χρόνια τώρα( και πολύ σωστά) και δε θα επιτραπεί να επανέλθει με οποιονδήποτε τρόπο. Ξέρετε κάποιοι έκαιγαν κόσμο κάποτε για κάτι που τώρα το θεωρούμε αναφαίρετο δικαίωμα μας να πιστεύουμε σε όποιον θεό θέλουμε ακόμα και να ντυνόμαστε όπως θέλουμε. Όχι σαφέστατα είμαι εναντίων σε κάθε είδους ανώμαλο αλλά δε θα του πάρω και το scalp, η κοινωνία πρέπει να τον σωφρονίσει και να βρει τους λόγους που τον οδήγησαν σε κάτι τέτοιο ώστε να μη ξαναγίνει.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...