Jump to content

Τέρατα.....Αφού δε το κάνουν τα κανάλια...ας το κάνουμε εμείς!


Anele
 Share

Recommended Posts

Ενώ είχα αποσυρθεί σχετικά απο το φόρουμ και τις συζητήσεις διότι καιρό είχαμε να δούμε κάτι πιο ψαγμένο ξαφνικά θυμήθηκα το τοπικ μου και οτι μου λεγαν κάποιοι οτι μπορεί να ναι αθώοι τελικά και ποιος θα το ψάξει;;;Είχα χρέος λοιπόν οπότε μπήκα και έψαξα... http://www.cosmo.gr/News/Hellas/180275.html , http://www.enet.gr/online/online_hprint?q=...amp;id=16560096

Τελικά δυστυχώς αποδείχθηκε οτι είχα δίκιο και λυπάμαι...λυπάμαι πολύ....Αυτά από μένα και ουσιαστικά λήξη του τοπίκ καθώς αποδόθηκε δικαιοσύνη έστω σε αυτούς...Με την ευχή το μέλλον να αποδειχθεί καλύτερο για τα παιδιά αυτά καθώς και για όσα έχουν υποστεί και συνεχίζουν να υποστώνται το βιασμό,ο κόσμος να γίνει πιο αγγελικός και οι βιαστές....να νιώσουν το λάθος τους...

 

Όλοι οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν από την αρχή προφυλακιστέοι Anele.

Η δίκη τους δεν έχει γίνει ακόμη. Την ενοχή τους ή την αθωώτητά τους θα την κρίνει το δικαστήριο. Σε μερικούς μήνες ελπίζω (θα ήταν ευχής έργον να γίνονταν άμεσα οι δίκες και να αποδιδόταν άμεσα και αμερόληπτα Δικαιοσύνη! Δυστυχώς όμως ... δε γίνεται έτσι).

Κι αν κριθούν ένοχοι ελπίζω κι εγώ να σαπίσουν στη φυλακή.

Μέχρι τότε όμως εξακολουθούν να είναι κατηγορούμενοι, που έχουν προφυλακιστεί, προφανώς εξαιτίας: της βαρύτητας των εγκλημάτων, προκειμένου να μην τελέσουν και άλλα κακουργήματα ή είναι ύποπτοι ότι θα διαφύγουν!

Δεν έχει κριθεί αν είναι αθώοι ή ένοχοι επί των κατηγοριών που τους αποδίδονται, τουλάχιστον από αυτά που αναγράφονται στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, που αναφέρεις.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Αν διαβάσεις την Ελευθεροτυπία θα δεις πως καταδικάστηκαν αλλά έμεινες μόνο στο πρώτο link

Link to comment
Share on other sites

Αν διαβάσεις την Ελευθεροτυπία θα δεις πως καταδικάστηκαν αλλά έμεινες μόνο στο πρώτο link

 

Προφανώς εννοείς ΑΥΤΟ:

 

"Οι κατηγορίες του ποινικού κώδικα, πληθώρα στις πλάτες των κατηγορουμένων, τιμωρούνται -αν αποδειχτούν- με ποινές φυλάκισης. Αποτιμώνται (και) με προσωρινή κράτηση, όπως αποφάσισαν χθες ανακριτής και εισαγγελέας, για τους φερόμενους ως πρωταγωνιστές της φρικιαστικής υπόθεσης παιδεραστίας στο Ιλιον. Οι κατηγορίες όμως που σχηματίζουν οι λέξεις και τα δάκρυα ενός παιδιού, δύσκολα χωρούν μέσα στα όρια του νόμου ή μιας ποινής. Αντίθετα, ακόμα κι ένας ξένος, όπως ο διοικητής του τμήματος Ασφαλείας Μενιδίου, όταν δίνει αγάπη θα την εισπράξει απλόχερα και άδολα από τα χείλη ενός παιδιού. Ο «κ. Παύλος», όπως προσφωνούν τα ανήλικα παιδιά τον διοικητή, που ήταν και χθες εκεί συνοδεύοντας τους κατηγορουμένους, αξύριστος και σκυθρωπός: «Μακάρι να μη δώσει ο Θεός σε άλλο συνάδελφο να ζήσει αυτό που έζησα», μονολογούσε στα δικαστήρια ο άνθρωπος που άκουσε την εξομολόγηση-σοκ των θυμάτων της ιστορίας.

 

Δύο πούλμαν

 

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι βρέθηκαν το πρωί ενώπιον του 4ου ειδικού ανακριτή, Δημοσθ. Βλάχου."

 

 

Αυτό καλή μου Anele, που αναφέρει το άρθρο .... το λένε προφυλάκιση.

 

Από το Δεκέμβριο του 2007 λοιπόν, που έγιναν οι δημοσιεύσεις που αναφέρεις μέχρι και σήμερα, οι κατηγορούμενοι του φρικτού εγκλήματος έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.

Αυτό λέει η δημοσίευση. Δεν αναφέρει ότι έχει γίνει η δίκη τους!!!!!

 

Κι αν λοιπόν έγινε η δίκη τους (και κάνω λάθος) και έχεις τοοοοοοοσοοοοοο δίκιο, γιατί δε βούϊξε ο τόπος??? (όπως θα έπρεπε!)

 

Αν έχεις όμως την καλοσύνη και μια και (προφανώς?) ξέρεις καλύτερα.... δε μας λες και πόσα χρόνια έφαγε ο καθένας από τους κατηγορουμένους στη δίκη, που όπως ισχυρίζεσαι, έγινε?

 

Και μέχρι να βρεις αυτό .... καλό θα ήταν να διαβάζεις με περισσότερη προσοχή αυτά που δημοσιεύονται!

Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα να αναπαράγω κι εγώ κάτι σε αυτό το ζήτημα! Δηλαδή στο ότι θα πρέπει να περιμένουμε την απόφαση της δικαιοσύνης και μετά να λέμε για τέρατα!

 

 

Γράφει: Ο SCOOTERAKIAS

Πηγή

 

ΤΜΗΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΣΤΗΝΟΥΝΕ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ)

 

Αρχικά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν ανήκω στον συγκεκριμένο(ους) ιδεο-πολιτικό χώρο που αντιπροσωπεύει η ιστοσελίδα αυτή. Ανήκω σε ένα δικό μου φανταστικό και ανύπαρκτο ιδεο-πολιτικό χώρο που είναι ένας αχταρμάς πολιτικών και μη ιδεολογιών που ακόμη και εγώ ως κατασκευαστής του πάντα χάνω τον μπούσουλα.

 

Με όση ειλικρίνεια μου έχει απομείνει μπορώ να πω ότι με μερικές απόψεις και πρακτικές του εδώ χώρου συμφωνώ. Αλλά ο σκοπός μου δεν είναι να αναρτήσω στην ιστοσελίδα αυτή και στον ευγενώς παραχωρηθέντα χώρο ένα κείμενο μέσω του οποίο να γνωστοποιώ και να κοινοποιώ τις αυστηρά δικές μου ιδεο-πολιτικές σκέψεις και απόψεις.

 

Χρησιμοποιώ τον εδώ χώρο για να αποκαλύψω με στοιχεία πλέον, τις απατεωνιές του τμήματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Χρησιμοποιώ δε αυτή την ιστοσελίδα γιατί κατά καιρούς έχω δει και έχω διαβάσει εδώ μέσα αρκετά αναγνώσματα για αυτούς τους ΄΄κυρίους΄΄.

 

Αυτό το πολυδιαφημισμένο (από τα Μ.Μ.Ε ), τμήμα ΄΄κατασκευής΄΄ ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα τμήμα που δυστυχώς στην πλειοψηφία του αποτελείται από άσχετους, αποτυχημένους και για να το πω πιο μαλακά άσχετους με το internet ανθρώπους.

 

Σίγουρα θα θυμάστε μια από τις μεγαλύτερες ΄΄επιτυχίες΄΄ αυτού του τμήματος, που ήταν η σύλληψη για πορνογραφία ανηλίκων ενός 72χρονου από τα Β.Προάστεια. Επί αρκετές ημέρες όλα τα δελτία ειδήσεων σε όλα τα κανάλια αφιέρωναν αρκετά πολύτιμα λεπτά για να ενημερώσουν τον λαό τους ότι συνελήφθη ένας από τους μεγαλύτερους ανά τον κόσμο, παιδόφιλος-πορνογράφος, ο οποίος ήταν και ο ιδρυτής-ιδιοκτήτης ενός εκ των μεγαλυτέρων και σκληρότερων σε περιεχόμενο site, παιδικής πορνογραφίας. Μάλιστα έλεγαν και χαρακτήριζαν το διαμέρισμα του εις τα Β.Προάστεια ως άντρο της παιδικής πορνείας και ότι σε αυτό το διαμέρισμα υπήρχε ειδικός διαμορφωμένος χώρος όπου βιάζονταν κτηνωδώς ανήλικα και ο βιασμός τους μεταδιδόταν ζωντανός στο internet μέσω του site του 72χρονου. Δεκάδες τα θύματα του ανά τον κόσμο. Μέχρι και βρέφη ολίγων μηνών βίαζε, φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε το τέρας! Βρέθηκαν χιλιάδες φωτογραφίες ανηλίκων, βιντεοκασέτες, cd, dvd, λεφτά, βιβλιάρια καταθέσεων, κτλ. Μέλος διεθνούς κυκλώματος, το FBI τον έψαχνε, εκατομμύρια ευρώ τα κέρδη του. Αυτά και πολλά άλλα φρικιαστικά λεγόντουσαν τότε στα τηλεοπτικά κανάλια και στις εφημερίδες. Ακόμη και τα πρωινά ΄΄κατιναριά΄΄ επί ημέρες ασχολιόντουσαν με αυτό το θέμα. Επί ημέρες γινόντουσαν συζητήσεις επί συζητήσεων και άσχετοι με το internet εντός νυκτός έγιναν ειδήμονες. Και οι νοικοκυρούλες αναθεμάτιζαν το τέρας και το internet, ενώ άναβαν λαμπάδες και προσεύχονταν για να έχει ο Θεός καλά αυτόν τον Άγιο άνθρωπο τον Σφακιανάκη που έπιασε το τέρας. Και ο Σφακιανάκης λαϊκός ήρωας. Δεν άφησε ο άτιμος κανάλι για κανάλι και εκπομπή για εκπομπή που να μην μιλήσει! Το δε τμήμα του best of the best! Αυτά τον Φεβρουάριο του 2005.

 

Η συνέχεια αναμενόμενη. Ο 72χρονος όπως ήταν φυσικό προφυλακίζεται. Μάταια φώναζε ότι όλα για τα οποία των κατηγορούν είναι ψεύτικα και κατασκευασμένα. Όλες του οι αιτήσεις για αποφυλάκιση μέχρι την δίκη, απορρίπτονται, χωρίς καν να διαβαστούν. Του είχε φτιάξει καλό ΄΄πακέτο΄΄ ο Σφακιανάκης. Μάλλον έτσι νόμιζε ο μεγάλος διώκτης του ηλεκτρονικού εγκλήματος. Και έτσι ένας άνθρωπος 72 ετών με σοβαρότατα προβλήματα υγείας παρέμεινε προφυλακισμένος, αρχικά στο Ναύπλιο και μετέπειτα στον Κορυδαλλό, επί 17 μήνες αναμένοντας την δίκη του, κατηγορούμενος για πλημμελήματα και για κακούργημα (348Α, 1&2&3 Π.Κ) που το ελάχιστο της ποινής όπως προβλέπει ο νόμος για το συγκεκριμένο κακούργημα είναι τα δέκα χρόνια!

 

Και την 6η Ιουνίου 2006 γίνεται η δίκη του στο μικτό ορκωτό δικαστήριο Χαλκίδας.

 

Επειδή δεν γίνεται να αναφέρω εδώ ολόκληρο το κατηγορητήριο και όλα τα πρακτικά της δίκης θα σταθώ, τηλεγραφικά μόνο στα βασικά και ουσιώδη.

 

Τον κατηγορούσαν ότι, είτε βίαζε είτε έπειθε ανήλικα αγόρια και κορίτσια να φωτογραφηθούν και να βιντεοσκοπηθούν σε άσεμνες και ερωτικού περιεχομένου στάσεις, είτε μόνα τους είτε με άλλα ενήλικα άτομα και το υλικό αυτό το διοχέτευε σε site που είχε στήσει στις Η.Π.Α μαζί με έναν Αμερικανό. Το site αυτό είχε χιλιάδες συνδρομητές και τα κονομούσε χοντρά! Τον συνέλαβαν μετά από πληροφόρηση που είχαν από το FBI, το οποίο και συνέλαβε τον συνεταίρο-συνεργό του στην Αμερική και το FBI τους έδωσε και τα στοιχεία του 72χρονου. Στο σπίτι του βρήκαν και κατέσχεσαν δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο με ανήλικα, ακόμη και βρέφη, πιστωτικές κάρτες, βιβλιάρια καταθέσεων, διαβατήριο, βιντεοκάμερες, φωτογραφικές μηχανές, υπολογιστές, σκληρούς δίσκους, κτλ. Με δυο λόγια έλεγαν ότι με τις φωτογραφικές μηχανές και τις βιντεοκάμερες που βρήκαν, φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε τα ανήλικα σε χώρους τους σπιτιού του! Ότι επισκεπτόταν τακτικά την Αμερική και διάφορα άλλα. Το κατηγορητήριο το στήριζαν σε έγγραφο του FBI που τους ενημέρωνε για την δραστηριότητα του 72χρονου και τα στοιχεία του. Αυτά και αρκετά ακόμη έγραφε το κατηγορητήριο από το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Όλα τα παραπάνω κατέθετε και βεβαίωνε 23χρονος αστυνομικός του συγκεκριμένου τμήματος.

 

Στην δίκη μάρτυρας κατηγορίας ο 23χρονος αστυνομικός. Το κατηγορητήριο σε ελάχιστα λεπτά καταρρέει το ίδιο και ο αστυνομικός. Συγκεκριμένα, οι φωτογραφικές μηχανές και οι βιντεοκάμερες σύμφωνα με το εγκληματολογικό εργαστήριο περιείχαν οικογενειακά βίντεο και φωτογραφίες. Σε ερώτηση του συνηγόρου υπεράσπισης στον αστυνομικό γιατί στην κατάθεση του έλεγε ότι στις κάμερες και στις φωτογραφικές μηχανές υπήρχε υλικό παιδικής πορνογραφίας, η απάντηση του η απάντηση ήταν, πίστευα ότι θα υπήρχε! Σε ερώτηση του συνηγόρου υπεράσπισης στον αστυνομικό γιατί στην κατάθεση του έλεγε ότι στο σπίτι γινόντουσαν όργια, η απάντηση ήταν έτσι μου είπαν! Σε ερώτηση του συνηγόρου υπεράσπισης στον αστυνομικό γιατί στην κατάθεση του έλεγε ότι ο 72χρονος επισκεπτόταν συνεχώς την Αμερική, ενώ στο διαβατήριο του τελευταία επίσκεψη ήταν το 1998, η απάντηση ήταν έτσι μου είπαν οι πράκτορες του FBI! Σε ερώτηση του συνηγόρου υπεράσπισης στον αστυνομικό γιατί στην κατάθεση του έλεγε ότι ο 72χρονος ήταν ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας, ενώ από τα επίσημα έγγραφα (του FBI) που είχε στα χέρια του το τμήμα φαινόταν ότι ήταν απλός συνδρομητής, η απάντηση ήταν έτσι μου είπαν οι πράκτορες! Για να γίνω πιο κατανοητός και να μην μακρηγορώ, το FBI έστειλε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έγγραφο με το οποίο την ενημέρωνε ότι στην Αμερική συνελήφθη Αμερικάνος πολίτης που είχε κατασκευάσει συνδρομιτική σελίδα με πορνογραφία ανήλικων. Στην βάση δεδομένων της σελίδας βρήκαν τα ονόματα όλων των συνδρομητών. Χιλιάδες συνδρομητές από όλες της χώρες. Ανάμεσα τους και ο 72χρονος. Μάλιστα είχαν βρει και το πόσες φορές είχε κάνει login ο κάθε συνδρομητής. Ο συγκεκριμένος είχε κάνει login μόνο μια φορά. Ο σκοπός για τον οποίο είχαν στείλει αυτό το έγγραφο οι Αμερικανοί ήταν να ενημερώσουν της αρμόδιες ελληνικές αρχές ότι υπήρχε έλληνας συνδρομητής στην σελίδα, όπως έκαναν και για τους συνδρομητές των άλλων χωρών. Και σε ερώτηση στον αστυνομικό γιατί άλλα λέει το έγγραφο του FBI και άλλα αυτός, η απάντηση του αστυνομικού ήταν λάθος μετάφραση!!! Επίσης προσκόμισαν έγγραφο από υπόθεση χρηματιστηρίου, στο οποίο αναγράφονταν τεράστια ποσά και προσπάθησαν να πουν ότι αυτά τα ποσά εισέπραξε ο 72χρονος. Το συγκεκριμένο έγγραφο ήταν από άλλη υπόθεση εντελώς άσχετη με τον 72χρονο και την υπόθεση του και ο δε ορκωτός λογιστής που το υπέγραφε .ήταν καταπέλτης. Καμία σχέση το έγγραφο με την συγκεκριμένη υπόθεση και απορούσε πως βρέθηκε μέσα στην δικογραφία! Σε ερώτηση του συνηγόρου υπεράσπισης στον αστυνομικό, πως βρέθηκε αυτό το έγγραφο που αφορούσε εντελώς άσχετη υπόθεση μέσα στην δικογραφία η απάντηση του αστυνομικού ήταν, δεν ξέρω, μάλλον θα παράπεσε!!!

 

Το αποτέλεσμα ήταν ομόφωνη αθωωτική απόφαση για τον 72χρονο!!! Και μάλιστα από ορκωτό δικαστήριο!!!

 

Αλλά υπάρχει και συνέχεια. Ο μάρτυρας αστυνομικός τώρα είναι κατηγορούμενος για πολλά και σοβαρά αδικήματα και κινδυνεύει με απόλυση εάν καταδικαστεί με φυλάκιση πάνω από 6 μήνες. Πράγμα σίγουρο!!! Τουλάχιστον 2 χρόνια θα φάει!!! Και ας συμβουλευθεί, όχι έναν αλλά 10 δικηγόρους. Και όχι μόνο θα απολυθεί, αλλά θα πληρώσει και αποζημίωση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στον 72χρονο!!! Γιατί ο 72χρονος τώρα ζητάει τα άντερα του και καλά κάνει. Και που θα τα βρει ο μπάτσος; Και επειδή ξέρω ότι τα ΄΄σαΐνια΄΄ από την δίωξη καθημερινά επισκέπτονται και διαβάζουν με αφοσίωση αυτή την σελίδα, ας ενημερώσουν τον αστυφύλακα ότι ο μόνος τρόπος για να την γλιτώσει στο δικαστήριο, είναι να πει την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι εκτελούσε εντολές ανωτέρων του. Σφακιανάκης-Βασιλάκης δηλαδή! Γιατί ο Σφακιανάκης ως γάτα με πέταλα ΄΄έβγαλε και έστησε΄΄ υπόθεση βάζοντας άλλον μπροστινό! Και τι μπροστινό! Πιτσιρικά, νεοσύλλεκτο, άσχετο με το internet τότε! Τώρα πάει να μάθει κάτι, αλλά είναι αργά! Το έφαγε το κεφάλι του! Και να παρακαλάει να μην πέσει σε κάνα υπέρ-έντιμο δικαστή και εξαντλήσει την αυστηρότητα και τον στείλει για κάνα χρόνο μέσα, γιατί τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται είναι πολλά και σοβαρά!!!

 

Η δίκη του κατηγορούμενου πλέον αστυνομικού ήταν αρχές Ιουνίου, αλλά ανεβλήθη λόγο πινακίου. Μεγάλο νούμερο δηλαδή.

 

Προς το παρόν και για λίγους μήνες την γλίτωσε το μπατσάκι.

 

Αλλά υπάρχει και άλλη συνέχεια.

 

Την 27 Μαρτίου του 2007 εκδικάστηκε η αποζημίωση που ζητούσε από το ελληνικό δημόσιο ο 72χρονος, για την άδικη προφυλάκιση του και την πήρε!!! Αρκετές χιλιάδες ευρώ ήταν η αποζημίωση του! Και η συνέχεια θα δοθεί στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια όπου έχει προσφύγει ο 72χρονος!!! Άλλη μια σίγουρη καταδίκη για την ελλάδα!

 

Και για όσους δεν γνωρίζουν το 95% των υποθέσεων που έχει ΄΄βγάλει΄΄ το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος είναι στημένες υποθέσεις, με ψευδή, στημένα και ανυπόστατα κατηγορητήρια.

 

Και οι αποδείξεις υπάρχουν!!!

 

Είναι θέμα χρόνου η πραγματική απονομή δικαιοσύνης! Το μεγαλύτερο έγκλημα είναι να οδηγείς έναν αθώο άνθρωπο στην φυλακή ή να τον σύρεις στα δικαστήρια με κατασκευασμένα κατηγορητήρια, μόνο και μόνο για να δείξεις έργο, να πάρεις μια εύφημη μνεία στον φάκελο σου και να καλύψεις την αποτυχία σου και την ανικανότητα σου. ΄΄Κύριε΄΄ Σφακιανάκη εάν διαθέτετε ακόμη κάποιο ανθρώπινο συναίσθημα θα πρέπει να παραιτηθείτε. Δεν γίνεστε αρχηγός αστυνομίας, ούτε παίρνετε σοβαρή προαγωγή με κατασκευασμένα κατηγορητήρια! Θα ήμουν ο πρώτος που θα σε χειροκροτούσε αν έκανες σωστά την δουλειά σου! Για αυτό ΄΄Κύριε΄΄ Σφακιανάκη παραιτηθείτε τώρα γιατί η πτώση σας θα είναι θεαματική! Είστε σε ψηλό όροφο και όταν θα πέσετε από εκεί δεν υπάρχει περίπτωση να σταθείτε όρθιος! Και θα συμπαρασύρετε και πολλούς στην πτώση σας, πολλούς που τους έχετε βάλει μπροστινούς! Και άλλος για Χίο τράβηξε, άλλος για Μυτιλήνη και άλλος στο σπίτι κάθετε! Κατανοητός;

 

Και να θυμόσαστε ότι οι δημοσιογράφοι, οι ΄΄δικοί΄΄ σας, αυτούς που τροφοδοτείται με ΄΄υλικό΄΄, αυτοί θα είναι οι πρώτοι που θα σας πετροβολήσουν, γιατί γνωρίζουν και απλά περιμένουν. Με καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Έτσι δεν είναι;

 

Αναμένω αρκετές και ενδιαφέρουσες δίκες, όπου θα πάθετε μεγάλη ήττα!

 

Όπως του δημοσιογράφου της ΓΣΕΕ, του blog και αρκετών ακόμη!

 

Και για να προλάβω τυχών κακοπροαίρετα σχόλια σχετικά με τον 72χρονο, μπορεί να είναι κατακριτέο το να βλέπεις να βιάζονται και να κακοποιούνται ανήλικα, αλλά να τον παραπέμψεις στην δικαιοσύνη για αυτό που πραγματικά έκανε, αν τιμωρείται αυτό. Γιατί στην ελλάδα την περίοδο εκείνη η κατοχή και μόνο πορνογραφικού υλικού ανηλίκων δεν ήταν αδίκημα, παρά μόνον εάν υπάρχει κερδοσκοπία. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, όπως ισχυρίζεται και όπως αποδείχτηκε και στην δίκη του, ο 72χρονος μια φορά μπήκε και αυτό από περιέργεια.

 

Και δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω τα λεγόμενα του, αντίθετα αμφισβητώ εσάς ΄΄Κύριε΄΄ Σφακιανάκη και την υπηρεσία στην οποία προΐστασθε, γιατί αποδεδειγμένα έχετε στήσει πάρα πολλές υποθέσεις!

 

Για όσους αμφισβητούν τα ανωτέρω, ή τα χρειάζονται για παρόμοια νομική τους υπόθεση τα πλήρη πρακτικά θα τα βρουν με τον αριθμό:

 

97-98/2006, ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΚΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

 

Και κάτι τελευταίο. Το υλικό που κατάσχει η υπηρεσία τι γίνεται; Μήπως κατά τύχη, κατά τύχη-λέω βγήκε τίποτα προς τα έξω και παίζει σε κάνα site στο internet, σε κάνα βιντεοκλάμπ ή έχουν βγει τίποτα πριβέ κόπιες;

 

Και τι έχει παιχτεί και παίζετε με τα date site, άλλα είναι παράνομα και διώκονται και άλλα τυγχάνουν ασυλίας;

 

Το videochat πως πάει; Καμιά καλή γκόμενα, τώρα τελευταία;

 

Καμιά γνώμη, πληροφορία, διάψευση, συμπλήρωμα για κάτι από τα παραπάνω;

 

 

 

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ SFA ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ

 

 

 

Υ. Γ. Ρίχτε καμιά ματιά στο youtube και σε πολλά άλλα παρόμοια site να δείτε πως πήραν οι Τούρκοι τα βιντεάκια με τους δικούς μας τους μπάτσους και πως τα έχουν φτιάξει και τι προπαγάνδα περνάνε μέσα από αυτά.

 

Καλά να πάθουν!

 

 

 

Ο SCOOTERAKIAS

 

 

Νομίζω ότι είναι αρκετά αντιληπτό πως καμιά φορά τα γεγονότα τα βλέπουμε δυστυχώς μόνο από την πλευρά που μας τα σερβίρουν διότι δεν έχουμε δυνατότητα να τα εξετάσουμε πλήρως, λόγο ελλιπών στοιχείων. Γιαυτό απλά ας μην είμαστε βιαστικοί να καταδικάσουμε.

 

Μαργαρίτα δεν είναι ανάγκη να τα παίρνεις. Χαλάρωσε ! :)

Link to comment
Share on other sites

Οκ απ'όσα διάβασα,είναι μέσα και συνεχίζονται οι άλλες δίκες και εν αρχή της επιμέλειας των παιδιών μέχρι να γίνει η κύρια και ακόμα βέβαια το ψάχνω...Ο scooterakias δεν έχει άδικο αλλα στο συγκεκριμένο θέμα δεν με πείθει ιδιαίτερα καθώς όλο το Ίλιον συνηγορεί εκτός απο κάτι γιαγιάδες...εξ άλλου κάπου είχαμε βάλει οτι ομολόγησαν...Οπότε πλέον είναι σίγουρο οτι έχει πάρει το δρόμο του...και margarita μου μπορείς να μην είσαι τοοοοοοοοοοοόοοοοοοοσο κυνική υπάρχουν και καλύτεροι τρόποι να μου υποδείξεις το άδικο.. ^_^ Πάντα φιλικά.....Anele

Link to comment
Share on other sites

...εξ άλλου κάπου είχαμε βάλει οτι ομολόγησαν...Οπότε πλέον είναι σίγουρο οτι έχει πάρει το δρόμο του...και margarita μου μπορείς να μην είσαι τοοοοοοοοοοοόοοοοοοοσο κυνική υπάρχουν και καλύτεροι τρόποι να μου υποδείξεις το άδικο.. ^_^ Πάντα φιλικά.....Anele

 

Αφού θεωρείς ότι ήμουν κυνική, ή ακόμα ειρωνική ή υπερβολική ή αγενής ή προσβλητική στο πρόσωπό σου ή οτιδήποτε άλλο ειλικρινά σου ζητώ συγνώμη

, όπως και σε όλους όσοι διάβασαν την απάντησή μου, έστω κι αν δεν είχα την παραμικρή πρόθεση!

 

Ασφαλώς υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για να υποδείξεις το άδικο? το λάθος, το ορθό .... τη γνώμη σου!

Εχεις δίκιο!

Πιθανότατα ο καλύτερος, ο ασφαλέστερος, ίσως και ο ταχύτερος τρόπος, για να γίνουμε καλύτεροι, είναι να παραδεχόμαστε τα λάθη μας!

Γι΄ αυτό ξεκινώ πρώτη! Και ζητώ συγνώμη για το ύφος μου. :019blush:

Φιλικότατα. :cheerful:

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ ζητώ συγγνώμη αν με τη σειρά μου φάνηκα απόλυτη......Αναμένοντας λοιπόν....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...