Jump to content

αβάπτιστο:η εκτεταμένη παραμονή οφελεί σοβαρά την διαδικασία της φώτισης


sevando
 Share

Recommended Posts

πιστεύετε πως οι συζητήσεις και η παραμονή στο αβάπτιστο έχει αλλάξει τον χαρακτήρα σας; αν ναί πόσο και προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. τι πιστεύετε πως είαναι αυτό που σας άλλαξε;;;;

Link to comment
Share on other sites

προτού κάνουμε γκάλοπ πες μας για σένα πρώτα.. :)

Link to comment
Share on other sites

Το μονο σιγουρο οσον αφορα εμενα εινα πως εχω ωριμασει αρκετα, οχι απαραιτητα μεσω των θεματων προς συζητηση, αλλα περισσοτερο γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα ξερουν να επικοινωνουν με τον καταλληλο τροπο προς καθε προσωπικοτητα.

Link to comment
Share on other sites

βεβαίως φίλτατη anele. προσωπικά το αβάπτιστο με βοήθησε πάρα πολύ στην διαμόρφωση μιας πιο σφαιρικής άποψης σε όλα τα θέματα όπως η θρησκεία και κυρίως στην τέχνη. παρατηρείς εύκολα την αλλαγή θέλω να πιστεύω αν κοιτάξεις την διαφορά μεταξύτου πρώτου μου ποστ μέχρι τώρα...

είδα τα πράγματα πιο αντικειμενικά έμαθα να χρησιμοποιώ όλα τα μέσα της τέχνης με λεπτομερή μέλέτη και καταγραφή των δεδομένων ενώ πολλές απορίες και προκαταλήψεις μου λύθηκαν. έμαθα πως το γέλιο και ο χαβαλές αξίζουν περισσότερο απο χίλια αντίδοτα κατάρων ενώ΄μετρίασα το υπερμεγεθές εγώ μου και τον εγωισμό μου. έμαθα πως το πιο σημαντικό με την μαγεία όταν την μαθαίνεις είναι η συνειδητοποίηση πως μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτή, και πως η χρήση της για υλιστικούς σκοπούς είναι απλώς δείγμα αμάθειας. τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με βοήθησαν με την αυτοβελτιωσή μου (άμεσα ή έμμεσα) και ξέρω πως η αναζήτηση της γνώσης και της αυτοβελτίωσης τώρα αρχίζει :groupwave:

Link to comment
Share on other sites

Ωραία ας απαντήσω και γω....Το Αβάπτιστο για μένα έγινε σπίτι μου...έμαθα πολλά...για τους άλλους για μένα...άλλαξα σχετικά...ναι σίγουρα άλλαξα αλλα παραμένω ευέξαπτη όταν δεν γίνομαι κατανοητή όπως πάντα...μερικά κακα δεν αλλάζουν ποτέ... :P

Link to comment
Share on other sites

Όπως κάθε ηλεκτρονική κοινότητα που είναι και μικρο-εικόνα του κόσμου μας , έχει το ενδιαφέρον της... Το μεγάλο + της, είναι η ωριμότητα που επιδυκνείει το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών της, όπου και μπορείς να κάνεις διάλογο ή και έντονο αντίλογο , χωρίς όμως να παραβιάζονται τα όρια.

 

Ενας πολύ ωραίος χώρος για να μοιράζεσαι κάποιες σκέψεις και γνώμες.

Link to comment
Share on other sites

εγω στο αβαπτιστο βρηκα ομοιδεατες μου ατομα που μπορουν να με καταλαβουν.. επισης διαβασα για πραγματα που αγνοουσα κι μου κινησαν τη περιεργεια.. γενικα¨μου εκανε καλο που μπηκα :lol:

Link to comment
Share on other sites

εντάξει....δεν είναι δα και Μύηση η...συμμετοχή στο Φόρμουμ!

Απλά μαθαίνεις, ενημερώνεσαι, κάνεις την πλακίτσα σου, γνωρίζεσαι με κόσμο (και για περαιτέρω-γιατί όχι; :-) )και αυτό σπουδαίο είναι! Ο χαρακτήρας εξαρτάται από πολλά.Όχι μόνο από την επίδραση του ίντερνετ...

Link to comment
Share on other sites

προσωπικά εγώ πιστεύω πως μου έκανε πολύ καλό, έμαθα καινούρια πράγματα, βρήκα ανθρώπους που να με καταλαβαίνουν για πρώτη φορά στην ζωή μου και ηρεμώ ξεφεύγωντας απο τον έξω κόσμο.

 

Θα πρέπει να ευχαριστήσω τους πάντες εδώ.... :8_1_209[1]:

Link to comment
Share on other sites

Τίποτα δε με έχει βοηθήσει περισσότερο από το Αβάπτιστο. Όχι τόσο στον τομέα της Τέχνης και της θεολογίας, όσο στο επίπεδο προσωπικής εξέλιξης, αυτογνωσίας και αυτοκριτικής.

Μέσα σ?αυτό μεγάλωσα (και συνεχίζω να μεγαλώνω), ωρίμασα (και συνεχίζω να ωριμάζω), έμαθα (και συνεχίζω να μαθαίνω), αλλά πάνω απ?όλα έμαθα να είμαι υπεύθυνη και να σέβομαι τους συνανθρώπους μου.

Κοντεύω πλέον επταετία μέσα σ?αυτήν την μικροκοινωνία, και κοιτώντας πίσω στις καλές και ?κακές? μέρες της θεωρώ ότι τίποτε άλλο δεν μου έχει προσφέρει περισσότερη και ουσιαστικότερη εμπειρία και πραγματικά ?μαθήματα ζωής?.

Είθε να είστε όλοι πάντα καλά, και όσοι είστε ακόμα σήμερα εδώ και όσοι δεν είστε πλέον εδώ. Χρωστάω σε όλους σας πάρα πολλά. Ακόμα και σε όσους η συνάντησή μας δεν ήταν και η πλέον ευχάριστη. Ακόμα και από αυτούς διδάχτηκα.

 

:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...