Jump to content

URI GELLER


Recommended Posts

  • Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

εσκεμμένα γράφεται ανορθόγραφα η λέξη "μαγεία" ("magick"...

 

Να σημειωσω πως αυτη η συγκεκριμενη ορθογραφια της λεξης, επινοηθηκε απο τον Θειο Αλειστερ

για να του δενει γεματρικα το γλυκο του.

 

Back to topic..

Link to comment
Share on other sites

αααααααααχαχαχαχαχαχ Ε Dakkon δεν τρωγεσε!

 

 

Μια δοκιμή θα σε πείσει... :whistling::063laugh:

 

:018bleh: Καλε τι ειναι αυτο που βλεπω να ερχετε απο μακρια...? :blblbl: αχ ενα λιονταρι!!!!!!!!!προσεξε Dakkon μην σε φαει!!!Αχουτο...οχι μολε... :063baby:

Link to comment
Share on other sites

Η συμπαθιτική και όμορφη γατούλα Τατιάνα Στεφανίδου είχε για φιλοξενούμενους στο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ δύο ταχυδακτυλουργούς οι οποίοι έκαναν το κόλπο αυτό με το κουτάλι πολλές φορές μέσα σε λίγη ώρα. Υποστήριξαν και οι δύο πως είναι ταχυδακτυλουργικό κόλπο, και μιας και μπορεί να επιτευχθεί μέσω ταχυδακτυλουργίας τότε ο Γκέλλερ πρέπει να είναι ηλίθιος για να το κάνει με τον δύσκολο τρόπο :lol:

Επίσης ο ένας εκ των δύο έκανε και το κόλπο με τη ζωγραφιά και υποστήριξε πως και αυτό είναι κόλπο (που παρεπιπτόντως μου είναι αδιανόητο πως μπορεί κάποιος να κάνει τέτοιο κόλπο χωρίς μεταφυσικές δυνάμεις - και όμως το έκανε)

 

Κάτι άλλο: Ο Γκέλλερ είναι Εβραίος!!! :headb:

Link to comment
Share on other sites

Με αυτόν τον Γκέλερ κάτι τρέχει σίγουρα.Για κάποιο λόγο ή θέλει απλά να γήνει γνωστός απο τα κανάλια ή να κάνει κάποιου ίδους προπαγάνδα.Εγώ πάντος δέν θα έβγαινα στον κόσμο να τους πώ κοιτάξτε τί κάνω.Έτσι κι αλλιώς όπως ξέρουμε ο κάθε ένας μπορεί να ξυπνήσει τις δυνάμεις του είναι κάτι το φυσικό.

 

Και το ποιό ύποπτο φαίνεται απο της δραστηριότητές του που με ευκολία τα λέει όλα με λεπτομέρειες.Απο ότι ξέρω απαγορεύεται να πείς σε κάποιον οτι έχεις πάρει μέρος σε μυστικά στρατιωτικά πειράματα ειδικά αντικατασκοπευτικά.Κάτι τέτοιο θυμάμαι είχε πεί στην εκπομπή του Χαρδαβέλα.Ούτε σε έναν δεν επιτρέπετε να μιλήσεις για αυτό όχι στην τηλεόραση.Κάτι δέν πάει καλά δηλαδή γιατί αμα ήταν αλήθεια δέν θα ζούσε τώρα.

 

Κάτι άλλο: Ο Γκέλλερ είναι Εβραίος!!!

 

Φυσικά αυτό τα λέει όλα.....

Link to comment
Share on other sites

.Έτσι κι αλλιώς όπως ξέρουμε ο κάθε ένας μπορεί να ξυπνήσει τις δυνάμεις του είναι κάτι το φυσικό.

 

 

Χμ, ξέρεις πολλούς που να το ξέρουν, και να το αποδέχονται κιόλας, έτσι φυσικά? Για ρίξε μια ματιά γύρω σου....

Link to comment
Share on other sites

Εννοώ οτι το ξέρουμε εμείς οι σκεπτόμενοι άνθρωποι :D

 

Πάντα οι λίγοι και οι ικανοί είχαν και θα έχουν την γνώση :gleam:

Το οτι δέν το ξέρουν οι περισσότεροι λογικό μου φαίνεται.....

Link to comment
Share on other sites

Κάτι άλλο: Ο Γκέλλερ είναι Εβραίος!!!

 

Φυσικά αυτό τα λέει όλα.....

 

Τι λέει δηλαδή; <_<

 

Οτι ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ πως δεν ειναι μελος της Λευκης Αδερφοτητας αλλα μυστικος κατασκοπος των 4 Στρατηγων του Ιαλδαβαωθ, συγκεκριμενοι οι : Σουπερμαν, Τερας του Λοχνες, Αγιος Βασιλης, Κουνελακι του Πασχα.

Link to comment
Share on other sites

Είναι αυτό που λέμε μασονισμός.Αυτό το εβραικό κατασκεύασμα που λέγεται μασονία πλασάρει στον κόσμο θρησκευτικά και μεταφυσικά στοιχεία αλλα με τον δικό της τρόπο όστε να πούνε οι άνθρωποι κάποτε οτι ναί τελικά οι εβραίοι θα μας μάθουνε την γνώση και οτι αυτοί ειναι οι εκλεκτοί του θεού.

 

Όπου εβραίος και μεταφυσικό=Μασονία

 

Για μένα είναι σίγουρα μασονική προπαγάνδα ο Γκέλερ.

Δήνω μεγάλη σημασία στην εθνικότητα γιατί υπάρχει διαφορετική θρησκευτική και ιδεολογική σύνδεση.Οι εβραίοι έχουνε κάποιες αποστολές σε αυτό τον κόσμο οι οποίες δόθηκαν απο τον θεό (λέμε τώρα) και δέν είναι τόσο αθώες και φιλανθρωπικές όπως μας δήχνει ο Γκέλερ.Εκτώς άν αυτός απαρνήθικε την θρησκεία του αλλα να κάνει τέτοιο πράγμα εβραιός?

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα είναι πολλοί που πιστεύουν οτι το κάθετι που έχει σχέση με αποκρυφισμό και μεταφυσικές θεωρίες έχει τις ρίζες του στην μασονία.Περισσότερο κολημένοι υλιστές και πολλοί επιστήμονες το υποστηρίζουν αυτό.Φυσικά κάνουν λάθος αλλά......

 

Η Μασονία απο την εποχή του βασηλιά Σολωμόντα μέχρι σήμερα εφαρμόζει μία τεχνική παρατήρησης άλλων πολιτισμών και αντιγραφής.Αυτό δέν είναι και μεγάλο κακό αλλα το μεγάλο έγκλημα ειναι που αυτοί οι άνθρωποι έβαζαν μικρές πινελιές της δικής τους θρησκείας μέσα σε στοιχεία άλλων πολιτισμών και έτσι έδηναν στον κόσμο την γνώση όπως ήθελαν αυτοί μόνο.Δηλαδή όλα να αρχήζουν απο την εβραική θρησκεία.Τότε ήταν αποκλυστικά εβραίοι όπως ξέρουμε αλλα με τον καιρό κέρδισαν οπαδούς απο κάθε λαό και φυλή.

 

Είχαν φτάσει σε σημείο να πηγαίνουν σε μυστήρια (Ελληνικά πχ) και να παρακολουθούνε τα πάντα για να τα αντιγράψουνε μετα αυτοί με τον δικό τους τρόπο.Μέσα στην Σωλομονική ένα παράδειγμα είναι το σύμβολο της πεντάλφας που μπορούμε να δούμε που φυσικά αυτό το σύμβολο ήταν Πυθαγόριο και η Μασονία έδωσε στον κόσμο τελείως διαφορετική σημασία για αυτό το σύμβολο και οτι το έδωσε ο θεός τους στον Σολωμόντα.

 

Μετά απο λίγο καιρό την εποχή της Βυζαντινής αυτοκρατορίας τελικά κατάφεραν τον σκοπό τους και έπησαν τον κόσμο οτι μόνο αυτοί θα δώσουν στην ανθρωπότητα της αλιθηνές γνώσεις.Πέτηχαν τον σκοπό τους και τους ακολούθησαν όλοι σχεδόν καθώς οι πάντες άρχησαν να τους εμπιστεύοντε και τελικά έμαθαν απο τους Μασόνους διαφορετικά έθιμα και παραδόσεις και τα μόνα ιερά βιβλία που επικράτησαν ήταν εβραικά όπως η παλαιά διαθήκη ενώ τα αρχαία κείμενα έπρεπε να καούνε επειδή τα έγραψαν οπαδοί του ''Σατανά''. Η εβραική λέξη Σατάν είναι γνωστό οτι σημαίνει ο εχθρός των εβραίων ή ο αντίθετος των εβραίων.

 

Ειδικά εμείς που ψαχνόμαστε με τον πολιτισμό και μας αρέσει να είναι ένα μέρος της ζωής μας αυτή η αναζήτηση της γνώσης θα πρέπει να προσέχουμε κάποιον εβραίο που θα μας πεί ''ελάτε να σας διδάξω'' ή αν μας πεί ''και εγώ δικός σας είμαι ασχολούμε με μεταφυσικά''.Και θα πρέπει να προσέχουμε γιατί θα έρθει η στιγμή που θα μας πεί ''ο θεός μου έδωσε αυτές τις δυνάμεις''.Μετα απο αυτό ειδικά όσοι είναι χριστιανοί θα πέσουν στην παγίδα του και θα τον κάνουν άγιο της εποχής αυτής.Ίσως να αρχήσουν να ενδιαφέροντε και πολλοί χριστιανοί με τα μεταφυσικά μέσο του Γκέλερ αλλά με λάθος τρόπο.Είναι η τεχνική της μασονίας.Μετά θα έρθει άλλος ένας εβραίος μετά άλλοι 2 και στο τέλος όταν ο κόσμος θα τους υποστηρίζει φανατικά όλοι θα πιστέψουν οτι αυτοί οι άνθρωποι είναι χαρισματικοί και οτι ο θεός τους έδωσε κάποιες δυνάμεις για να τις μεταδώσουν στους ανθρώπους.

 

Και να πώ για άλλη μια φορά οτι δήνω μεγάλη σημασία στην εθνικότητα εβραίος γιατί αυτοί σύμφωνα με την θρησκεία τους έχουν κάποιες αποστολές να εκτελέσουνε στην ανθρωπότητα.Μία απο αυτές είναι να κάνουν τους ανθρώπους να πιστέψουν οτι οι εκλεκτοί του θεού είναι οι εβραίοι.

 

Ο Γκέλερ είναι το παράδειγμα. ''Ο θεός μου έδωσε αυτές τις δυνάμεις''

 

Ευτηχώς δέν είναι μόνο εβραίοι όσοι λένε οτι έχουνε τέτοιες ικανότητες,εμείς που είμαστε ψαγμένοι ξέρουμε και άλλους αλλα γιατί όταν είναι εβραίος κάποιος τότε γήνεται ο πιό γνωστός στους ανθρώπους??????Στους ανθρώπους που ακούνε πρώτη φορά για αυτά.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...