Jump to content

Ζητούν σπίτι


 Share

Recommended Posts

  • 3 years later...

Θα ήθελα μια βοήθεια με 5 φωτογραφίες από γατάκια που ήθελα να ανεβάσω προς ενημέρωση για υιοθεσία. Προσπάθησα χτες και σήμερα να βρω άκρη αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα, είναι κινέζικα για μένα.



 

Link to comment
Share on other sites

Κι εγω ψαχνω καποια να με υιοθετησει!  :lol:

Απαραιτητο να εχει σπιτι με κηπο,  να ειναι εμφανισιμη και περιποιητική. 

Ειμαι πολυ ησυχος και βολικος.

Link to comment
Share on other sites

Και με την ευγενική χορηγία της Δανάης σε χρόνο και χώρο, την οποία ευχαριστώ, σας παρουσιάζω τα 5 γατομωρούλια μου, 3 ½ μηνών, που γεννήθηκαν από αδέσποτη γατούλα στον κήπο μου. Είναι αποπαρασιτωμένα, χρησιμοποιούν την άμμο τους και θα δοθούν με υπόσχεση στείρωσης στην κατάλληλη ηλικία. Αν εσείς ή κάποιος γνωστός σας θέλει γατάκι ας θυμηθείτε κι αυτά. Βρίσκονται στον Βύρωνα.

post-2966-0-20491900-1375820210_thumb.jpg

Είναι πολύ περίεργη και θέλει οπωσδήποτε να ξέρει τι κάνεις εκεί πάνω στο τραπέζι και δεν την αφήνεις να βλέπει από κοντά. Της αρέσει πολύ το τρεχούμενο νερό και όταν ποτίζω κρατώντας το λάστιχο πιο ψηλά από το χώμα έρχεται τρέχοντας και βάζει το χεράκι της εκεί που τρέχει και το γλύφει ή και το κεφαλάκι της για λίγο, όταν δε το ακουμπώ κάτω ανοιγοκλείνει την έξοδο του νερού με το χεράκι της και τσαλαβουτάει στις λάσπες. Εάν δεν την φοβίσεις με απότομες κινήσεις και της μιλάς τρυφερά δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά εάν δεν της αρέσει η συμπεριφορά σου σηκώνεται και φεύγει και δεν σου ξαναδίνει σημασία για το υπόλοιπο της ημέρας.



edit:μου φαίνεται πως η φωτογραφία είναι τεράστια αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι να κάνω, θα ανεβάσω και τις υπόλοιπες και εάν κάποιος συντονιστής μπορεί να τις διορθώσει θα είμαι υπόχρεη

Δανάη δεν μπόρεσα να τις ανεβάσω από τον λογαριασμό σου και ψάχνοντας βρήκα (ουαου)μια άκρη από τον υπολογιστή μου! Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ.


 

Edited by pyramid
Link to comment
Share on other sites

post-2966-0-49720600-1375820835_thumb.jpg

Είναι ο πιο μεγαλόσωμος από τα αγοράκια και κινείται σαν πάνθηρας, ενίοτε και σαν κουτάβι. Ποτέ δεν έχει χρησιμοποιήσει τα νύχια του όταν παίζουμε, ακουμπάει απαλά με το χεράκι του ή σπρώχνει απαλά με το ποδαράκι του. Μόλις τον πλησιάσω και του μιλήσω αμέσως γυρίζει ανάσκελα δείχνοντας την κοιλίτσα του γουργουρίζοντας ενώ, αρκετές φορές, όταν βρίσκεται πιο μακριά με πλησιάζει τρέχοντας πλαγιαστά όπως τα κουταβάκια.

Link to comment
Share on other sites

post-2966-0-32578500-1375821300_thumb.jpg

Είναι ο πιο ανεξάρτητος, ίσως μοναχικός, και σπανίως θα κοιμηθεί μαζί ή κοντά με κάποιο αδελφάκι του. Του αρέσουν οι γλάστρες (δεν έχει αφήσει λουλούδια για λουλούδι), οι πασχαλίτσες και οι εξερευνήσεις. Όταν του μιλάω με πλησιάζει γρήγορα απαντώντας μου αλλά προτιμά να βρίσκεται στο ίδιο ύψος με μένα και ίσως λίγο ψηλότερα.

Link to comment
Share on other sites

post-2966-0-09226800-1375821432_thumb.jpg

Ο μοναδικός που φωνάζει όταν είναι να φάει και μάλιστα με τέτοιο παράπονο που εάν τον ακούσει κάποιος θα νομίσει ότι είναι κάποιο κακόμοιρο κοκαλιάρικο γατάκι. Και ο μοναδικός που έχει κάνει το χαρακτηριστικό κχχχ που κάνουν όταν φοβούνται, μια φορά όταν ήταν περίπου 1 ½ μηνών και με είδε κοντά στην φωλιά, μια φορά που τυχαίως τον πλησίασα αμέσως μετά από ψεκασμό για ψύλλους και μια ακόμα που δεν κατάλαβα το γιατί. Είναι ένα ήσυχο γατάκι που όμως θα πρέπει να προσέχεις μην τον πατήσεις γιατί συνήθως έρχεται δίπλα στα πόδια σου και σε μυρίζει.

Link to comment
Share on other sites

post-2966-0-72132600-1375821635_thumb.jpg

Όταν ήταν μικρά η Ρέα ξεχώριζε γιατί ήταν το πιο μεγαλόσωμο, είχε σχεδόν διπλάσιο μέγεθος από τα άλλα, τόσο που νόμιζα ότι ήταν θέμα γονιδίων. Μετά από την αντιβίωση που πήραν όλα κατάλαβα ότι ήταν θέμα ανοσοποιητικού γιατί οι διαφορές στο μέγεθος εξομαλύνθηκαν. Είναι η πιο απόμακρη και θέλει υπομονή στο πλησίασμα, δεν φεύγει όταν την πλησιάζω αλλά δεν κάθεται και εύκολα να την χαϊδέψω, ίσως μόνο για ελάχιστα.

 

 

Τα ονόματα είναι απλώς προτεινόμενα και ίσως να μην είναι απαραίτητα γιατί όλα ανταποκρίνονται όταν τους μιλάς ήρεμα με αγάπη.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...