Jump to content

Η Τριάδα του Ενός


Recommended Posts

Διόρθωση: ο αριθμός του ανθρώπου είναι το 5 (πέντε)-εξ ου και η τάυτισή του με το ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ. Όχι το 8. Δηλ. η πάνω κορυφή του πενταγράμματος αντιστοιχεί το κεφάλι και οι λοιπές 4 άκρες με τα χέρια και τα πόδια. Στον τεκτονισμό, βάζουν το γράμμα "G" στο κέντρο του πενταγράμματος, για να συμβολίσουν με αυτό τη καρδιά και το θείο σπινθήρα εντός της. Όποτε λοιπόν βλέπετε το πεντάκτινο αστέρι ή πεντάγραμμο, να βλέπετε τον ΤΕΛΕΙΟ άνθρωπο! "Ανοικτός" σε πνευματικά ερεθίσματα και κραδασμούς (διάπλατα ανοικτά χέρια και πόδια, σαν το αστέρι)και σε εσωτεριστικές αναζητήσεις. Απλά το 8 παραδοσιακώς συνδέεται με τον άνθρωπο, με τον εξής τρόπο: 4 (στοιχεία) + 3 (ίσχυς-σοφία-κάλλος) +1 (εν το παν) =8 ("συμπαντικός" Άνθρωπος).

Βέβαια, έτσι διαβάζω στην Τέχνη της Αριθμοσοφίας. Πάντως, μ' αρέσει ο συνειρμός σου...

 

Αν είναι να μιλήσουμε για αριθμούς και συμπτώσεις(θεωρήστε τα συμπτώσεις, απλά μου αρέσει αυτό παιχνίδι):

 

Συμφώνα με τον Ματθαίο το όνομα του Ιησού σημαίνει θεός μεθ ημών.

 

Άνθρωπος1310 - Εμμανουήλ644 = 666

 

Που προφανώς συμβολίζει την τιτανική φύση του ανθρώπου άνευ του θειου λόγου όπου:

 

TEITAN(ΣΕΙΤΑΝ;) = 666

 

Άλλες ωραίες αντιστοιχίες που παίζουν στο ΔΙΑδίκτυο:

 

ΙΗΣΟΥΣ = ΠΑΡΘΕΝΟΣ + ΛΟΓΟΣ = ΣΦΙΓΞ + ΑΙΝΙΓΜΑ = 888

ΙΗΣΟΥΣ + ΖΕΥΣ = 888+612 = 1500 = 500+800+200 = ΦΩΣ

 

Όχι ότι έχει σημασία, αλλά αυτά εγώ τα έβγαλα:

 

ΔΙΑ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ= 666

=

ΔΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ= 666

 

Άνθρωπος + ΔΙΑΣ = 1310 + 215 = 1525 = ΕΝ-ΔΙΑ-ΦΕΡΩΝ

Άνθρωπος ? ΔΙΑΣ = 1310 ? 215 = 1095 = ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ = ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ

 

---

 

Δυτικός = 1004 = Νους Διός = Διόνυσος = ΔΙΑ-Σπάστης = Αρμαγεδών

 

---

 

ΔΙΑ?ΣΠΕΡΜΑ = 441 = ΑΙΤΙΟΝ

 

---

 

ΑΡΜΟΝΙΑ = 272 ΖΕΥξη

ΑΡΜΟΝΙΑ = 272 = ΕΝΔΕΗΣ

ΟΡΦΕΑΣ = 876 =ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ

 

Μελωδία = 890 = ΟΛΥΜΠΟΣ = ΟΔΥΣΣΕΙΑ

Ρυθμός = 819 = ΔΙΑ-ΔΥΚΤΙΟ (lol)

Αρμονία = ΖΕΥΞΗ = ΕΝΔΕΗΣ = 272

 

ΜΕΓΑ ΠΥΡ = ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ = 999

 

Έχω κάνει αρκετούς συσχετισμούς αλλά αυτές οι παραστάσεις πέρα από το νόημα που εμείς τους δίνουμε δεν νομίζω να έχουν κάποια ιδιαίτερη σημασία, ίσως αν έχω όρεξη να παίξω λίγο ακόμα στην συνέχεια.

Edited by Lucifer
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 39
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Το Γιαχβέ είναι μια άλλη έκφραση του χλευασμού των Ρωμαίων που αποτυπώθηκε στα Λατινικά I.N.V.I. και στα Ελληνικά Ι.Ν.Β.Ι. δηλαδή Ιησούς Ναζωραίος βασιλεύ Ιουδαίων.

 

Ήταν γνωστές οι αναφορές για την Σταύρωση από Προφητείες που έχουν προλεχθεί και μερικοί θα τις βρείτε ΑΥΤΟΥΣΙΕΣ σε Βουδιστικά Μοναστήρια να φυλάσσονται επιμελώς. Η επαλήθευση των προφητειών είναι στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στην Αλήθεια τους αληθινούς αναζητητές.

 

Οι αναφορές στο Όσιρι και κάθε σύνδεση είναι τα ψεύδη των προσώπων αυτών που αυτοπαρουσιάστηκαν ως Υιοί Θεού ΄που βεβαίως είναι όπως όλοι μας αφού προερχόμαστε από το Ενα και Μοναδικό Υπέρτατο ΟΝ.

 

Ο Όσιρις είναι αποστατηθέν πλάσμα αθάνατο με μορφή ύαινας όπως και η Θεά Άρτεμις του 12θεού.

 

Το αρσενικό και το θυληκό στις αναφορές του Ερμή του Τρισμέγιστου είναι το αρσενικό και το θυληκό κάθε είδους και οι αναφορές τους είναι εξηγήσεις του φαινομένου της αναπαραγωγής ζωής. Δυσνόητα κείμενα που έγινα ακόμη πιο δυσνόητα από προσθήκες που μπήκαν από χέρι ανθρώπων που θέλησαν αυθαίρετα να ερμηνεύσουν όσα δεν κατάλαβαν.

 

Το Ταό και όσα περιλαμβάνει είναι μια άξια Θεωρία αλλά περιλαμβάνει ΜΟΝΟ τα ορισθέντα από τον Θεό της Παλαιάς Διαθήκης αφού δεν έγινε αποδεκτή από τους μετέπειτα Μοναχούς η γέννηση του Υιού του ανθρώπου κατά πως έλεγε ο ίδιος ο Κύριος Ιησούς Χριστός. Ο Υιός το Θεού αυτοπαρουσιάζονταν ως Υιός του ανθρώπου δεχόμενος τα πεινά την θνητή Του ιδιότητα και προγνωρίζοντας ότι θα πρέπει να αναχθεί το μαρτύριο του Σταυρικού θανάτου στο όνομα της ΕΙΡΗΝΗΣ της περιοχής όπου ήταν έτοιμοι μερικοί να εγερθούν και να δολοφονήσουν Ρωμαίους στο όνομα της Ελευυθερίας τους από την κατοχή.

 

Είμαι εκτός θέματος πλέον και σταματώ εδώ.

Link to comment
Share on other sites

Το Γιαχβε προέρχεται από την παλαιά διαθήκη και η θεωρία είναι ότι προέρχεται από το Ίακχος.

 

Είπα να μην αρχίσω πάλι να απαντάω σε ? αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.

 

Αυτοί που βλέπουν τον κόσμο μονόφθαλμα και Ελληνικά και πάσχουν από μανία καταδίωξης προσπαθώντας να προσδώσουν άξια στο τίποτα που εκπροσωπούν έχουν καταντήσει γελοίοι, οι ρουφιάνες και παιδεραστές Έλληνες κυνηγούσαν μετά μανίας τους Ορφικούς(του μυημένους στα Αιγυπτιακά μυστήρια που ήταν ο πυρήνας του Ελληνικού πολιτισμού) και είναι γνωστός ο διωγμός τον άριστων.

 

Τον Ορφέα τον κυνήγησαν και το σκότωσαν.

 

Το Πυθαγόρα τον καταδίκασαν σε θάνατο και έσφαξαν τους μαθητές του.

 

Ο Ηράκλειτος αποκαλούσε την μάζα τον αδελφών ημών Ελληνίδων όνους και γουρούνια.

 

Ο Εμπεδοκλής έλεγε χαρακτηριστικά: Κυνηγημένος από θεούς και δαίμονες συμφύομαι ανάμεσα σε χυδαία δίποδα και καλούσε τους βλαμμένους Έλληνες να συμμορφωθούν.

 

Τον Σωκράτη τον καταδίκασαν για αθεΐα γιατί απλά είχε αηδιάσει από τις αντιλήψεις της μάζας, την οποίαν καλούσε να στραφεί στο αγαθό και την οποίαν προειδοποιούσε για την θεια πρόνοια.

 

Μπορώ να φέρω πολλά παραδείγματα για το τι υπέφεραν οι μυημένοι Έλληνες από τους φέροντες το Ιχώρ ( :063laugh: ) εξωγήινους και υπεργήινους Έλληνες που δεν είναι απόγονοι των Τιτάνων και που αρέσκονται να ερμηνεύουν τις γραφές μέσα από το χάλι τους που δεν έχει πάτο.

 

Σας πληροφορώ μετά βεβαιότητας ότι αυτοί που δεν έχουν ιδέα για την Ελληνική θρησκεία τον μυημένων είναι οι σημερινοί Έλληνες, τους οποίους οι πρόγονοι τους ορθόδοξοι είναι οι άμεσοι υπεύθυνοι(μαζί με τις αδελφές τους τις ιουδαίες) για το σκοταδιστικό χάλι στο οποίο περιήλθε η ανθρωπότητα και η εξήγηση για τα ερμητικά και για την αρχή του γένους, είναι τόσο γελοία όσο και το ύφος του προκλητικού και πανάσχετου ποιο πάνω.

 

Αυτός που έχει κάτι να πει δεν βιάζει τον εαυτό του με αυτόν τον τρόπο και δεν εκβιάζει με την ψευδαίσθηση και το ύφος του περιουσίου(πανάρχαια αρρώστια) αυτούς που τον έχουν και λογικά χεσμένο.

 

Εσταυρωμένος υπήρξε και ο Κρίσνα. Για μένα είτε υπήρξε είτε όχι ο Ιησούς του Παύλου, το σίγουρο είναι ότι ο Ιησούς Χριστός δεν είναι μορφή αλλά λόγος, που μπορεί να υπάρχει και σε αυτούς που έχουν χεσμένη την μορφή έτσι όπως εξελίχθηκε από τους αντίχριστους της ορθοδοξίας. Μπορώ να επεκταθώ αν το επιθυμείται και να αρχίσω πάλι τα ίδια, γιατί είναι προφανέστατο ότι στην νέα Ελλάδα(όπως και στην παλιά λέγω ευθαρσώς) υπάρχει τεράστια πνευματική αρρώστια.

Edited by Lucifer
Link to comment
Share on other sites

Αποστάτης ο συμβολισμός του Οσιρι(Δηλαδή ο Διόνυσος, ο θεός μεθ ημών και ο θετός γιος του ο Ωρος, δηλαδή ο Απόλλωνας, ο γνωστός και ως Διονυσοδότης) και μετά μου λέτε ότι έχετε και απαντήσεις, δυστυχώς για εσάς δεν έχω υπομονή να ακούω τόσες απέραντες ηλιθιότητες και σε έμενα δεν θα περάσει ο εκφυλισμός του Ερμητισμού και του Ορφισμού που επιχειρούν οι πανάσχετοι που κρύβονται πέσω από την ματαιοδοξία του κάθε τυχάρπαστου για να πωλούν βιβλία.

 

Μήπως ήταν και ο Ηρόδοτος εβραίος που έλεγε ότι οι Έλληνες θεοί είναι παρμένοι από την αρχαία Αίγυπτο; :lol:

Link to comment
Share on other sites

ΛούσυΦΕΡ καλά τα περισσότερα από αυτά που λες, όμως στην αριθμολογία δεν υπάρχει και μεγάλη βάση όπως έχουν καταντήσει τα πράγματα, και φυσικά στις προσβολλές το επίπεδο πέφτει πολύ κάτω της βάσεως...

 

Επίσης θέλω να προσθέσω πως η πνευματική αρρώστια είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, και πως στην αρχαία ελλάδα μπορεί να μην ήταν τέλειοι, όμως πιστεύω πως σε καιρούς όπου η δυσειδαιμονία υπερχείλιζε οι αρχαίοι κάτοικοι της περιοχής "μας" ήταν αρκετά πιο προσγειωμένοι...

 

Όσων αφορά τις τριάδες - τετράδες και δωδεκάδες - εφτάδες βασίζονται σε ένα ανώτερο σύστημα που προφανώς ΔΕΝ μας επιτρέπεται η πρόσβαση ακόμα..οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να καλυτερέψουμε την όποια σχέση έχουμε με τα ΑΔΕΡΦΙΑ μας (δηλαδή ΚΑΘΕ ΟΝ κ μάλιστα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ - εξαιρούνται οι ΜΗ όντες αν κ ζωντανοί εν σάρκα).

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ έχω φάει αρκετά χαστούκια μέχρι να ξυπνήσω και ακόμα τρώω.

 

Το γεγονός ότι οι ορθόδοξοι έκαιγαν τους φιλοσόφους και τα βιβλία τους δεν σημαίνει ότι εξαιρέσεις δεν υπήρξαν και τότε, παντού και πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις, αλλά ο κανόνας θέλει την μάζα χυδαία δίποδα όπως είπε και ο Εμπεδοκλής, για αυτό καταλήγει το θέμα στον μυστικισμό κλπ

 

Και ναι η πνευματική αρρώστια είναι καθολική και όλοι είμαστε μέτοχοι, ασχέτως αν το μεγαλύτερο πρόβλημα εστιάζεται στην δύση και στα ιουδαϊκά κατάλοιπα της ανατολής.

 

Η διαφορά τον αρχαίων και γενικά τον δυτικών εστιάζεται στο γεγονός ότι είχαν επενδύσει πολλά στο λογιστικό και στον ατομικισμό, αυτό δεν τους κάνει λιγότερο άρρωστους όταν μάλιστα στην ουσία κυνηγούσαν τους άριστους και είχαν περάσει στα θρησκευτικά τους έθιμα την ωμοφαγία, τις ανθρωποθυσίες, την παιδεραστία και αρκετά άλλα καλούδια, τα οποία προσπάθησαν να καταλύσουν οι Ορφικοί που ήταν πάντα κυνηγημένοι.

Link to comment
Share on other sites

Το μας δεν το αντιλαμβάνομαι. Όπως είπε και ο Σωκράτης: Δεν είμαι Έλληνας, δεν είμαι Αθηναίος, είμαι πολίτης του κόσμου.

 

Αν υπάρχει το Ελληνικό εμείς έξω από τους φιλοσόφους τότε υπάρχει και το αυτοί, εφόσον υπάρχει και το αυτοί, εμείς είμαστε εμείς και τα χυδαία δίποδα αυτοί, δεν υπάρχει το εμείς γύρω από αόριστες έννοιες και εθνικιστικές αρρώστιες. Άρα αυτοί που προκαλούν το εμείς γύρω από το εγώ, να περιμένουν την απάντηση από αυτούς.

Link to comment
Share on other sites

Σε ότι αφορά την αριθμοσοφία διαφωνώ κάθετα, το λογιστικό μπορεί να προσδιορίσει ένα μέρος της αλήθειας, το δύσκολο είναι να το ενεργοποιήσεις.

 

Λέγω ένα μέρος της αλήθειας καθώς έτσι το αντιλαμβάνομαι και είναι παράλογο κάποιος να περιμένει να συλλάβει το παν.

 

Άλλα και σύμφωνα με την αρχή της πολικότητας μέσα από τα ερμητικά:

 

Η Αρχή της Πολικότητας. «Το παν είναι διπλό. Κάθε πράγμα έχει δύο άκρες. Το όμοιο και το ανόμοιο έχουν την ίδια ερμηνεία. Οι αντίθετοι πόλοι έχουν την ίδια φύση, αλλά διαφορετικούς βαθμούς. Τα άκρα αγγίζονται. Όλες οι αλήθειες δεν είναι παρά μισές αλήθειες. Όλα τα παράδοξα μπορούν να συμφιλιωθούν». (Κυμβάλειο)

 

Άλλωστε πόσο τυχαίο μπορεί να είναι αυτό:

 

ΑΡΜΟΝΙΑ = 272 = ΕΝΔΕΗΣ = ΠΑΠΑΡΙ :blblbl:

 

Όταν:

Δυτικός = 1004 = Νους Διός = Διόνυσος = ΔΙΑ-Σπάστης = Αρμαγεδών

 

1004 ? 666(ΔΙΑ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ,ΔΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ) = 338= ΕΠΙΒΛΑΒΗΣ = ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ

 

Ίσως αν έχω χρόνο μετά και αν το επιθυμείτε να συνεχίσω το θέμα της τριαδικότητας, εδώ μόνο να σημειώσω ένα λάθος που έκανα ποιο πάνω, καθώς το ΖΕΥΞΗ δεν είναι 272, απλά σε παλαιότερους μου εκστασιασμούς είχα ερμηνεύσει το 2-7-2 ως ζεύξη του αριθμού 7.

 

ΖΕΥΞΗ = 480 = ΜΟΝΙΜΟΣ = 480 = NOMIMOΣ = 480 = ΤΙΜΙΟΝ = 480

 

Φυσικά τα αριθμόλεξα όπως έχω πει είναι ακόμα ένα παιχνίδι, δεν χρειάζεται να τα πάρετε στα σοβαρά για αυτό και αν θα συνεχίσω, θα το κάνω με τα προσεγγίσιμα από το λογιστικό και τον ορθό λόγο.

Link to comment
Share on other sites

Έχω την εντύπωση πως το σήμα του ΤΑΟ είναι το σύμβολο του καλού και του κακού.

 

Δεν ξέρω, τι σχέση έχει η αρθμοσοφία πάνω σε αυτόν τον τομέα;

 

Εγώ βασικά έχω μία απορία.

Τι εννοεί ο ποιητής ότι τα τρία γεννούν τα πάντα;

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...