Jump to content

Τα πρώτα σημάδια οτι πρέπει να μειωθούμε σε αριθμούς.


Anor
 Share

Recommended Posts

Tελικά μετά από 4 χρόνια έρχομαι να αναθεωρήσω απόψεις.

Το ΌΛΟ ρεζουμέ και η ουσία βρίσκεται σε αυτό εδώ το θρέντ.

Ο πληθυσμός της γης πρέπει να μειωθεί στο 1/4 αν θέλουμε να περνάμε/νε πιο ανθρώπινα όσοι κατοικούνε/με τον πλανήτη.

Ακούγεται σκληρό αλλά είναι μια πραγματικότητα.

Πρέπει να σταματήσει η υπεργεννητικότητα σε χώρες που είναι ιδιώς φτωχές.

Μια στατιστική λέει πως για διορθωθεί το πρόβλημα πρέπει για μία δεκαετία να μην γεννηθεί ούτε ένα παιδί.

 

Και επειδή αυτό δεν συμβαίνει,κάποιοι έχουν αναλάβει εμμέσος πλην σαφώς να αναλάβουν αυτοί την βρώμικη δουλειά.Θέλετε να τους πείτε τέκτονες,θέλετε να τους πείτε ελίτ,θέλετε να τους πείτε εσοκρόνιους/νεφελείμ.

Οι τρόποι είναι πολλοί.Τεχνητοί πόλεμοι,επιδημίες,οικονομικά μονoπώλεια,κατάργηση ατομικών ελευθεριών,έλλειψη φαρμάκων,κατάργηση ή ελαχιστοποιήση δωρεά νοσοκομειακών περιθάλψεων,ενίσχυση των παραγόντων αυτοκαταστροφικότητας...

 

Εγωιστικά,ο καθένας είναι φυσικό να θέλει να σώσει το τομάρι του,αλλά αν κάτσεις και δεις την πραγματικότητα ίσως να μην υπάρχει άλλη επιλογή.

 

Το θέμα που με προβληματίζει περισσότερο είναι,γιατί τόσο πολύ την πληρώνει η Ελλάδα και όχι τόσο άλλες χώρες που είναι πραγματικά προβλήματα.

Edited by Αrtzuna
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ο καθένας είναι φυσικό να θέλει να σώσει το τομάρι του

γιατί τόσο πολύ την πληρώνει η Ελλάδα και όχι τόσο άλλες χώρες

 

χμμ..

ευχαριστώ φίλε μου για την επισύμανση

προσπαθώ να δω και εγώ τα λεγώμενα μου,αν και θα βοηθούσε ένα σχόλιο

Link to comment
Share on other sites

Γιατί πιστεύεις ότι δεν την πληρώνουν άλλες χώρες. Η αλήθεια είναι ότι αναλόγως με ποια χώρα συγκρίνεις την κατάσταση στην Ελλάδα, μπορείς να πεις ότι είμαστε πολύ άτυχοί ή εξαιρετικά τυχεροί.

Link to comment
Share on other sites

Ίσως και να έχεις δίκιο/

Την στιγμή που ολόκληρη Ευρωπη ασχολείται με μια χώρα 10 εκατομμυρίων για 4 συνεχή χρόνια με κάνει και αναρωτιέμαι.

Link to comment
Share on other sites

Τι περισσότερο έχουν οι έλληνες από τις άλλες χώρες που θα έπρεπε να μην την πληρώνουν?

Και γιατί να μην αποτελεί η Ελλάδα πραγματικό πρόβλημα?

 

 

Πάντα υπάρχει μια χώρα που περνά διάφορα δεινά, απλά για να παραδειγματίζονται οι υπόλοιπες..

 

500.000.000 άνθρωποι ίσως απομείνουν στον πλανήτη αλλά θα 'ναι τύπου elit, με χρήματα, επιστήμονες αλλά όχι έλληνες..

Link to comment
Share on other sites

500.000.000 άνθρωποι ίσως απομείνουν στον πλανήτη αλλά θα 'ναι τύπου elit, με χρήματα, επιστήμονες

 

Αυτό που λες, πολύ απλά δε γίνεται.

 

Πρέπει να υπάρχουν κι οι λαντζέρηδες (τα νομιστεράκια αν θες).

Edited by Τράγου Κέρατο
Link to comment
Share on other sites

Να θαυμάσω το κοινωνικό μας αίσθημα και την ικανότητά μας να σκεφτόμαστε ελεύθερα και λογικά...!

 

Αν φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε πως εμείς φταίμε που ζούμε και όχι το σύστημα ανισοτήτων που φτιάξαμε και διαιωνίζουμε, τότε προφανώς και πρέπει να μειωθούμε... ξεκινώντας απ' αυτούς που σκέφτονται έτσι!

Link to comment
Share on other sites

Αχ τη υπέροχο τοπικ ! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα απότ ο να διαβάζεις πράγματα που είχες σκεφτεί ο ίδιος παλιότερα .

Τελικά παρά το νεαρό της ηλικίας μου βλέπω δεν είμαι εγώ ακραίος , είμαι απλά ρεαλιστής και διορατικός !

 

 

Και εγώ την σειρά μου να αναφέρω πως βρίσκω σωστή και αυτονόητη λύσει την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού από 7 δισεκατομμύρια σε ας πούμε 3,5 δισεκατομμύρια .

 

Λύσεις υπάρχει πολλές και μου φαίνεται ότι οι πιο ακραίες και εμφανείς έρχονται…..

 

Ναι οκ δεν είναι καθόλου ηθικό αυτό, αλλά σίγουρα όλοι θέλουμε να σώσουμε το τομάρι μας . Αλλά για να επιβιώσουμε χρειάζεται να έχουμε μερικά πράγματα : να είμαστε πολύ πλούσιοι (να έχουμε τουλάχιστο περιουσία 150 εκατομμυρίων ευρώ ) , να είμαστε πολύ έξυπνη – όπως και μορφωμένη , και ένα δικό μας στοιχείο να μην έχουμε ταμπού και να είμαστε occult (απόκρυφες γνώσεις , διαλογισμός , χειρισμός του lifeforce ) .

Κοινώς να φροντίσουμε να είμαστε στην σωστή πλευρά τον λίγων όπου θα επιβιώσουν!

 

Εύκολο δεν είναι , εφικτό ίσως όμως να είναι ….

 

 

Να αναφέρω και 1 παράδειγμα με μείωση του πληθυσμού και παραγωγή ενέργειας !!! (που δεν είναι φανταστικό αλλά που ήδη συμβαίνουν ) .

 

Σε 3 χώρες που πλέον στον παγκόσμιο χάρτη είναι υπερδύναμης (Κίνα , Ινδία , Βραζιλία) παράγουν ηλεκτρισμό με μια νέα(?) οικολογική μέθοδο : Αναγκάζουν τους φυλακισμένους τον σωφρονιστικών ιδρυμάτων να κάνουν ποδήλατο επί μια ώρα περίπου και με αυτόν τον τρόπο φορτίζουν μπαταριές αυτοκινήτου (και συνήθως με αυτές φωτίζουν τους δημόσιους δρόμους την Νύχτα ) .

Edited by panas o trismegistos
Link to comment
Share on other sites

Αν φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε πως εμείς φταίμε που ζούμε και όχι το σύστημα ανισοτήτων που φτιάξαμε και διαιωνίζουμε, τότε προφανώς και πρέπει να μειωθούμε... ξεκινώντας απ' αυτούς που σκέφτονται έτσι!

Eκ πρώτης όψεως φαίνεται έτσι,υπάρχει όμως και μια εσωτεριστική λογική,για δες λίγο καλύτερα :wink:

Link to comment
Share on other sites

Η πιο "εσωτεριστική λογική" εδώ είναι ο φόβος, η ανασφάλεια, η ημιμάθεια αλλά παράλληλα και ο εγωισμός και ο ελιτισμός.

Επειδή έχουμε περιέλθει σε μια πολύ κακή οικονομική κατάσταση την οποία δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε (=φόβος κλπ), με έναν "μαγικό" πλην παράλογο τρόπο φτάνουμε στο συμπέρασμα πως είμαστε πολλοί και οι φυσικοί/τεχνητοί πόροι (φαγητό, δουλειές, κτλ) δεν φτάνουν για όλους και πρέπει να αραιώνουμε. Όχι εμείς βέβαια, οι άλλοι (Ποιοί άλλοι, αλήθεια?), γιατί είμαστε και εγωιστές όσο δεν πάει.

 

Συγγνώμη αλλά αυτή η οπτική είναι μίζερη, θρασύδειλη και κοντόφθαλμη (έως απολίτικη). Δεν έχουμε ούτε γι' αστείο πολιτική βούληση, δεν βλέπουμε πέρα από το δάχτυλό μας τις τεράστιες ανισότητες που έχουν προκύψει στην κοινωνία (πόσο μάλλον το ρόλο μας στη δημιουργία τους), βλέπουμε τους γύρω μας να έχουν αρχίσει να πεινάνε και το ψυγείο μας να είναι λίγο-πολύ πιο άδειο σε σχέση με πριν οπότε βρίσκουμε πιο λογικό να τελειώνει το φαγητό στον πλανήτη παρά το να υπάρχει άφθονο αλλά να μη μπορούμε να το αγοράσουμε. Αγνοούμε τους νόμους της αγοράς και της εργασίας, οπότε είναι πολύ πιο "λογικό" να σκεφτόμαστε πως δεν υπάρχουν δουλειές για όλους επειδή μαζευτήκαμε πολλοί παρά το ότι υπάρχει κάτι που λέγεται "υπεραξία της εργασίας".

 

Συνεπώς, το αν είμαστε πολλοί ή λίγοι χρησιμοποιώντας κοινωνικο-πολιτική επιχειρηματολογία, είναι γελοίο να το συζητάμε. Αν υπάρχει κάποια άλλη επιχειρηματολογία, πιο "εσωτερική", που να πλαισιώνει το αραίωμα, ακόμα δεν έχει κατατεθεί ως άποψη σ' αυτό το τόπικ (και αμφιβάλλω για το αν θα κατατεθεί). Παρ' ολ' αυτά είμαι όλος αυτιά (και μάτια, στην προκειμένη)...

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, εγώ το μόνο που έχω να πω, είναι αυτό που άκουσα με τα αυτιά μου.

 

Το 2007, στο Megaron Plus, γινόταν εκδήλωση για τα 50 χρόνια της διαστημικής εποχής. Καλεσμένοι ήταν, μεταξύ άλλων, ένας αστροναύτης που είχε πατήσει στη Σελήνη κι ένας έλληνας επιστήμονας που έχει εργαστεί στην NASA.

 

Όταν μίλησε λοιπόν ο έλληνας επιστήμονας, είπε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά, όταν κάποιος από το κοινό έθιξε το οικολογικό πρόβλημα σε σχέση με την πρόοδο της επιστήμης, ο κύριος αυτός είπε «Κίνα και Ινδία, νομίζετε πως θα αναπτυχθούν; Δεν πρόκειται να συμβεί αυτό» και άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί πως το πρόβλημα των πηγών ενέργειας είναι ήδη λυμένο, ακόμα και για την εποχή μετά το πετρέλαιο, απλώς βρίσκεται στα χέρια των Η.Π.Α. και μερικών συμμάχων και θα αξιοποιηθεί την κατάλληλη στιγμή, αφήνοντας στον τρίτο κόσμο το... τρίτο το μακρύτερο.

 

Αυτό φυσικά σχετίζεται με τη μείωση του πληθυσμού, δεδομένου πως η έκρηξη του πληθυσμού στην εποχή μας συσχετίζεται άμεσα με την κατακόρυφη αύξηση της διαθέσιμης ενέργειας - χάρη στο πετρέλαιο. Σε έναν κόσμο χωρίς πετρέλαιο, ο πληθυσμός θα ξαναέπεφτε στα επίπεδα των αρχών του 19ου αιώνα σε πολύ λίγο χρόνο. Από την άλλη, αν κάποιοι είχαν το υποκατάστατο του πετρελαίου και κάποιοι άλλοι όχι, αυτό θα δημιουργούσε μια πολύ στοχευμένη μείωση του πληθυσμού.

 

Με βάση αυτά λοιπόν, το σχέδιο είναι πως θα επιζήσουν κατά προτεραιότητα οι λευκοί. Κι όχι μόνο αυτό, φανταστείτε μια τόσο τεραστίων διαστάσεων γενοκτονία π.χ. στην Κίνα: όχι μόνο απαλάσσεσαι από έναν ανταγωνιστή, αλλά μπορείς μετά να πας και στα εδάφη εκείνα και να εκμεταλλευτείς τους πόρους τους. Περισσότερος χώρος και περισσότεροι πόροι για τους λευκούς. Ακόμα και για τους εργάτες.

 

Μφφφ... Πολύ «ωραίο» το πλάνο... :censored2:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...