Jump to content

Άνδρας & Γυναίκα


Recommended Posts

Άραγε πιστεύετε στην φιλία μεταξύ ενός ανδρός και μιας γυναίκας; Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει. Πάντα ένας από τους δύο κάποτε θα το "κοιτάξει" διαφορετικά είτε κρυφά είτε ανοιχτά. Μπορεί να υπαρξει φιλία τους μόνο θεωρητικά, πρακτικά ~No way~.

 

Υ.Γ:Σαφώς μάλλον και να υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά η εξαίρεση δεν κάνει τον κανόνα.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Εγω πιστευω οτι ειναι εφικτο να υπαρχει φιλια μεταξυ ανδρων και γυναικων!Γιατι οχι?Και μαλιστα χωριs καθολου ανταγωνισμο.

Link to comment
Share on other sites

Aναλόγως από την ηλικία γνωριμίας και από το πόσο "πονηρό" είναι το μυαλό του καθενός. Για παράδειγμα εμένα ο καλύτερός μου φίλος είναι άντρας. Γνωριζόμαστε από δημοτικό, μεγαλώσαμε μαζί ουσιαστικά. Δε με έχει δει ποτέ πονηρά, δε τον έχω δει ποτέ πονηρά. Και περισσότερο με έχει στηρίξει αυτός παρά οι "φίλες" μου.

Edited by sabrina
Link to comment
Share on other sites

Εμενα παντως υπηρξε μια φαση που εγω και ο κολλητος μου ημασταν περιεργα ... οχι δεν καναμε κατι απλα "φλερταραμε" ο ενας τον αλλον. Τωρα που μεγαλωσαμε κι αλλο ποιο πολυ σαν να ειμαι αντρας μου φερεται παρα σα κοριτσι :wacko: . Υπαρχει φιλια αλλα κατω απο συνθηκες οπως προειπαν και τα κοριτσια

Link to comment
Share on other sites

Δεν μου έχει τύχει ποτέ έως τώρα πραγματική φιλία με άντρα.Πάντα κάποιος από τους δυο θα το γυρίζει.Φιλία αντε να υπάρχει εαν είναι και οι δύο τρομακτικά ερωτευμένοι με τις σχέσεις τους, ή είναι και οι δύο κακάσχημοι και δεν υπάρχει ίχνος έλξης ή χημείας, ή έχουν αποκλείσει το κάτι παραπάνω για λόγους συγγένειας, εργασίας κτλ.

 

Το θέμα είναι όμως η σκέψη και όχι η πράξη. Η σκέψη είναι ο πόθος και η έλξη, και εσωτερικά και η κατάλυση της φιλίας αν υπάρξει...

 

Εγώ θα ρωτούσα το άλλο: υπάρχει πραγματική φιλία; Σίγουρα υπάρχει, αλλά πολύυυυυυυυ περιορισμένα....αυτό είναι όμως που θα με προβλημάτιζε...

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα είναι όμως η σκέψη και όχι η πράξη. Η σκέψη είναι ο πόθος και η έλξη

 

 

Αυτή υπάρχει σε οποιαδήποτε σχέση, διαφορετικά δεν θα έκανες παρέα με το συγκεκριμένο άτομο.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά κι εγώ, έχω περισσότερες φίλες παρά φίλους, αλλά αναρωτιέμαι. Αν πέσει και κάνα κουλαβέρτον μια το πολύ δυο φορές, είναι τόσο τραγικό;

 

κουλαβερτον? new greek word??

 

Βασικα εγω πιστευω οτι σε λιγα χρονακια,μονο φιλοι θα ειναι αντρες-γυναικες

Link to comment
Share on other sites

Αχεμ...δύσκολο να μιλήσω... :sorry: :063baby: :zipped:

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον κι εγω πιστευω οτι υπο προυποθεσεις υπαρχει φιλια μεταξυ ανδρων και γυναικων αλλα υπαρχει, δεν μπορουμε να τα ισοπεδωνουμε ολα. Οταν περασει ο ερωτας και η σχεση τελειωσει, γιατι σιγουρα θα μεσολαβησει το ερωτικο στοιχειο, τοτε μπορουν να μεινουν φιλοι. Τουλαχιστον με τις δικες μου σχεσεις αυτο παντα επιδιωκα, επειδη οντως μεχρι τωρα δεν εχω συναντησει ουτε εναν αντρα που με ειδε εξ αρχης ως φιλη, μαλλον εχει να κανει με την εμφανιση αυτο, φροντιζα παντα τουλαχιστον οταν τελειωνε η σχεση να μην υπαρχουν κακιες και σιγα σιγα γινομαστε φιλαρακια. Και ευτυχως το εχω πετυχει!!!

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον κι εγω πιστευω οτι υπο προυποθεσεις υπαρχει φιλια μεταξυ ανδρων και γυναικων αλλα υπαρχει, δεν μπορουμε να τα ισοπεδωνουμε ολα. Οταν περασει ο ερωτας και η σχεση τελειωσει, γιατι σιγουρα θα μεσολαβησει το ερωτικο στοιχειο, τοτε μπορουν να μεινουν φιλοι.

Με αυτό διαφωνώ καθέτως. Θεωρώ εντελώς.. "χαζό", ενέφικτο να είναι ένα παλιό ζευγάρι να είναι νυν φίλοι. Μπορεί στα λόγια να είναι, αλλά δε πιστεύω ότι έχει πάψει κάποιος από τους δύο να ελπίζει..

Edited by sabrina
Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορω να απαντησω αντι για εκεινους, αλλα απο την πλευρα μου δεν ισχυει κατι τετοιο!!! Οταν κατι τελειωνει, τελειωνει και that's that!!! Αλλα μεχρι τωρα δεν μπορω να πω οτι μου εχουν δειξει οτι εχουν ακομη τετοιες βλεψεις, ισως γιατι ξερουν πολυ καλα οτι δεν θα μπορουσε να ξαναγινει κατι μεταξυ μας! Παντως οσες φορες χρειαστηκε να αποδειξουμε οτι ειμαστε φιλοι, αυτο συνεβη και απο τις δυο πλευρες!!!

Link to comment
Share on other sites

Θεωρώ εντελώς.. "χαζό", ενέφικτο να είναι ένα παλιό ζευγάρι να είναι νυν φίλοι. Μπορεί στα λόγια να είναι, αλλά δε πιστεύω ότι έχει πάψει κάποιος από τους δύο να ελπίζει.

καπως συμφωνω με sabrina..

δεν θεωρω απαραιτητο να ελπιζει.

απλα αν εχεις υπαρξει ερωτευμενος, με οποιον τροπο κ αν τελειωσε η σχεση σιγουρα σου μενει μια πικρια..

Τωρα αν μιλαμε για πολυ χλιαρες σχεσεις αλλαζουν τα πραγματα φυσικα.

 

εχω πολυ καλους φιλους καθως επισης κ "κολλητο".

Ε ενταξει.. δεν ειναι κακο να υπαρχει κ λιγο φλερτ.. :P

Ουτε αυτο αναιρει την φιλια...

ετσι να περναει κ η ωρα... :P

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...