Jump to content

Ομοφιλοφιλικοί γάμοι και απόψεις



Recommended Posts

Ψιτ! Διευκρίνιση της διευκρίνισης: όχι όλους τους δασκάλους / καθηγητές, αλλά τη συγκεκριμένη μερίδα!

 

Ευχαριστώ: άρχισα να νιώθω λίγο καλύτερα... :cheerful: :offtopic:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Μην μου κάνεις τον πολιτισμένο :018bleh:... όπως και να το πείς , έτσι είναι. Αν ήταν φυσική εξέλιξη το "ζευγάρωμα" ομόφυλων ειδών, θα υπήρχε και τρόπος αναπαραγωγής και σε άλλα είδη. Μην μπερδεύουμε τις προσωπικές επιλογές με τον φυσικό τρόπο εξέλιξης.

 

Ωχχ, να υποθέσω πως η όλη κουβέντα θα εξελιχθεί σε αντιπαράθεση δαρβινιστών και αντι-δαρβινιστών...;? :cheerful: :angel:

Link to comment
Share on other sites

την περίμενα την δήλωση... Άλλο το αμφίφυλος-ερμαφρόδιτος

...

αν σε κάποια είδη (ελάχιστα) είναι με ερμαφρόδιτους/αμφίφυλους τρόπους , τα είδη αυτά είναι "προικισμένα" και με τα ανάλογα γεννητικά όργανα.

 

Το «αμφίφυλος - ερμαφρόδιτος» όμως αναφέρεται ακριβώς στην προίκα των γεννητικών οργάνων. Το ομοφυλόφιλος - αμφιφυλόφιλος - ετεροφυλόφιλος αναφέρεται στη σεξουαλική συμπεριφορά η οποία, είτε το θέλουμε είτε όχι, παρατηρείται σε πάρα πολλά είδη.

 

Για να γελάσουμε κιόλας λίγο, ιδού μια, επιστημονικώς τεκμηριωμένη, περίπτωση νεκροφιλικής ομοφυλοφιλίας σε ένα είδος πάπιας, τιμημένη με το βραβείο Ig Nobel.

 

http://www.nmr.nl/nmr/binary/retrieveFile?...p;style=default

Link to comment
Share on other sites

η λέξη κλειδί είναι το "παρατηρείται" ... που το βγάζει εκτός κανόνα, διαφορετικά θα επιλεγόταν ΄"ώς φυσικόν έχειν". Εν πάσει περιπτώσει ξεφεύγουμε... Η ομοφυλοφυλία , προυπήρχε στους ανθρώπους, απλά καθοριζόταν ώς "σωστή κοινωνικά" ή "αποτρόπαια" ανάλογα με τα κοινωνικά ήθη της εποχής. Σε καμία όμως απο αυτές τις εποχές ΄, δεν είχε τεθεί το θέμα της υιοθεσίας που εδώ συζητάμε και θεωρώ οτι είναι πολύ σοβαρό και σίγουρα κύριο κριτήριο , στο τι επηρρεασμό θα έχει αν υπάρξει/επιχειρηθεί , στην προσωπικότητα των μελλοντικών παιδιών , τέτοιων ζευγαριών-γονιών.

Link to comment
Share on other sites

Για να γελάσουμε κιόλας λίγο, ιδού μια, επιστημονικώς τεκμηριωμένη, περίπτωση νεκροφιλικής ομοφυλοφιλίας σε ένα είδος πάπιας, τιμημένη με το βραβείο Ig Nobel.

 

http://www.nmr.nl/nmr/binary/retrieveFile?...p;style=default

 

Τι πηγες και βρηκες βρε εσυ ελεος!! Νεκροφιλικη gay παπια :lol: μας εφτιαξες την μερα.

Εννοείται ότι δεν έχω πρόβλημα με ομοφυλόφιλους, δεν είπε κανείς ότι είναι κακοί άνθρωποι..

:063laugh::063laugh: Να μπορουσα να απαντησω........

 

 

 

Σε ορισμένα σημεία , είτε κληρονομικά, είτε μέσω αντιγραφής προτύπων (άγνωστο ακόμα) τα παιδιά τείνουν να θηλυκοποιούνται γενικά και να δείχνουν όλο και λιγότερο , αρρενωπά! Σημάδια εκ-πολιτισμού;... δεν ξέρω...το μόνο σίγουρο είναι πως σε κανένα σημείο δεν βλέπουμε παιδάκια πλέον να δείχνουν "διαφορετικότητα" στα φύλα. Και δεν το εννοώ με την αρνητική πλευρά... αλλά με την πραγματική.

Βασικα οπως λεγεται και ακουγεται ειναι περισσοτερο σημαδια πολιτισμου.Πολλοι μαλιστα λενε οτι αρχιζει η εποχη της Γυναικας μιας και ο Αντρας απετυχε εχωντας τοσους αιωνες το μεγαλυτερο μερος της εξουσιας επι του πλανητη στα χερια του.

Επειτα και στρατιωτικα να το δεις το θεμα,τα κρατοι πλεον χρειαζονται πιο πολλους καταρτισμενους σε τεχνικες γνωσεις στρατιωτες παρα σε δυνατους πολεμιστες (π.χ πεζοναυτες). Οι μαχες πλεον γινονται με την τεχνολογια και οχι σωμα με σωμα.

Με λιγα λογια ο μελλοντικος στρατος αναζητα μαλλον πιο "πονηρα" μυαλα παρα γενναιους πολεμιστες.

Φυσιολογικο ειναι λοιπον οι αρρενωπη συμπεριφορα που λες να μην "συμφερει" στην σημερινη εποχη να εκδηλωνεται,και να καταστελεται η' ακομα και να αυτοκαταστελεται

Edited by Αrtzuna
Link to comment
Share on other sites

Artzuna... σχετικό αυτό , ειδικά για τον στρατό που αναφέρεσαι , αφού μιλάς για το πρώτο μόνο στάδιο μαχών. Να σε πληροφορήσω λοιπόν , πως αρκετοί πεζοναύτες , περνάμε την ειδική δοκιμασία 3 εβδομάδων , για να είναι ικανοί να ανταπεξέρθουν σε σώμα-σώμα μάχες αλλά και σε πολύ μεγάλες κακουχίες , με 40-50 κιλά εξοπλισμού στην πλάτη. Πρόσθεσε την "διαβολο-εβδομάδα" των δικών μας ΟΥΚ που θεωρούνται ανάμεσα στις 5 κορυφαίες ομάδες ειδικών δυνάμεων στον κόσμο.

 

Οι δοκιμασίες αυτές, είναι τόσο δύσκολες που πάρα πολύ λίγοι τις περνάνε... και δεν μιλάμε για "αγοράκια της μαμάς" αλλά για κάτι τύπους που το κατέχει το φυλοκάρδι τους. Η σωματική δύναμη και η σιδηρά πειθαρχία είναι γνωρίσματα που δυστυχώς ή ευτυχώς , είναι αντρικά γνωρίσματα κατά κανόνα.

 

Ειδικότερα σε πεδίο μάχης , σίγουρα το μόνο που θα παίξει ρόλο είναι το ένστικτο της επιβίωσης, αλλά για να έχεις το πάνω χέρι σε αυτό , θέλει και κάποια πράγματα παραπάνω που δύσκολα θα βρείς σε "έξυπνους χαρτογιακάδες" πίσω απο οθόνες και "έξυπνα όπλα". Στο σημείο επαφής ειδικότερα , όταν γίνεται η πρώτη κρούση και η επιβεβαίωση κυριαρχίας, το πάνω χέρι το έχουν οι απλοί φαντάροι και οχι τα έξυπνα όπλα.. Αν τώρα αυτά τα "παληκαράκια" που γκρινιάζουν για τους 40 υπό σκιάν , όταν κάνουν γυμνάσια, βρεθούν σε ενα δέντρο με ενα Μ16 και μισή γαλέτα-λουκάνικο για 3 μέρες , ώς φύλακες (σαν κάποιο φίλο μου...χεχε) τότε , θα πρέπει να έχεις πολύ παραπάνω απο απλά μια ισχυρή ευφυία για να ανταπεξέρθεις.

 

Το αρσενικό όντως επέφερε τόσους πολέμους , που όμως κράτησαν και την ισορροπία εν μέρει στον πλανήτη, καθώς οι απώλειες των πληθυσμών , φρενάρησαν και την υπερπληθυσμιακή κατάληψη του πλανήτη λίγο... Ακούγομαι πολύ κυνικός, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Σήμερα μετά απο 50 χρόνια ειρήνης (ευτυχώς!!) ο πλανήτης έχει περιπου 40 χρόνια ικανότητας στήριξης πληθυσμού ακόμα... έστω και με υποχωρήσεις.

 

Επίσης η δυνατότητα να φυλάει τα σύνορα του , απο την πρωτόγονη κατάσταση μέχρι και σήμερα , έδωσε την αίσθηση της ασφάλειας στην αγέλη/κοινωνία, για να αναπτυχθεί και να φτάσει στο σήμερα που πλέον όντως έχει επέρθει και η ισορροπία με το θηλυκό φύλο της Φύσης.

Επαναλαμβάνω και πάλι και καλό είναι να το έχουμε στο μυαλό μας , όταν συζητούμε για φύλα γενικά. Οι άνθρωποι είναι μέρος του δυισμού σαν υπάρξεις. Αλληλοσυμπληρώνεται ο κύκλος τους , με την αρμονική συνύπαρξη αρσενικού-θηλυκού. Αν διαταραχθεί αυτό τότε κανείς δεν γνωρίζει πόσο αλλοιωτικά θα είναι τα αποτελέσματα αυτά για το ανθρώπινο είδος. Προσοχή όμως... δεν μιλώ αν θα είναι Πατριαρχική ή Μητριαρχική κοινωνία... αλλά στο αν θα υπάρχουν και οι δύο και θα διατηρούν τις ισορροπίες.

Link to comment
Share on other sites

Τότε τα κοντινά μας ξαδέρφια, οι Μπονόμπος, γιατί δεν κολώνουν και είναι όλοι αμφι;

 

 

Τραγοκέρατε, δεν μπορείς να συγκρίνεις τους αμφίφυλους με τους ομοφυλόφιλους. Είναι εντελώς το κάτι διαφορετικό. Για αμφίφυλους έχουμε ακούσει από την ιστορία και την μυθολογία, τότε με τους δράκους και τα κάστρα. Αλλά και σε πιο μεταγενέστερη εποχή.

 

Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι οι ομοφυλόφιλοι άρχισαν να εμφανίζονται ξαφνικά και να γίνονται πολύ γρήγορα στην μόδα.

Link to comment
Share on other sites

να γίνονται πολύ γρήγορα στην μόδα.

 

Αυτό το «να γίνονται μόδα» πολύ με προβληματίζει πάντως. Δηλαδή οι κ@βλες ορίζονται από τη μόδα; Μου φαίνεται πολύ παράξενο να μου σηκωθεί (μετά συγχωρήσεως) για άντρα επειδή έτσι προστάζει η μόδα. Και γενικότερα. Και γενικότερα, τώρα που το θυμάμαι και τα γούστα μου στις γυναίκες απέχουν σημαντικά από αυτά που προστάζει η μόδα (ήτοι κοκκαλιάρες).

 

Είναι δυνατόν να συμβεί;

Link to comment
Share on other sites

το να γίνονται "μόδα" , μάλλον εννοεί ο φίλος Kailor, το οτι προβάλλονται όπως είπε και η Sabrina , σαν "επιτυχημένη συνταγή" για να καταξιωθείς κοινωνικά. Κάτι που είναι εμφανές απο media κτλ... Και αυτό είναι και το πιο εξοργιστικό όλων, για μένα.

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει κι η άλλη πλευρά στο νόμισμα με πολύ φρέσκο παράδειγμα: ο καννιβαλισμός στο πτώμα του Σεργιανόπουλου.

 

 

Δηλαδή?

Link to comment
Share on other sites

Με πόσο χυδαίο και υποκριτικό τρόπο δεν κριτικάριζαν την προσωπική ζωή του καλλιτέχνη, αλλά όλο αυτή σχολίαζαν και τσουπ τα ρεπορτάζ για τον αγοραίο ομοφυλοφιλικό έρωτα (ω! τι σύμπτωση, να τους έρθει να κάνουν ρεπορτάζ εκείνη τη μέρα γι' αυτό το θέμα και να κολλήσει ακριβώς μετά την είδηση της δολοφονίας!).

 

Υποκρισία σκέτη.

Link to comment
Share on other sites

καλά αν δεν ήταν αυτό.. .θα ήταν οτι έκανε χρήση ηρωϊνής , ή οτι είχε γκρίζα μαλιά... ή οτι φόραγε μαύρα ρούχα... ή.. ή... οτι τέλος πάντων θα κράταγε "ζωντανό" το θέμα, για να έχουν θεαματικότητα. Την ίδια μέρα πάντως , είχε ειδήσεις όπως έμβρυο που βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια ή την έρευνα για πείνα στον τρίτο κόσμο... κτλ.

 

Οτι πουλάει φίλε, κέρατο. Το ξέρεις πολύ καλά αυτό, οπότε μην παραξενεύεσαι οτι και να δείς. Τώρα έχουν πιάσει τους σεισμούς και τους κάθε λογής μαϊντανούς!

Link to comment
Share on other sites

Μμ πανω σε αυτο..

Ακουσα με μια φιλη μου σε καποια εκπομπη αυτες τις μερες καπου να λεει καποιος(τρομερη πηγη χαχ, ε σορρυ αλλα break απο πολυωρα διαβασματα) οτι καποιος ομοφυλοφιλος δεν θυμαμαι αν ηταν ο εν λογω αισθανοταν ασχημα για το οτι ηταν γκει και αναφεροταν σε αυτο σαν "καταρα"...

Πιθανοτατα θα υπαρχουν και αλλοι που νιωθουν καπως ετσι.. Αρα κατα ποσο μπορει να θεωρηθει φυσιολογικη μια κατασταση στην οποια ακομα και τα ιδια τα ατομα που την βιωνουν δεν την επικροτουν-αποδεχονται πληρως? Καταλαβαινω οτι το επιχειρημα δεν ειναι κ πολυ της προκοπης ωστοσο αν σκεφτει κανεις οτι δεν υπαρχει (με καθε επιφυλαξη)ετεροφυλοφιλος που να θεωρει καταρα οτι ειναι ετεροφυλοφιλος, τοτε καπου οδηγει αυτη η παρατηρηση.

Αυτα σχετικα με το παρα φυσιν

Link to comment
Share on other sites

nenya , είναι πιθανό να παρερμήνευσες... μπορεί εκείνος που το είπε να εννοούσε πως το νιώθει σαν κατάρα , λόγω όμως του κοινωνικού διαχωρισμού και οχι λόγω της δικής του φύσης.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...