Jump to content

Ομοφιλοφιλικοί γάμοι και απόψεις



Recommended Posts

ναι το σκεφτηκα κ αυτο..

Κατι πολυ πιθανο να συμβαινει σε νεαρα ατομα που ερχονται για πρωτη φορα αντιμετωποι με τα αποτελεσματα-αντικτυπο των επιλογων τους..

οταν ομως μιλαμε για 40 και πανω(ηλικιακα) δεν θα πρεπει να εχουν συμφιλιωθει με τις οποιες επιλογες τους?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

οι ίδιοι μπορεί να είναι... αλλά κάλιστα μπορεί να έχουν βαρεθεί και τον συνεχόμενο αντίκτυπο της επιλογής τους. Κανείς δεν είναι αποφασισμένος να ζήσει "δαχτυλοδείκτουμενος" και εκεί είναι ενα σημείο που θα τους δώσω δίκιο , όσον αφορά το οτι έχουν δικαίωμα της επιλογής χωρίς κρίση απο τρίτους. Αλλά μόνο μέχρι εκεί.

Link to comment
Share on other sites

Τώρα τα παραλές από υπερβάλλοντα "ζήλο".

Είναι δυνατόν παιδάκι να έχει ως "δικαή πόθο" να δει το "μπαμπά" του να φιλά τον "μπαμπά" του;;; (περί αυτού το θέμα)

Και ναι μεν το προσωπικό μας "ξενέρωμα"δεν μπορεί να καθορίζει τις ζωές των άλλων, αλλά... είναι πολύ ορθό το επιχείρημα σε επίπεδο προσωπικής και κοινωνικής στάσης, γιατί:

1. Μπορεί μια χαρά να καθορίζει τη δική μας στάση και άποψη, και

2. Καθώς "κοινωνία" είναι ακριβώς η... διαπλοκή των ζωών μας... Είναι πολύ σωστό αυτό:

 

 

Κανένας υπερβάλλων ζήλος... Ως επί το πλείστον η αναφορά μου ήταν γενική, απλά το "επιχείρημα" του τύπου μην-κάνεις-στους άλλους-ό,τι-δεν-θέλεις-να-κάνουν-σε-σένα έχει παίξει πολύ χωρίς να πείθει επαρκώς, ας το αφήσουμε λοιπόν καλύτερα να αναπαυτεί εν ειρήνη και ας σκεφτούμε κάτι καλύτερο.

 

Το εν λόγω επιχείρημα μπορεί να φαντάζει ορθό αλλά δυστυχώς είναι πολύ πτωχής διατροφικής αξίας και ως άποψη , λυπάμαι, αλλά μας χαρακτηρίζει ανάλογα....

Link to comment
Share on other sites

Artzuna... σχετικό αυτό , ειδικά για τον στρατό που αναφέρεσαι , αφού μιλάς για το πρώτο μόνο στάδιο μαχών. Να σε πληροφορήσω λοιπόν , πως αρκετοί πεζοναύτες , περνάμε την ειδική δοκιμασία 3 εβδομάδων , για να είναι ικανοί να ανταπεξέρθουν σε σώμα-σώμα μάχες αλλά και σε πολύ μεγάλες κακουχίες , με 40-50 κιλά εξοπλισμού στην πλάτη. Πρόσθεσε την "διαβολο-εβδομάδα" των δικών μας ΟΥΚ που θεωρούνται ανάμεσα στις 5 κορυφαίες ομάδες ειδικών δυνάμεων στον κόσμο.

 

Οι δοκιμασίες αυτές, είναι τόσο δύσκολες που πάρα πολύ λίγοι τις περνάνε... και δεν μιλάμε για "αγοράκια της μαμάς" αλλά για κάτι τύπους που το κατέχει το φυλοκάρδι τους. Η σωματική δύναμη και η σιδηρά πειθαρχία είναι γνωρίσματα που δυστυχώς ή ευτυχώς , είναι αντρικά γνωρίσματα κατά κανόνα.

 

Anor,θα θελα να συμπληρωσω σε αυτα που ειπες ενα απλο τωρινο παραδειγμα.

Ο στρατος απο οτι εχεις ακουσει ειναι πλεον 12 μηνες και 12 μηνες λουφας στην κυριολεξια με τα κινητα και τα playstation

Για να καταλαβει καποιος οτι πηγε στρατο πρεπει λοιπον μονο να δηλωσει εθελοντης στις ειδικες δυναμεις.

ποσοι το κανουν πλεον? παρα πολυ λιγοι.

Αν ηθελε οι κοινωνια περισσοτερο σκληραγωγημενους αντρες θα ειχε παρει τα αναλογα μετρα.

 

Τι μπορεις να κανεις Anor αν εσυ εχεις 10 dan και την πουλαδα με καποιον που σου βγαζει ενα kalaznikov?

Link to comment
Share on other sites

είναι τόσο ισοπεδωτικά τα παραδείγματα που φέρνεις , που συγνώμη.,.. δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή οχι. Ειδικότερα το kalaznikov και τον άοπλο απέναντι του. Για να κάνεις χρήση όπλου πάνω σε στόχο και δή ανθρώπινο, οχι σκληραγωγία μόνο αλλά "ξεπέτσιασμα" θέλει. Δεν είναι το ίδιο σαν να βαράς στόχους στα 100-200 μέτρα απόσταση με αρχαία Α3 και G3. Χώρια που το παράδειγμα θα ήταν πιο σωστό αν ο φερόμενος με το όπλο είχε να κάνει με εναν το ίδιο αντίστοιχα εξοπλισμένο συν σωματική δύναμη ενώ εκείνος διαθέτει ευφύια... που πίστεψε με στο πεδίο της μάχης, ελάχιστα μπορεί να βοηθήσει εφόσον δεν είσαι σε "ευέλικτο δυναμικό", αλλά σε μαζικό κύμα εφόδου.

 

Για τον Στρατό δεν διαφωνώ... αλλά ποιός φταίει για αυτό;.. μήπως κάνουμε ενα φαύλο κύκλο και πάμε πάλι στα "φλώρια" απο τις μαμάδες που δεν μπορουν καλά καλά να κάνουν 10ΚΜ πορεία και το θεωρούν καψόνι;

 

Οι επίλεκτες δυνάμεις (ειδικές) υποτίθεται οτι έχουν την "αφρόκρεμα" και έτσι πρέπει να είναι. Για αυτό και για να πας ΟΥΚ ή Καταδρομείς ή όποια άλλη μονάδα αντίστοιχη , περνάς απο μια σειρά δοκιμασιών πρώτα (ίσως όχι στους "πράσινους"... πλέον! ) και αν περάσεις τότε μόνο είσαι εκεί. Στα ΟΥΚ , αν θυμάμαι καλά το ποσοστό επιτυχίας ήταν 1 στους 100 υποψήφιους!!!!

 

Πέρα όμως απο το στρατό που ουσιαστικά είναι μια καλή δοκιμασία σωματικής και ψυχικής δύναμης , ενώ ταυτόχρονα χάνεις και την προσωπικότητα σου (αυτό είναι αλήθεια) , στην κοινωνία δεν ωφελεί όντως η σωματική δύναμη , εκτός και αν είσαι οικοδόμος ή άλλης βαριάς χειρωνακτικής εργασίας ΄μέτοχος. Όμως η σωματική δύναμη συνήθως έχει και τον αντίκτυπο της στην ψυχολογία... στην αυτοπεποίθηση του άνδρα αν θες, οτι τίποτα δεν τον καταβάλει , όσο αρνητικό και αν είναι. Και ας μην μπορεί να "ρίξει φάπες" για να τα βγάλει πέρα.

 

Η δυναμική ενός άντρα προέρχεται απο την ισορροπία πνεύματος και σωματικής δύναμης... αν υπερέχει μόνο ενα εξ αυτών , τότε σίγουρα έχει πρόβλημα.

 

Α... και όσον αφορά την αντίδραση αόπλου, τεχνικά καταρτισμένου όμως απέναντι σε χρήση όπλου , εξαρτάται απο την απόσταση της κάννης... ψάξε λίγο το Kravmanga και θα καταλάβεις.

 

Και ενα προσωπικό σχόλιο... δεν υπάρχει πιο άσχημο για εμένα αισθητικά θέαμα , απο εναν άντρα που νιώθει και πράττει με αυτό που λέγαμε παλαιότερα ώς "φλώρος". Δεν λέω βέβαια να είναι ο κυρ-Βαγγέλης απο την στάνη, αλλά και να κάνει λες και είναι απο "ζάχαρη"... ε ρε παιδάκι μου ... βγάλε τα παντελόνια και βάλε κανά τούτου να τελειώνουμε. Να ξέρουμε τι είσαι κιόλας.

Link to comment
Share on other sites

Κανένας υπερβάλλων ζήλος... Ως επί το πλείστον η αναφορά μου ήταν γενική, απλά το "επιχείρημα" του τύπου μην-κάνεις-στους άλλους-ό,τι-δεν-θέλεις-να-κάνουν-σε-σένα έχει παίξει πολύ χωρίς να πείθει επαρκώς, ας το αφήσουμε λοιπόν καλύτερα να αναπαυτεί εν ειρήνη και ας σκεφτούμε κάτι καλύτερο

Λυπαμαι αν δεν ειναι πειστικο το επιχειρημα,δεν ειχα καν σκοπο να πεισω κατι για καποιον αλλωστε.

Απλα μια αποψη εξεφρασα η οποια μπορει να ειναι εξισου σωστη ή εστω δικαιολογημενη με την ακριβως αντιθετη. Οπως το βλεπει κανεις..

Παντως "λογικες τυπου" ο-καθενας-εχει-το-δικαιωμα/ελευθερια-να-οριζει-την-ζωη-κατι-τις-επιλογες-του-οπως-επιθυμει-αρκει-να-μην-επηρεζουν-ΕΜΕΝΑ εξακολουθω να τις βρισκω υποκριτικες.

 

Το εν λόγω επιχείρημα μπορεί να φαντάζει ορθό αλλά δυστυχώς είναι πολύ πτωχής διατροφικής αξίας και ως άποψη , λυπάμαι, αλλά μας χαρακτηρίζει ανάλογα

Εχμ... μακαρι σε ολη μου τη ζωη να συναντουσα ανθρωπους τετοιων πτωχιστων διατροφικα αξιων.... :rolleyes7:

Παντως για να μη παρεξηξηθω θα συμφωνησω απλα στο οτι επιχειρηματα τετοιους ειδους μπορει να ειναι καπως ελλειπη οταν δεν υπαρχει αλλη και διαφορετικης κατευθυνσης προσεγγιση

Edited by nenya
Link to comment
Share on other sites

...

Το εν λόγω επιχείρημα μπορεί να φαντάζει ορθό αλλά δυστυχώς είναι πολύ πτωχής διατροφικής αξίας και ως άποψη , λυπάμαι, αλλά μας χαρακτηρίζει ανάλογα.... [/font]

Ναι (ας πούμε) αλλά γιατί; (Επειδή έχει αθηναϊκές πινακίδες;)

Στην περίπτωση αυτή και με το δεδομένο παράδειγμα δεν "φαντάζει", είναι ορθό - όσο κι αν έχει "παίξει". Τουλάχιστον μέχρι να υπάρχει κάποια αιτιολόγηση για αντίθετη άποψη.

Link to comment
Share on other sites

Αnor,

το παραδειγμα ηταν λιγο ακραιο οπως το συνηθιζω αλλωστε για να σου επεξηγησω την αλλαγη της ταξης των πραγματων.

(Δεν ειναι απλο για καποιον ασχετο με ενα οπλο στο χερι να αφοπλισει εναν ΟΥΚα)

Μιλαμε για την απλη καθημερινοτητα.Μιλαω για τον δρομο.

Δεν το εβαλα για να υποτιμησω την τεχνη του πολεμου και να αμφισβητησω οτι η δυναμικη ενος αντρα εξαρταται απο την ισσοροπια πνευματος-σωματος.

Αλλα πλεον πρεπει να συνηδειτοποιησεις οτι η κοινωνια πλεον δεν σε σπρωχνει προς την αυτογνωσια σου ουτε και προς την εξελιξη σου αν δεν γινεις εθελοντης εσυ ο ιδιος(για τον εαυτο σου).Και αυτο ισχυει οχι μονο για τα ΛΟΚ και τα ΟΥΚ αλλα για καθε τεχνη η'πολεμικη τεχνη αν θες.

 

Εχουμε ηδη βγει :offtopic: και off forum

Θα μπορουσαμε να παμε σε κανα διπλανο φορουμ,πολεμικων τεχνων η΄ θεματων εξοπλισμου και αμυντικης να συζητησουμε και για τα G3 και για τα Α3 αλλα και για τις προσωπικες του εμπειριες με τα kalasnikov.

 

Oσο αναφορα το αισθητικο θεαμα και εγω φιλε μου εχω βαρεθει να βλεπω ομοφυλοφιλους να ειναι προτυπα στις τηλεορασεις,στην μοδα και στον τροπο ζωης και στην πολιτικη της χωρας.Επισης εχω βαρεθει να ειναι αφεντικα στην ιδια μου την εργασια αν θελεις.

Το θεμα δεν ειναι η ομοφυλλοφιλοι,το θεμα ειναι η ευκολη λυση που προωθειται ως προτυπο συμπεριφορας.

Το θεμα ειναι πως η "φουστια" (που ειπε και ο Καρβελας) αποτελει πλεον τον κανονα ωστε να βγαλεις χρηματα και να αποκτησεις εξουσια

Edited by Αrtzuna
Link to comment
Share on other sites

Εν τω μεταξύ, επειδή κάτι ακούστηκε για «παρα φύση» ας μιλήσουν καλύτερα όσοι δεν έχουν αποζητήσει εναλλακτικές οδούς στην ετεροφυλοφιλική ηδονή...

 

Φίλε μου, έχεις δίκιο, αλλά δεν είδα κανέναν από όσους έχουν αναμνήσεις από την οθωμανμική αυτοκρατορία να ζητα ίσα δικαιώματα με τους άλλους μισούς που δεν εχουν... :P :P

Το βρίσκεις?? Μαγκιά σου και καμάρι σου... ο άλλος που δεν το βρίσκει/δεν το επιδιώκει/ δεν του έτυχε γιατί θα πρέπει να νοιάζεται? Πόσο μάλλον να το θεσμοθετήσει κοινωνικά...

 

 

Και μια διευκρίνιση επειδη το θέμα είναι λίγο ευαίσθητο...

Τώρα όσον αφορά το θέμα γονιών - παιδιών ... όπως και να το κάνουμε... όπως είπε και η panselinos...

 

ο ειναι το σωστό.....

Edited by panselinos
Link to comment
Share on other sites

Αλλα πλεον πρεπει να συνηδειτοποιησεις οτι η κοινωνια πλεον δεν σε σπρωχνει προς την αυτογνωσια σου ουτε και προς την εξελιξη σου αν δεν γινεις εθελοντης εσυ ο ιδιος(για τον εαυτο σου).

 

Σε αυτό θα συμφωνήσω... αν και μόνο ακουμπά ίσως το θέμα... τι εστί διαχωρισμός φύλων και τι κατά ενα σημείο χαρακτηρίζει το αρσενικό φύλο. Σταματώ εδώ , μιας και είμαστε όντως :offtopic:

Link to comment
Share on other sites

Ψιτ! Διευκρίνιση της διευκρίνισης: όχι όλους τους δασκάλους / καθηγητές, αλλά τη συγκεκριμένη μερίδα!

Αυτή τη διευκρίνιση θα την έκανα κι εγώ. Ας μην βάζουμε όλους τους δασκάλους / καθηγητές σε ένα τσουβάλι.

 

Πάντως η θέση μας είναι δύσκολη. Από τη μια πρέπει να κρατάμε ισορροπίες ανάμεσα σε γονείς, ισορροπίες ανάμεσα στα παιδιά, ισορροπίες μεταξύ μας. Έχουμε να κάνουμε με την τρέλα κάθε μάνας και με την υστερία κάθε μάνας.Και εκτός αυτού θέλουμε να έχουμε και την ψυχική μας ηρεμία όπως κάθε εργαζόμενος. Αν κάνουμε το ένα δεν αρέσει στον άλλον. Έχω μια φίλη που έκανε κάτι θεμιτό και εντελώς παιδαγωγικό και την έστειλε μια μάνα στην αστυνομία επειδή της φάνηκε αντιπαιδαγωγικό.

Τώρα η συγκεκριμένη δασκάλα που αναφέρθηκε το χειρίστηκε λανθασμένα. Ίσως τα κίνητρα της να ήταν σωστά, αλλά δεν κράτησε καθόλου τις ισορροπίες.

Link to comment
Share on other sites

Υποψιαζόμουν πως θα πρότεινε κάποιος αυτό το θέμα για συζήτηση. Δεν προλαβαίνω να δω ειδήσεις και χάνω επεισόδια(αλλά πάντα δε χάνουμε από κάπου επισόδια;).

Αν και η ψήφος είναι ανώνυμη, θέλω να πω τη γνώμη μου. Είμαι φανερά υπέρ των γάμων των ομοφυλόφιλων και υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ζευγάρια ομοφυλόφιλων.

Υπάρχουν αρκετοί δυστυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο. Και υπάρχει τόσος πόνος γύρω μας που μου τη δίνει που έχω μόνο δύο χέρια και ένα φτωχό μυαλό.

Μα είναι απίστευτο!! Πώς βρίσκουμε το θράσος να πούμε σε κάποιον έτσι απλά ένα όχι;

Όχι, δε θα ζήσεις όπως θέλεις. (Ούτε εμείς ζούμε όπως θέλουμε. Ψάχνουμε χρόνια να βρούμε το άλλο μας μισό τρώγωντας τη μία μούντζα πίσω απ'την άλλη και δίνοντας εμείς οι ίδιοι μούντζες απλόχερα σε όποιον τολμήσει να μας εκτιμήσει)

'Οχι δεν θα βροντοφωνάξεις τη χαρά του έρωτά σου, διότι ερωτέυτηκες κάποιον του δικού σου φύλου. (Θέλω να χαίρεσαι κι εσύ μ'αυτά που βλέπεις και διαβάζεις καθημερινά πίσω απ΄τις λέξεις και τις εικόνες: πως ο έρωτας μπαίνει σε καλούπια, σε κουτιά, του φορούν ταμπέλες για να πουλιέται καλύτερα. Και πως οι εκκλησιές και οι κυβερνήσεις πρέπει να κάνουν κουμάντο στο κρεβάτι σου, στη ζωή σου, στο μυαλό σου. Πρέπει να μάθεις ποιά είναι τα πρέπει και ποιά τα δεν πρέπει, και να συμφωνείς, να κουνάς το κεφάλι πάνω κάτω και να λες κι ένα ευχαριστώ που κάνουμε τον κόπο να σου δείξουμε τί είναι real life)

Όχι δε θα σου επιτρέψουμε να ελπίζεις πως θα μεγαλώσεις ένα παιδί, γιατί ο κόσμος είναι τέλειος και τα παιδιά είναι ευτυχισμένα με έναν μπαμπά και μία μαμά.(Και χέσ'τα τα ορφανά μωρέ. Όταν πετύχεις το ντοκυμαντέρ στην tv αφιερωμένο σ'αυτά, συγκινήσου λίγο όπως είναι το σωστό και μετά άλλαξε το κανάλι, δε θα ψυχοπλακωθούμε κιόλας!! Και στο κάτω κάτω, κάλιο ένα παιδί νεκρό ή ορφανό/φοβισμένο/άρρωστο/θυμωμένο καθώς θα μεγαλώνει, παρά μέσα σε σπίτι γκέι).

 

Ας φωνάξουμε όλοι μαζί! Θάνατος στους ομοφυλόφιλους! Είναι μέσα τους ο διάβολος! Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο! Είναι άρρωστοι! Καλύτερα να πάψουν να αναπνέουν, ίσως κολλήσουν τα παιδιά μας ομοφυλοφιλία! Τέτοια κατάρα ούτε στον εχθρό μου!! Να τους πάμε στον παπά να κάνει κανέναν εξορκισμό!

 

 

 

Θυμάμαι όταν πρωτοήρθα στη Γερμανία, ήμουν δώδεκα. Ένα μεσημέρι μετά το σχολείο έκανα μια βόλτα με μια φίλη σε ένα απ'τα πολλά καταπράσινα πάρκα της πόλης. Ανηφόρες, κατηφόρες και όλων των ειδών τα δέντρα! Περπατώντας βλέπουμε από μακρυά κάτι φιγούρες κάτω από μια ιτιά. Πλησιάζοντας είδαμε δυο παλικάρια να φιλιούνται κάτω απ'το δέντρο. Μόλις μας είδαν έφυγαν τρέχοντας. Η φίλη μου σοκαρίστηκε. Εγώ το μόνο που μπόρεσα να σκεφτώ ήταν γιατί να κρύβονται για να φιληθούν; Εδώ εμείς είμασταν δώδεκα και περπατούσαμε φανερά με τα αγόρια μας στο δρόμο, χέρι χέρι, και ίσως και να φιλιόμασταν, μα κανείς δε θα γυρνούσε να μας κοιτάξει. Εκείνους όμως θα τους κοιτούσαν. Μπορεί να μουρμούριζαν κάποιοι πίσω απ'την πλάτη τους, άλλοι και μπροστά τους, άλλοι θα τους έβριζαν κατάμουτρα. Όμως δε θα ξεχάσω ποτέ τη σκηνή με τους δυο νεαρούς κάτω απ'το δέντρο.. δεν είχαν τίποτα πρόστυχο, ίσα ίσα, ήταν κάτι πολύ ρομαντικό, πραγματικά ανθρώπινα ρομαντικό..

 

Πέρασαν τα χρόνια. Όταν τυχαίνει να βλέπω στον δρόμο ζευγάρια ομοφυλόφιλων αγκαλιασμένα, τότε κοιτάω γύρω μου να δω αν κάποιος τους χλεύαζει. Και τις περισσότερες φορές κανείς δεν δίνει σημασία. Δεν κρατιέμαι και χαμογελάω από ικανοποίηση! 'Αλλες δυο ψυχες που είναι ευτυχισμένες, λέω, και ελπίζω.

Link to comment
Share on other sites

...Πέρασαν τα χρόνια. Όταν τυχαίνει να βλέπω στον δρόμο ζευγάρια ομοφυλόφιλων αγκαλιασμένα, τότε κοιτάω γύρω μου να δω αν κάποιος τους χλεύαζει. Και τις περισσότερες φορές κανείς δεν δίνει σημασία. Δεν κρατιέμαι και χαμογελάω από ικανοποίηση! 'Αλλες δυο ψυχες που είναι ευτυχισμένες, λέω, και ελπίζω.
Ξεκινώ από το ότι το να δεις δύο αγκαλιασμένα πρόσωπα, δεν είναι απόδειξη ευτυχίας.
Υποψιαζόμουν πως θα πρότεινε κάποιος αυτό το θέμα για συζήτηση. Δεν προλαβαίνω να δω ειδήσεις και χάνω επεισόδια(αλλά πάντα δε χάνουμε από κάπου επισόδια;).

Αν και η ψήφος είναι ανώνυμη, θέλω να πω τη γνώμη μου. Είμαι φανερά υπέρ των γάμων των ομοφυλόφιλων και υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ζευγάρια ομοφυλόφιλων.

Υπάρχουν αρκετοί δυστυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο. Και υπάρχει τόσος πόνος γύρω μας που μου τη δίνει που έχω μόνο δύο χέρια και ένα φτωχό μυαλό.

Μα είναι απίστευτο!! Πώς βρίσκουμε το θράσος να πούμε σε κάποιον έτσι απλά ένα όχι;

Όχι, δε θα ζήσεις όπως θέλεις. (Ούτε εμείς ζούμε όπως θέλουμε. Ψάχνουμε χρόνια να βρούμε το άλλο μας μισό τρώγωντας τη μία μούντζα πίσω απ'την άλλη και δίνοντας εμείς οι ίδιοι μούντζες απλόχερα σε όποιον τολμήσει να μας εκτιμήσει)...

Όπως ανέφερα όχι λένε και σε μόνους που θέλουν να υιοθετήσουν. Το όχι λέγεται από την κοινωνία σε 110+ περιπτώσεις για κάθε θέμα. Γιατί να κολλάμε σ' αυτό - το οποίο επιπλέον είναι γνωστό εκ των προτέρων: αν τα φτιάξεις με άνθρωπο του ίδιου φύλου ξέρεις από πριν ότι αυτή η ένωση δεν θα έχει φυσικά παιδιά. Το όχι λοιπόν το λένε και οι ίδιοι στον εαυτό τους. Γιατί να μην το πει η κοινωνία εάν είναι αιτιολογημένο (θέμα προτεραιοτήτων).
....Ας φωνάξουμε όλοι μαζί! Θάνατος στους ομοφυλόφιλους! Είναι μέσα τους ο διάβολος! Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο! Είναι άρρωστοι! Καλύτερα να πάψουν να αναπνέουν, ίσως κολλήσουν τα παιδιά μας ομοφυλοφιλία! Τέτοια κατάρα ούτε στον εχθρό μου!! Να τους πάμε στον παπά να κάνει κανέναν εξορκισμό! ...
Νομίζω πως δεν λέει κανείς τέτοιες ακρότητες εδώ, οπότε σε λάθος ακροατήριο απευθύνεσαι. Αν δηλαδή πούμε "ρε παιδιά για να δούμε πρώτα να βρεθούν με παιδί ζευγάρια που προσπαθούν χρόνια και μετά βλέπουμε για υιοθεσία από ομοφυλόφυλους" δε σημαίνει ότι επικροτούμε ακρότητες.
Link to comment
Share on other sites

Νυκτώ... κάνε μου μια χάρη και διάβασε ΟΛΕΣ τις προηγούμενες απαντήσεις για να λάβεις και εξηγήσεις στα ερωτήματα σου , όσον αφορά την μη αποδοχή υιοθεσίας απο ομοφυλόφυλο ζευγάρι... μην ανακυκλωνόμαστε συνέχεια!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...