Jump to content

Περί αρσενικού/ανήρ/ανδρός ο λόγος...


Anor
 Share

Recommended Posts

Σε αρκετά μηνύματα έχουμε μιλήσει για την θηλυκή φύση της Δημιουργίας, για τα ευαίσθητα χαρακτηριστικά της.. ακόμα και στο τι ενοχλεί ή τι είναι εκείνο που χαρακτηρίζει τις γυναίκες στην αναζήτηση τους ώς ταίρι. Ελάχιστες φορές όμως , έχει ειπωθεί απο την ίδια πλευρά των αντρών , τι θεωρούν πως είναι εκείνο που μπορεί να χαρακτηρίσει εναν άντρα με αίσθηση παρουσίας. Το αρσενικό κομμάτι της φύσης δηλαδή. Πέρα απο τα γνωστά και τετριμμένα , της προστασίας , ... λέμε να στέκεται ώς άντρας... τι είναι όμως πραγματικά για τα αρσενικά αυτό;... τι το καθορίζει δηλαδή;

 

.

 

Επαφιόμαστε στο πως μας θέλει το αντίθετο φύλο (που κατά και δική τους παραδοχή , κάποιες φορές μπερδεύονται και δεν ξέρουν τι θέλουν! ) , .....ή δημιουργούμε και στηρίζουμε την δική μας εικόνα προσωπικότητας;

 

.

 

Επειδή αναμένω τον σχολιασμό , τον χαβαλέ και οτιδήποτε άλλο σε αυτό , ας αρχίσω με την δική μου γνώμη πρώτα.

 

Ο άντρας πρέπει να είναι λίγο ζώο. Με την έννοια του πρωτόγονου στα αρρενωπά χαρακτηριστικά (δεν μιλώ μόνο για την εξωτερική εμφάνιση! ). Πρέπει να διαθέτει αυτό που λέμε σοβαρότητα και στάση ζωής. Δηλαδή ενα σύστημα αξιών και αρχών , που λίγο πολύ θα έχουν ενα πολύ μικρό βαθμό του απόλυτου , όσον αφορά την αντιμετώπιση κάποιων πραγμάτων. Δεν είναι δυνατόν να είναι χαμαιλέοντας σε συμπεριφορά , ούτε να πηγαίνει με το «κύμα», κάθε φορά που θα βρίσκει ενα οποιοδήποτε εμπόδιο μπροστά του, ούτε φυσικά να χαρίζεται συνέχεια σε κάποιον άλλον που θεληματικά προσπαθεί να τον υπερκεράσει , είτε σε θέση , είτε σε παρουσία. Είναι παρόμοιο με αυτό το πρωτόγονο «κυριαρχία περιοχής». Οτιδήποτε εφάπτει λοιπόν στην προσωπικότητα του, θα πρέπει να έχει ναι μεν ανοχή , αλλά σε πολύ μικρό περιθώριο και πάντα υπό την προϋπόθεση οτι θα υπάρχει υποχώρηση και απο την άλλη πλευρά... είτε ανδρός, είτε γυναικός.

 

Ο λόγος τους πρέπει να είναι .... Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ! Παλαιότερα έλεγαν οτι είναι οτι κυριότερο στον άντρα... ε, λοιπόν αυτό ισχύει και σήμερα περισσότερο απο ποτέ. Σε μια εποχή που το πισωμαχαίρωμα και το ρουφιανιλίκι πάει σύννεφο, εκείνος που ξεχωρίζει μέσα απο τον βόθρο είναι εκείνος που κρατά στα λόγια του και πράττει ομοίως με αυτά. Μου είναι αδιαννόητο , αρσενικό που λέει κάτι άσπρο , να το μετατρέπει σε μαύρο όταν έρθει η ώρα της πράξης. Όλη η δύναμη του αρσενικού είναι εκεί. Το πόσο σταθερός και πόσο δυνατός είναι. Για αυτό και ο Λόγος Ανδρός πρέπει να είναι εκδηλωμένος μετά απο πάρα πολύ σκέψη και μόνο όταν είναι σίγουρος.

 

(σ.σ. για αυτό αγαπητές Κυρίες μου, μερικοί δεν λένε το «σε αγαπώ» τόσο εύκολα... πρέπει όντως να σημαίνει αυτό και να ισχύει...Μην πιέζετε λοιπόν για απάντηση εκεί που δεν υπάρχει! )

 

Η στάση του άνδρα απέναντι στον λόγο του, είναι εκείνο που θα τον ορίσει στα μάτια των άλλων. Το πόσο δυνατός ή πόσο σταθερός είναι.

 

.

 

Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση... για μένα προσωπικα... απεχθάνομαι την θηλυπρέπεια σε εναν άντρα... είτε αυτό εμφανίζεται με ενδυμασία, είτε με κώμη (δεν μιλώ για τις μετταλάδικες χαίτες... αλλά για τα «φλώρικα χτενίσματα» )είτε ακόμη χειρότερα με τον τρόπο ομιλίας και σωματικής στάσης. Οτι χειρότερο για ενα αρσενικό να κινείται με «σπασμένους γοφούς» ή να φτιάχνεται με τις ώρες μπροστά σε καθρέφτη δανειζόμενο(ς ) πιστολάκι, κρέμες και δεν ξέρω τι άλλο απο το έταιρον ήμισυ , μέχρι να πάρει τα δικά του. Το αντρικό παρουσιαστικό έχει ενα μεγάλο πλεονέκτημα , αρκεί η σωματική του φροντίδα (απλή γυμναστική) για να φανεί παρουσιαστικό ακόμα και με ενα απλό φανελάκι και τζίν, με αθλητικό παπούτσι. Ούτε φρου-φρου, ούτε αρώματα. Αυτό είναι ο αρχικός καθρέφτης.... γιατί μετά...Μετά μετράει το πως θα παρουσιαστεί σε μια παρέα. Στο δικό μου μυαλό και δόγμα , το «λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν» , είναι εκείνο που θα πρέπει να γίνει ο οδηγός στο πως αντιδρά ενα αρσενικό στην παρέα. Λιγομίλητος με ουσία. Να μετράει ο λόγος του και να εξηγεί όσο χρειάζεται , χωρίς πολλά τερτίπια.

 

.

 

Θέμα ευαισθησία... συγνώμη κυρίες μου αλλά θα σας στεναχωρήσω. Οι ευαισθήσιες είναι κάτι που κάθε άντρας θα τις εκδηλώσει έντονα μόνο μερικές φορές... μετρημένες στα δάχτυλα των δύο χεριών. Τα υπόλοιπα θα μείνουν μέσα του, για δική του χρήση και επεξεργασία. Χαρακτηριστικές ίσως στιγμές, είναι η γέννηση του παιδιού του... 1-2 στιγμές με το ταίρι του...ίσως με κάποιο δικό του ζώο-κατοικίδιο...αλλά μέχρι εκεί. Οι άντρες δεν είναι αγοράκια που εκδηλώνοντας την ευαισθησία τους, θα προκαλέσουν το μητρικό ένστικτο των μανάδων τους , για προστασία και κανάκεμα. Έλεος δηλαδή. ... διαβάζουμε ανά διαστήματα για το κλάμα των αντρών, την εκδήλωση με λουλούδια, αγάπες κτλ. ---- ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ--- Δεν μιλάμε για ευνούχους, ούτε για φιλενάδες. Μιλάμε για το αρσενικό που θα πρέπει να λειτουργεί τις περισσότερες φορές σαν κυμματοθραύστης ? λιμάνι σε δύσκολες καταστάσεις. Να δίνει την αίσθηση της σιγουριάς και μαζί και την ελευθερία έκφρασης και συννενόησης με το ταίρι του. Δεν μπορεί να κλαίει και να οδύρεται παρέα με αυτό... ούτε φυσικά να παρατηρεί οτι υπάρχουν 24 είδη μπλέ... τα χρώματα είναι όσα έχει το ουράνιο τόξο... τα άλλα είναι για εσωτερικούς διακοσμητές και καλλιτέχνες.

 

.

 

Ακούμε συχνά το δεν υπάρχουν άντρες. Δεν διαφωνώ... αλλά απο που προέρχεται αυτό; Μήπως απο την ηλιθιότητα των αντρών να υπακούνε στις «διαταγές» των γυναικών, με τυφλή υπακκοή, στο πως να ντύνονται-συμπεριφέρονται-ζούνε σήμερα; Σαφώς θα τις ακούσουν σε κάποια σημεία... αλλά μόνο για να βελτιωθούν και οχι για να γίνουν τα καχέκτυπα ? πρότυπα που έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου σε αρκετές γυναίκες, στο τι εστί αρσενικό! Η ζωή δεν είναι σελίδες περιοδικού. Ούτε quiz των κάθε περιοδικών γυναικείας μόδας και δαιφήμισης οιστρογόνων. Αν φτάνουμε σε αυτό το σημείο, όπως λέει και φίλος μου, γιατί οι γυναίκες να μην ανταποκριθούν , με αυτή την λογική , στα καχέκτυπα-πρότυπα των ανδρών απο το Penthouse-Playboy;

 

.

 

Η συνολική εικόνα ενός άντρα, σήμερα, ορίζεται απο τρία πράγματα...

 

1- Το κυριότερο για τις γυναίκες... το οικονομικό. Κυρίες μου, το οικονομικό ενός ανδρός σίγουρα παίζει κάποιο ρόλο, αλλά καλό είναι να έχετε υπόψη σας , οτι αν ήθελε να κόβει επιταγή για σύντροφο, θα το έκανε για κάποια με το παλαιότερο επάγγελμα του κόσμου και χωρίς δεσμεύσεις μάλιστα.

 

2- Το δεύτερο... να είναι όμορφος. Προσοχή ... οι απαιτήσεις εδώ, μπορούν να λειτουργήσουν αμφίδρομα. Σαφώς και εμείς θαυμάζουμε την Jolie αλλά δεν θεωρούμε οτι θα την έχουμε κιόλας.

 

3- Το τρίτο ... να είναι έξυπνος και στενά αφοσιωμένος...

 

Και κάπου εδώ διαβάζοντας όλα τα παραπάνω... πλούσιος, έξυπνος και όμορφος και «τυφλός» για αυτές... ούτε στο παραμύθι αυτό. Αν το πρότυπο ανδρός είναι αυτό... και είναι 100-1000 τέτοιοι με χιλιάδες γυναίκες να το ψάχνουν. Κατά πόσο νομίζει κάποια οτι θα μπορεί να διατηρήσει και τα τρία ακέραια, προς το πρόσωπο της;... νόμος της αγοράς είναι αυτός , περί της ζήτησης. Κάποια στιγμή,το προϊόν θα έχει καλύτερη προσφορά και θα το χάσει. Τι θέλω να πω με αυτό;... ρίξτε λίγο τις απαιτήσεις σας... κάθε σύντροφος στο περισσότερο που θα ταιριάξει είναι στο 60-65%... οτι άλλο απο εκεί και πάνω, ισοδυναμεί με λαχείο και πρώτο λαχνό.

 

.

 

Για εμάς .. για τα αρσενικά... ΚΟΨΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ... ακούστε και λίγο την γυναίκα δίπλα σας... δώστε της σημασία και κάντε την να νιώσει όμορφα. Καμία γυναίκα δεν θα πλησιάσει άντρα που δεν θα έχει σωστή αισθητική όσον αφορά ακόμα και το πως θα την πλησιάσει! Θέλει κυνήγι ακόμα και στο να γνωρίσεις μια γυναίκα. Αν με την πρώτη δυσκολία , απλά απομακρυνόμαστε απαξιώνοντας το πρόσωπο που πλησιάσαμε και οι δύο χαμένοι θα είμαστε. Η γυναίκα απο την φύση της , θέλει επιβράβευση και επιβεβαίωση. Δώστε την με το δεύτερο πλησίασμα , ακόμα και αν στάζει κάτω το ζουμί απο την προηγούμενη χυλόπιτα... ζυμαρικό είναι άλλωστε... δεν κάθεται βαρύ....:D

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Για εμάς .. για τα αρσενικά... ΚΟΨΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ... ακούστε και λίγο την γυναίκα δίπλα σας... δώστε της σημασία και κάντε την να νιώσει όμορφα. Καμία γυναίκα δεν θα πλησιάσει άντρα που δεν θα έχει σωστή αισθητική όσον αφορά ακόμα και το πως θα την πλησιάσει! Θέλει κυνήγι ακόμα και στο να γνωρίσεις μια γυναίκα. Αν με την πρώτη δυσκολία , απλά απομακρυνόμαστε απαξιώνοντας το πρόσωπο που πλησιάσαμε και οι δύο χαμένοι θα είμαστε. Η γυναίκα απο την φύση της , θέλει επιβράβευση και επιβεβαίωση. Δώστε την με το δεύτερο πλησίασμα , ακόμα και αν στάζει κάτω το ζουμί απο την προηγούμενη χυλόπιτα... ζυμαρικό είναι άλλωστε... δεν κάθεται βαρύ....:D

 

Ολόσωστος ο Άνορ!!! :063laugh:

 

Εδώ είμαι λοιπόν!

Εμπρός γυναίκες του Σεπτού Φόρουμ! Ακούω/με: τι θέλετε να με/μας ρωτήσετε; :cheerful: :019blush:

Link to comment
Share on other sites

Ωραίο, δροσεό θέμα!

Και κάπου εδώ διαβάζοντας όλα τα παραπάνω... πλούσιος, έξυπνος και όμορφος και «τυφλός» για αυτές... ούτε στο παραμύθι αυτό. Αν το πρότυπο ανδρός είναι αυτό...
Για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα αρκεί να είσαι:

 

 

 

1. φίλος

 

2. σύντροφος

 

3. εραστής

 

4. αδελφός

 

5. πατέρας

 

6. δάσκαλος

 

7. εκπαιδευτής

 

8. μάγειρας

 

9. μαραγκός

 

10. υδραυλικός

 

11. μηχανικός

 

12. διακοσμητής εσωτερικών χώρων

 

13. στιλίστας

 

14. σεξολόγος

 

15. γυναικολόγος/μαιευτήρας

 

16. ψυχολόγος

 

18. ψυχίατρος

 

19. θεραπευτής

 

20. τολμηρός

 

21. τακτικός

 

22. καλός πατέρας

 

23. πολύ καθαρός

 

24. συμπαθητικός

 

25. αθλητικός

 

26. στοργικός

 

27. προσεκτικός

 

28. ιππότης

 

29. έξυπνος

 

30. οραματιστής

 

31. δημιουργικός

 

32. γλυκός

 

33. δυνατός

 

34. κατανοητικός

 

35. ανεκτικός

 

36. ευσυνείδητος

 

37. φιλόδοξος

 

38. ικανός

 

39. θαρραλέος

 

40. αποφασιστικός

 

41. έμπιστος

 

42. γεμάτος σεβασμό

 

43. παθιασμένος

 

44. αβρόφρων

 

45. πολύ πλούσιος

 

46. να αγαπάς τις αγορές

 

47. να μη γκρινιάζεις

 

48. να μην της είσαι βάρος

 

49. να μην κοιτάζεις άλλες

 

 

 

Ταυτόχρονα θα πρέπει να προσέξεις πολύ να...

 

 

 

50. μην είσαι ζηλιάρης αλλά ούτε και αδιάφορος

 

51. να τα πηγαίνεις καλά με την οικογένειά της αλλά να μην αφιερώνεις στην τελευταία περισσότερο χρόνο απ' ότι σε αυτή.

 

52. να της αφήνεις το χώρο της αλλά να δείχνεις ανήσυχος για το πού πηγαίνει.

 

 

 

Είναι επίσης πάρα πολύ σημαντικό:

 

 

 

53. να μην ξεχνάς ημερομηνίες: -επετείων (γάμου, αρραβώνων, πρώτης συνάντησης...) -πτυχίου (αν υπάρχει) -ονομαστικής εορτής (αν υπάρχει) -τελευταίας περιόδου

 

Δυστυχώς ακόμη κι αν ανταποκρίνεσαι πλήρως στις παραπάνω απαιτήσεις, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί 100% πως θα την κάνεις ευτυχισμένη, διότι μπορεί να αισθανθεί φυλακισμένη σε ένα βίο αποπνικτικής τελειότητας από τον οποίο να θελήσει να απελευθερωθεί δραπετεύοντας με το πρώτο κωλόπαιδο που θα παρουσιασθεί μπροστά της.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πώς θα κάνεις ευτυχισμένο ένα άνδρα:

 

 

Ξέρετε πώς...

:P

 

Κατά πόσο νομίζει κάποια οτι θα μπορεί να διατηρήσει και τα τρία ακέραια, προς το πρόσωπο της;... νόμος της αγοράς είναι αυτός , περί της ζήτησης. Κάποια στιγμή,το προϊόν θα έχει καλύτερη προσφορά και θα το χάσει. Τι θέλω να πω με αυτό;... ρίξτε λίγο τις απαιτήσεις σας...

 

Όταν αρχίσω τις εκπτώσεις θα ενημερώσω... :blblbl:

Link to comment
Share on other sites

αυτό ακριβώς λέω Minerva... τις απαιτήσεις κάποιων γυναικών ώς άνω , έσπευσε η πλειοψηφία των αντρών να ικανοποιήσει και έπεσε στην παγίδα στα "ψιλά γράμματα" που αναφέρεις...

 

Δυστυχώς ακόμη κι αν ανταποκρίνεσαι πλήρως στις παραπάνω απαιτήσεις, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί 100% πως θα την κάνεις ευτυχισμένη, διότι μπορεί να αισθανθεί φυλακισμένη σε ένα βίο αποπνικτικής τελειότητας από τον οποίο να θελήσει να απελευθερωθεί δραπετεύοντας με το πρώτο κωλόπαιδο που θα παρουσιασθεί μπροστά της.

 

Οπότε κάνεις αυτό που είσαι... και γλυτώνεις και την ταλαιπωρία.:P

Link to comment
Share on other sites

εγώ τουλάχιστον,πάνω από τα μισά της..."λίστας" -τα ικανοποιώ και με το παραπάνω! :P:P Συνεπώς...οι γυναίκες χάνουν (κι ας νομίζουν πως βρήκαν τον άντρα των ονείρων τους...)!!! :D:lol:

Link to comment
Share on other sites

n

ame='Anor' date='Jun 20 2008, 11:54 AM' post='65213']

Επαφιόμαστε στο πως μας θέλει το αντίθετο φύλο (που κατά και δική τους παραδοχή , κάποιες φορές μπερδεύονται και δεν ξέρουν τι θέλουν! ) , .....ή δημιουργούμε και στηρίζουμε την δική μας εικόνα προσωπικότητας;

Εσείς δηλαδίς Μουσιέδες ξέρετε τι θέλετε; :wacko: :wacko: :wacko:

 

Ο άντρας πρέπει να είναι λίγο ζώο

Ανυπερθέτως και επεξιπήδες!!! Τι στο καλό πια ....... τζαμπαντάν η τεστοστερόνη;;;; Να μυρίσει και λίγο ...βαρβατίλα!!!

 

Πρέπει να διαθέτει αυτό που λέμε σοβαρότητα και στάση ζωής. Δηλαδή ενα σύστημα αξιών και αρχών , που λίγο πολύ θα έχουν ενα πολύ μικρό βαθμό του απόλυτου , όσον αφορά την αντιμετώπιση κάποιων πραγμάτων.

Με τα ζώα ... τι σχέση έχει αυτό οέο;;;; :huh: Να δω γάτο με σοβαρότητα και στάση ζωής και σύστημα αξιών και αρχών... και τι στον κόσμο βρε Anor!!!!

 

Είναι παρόμοιο με αυτό το πρωτόγονο «κυριαρχία περιοχής». Οτιδήποτε εφάπτει λοιπόν στην προσωπικότητα του, θα πρέπει να έχει ναι μεν ανοχή , αλλά σε πολύ μικρό περιθώριο και πάντα υπό την προϋπόθεση οτι θα υπάρχει υποχώρηση και απο την άλλη πλευρά... είτε ανδρός, είτε γυναικός.

Ααααα!!!! Για κοίτα.... τώρα ..... Μας το χαλάς! Πολύ το συζτητάς!

"Είμαι άντρας και το κέεεεεφι μου θα κάααανω.

και θα πω και μια κουβέντα παραπάαααανωωω"

 

Ο λόγος τους πρέπει να είναι .... Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ! Παλαιότερα έλεγαν οτι είναι οτι κυριότερο στον άντρα... ε, λοιπόν αυτό ισχύει και σήμερα περισσότερο απο ποτέ.

Όλη η δύναμη του αρσενικού είναι εκεί. Το πόσο σταθερός και πόσο δυνατός είναι. Για αυτό και ο Λόγος Ανδρός πρέπει να είναι εκδηλωμένος μετά απο πάρα πολύ σκέψη και μόνο όταν είναι σίγουρος.

Τωωωωρα μάλιστα! Βρες μας έναν τέτοιο και τον παντρευόμαστε ... :whistling:

Εγώ δηλαδίς! Κι όχι μόνο τον παντρεύομαι, αλλά και κορώνα στο κεφάλι μου, κι ότι πει ο Εφέντης κ.λ.π. , κ.λ.π., κ.λ.π..... :whistling:

 

Το αντρικό παρουσιαστικό έχει ενα μεγάλο πλεονέκτημα , αρκεί η σωματική του φροντίδα (απλή γυμναστική) για να φανεί παρουσιαστικό ακόμα και με ενα απλό φανελάκι και τζίν, με αθλητικό παπούτσι. Ούτε φρου-φρου, ούτε αρώματα. Αυτό είναι ο αρχικός καθρέφτης.... γιατί μετά...Μετά μετράει το πως θα παρουσιαστεί σε μια παρέα. Στο δικό μου μυαλό και δόγμα , το «λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν» , είναι εκείνο που θα πρέπει να γίνει ο οδηγός στο πως αντιδρά ενα αρσενικό στην παρέα. Λιγομίλητος με ουσία. Να μετράει ο λόγος του και να εξηγεί όσο χρειάζεται , χωρίς πολλά τερτίπια
.

Αααα, γεια σου! Συμφωνούμε βεβαίως βεβαίως....Αφήστε καλέ ... τα τσαλίμια για μας! Γιατί έτσι όπως πάει, θα χοροπηδάμε από τη χαρά μας γιατί σας πιάσαμε στα πράσα με την κουμπάρα.... κι όχι στις τουαλέτες με ΤΟΝ κουμπάρο :P

 

 

Έλεος δηλαδή. ... διαβάζουμε ανά διαστήματα για το κλάμα των αντρών, την εκδήλωση με λουλούδια, αγάπες κτλ. ---- ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ---

Οοοοπααα Εφέντη μ΄..... Σα να μπερδεύτηκες εσύ! Αλλο να μιξοκλαίς κι άλλο να στέλνεις ανθοδέσμες! Ολα κι όλα....!!!! Την ανθοδέσμη τη θέλω! Αλλά μη μου στείλεις και τα δάκρυά σου πακέτο!

 

 

Ακούμε συχνά το δεν υπάρχουν άντρες. Δεν διαφωνώ... αλλά απο που προέρχεται αυτό; Μήπως απο την ηλιθιότητα των αντρών να υπακούνε στις «διαταγές» των γυναικών, με τυφλή υπακκοή, στο πως να ντύνονται-συμπεριφέρονται-ζούνε σήμερα; Σαφώς θα τις ακούσουν σε κάποια σημεία... αλλά μόνο για να βελτιωθούν και οχι για να γίνουν τα καχέκτυπα ? πρότυπα που έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου σε αρκετές γυναίκες, στο τι εστί αρσενικό! Η ζωή δεν είναι σελίδες περιοδικού. Ούτε quiz των κάθε περιοδικών γυναικείας μόδας και δαιφήμισης οιστρογόνων.

Οτι πεις Εφέντη μ΄ .... Διέταξε εσύ....... κι Ε-ΓΙ-ΝΕ!!!

Ούτως ή άλλως και φέτος διακοπές στο χωριό της γυναίκας σου θα κάνεις! Επειδή το θέλεις....... είπα εγώ το αντίθετο; :whistling:

 

 

Το κυριότερο για τις γυναίκες... το οικονομικό. Κυρίες μου, το οικονομικό ενός ανδρός σίγουρα παίζει κάποιο ρόλο, αλλά καλό είναι να έχετε υπόψη σας , οτι αν ήθελε να κόβει επιταγή για σύντροφο, θα το έκανε για κάποια με το παλαιότερο επάγγελμα του κόσμου και χωρίς δεσμεύσεις μάλιστα.

 

Τώρα Εφέντη μ΄ μας τα χαλάς!!!! Κάνεις προφανώς παρέα .... με ανόητες γυναίκες!!!

Καμία, μα καμία πραγματικά έξυπνη γυναίκα δεν ψάχνει κονομημένο Εφέντη! Και το λόγο τον είπες ήδη!

Οπότε αυτό που χαρακτηρίζεις εσύ ως "κυριότερο", είτε είναι για σένα κυριότερο..... και /είτε δεν είσαι κυματοθραύστης και γουστάρεις τις χαζές, γιατί μ΄ αυτές τα βγάζεις πέρα.... ενώ με τις έξυπνες..... :whistling:

 

 

... να είναι όμορφος. Προσοχή ... οι απαιτήσεις εδώ, μπορούν να λειτουργήσουν αμφίδρομα. Σαφώς και εμείς θαυμάζουμε την Jolie αλλά δεν θεωρούμε οτι θα την έχουμε κιόλας.

 

Οτι πεις Εφέντη μ΄ .....Ξέρεις πού θα κάνεις διακοπές φέτος ... σου το είπα ... δε σου το είπα;;;

 

Το τρίτο ... να είναι έξυπνος και στενά αφοσιωμένος...

Οτι πεις Εφέντη μ΄ .....Ξέρεις πού θα κάνεις διακοπές φέτος ... σου το είπα ... δε σου το είπα;;;

 

 

... κάπου εδώ διαβάζοντας όλα τα παραπάνω... πλούσιος, έξυπνος και όμορφος και «τυφλός» για αυτές... ούτε στο παραμύθι αυτό. Αν το πρότυπο ανδρός είναι αυτό... και είναι 100-1000 τέτοιοι με χιλιάδες γυναίκες να το ψάχνουν. Κατά πόσο νομίζει κάποια οτι θα μπορεί να διατηρήσει και τα τρία ακέραια, προς το πρόσωπο της;... νόμος της αγοράς είναι αυτός , περί της ζήτησης. Κάποια στιγμή,το προϊόν θα έχει καλύτερη προσφορά και θα το χάσει. Τι θέλω να πω με αυτό;... ρίξτε λίγο τις απαιτήσεις σας... κάθε σύντροφος στο περισσότερο που θα ταιριάξει είναι στο 60-65%... οτι άλλο απο εκεί και πάνω, ισοδυναμεί με λαχείο και πρώτο λαχνό.

Οτι πεις Εφέντη μ΄ .....Ξέρεις πού θα κάνεις διακοπές φέτος ... σου το είπα ... δε σου το είπα;;;

Κι αν έχεις το 60-65% μπορεί και ν΄ αλλάξουν τα σχέδια και να κάνεις φέτος διακοπές εκεί που θα αποφασίσεις εσύ.... αφού ρωτήσεις τη γυναίκα σου :018bleh: :018bleh: :018bleh:

 

Θέλει κυνήγι ακόμα και στο να γνωρίσεις μια γυναίκα. Αν με την πρώτη δυσκολία , απλά απομακρυνόμαστε απαξιώνοντας το πρόσωπο που πλησιάσαμε και οι δύο χαμένοι θα είμαστε. Η γυναίκα απο την φύση της , θέλει επιβράβευση και επιβεβαίωση. Δώστε την με το δεύτερο πλησίασμα , ακόμα και αν στάζει κάτω το ζουμί απο την προηγούμενη χυλόπιτα... ζυμαρικό είναι άλλωστε... δεν κάθεται βαρύ....:D

 

Ε, τώρα μας έστειλες...... Είσαι Εφέντης τελικά βλε Anor......

:clapping: :clapping: :clapping:

Link to comment
Share on other sites

:offtopic: "Ωρέ" Mαργαρίτα και Ingmar! Φλασιά, αλλά έχετε τόσο ίδιο τρόπο γραφής ώρες ώρες!!! Λες και βλέπω τον Ingmar σε άλλο nickname ώρες ώρες :P:offtopic:

(θόρυ που μπήκα σπόντα χωρίς να απαντήσω στο θέμα!!)

 

 

 

Όσον αφορά το θέμα!

 

 

Anor συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και όσον αφορά το αρρενωπό στοιχείο και όσον αφορά τον ΛΟΓΟ!

 

(σ.σ. για αυτό αγαπητές Κυρίες μου, μερικοί δεν λένε το «σε αγαπώ» τόσο εύκολα... πρέπει όντως να σημαίνει αυτό και να ισχύει...Μην πιέζετε λοιπόν για απάντηση εκεί που δεν υπάρχει! )

πφφ.. αμάν με αυτή τη λεξούλα!! Τόσο σπουδαία είναι πια; Προσωπικά ποσώς με ενδιαφέρει αν μου την λέει ή όχι το έτερον ήμισυ. Αυτό που με νοιάζει είναι να το δείχνει. Τα λόγια περνάνε και φεύγουν...!! Και με εκνευρίζουν οι γυναίκες που είναι συνέχεια γαντζωμένες πάνω στον άντρα "Αααα μ'αγαπάς;; Ε..; μ'αγαπάς..??"

 

Θα συμφωνήσω και στην εξωτερική εμφάνιση! Να έχει λίγο τρίχα ο άντρας, να έχει μια περιποιημένη αξυρισιά!

 

Η συνολική εικόνα ενός άντρα, σήμερα, ορίζεται απο τρία πράγματα...

 

1- Το κυριότερο για τις γυναίκες... το οικονομικό. Κυρίες μου, το οικονομικό ενός ανδρός σίγουρα παίζει κάποιο ρόλο, αλλά καλό είναι να έχετε υπόψη σας , οτι αν ήθελε να κόβει επιταγή για σύντροφο, θα το έκανε για κάποια με το παλαιότερο επάγγελμα του κόσμου και χωρίς δεσμεύσεις μάλιστα.

 

2- Το δεύτερο... να είναι όμορφος. Προσοχή ... οι απαιτήσεις εδώ, μπορούν να λειτουργήσουν αμφίδρομα. Σαφώς και εμείς θαυμάζουμε την Jolie αλλά δεν θεωρούμε οτι θα την έχουμε κιόλας.

 

3- Το τρίτο ... να είναι έξυπνος και στενά αφοσιωμένος...

1. To οικονομικό παίζει ρόλο και στους δύο. Να υπάρχουν ισορροπίες. Ας βγάζει η γυναίκα 100-200ευρώ παραπάνω το μήνα. Αφού δεν ταϊζει τον άντρα τί πειράζει;;

2. Στην εποχή μας όμορφος=άμυαλος. Και όταν λέω για όμορφο, εννοώ την εικόνα των μοντέλων με τη χαλάουα μπλα μπλα...

3. Και οι γυναίκες επίσης...

 

 

Για εμάς .. για τα αρσενικά... ΚΟΨΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ... ακούστε και λίγο την γυναίκα δίπλα σας... δώστε της σημασία και κάντε την να νιώσει όμορφα. Καμία γυναίκα δεν θα πλησιάσει άντρα που δεν θα έχει σωστή αισθητική όσον αφορά ακόμα και το πως θα την πλησιάσει! Θέλει κυνήγι ακόμα και στο να γνωρίσεις μια γυναίκα. Αν με την πρώτη δυσκολία , απλά απομακρυνόμαστε απαξιώνοντας το πρόσωπο που πλησιάσαμε και οι δύο χαμένοι θα είμαστε. Η γυναίκα απο την φύση της , θέλει επιβράβευση και επιβεβαίωση. Δώστε την με το δεύτερο πλησίασμα , ακόμα και αν στάζει κάτω το ζουμί απο την προηγούμενη χυλόπιτα... ζυμαρικό είναι άλλωστε... δεν κάθεται βαρύ.

Kαι να συμπληρώσω ότι οι γυναίκες δεν είναι κομμάτια κρέας που κάνετε τη δουλειά σας και φεύγετε. Και δε σας τιμά καθόλου εάν το.. καρνέ σας είναι γεμάτο και έχετε έναν μεγάλο αριθμό "προϋπηρεσίας"...

Link to comment
Share on other sites

Kαι να συμπληρώσω ότι οι γυναίκες δεν είναι κομμάτια κρέας που κάνετε τη δουλειά σας και φεύγετε. Και δε σας τιμά καθόλου εάν το.. καρνέ σας είναι γεμάτο και έχετε έναν μεγάλο αριθμό "προϋπηρεσίας"...

 

Aαχ βρε Sabrina,δεν φταιμε εμεις και το ξερεις. Πολλες ομοφυλες σου προβαλλωνται σαν ενα κομματι κρεας και κανουν μαλιστα τα παντα γι αυτο.

(βλεπε καλιστεια,modeling,περιοδικα,ΜΜΕ). Εχει χορτασει το ματι μας.

 

Οσο αναφορα το υπολλοιπο θεμα θα επανελθω για περαιτερω αναλυση μετα απο ολιγοημερες διακοπες.

Edited by Αrtzuna
Link to comment
Share on other sites

Nα λέμε του στραβού το δίκιο: καταλαβαίνω τον σκοπό του ποστ αυτού...

 

Δύσκολες οι σχέσεις την εποχή μας. Λιγότεροι γάμοι-περισσότερα διαζύγια. Και περισσότεροι "χαλασμένοι αρραβώνες"... :P

Και ΒΑΣΙΚΑ: το φύλο με τις περισσότερες απογοητεύσεις -στα ερωτικά ζητήματα- είναι το ανδρικό! Οι άνδρες πλέον ζορίζονται (σε σχέση με παλαιότερες εποχές, τότε που σκύβαν οι γυναίκες κεφάλι και τούρλωναν κώλο δίχως να βγάλουν μιλιά!), τρέχουν και δε φτάνουν. Περισσότερες ώρες εργασίας, λίγα φράγκα και...σχεδόν ανύπαρκτος ο αναγκαίος ελεύθερος χρόνος (για σχέσεις, εννοείται). <_< Πιο δύσκολα, πλέον, βρίσκει ο άντρας ταίρι παρά οι γυναίκες (δηλ. το αντίστροφο). Κι αυτό διότι...η γυναίκα ΔΕΝ χρειάζεται να κυνηγά το..."θύμα" της: :rolleyes::P ξέρει καλά πως της φτάνει να βάλει λίγο μεθυστικό άρωμα παραπάνω, να βάλει ένα καυτό μίνι, ψιλοτάκουνες γόβες, βαμμένο μαλί και μπλουζάκι με αβυσσαλέο ντεκολτέ και να...κάτσει να περιμένει -όλα θα της έρθουν ούτως ή άλλως! Ο άντρας είναι αυτός που πρέπει να "τρέχει", να το "παλέψει" και γενικώς...να "φτύσει αίμα" (εφόσον δεν είναι τόσο ελκυστικός, καλογυμνασμένος και φραγκάτος!) -_-:P χώρια οι σίγουρες χυλόπιτες που θα κάνει "συλλογή"!

Να και το γιατί το τόσο πολύ υψηλό -τελευταία- ποσοστό κρουσμάτων κατάθλιψης στον ανδρικό πληθυσμό: με το που πήραν οι γυναίκες το "ελευθέρας" στα του εαυτού τους, χάσαν την αυτοπεποίθηση οι άντρες. Η μπάλα είναι στην...άλλη περιοχή!!! :wacko::harp:

Link to comment
Share on other sites

Aαχ βρε Sabrina,δεν φταιμε εμεις και το ξερεις. Πολλες ομοφυλες σου προβαλλωνται σαν ενα κομματι κρεας και κανουν μαλιστα τα παντα γι αυτο.

(βλεπε καλιστεια,modeling,περιοδικα,ΜΜΕ). Εχει χορτασει το ματι μας.

Αχ.. το ξέρω ότι δε φταίτε μόνο εσείς, αλλά οι υπόλοιπες τί φταίμε που δεν είμαστε του σκεπτικού αυτού και όμως εμείς την πατάμε;;

Link to comment
Share on other sites

αλλά οι υπόλοιπες τί φταίμε που δεν είμαστε του σκεπτικού αυτού και όμως εμείς την πατάμε;;

 

???!!!! :unsure:

Πως την...πατάτε δηλαδή; Εννοείς, άμα σε ρωτάει ο (ε πως να τον πω: κος "σ αγαπώ μούρλια";, εραστής, αγαπητικός -τεσπα) τάδε, "μα γιατί λατρεία μου,δεν ντύνεσαι σέξι σαν τη Μακρυπούλια;" και σου κατεβάζει μούτρα; Αυτό εννοείς...;?

 

(ω ναι -θέλω να μου απαντήσεις!!!) :clapping::clapping::clapping::063laugh:

Link to comment
Share on other sites

...και χαλαρουϊτα: δεν χρειάζεται να αρπαζόμαστε δα και μεταξύ μας!!!

 

Εύθυμα μπαίνω εδώ μέσα... :lol:

Link to comment
Share on other sites

???!!!! :unsure:

Πως την...πατάτε δηλαδή; Εννοείς, άμα σε ρωτάει ο (ε πως να τον πω: κος "σ αγαπώ μούρλια";, εραστής, αγαπητικός -τεσπα) τάδε, "μα γιατί λατρεία μου,δεν ντύνεσαι σέξι σαν τη Μακρυπούλια;" και σου κατεβάζει μούτρα; Αυτό εννοείς...;?

 

(ω ναι -θέλω να μου απαντήσεις!!!) :clapping::clapping::clapping::063laugh:

Ω ναι θα σου απαντήσω. Όχι δε το λέω από αυτή την άποψη. Ντύνομαι όπως θέλω και τέλος. Άλλωστε πλεόν δεν έχει τόσο σημασία πόσα φοράς για να είσαι σέξυ. Μπορεί μία με πουκάμισο να είναι πολύ περισσότερο σέξυ από μία με μαγιό (αλλά το θέμα μας είναι το αντρικό φύλο-ξεφεύγω)

Το λέω από την άποψη που κάποιοι (πολλοί) έχουν βρει το κολπάκι "είμαστε μες στην κατανόηση, το παίζουμε ιππότες μέχρι να μας κάτσει", τους καθόμαστε και μετά δε σας είδα, δε σας ξέρω αλλά σας έχω κάνει χρήση.

 

..και χαλαρουϊτα: δεν χρειάζεται να αρπαζόμαστε δα και μεταξύ μας!!!

 

(μου κλέβεις τα πνευματικά δικαιώματα της λέξης :P :P :P ). Mωρέ χαλαρουϊτα οκ, αλλά γενικά επειδή έχω μεγαλώσει και με 4 αγόρια και δεν έχω τόσο το "κοριτσίστικο" σκεπτικό όσο θα μου άρμοζε, είναι ένα θέμα το οποίο το έχω μεγάλο παράπονο και ευχαρίστως να αρπαχτώ :019blush:

Link to comment
Share on other sites

Το λέω από την άποψη που κάποιοι (πολλοί) έχουν βρει το κολπάκι "είμαστε μες στην κατανόηση, το παίζουμε ιππότες μέχρι να μας κάτσει", τους καθόμαστε και μετά δε σας είδα, δε σας ξέρω αλλά σας έχω κάνει χρήση.

 

Eχμμμ...τώρα μας κόλλησες στον τοίχο... :019blush:

Αλλά βεβαίως θα γνωρίζεις καλά, πως αυτό ΔΕΝ ισχύει για μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού! Αν σου έτυχε,λυπάμαι που έπεσες σε περίπτωση μ****α τύπο...

Αλλά ξέρεις κάτι; ΤΟ'χω ΑΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟ:

 

"Γιατί εσείς οι γυναίκες γουστάρετε τα...κακά αγόρια; Αυτά τα αγόρια που δεν σας κάνουν τα χατήρια και μετά σας κάθονται άσχημα τέλος-τέλος; Και γιατί απορρίπτετε τους ευαίσθητους πλην καλοσύνατους, ευγενικούς, γενναιόδωρους και με γνήσια κατανόηση άντρες για να πάτε με τους μαντράχαλους, μάτσο τύπους;" :whistling:

 

Και ΜΗΝ μου πείτε πως δεν είναι έτσι!!! Τα ξέρουμε αυτά! :015annoyed:

Αδιάψευστοι μάρτυρες, πολλοίοιοιοιοι....στον κόσμο!!!

 

(μου κλέβεις τα πνευματικά δικαιώματα της λέξης :P :P :P ). Mωρέ χαλαρουϊτα οκ, αλλά γενικά επειδή έχω μεγαλώσει και με 4 αγόρια και δεν έχω τόσο το "κοριτσίστικο" σκεπτικό όσο θα μου άρμοζε, είναι ένα θέμα το οποίο το έχω μεγάλο παράπονο και ευχαρίστως να αρπαχτώ :019blush:

 

χαλαρουϊτα χαλαρουϊτα χαλαρουϊτα (και θα συνεχίζω να το λέω μέχρι να πάρεις χαμπάρι πως μας το "κόλλησες" και το΄κανες και μόδα- άτιμη!!!) :cheerful:

 

4 ΑΓΟΡΙΑ??? Ασφαλώς υποθέτω πως πρόκειται για αδέλφια σου και όχι...εχμ? :smilewink:

Μαζί μου, μπορείς να εκνευριστείς και να θυμώνεις Όοοοοσο θέλεις!!! Εγώ δεν χαλάω ποτέ χατήρι σε τόσο καλό κορίτσι... :whistling:

Link to comment
Share on other sites

Eχμμμ...τώρα μας κόλλησες στον τοίχο... :019blush:

Αλλά βεβαίως θα γνωρίζεις καλά, πως αυτό ΔΕΝ ισχύει για μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού! Αν σου έτυχε,λυπάμαι που έπεσες σε περίπτωση μ****α τύπο...

Ναι βρε το γνωρίζω καλά και δε μιλάω απόλυτα. Όπως και όλες οι ομόφυλες δεν είμαστε ίδιες. (το θέμα είναι ότι δεν έχει τύχει μόνο σε εμένα, αλλά στις περισσότερες φίλες που έχω, στις περισσότερες γυναίκες που ξέρω.

 

 

"Γιατί εσείς οι γυναίκες γουστάρετε τα...κακά αγόρια; Αυτά τα αγόρια που δεν σας κάνουν τα χατήρια και μετά σας κάθονται άσχημα τέλος-τέλος; Και γιατί απορρίπτετε τους ευαίσθητους πλην καλοσύνατους, ευγενικούς, γενναιόδωρους και με γνήσια κατανόηση άντρες για να πάτε με τους μαντράχαλους, μάτσο τύπους;" :whistling:

Ρητορική ερώτηση..πάμε παρακάτω... :P :P

 

4 ΑΓΟΡΙΑ??? Ασφαλώς υποθέτω πως πρόκειται για αδέλφια σου και όχι...εχμ? :smilewink:

Όχι βρε γκόμενους! Από την βρεφική μου ηλικία ήμουν τσαχπινούλα!!! (ε..αδέρφια εννοείται!!)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...