dodo Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Αφου διαβαζα για καιρο το φορουμ αποφασισα να μπω.... Και αρχιζω (δυστηχως) με ερωτηση. Απο ποιο σημειο και μετα ενας μπορει να ονομαστει μυστης ? Τι πρεπει να κανει για λεγεται ετσι? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anele Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Χαχαχα....Λοιπόοοοοον μύστης λέγεται όταν συμπληρώσει ένα αριθμό ποστ....και είναι απλά ένας χαζός ονοματισμός του μέλους γιατί καμία σχέση δεν έχει με ''μύστη'' καθώς πολλοί απλά συμπληρώνουν χαζά ποστ για να ανεβαίνουν κατηγορίες(βαπτισμένος,μύστης,κτλλλλλλ). Ελ΄πιζω να σου έλυσα την απορία Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo Posted July 13, 2008 Author Report Share Posted July 13, 2008 Εγω πρεπει να σκασω στα γελια... ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν ενοω για το φορουμ. ποτε ενας λεγεται πια μυημενος. :4_14_202[1]: :4_14_202[1]: πηγες να το παιξεις εξυπνη.................................. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anele Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 ΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ σκότωσέ με.............αμάαααανννννν πιαααααααααααααααααα.....ωραία ωραία για να ονομαστείς μύστης...χμμμ ειναι μια μακρά διαδικασία μάθησης που όσο μαθαίνεις τόσο θα βρίσκεσαι στην αρχή....κατάλαβες?καλύτερα τώρα?μυημένος σημαίνει να ξέρεις πλέον τη δομή των πραγμάτων..πιστεύεις πως μπορείς?αν ναι...αυτό είναι ο μύστης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo Posted July 13, 2008 Author Report Share Posted July 13, 2008 δηλαδη τι πρεπει να κανω???? τι διαδικασια να ακολουθησω? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anele Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Μάθησης...διάβασε....φιλοσοφία,ιστορία,γενικές μυθολογίες λαών,θρησκείες....διάβασε,μάθε,κατανόησε...όταν θα είσαι στον κόσμο και δεν θα υπάρχει τίποτε άλλο να μάθεις τότε μπορείς να αρχίσεις να λέγεσαι μύστης.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo Posted July 13, 2008 Author Report Share Posted July 13, 2008 :shootface: :shocked: μαλλον θα παω για κυνηγι καποιος που θα με κανει να χαρω με μια διαφορετικη αποψη? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anele Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Το να μαθαίνεις θα πρεπε να σε κάνει να χαρείς...μάθηση=σοφία και τα βιβλία γύρω μας κρύβουν πάμπολλη... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τράγου Κέρατο Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Γιατί δε ρωτάς κατευθείαν ένα μύστη; Για να το διατυπώσω αλλιώς, τι σε κάνει να πιστεύεις πως μπορούμε να σου απαντήσουμε σε αυτό; (Να αρχίσω να κοκκορεύομαι ή όχι; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo Posted July 13, 2008 Author Report Share Posted July 13, 2008 απλος λεω αν καποιος μπορει να μου δωσει απαντηση ας μου δωσει.για να ξερω απο που θα ξεκινησω , και τι διαδρομη πρεπει να κανω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo Posted July 13, 2008 Author Report Share Posted July 13, 2008 ή αν δεν μπορειτε να μ απαντησετε να μ απαντησετε σε αυτο... Δεν ξέρω σε τι επίπεδο ικανότητας στην μαγεία βρίσκεσαι αλλά αυτό που θες να κάνεις είναι από τα δύσκολα... ειναι απο αλλο ποστ.... πως μπορω να ξερω ή να μαθω σε τι επίπεδο ικανότητας στην μαγεία βρίσκομαι. και οχι μ ονο για τωρα αλλα γενικα να ξερω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimulator Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 άποψη μου είναι ότι ήδη όλοι μας είμαστε μύστες στο μυστήριο εξέλιξης των ψυχών μας που λέγεται ζωή. προσπάθησε να αποκτήσεις συνείδηση αυτού του απλού γεγονότος, δεν είναι εύκολη υπόθεση πίστεψε με... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo Posted July 13, 2008 Author Report Share Posted July 13, 2008 ναι αλλα εγω δεν ξερω καν απο που να αρχισω και τι να κανω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimulator Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 βασικά καλώς ήρθες... αν διάβασες το φόρουμ θα είδες ότι υπάρχουν πολλά άρθρα για βιβλία και πηγές στο ίντερνετ... το θέμα είναι να βρεις τι σε ενδιαφέρει... εσένα π.χ. τι σε ενδιαφέρεις ας πούμε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo Posted July 13, 2008 Author Report Share Posted July 13, 2008 κοιτα εγω εχω ψαξει πολυ. και δυστηχως εντυπωσιαστηκα απο πολλα ... πχ εψαξα για τους κρυσταλλους για αστρικες προβολες για την μαγεια και αλλα πολλα. αλλα λεω να ασχολιθω με μαγεια διαλεξα και πηρα κι ενα βιβλιο απο αυτο που εχει στην σελιδα ως προτεινομενα. ΑΑααα και πιστεψεμε εγω απο ψαξιμο αλλο τπτ. συνεχεια ψαχνω αλλα δεν βρισκο τπτ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts