Sabrina Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Βρε Kambou άσε τον Dodo να απαντήσει. Δεν είστε το ίδιο πρόσωπο άλλωστε, έτσι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anele Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 wow ο dodo εχει αντιπρόσωπο..ποιος θα μιλάει για μένα ε????sabrinoula θα γίνεις το φερέφωνό μου? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kambou Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 οχι μωρε απλος μου ζητησε να μπω κι εγω στην συζητηση... (ως υπερασπηση) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevando Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 ηρεμηστε βρε ολοι. σημασια εχει: ελαβε υπ'οψιν τις συμβουλες μας;;;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 wow ο dodo εχει αντιπρόσωπο..ποιος θα μιλάει για μένα ε????sabrinoula θα γίνεις το φερέφωνό μου? Αμέ!! Αν και υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν προσωπικές παρεμβολές Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anele Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Αμέ!! Αν και υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν προσωπικές παρεμβολές ναι μωρε..εκεί θα κολλήσουμε....cool..αρκει να συμπεριφέρεσαι σαν ενήλικη εντάξει?is it a deal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevando Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 ναι μωρε..εκεί θα κολλήσουμε....cool..αρκει να συμπεριφέρεσαι σαν ενήλικη εντάξει?is it a deal? εγω εχω κριση πολλαπλης προσωπικοτητας. αλλα ο ψυχιατρος μου ειπε πως οταν ενηλικιωθω θα μου περασει :063laugh: :063laugh: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anele Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Χαχαχαχα..και να σου να ξερω γω 15,16 ξερω γω αντε να δικαιολογηθεί η τάση..κοτζάμ μαντράχαλος και συ?χαχαχαχαχα..ολα θα πάνε καλά Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevando Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Χαχαχαχα..και να σου να ξερω γω 15,16 ξερω γω αντε να δικαιολογηθεί η τάση..κοτζάμ μαντράχαλος και συ?χαχαχαχαχα..ολα θα πάνε καλά θεια anele θελω γλειφιτζουρι και ατα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 (edited) ναι μωρε..εκεί θα κολλήσουμε....cool..αρκει να συμπεριφέρεσαι σαν ενήλικη εντάξει?is it a deal? :goodwork2: μα εννοείται σαν ενήλικη! (αλλά σαν καλό δυδιμάκι μπορεί να αλλάξω και να ξαναλλάξω απάντηση θεια anele θελω γλειφιτζουρι και ατα αγκού!:063baby: Edited July 14, 2008 by sabrina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anele Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 εδω παιδια εδω καλή νηπιαγωγός!χαχαχα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kambou Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Ονομα : Πρακτικη Αστρικη Προβολη Εκδοσεις : Ιαμβλυχος Συγγραφεας : ΥRAM ποσα τετοια βιβλια υπαρχουν??? γτ το πηρα και μεσα , στον προλογο ελεγε οτι οι αναγνωστες ζητουσαν την επανεκδωση του βιβλιου΄Β ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΝΑΠΟΚΡΙΝΩΜΑΣΤΕ ......... κλπ. τι γινετε? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τράγου Κέρατο Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 τι γινετε? Καλά, δε βαριέσαι, κάνει νύστα σήμερα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevando Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 κανει μια ωραια μερα και ο ηλιο καιει σαν :censored: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kambou Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Καλά, δε βαριέσαι, κάνει νύστα σήμερα. ΕΛΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :8_1_208[1]: :8_1_208[1]: :7_11_1[1]: λοιπον για πειτε τι γινετε με το βιβλιο? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts