agelina Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Βλέποντας ένα τρέιλερ στον Σταρ είδα ότι οι μάγισσες ξανάρχισαν επανάληψη κάθε μέρα νωρίς το απόγευμα. Δυστυχώς δεν συγκράτησα την ακριβή ώρα.... 15.45 - 16.45 δεν θυμάμαι ακριβώς. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kambou Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 τι εννοεις? οι μαγισσες εχουν αρχισει εδω και καιρο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agelina Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Exεις απόλυτα δίκιο. Χθες που το παρακολούθησα είδα ότι έχει προχωρήσει αρκετά. Φυσικά είχα δει σχεδόν όλη την σειρά όταν έπαιζε για πρώτη φορά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Χμ.. πάντως ή εγώ έπεσα στην περίπτωση ή η σειρά δε μου αρέσει. Είδα ένα επεισόδιο του Supernatural πριν 3 βδομάδες με έναν...κλόουν και μου φάνηκε πατάτα..! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kambou Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 ναι όντως αυτό το επεισόδιο το είδα κι εγώ . ήταν λίγο χαλιά αλλά σε άλλα επεισόδια κορυφώνετε και σε άλλα δεν είναι και τόσο καλό! παντως ολη η σειρα ειναι τελεια . επίσης το charmed ποσοι κυκλοι ειναι? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Έχω την εντύπωση ότι είναι 6. Αλλά από την στιγμή που τα κακάρωσε η Μπρέντα (εχμ...Πρου) και ο Μπαλνταζορ ( :wub1: ) έπαψε να μου αρέσει. Κατάντησε πολύ Χάρυ Πότερ κατάσταση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lainus Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Έχω την εντύπωση ότι είναι 6. Αλλά από την στιγμή που τα κακάρωσε η Μπρέντα (εχμ...Πρου) και ο Μπαλνταζορ ( :wub1: ) έπαψε να μου αρέσει. Κατάντησε πολύ Χάρυ Πότερ κατάσταση. Μπρέντα??? Η Μάγισσα που σκότωσε ο Κόουλ στην τρίτη σεζόν??? Η κάτι εννοείς για την Πρου? Τες πα είναι 8 κύκλοι.Τρεις με την Σάνεν Ντοερτι ως Πρου και Μ.Π(μετά Πρου) πέντε κύκλοι με Ροουζ Μακ Γκόουαν ως Πέητζ. Όσο για τον Κόουλ αντε μη μιλήσω.Ο άνθρωπος εμμ δαίμονας ήταν για τα μπάζα.Τες πα η αλήθεια είναι ότι σιγά σιγά ξέφυγε (στην αρχή έδειχνε πράγματα που "ισχύουν" με ξόρκια λιγότερο Χολυγουντιανά . Σε κάποια φάση χρησιμοποιύσαν μόνο τη δύναμη του λόγου για τα ξόρκια τους (εκεί άρχισε να χαλάει) και στο τελος αρκούνταν στη χρήση φίλτρων που ανατινάζουν τον "δαίμονα".. Αλλά γ :censored: η σειρά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kambou Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 εγω δεν την ειχα δει ολη , οταν την επαιζε παλια ... αρχισα να την βλεπω απο τοτε με το παραλληλο συμπαν και μετα αλλα μονο για μερικα επισοδεια. και δεν ηξερα οτι αλλαξε η πρου. γι αυτο οταν αρχισε η σειρα τωρα , και δεν μου κολλουσε σε αυτην. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sucore Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Όταν ειχε πρωτοβγει την εβλεπα για να περασει η ωρα κ μονο, τωρα βλεπω λιγο ηρακλη που έχει μετα τα καρτουν κ μετα σκαϊ.. Προτιμω το Γινκ Γιάνκ Γιό και το Λαζλο απο ΟΛΑ τα προγράμματα ΕΚΤΟΣ σκαϊ ... Ειδικα σειρες που πιάνονται με τετοια θέματα δεν παρακολουθώ, επειδη εχουν την τάση να χαλάνε ΠΟΛΥ συντομα.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Μπρέντα??? Η Μάγισσα που σκότωσε ο Κόουλ στην τρίτη σεζόν???Η κάτι εννοείς για την Πρου? Τες πα είναι 8 κύκλοι.Τρεις με την Σάνεν Ντοερτι ως Πρου και Μ.Π(μετά Πρου) πέντε κύκλοι με Ροουζ Μακ Γκόουαν ως Πέητζ. Ax! Δεν την ξέρετε την Μπρέντα η νεα γενιά! Δείτε Beνerly Ηills που το ξαναδειχνει!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lainus Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Ax! Δεν την ξέρετε την Μπρέντα η νεα γενιά! Δείτε Beνerly Ηills που το ξαναδειχνει!!! Έπαιζε η Σάνεν στον Μπέβερλυ Χιλς? Πρέπει να είναι στα πρώτα -ήντα η κοπέλα. Btw χθες στο Μέγκα είχε μια καταπληκτική ταινία (Αστυνομικό-Δράμα) στην οποία πρωταγωνιστούσε. Δεν την είδα όλη αλλά όση είδα ήταν εκπληκτική. Direct links για Supernatural και Charmed έχει κανένας? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Έπαιζε η Σάνεν στον Μπέβερλυ Χιλς? Πρέπει να είναι στα πρώτα -ήντα η κοπέλα. Ε καλά όχι και -ήντα! Ούτε στα σαράντα δεν έχει φτάσει η κοπέλα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevando Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 ναι όντως αυτό το επεισόδιο το είδα κι εγώ . ήταν λίγο χαλιά αλλά σε άλλα επεισόδια κορυφώνετε και σε άλλα δεν είναι και τόσο καλό! παντως ολη η σειρα ειναι τελεια . επίσης το charmed ποσοι κυκλοι ειναι? οντως αυτο με τον κλοουν ηταν.... ελεος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 οντως αυτο με τον κλοουν ηταν.... ελεος. Τελικά...έπεσα στην περίπτωση! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevando Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 (edited) βασικα ειχε πολλες αναληθειες. στην μυθολογια που ανηκει και στα ινδικα νομιζω επη που εμφανιζονται ειναι δαιμονες που ειναι αορατοι αλλα οταν γινονται ορατοι εχουν απαισια οψη. δεν θυμαμαι περισσοτερες λεπτομερειες που και πως εμφανιζονται μην σας μπερδεψω αλλα η βικιπαιδεια εχει ενα ενδιαφερον αρθρο πανω στο θεμα: http://en.wikipedia.org/wiki/Rakshasha καλυτερα διαβαστε αν θελετε λεπτομερειες :-p Edited August 18, 2008 by sevando Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts