Sucore Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Προσφατως πηρα το USB Stick της Cosmote οπου ειναι πραγματικα αρκετα ευελικτο και ευχρηστο! Ομως δεν εχω ΙΔΕΑ πως μπορω να "Ανοιξω" τις "πορτες" της συνδεσης μου.. (Port Forward..). Εψαξα αρκετα ομως δεν υπαρχει κατι το οποιο να με βοηθησε εκει που εψαξα..και επειδη δεν εχω ιδεα απο αυτα..παρακαλω οποιος μπορει να με βοηθησει με καποιον τροπο να το κανει!! Ευχαριστω!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Δοκίμασες την αντίστοιχη ιστοσελίδα του port forward? Είναι αρκετά εξυπηρετική. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sucore Posted July 27, 2008 Author Report Share Posted July 27, 2008 Δοκίμασες την αντίστοιχη ιστοσελίδα του port forward?Είναι αρκετά εξυπηρετική. Ηταν το πρωτο που δοκιμασα, ομως δυστυχως δεν μπορεσα να καταλαβω το που ακριβως ανηκει το Hardware της Cοsmote..Το μονο που γραφει ειναι Huawei USB stick E170 το οποιο δεν το βρηκα μεσα στους καταλογους τους ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firemaster Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 modem ειναι,συνεπως δεν γινεται αυτο το πραγμα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts