Jump to content

paypal


kambou
 Share

Recommended Posts

α και αντε ας το αφησουμε το θεμα αυτο . αυτο το ποστ το εκανα για να ρωτησω κατι . την πηρα την απαντηση ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Η ενασχόληση με τη μαγεία, φίλε, δεν είναι παίξε γέλασε. Όταν αρχίσεις να κόβεις βόλτες στο αστρικό πεδίο, όπως επιθυμείς, είναι απλώς θέμα χρόνου να βρεις το μπελά σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να τη γλυτώσεις, κάποια από τις κακόβουλες οντότητες που κυκλοφορούν εκεί, θα σου την πέσει. Οπωσδήποτε. Τότε τι θα κάνεις; Σε ποιον θα φωνάξεις για βοήθεια; Θα πρέπει να είσαι πολύ, μα πάρα πολύ κωλόφαρδος για να βρεθεί κάποιος να σε βοηθήσει τότε.

 

Η ερώτηση λοιπόν που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν τολμήσεις να ασχοληθείς με τέτοια σπορ είναι : «μπορώ να λύσω τα προβλήματα που δημιουργώ; Μπορώ να συμμαζέψω τους μπελάδες που προκάλεσα μόνος μου;».

 

Και κάτι άλλο: όταν με το καλό περάσεις σε πιο σοβαρά συστήματα μαγείας και μελετήσεις πιο ψαγμένα βιβλία, εκεί θα δεις πως οι συγγραφείς, σκόπιμα, μιλάνε με μισόλογα και υποννοούμενα. Τη συνέχεια των λεγομένων τους πρέπει να τη βρει ο αναγνώστης μόνος του. Εκεί τι θα κάνεις; Θα αρχίσεις πάλι τις ερωτήσεις δεξιά-αριστερά του στυλ «τι θέλει να πει ο ποιητής»; Και θα γκρινιάζεις όταν -πολύ σωστά- δε θα σου απαντάει κανένας; Ένας κανόνας είναι πως οι απαντήσεις, όταν τις έχεις έτοιμες, δεν έχουν καμμία αξία.

 

Γι' αυτό, αν δεν είσαι έτοιμος να λύνεις μόνος σου τα προβλήματα που δημιούργησες κι αν δεν είσαι διατεθειμένος να στίψεις το μυαλό σου, να χτυπηθείς κάτω σαν το χταπόδι μέχρι να βρεις τις απαντήσεις μόνος σου, ε, τότε φίλε είσαι πολύ κακομαθημένος για να ασχοληθείς με την Τέχνη. Και, ακόμα κι αν επιλέξεις να αγνοήσεις αυτήν την πολύ φιλική μου συμβουλή, τότε κακό δικό σου, θα το πληρώσεις πολύ ακριβά, όχι επειδή το λέω εγώ, αλλά επειδή αυτοί είναι οι κανόνες.

 

Το ανωτέρω εξαιρετικό μήνυμα, πέρασε απαρατήρητο και ασχολίαστο, και δεν μπορώ να μην το επισημάνω. Προς τον kambou, και όποιον άλλον τυχόν παρουσιάζει παρόμοια συμπεριφορά...

 

kambou, δεν σε ξέρω, βλέπω μόνο τι και πώς το γράφεις. Η οποιαδήποτε άποψη σχηματίζω και συμπέρασμα βγάζω, προέρχεται απ' ότι με αυτόν τον τρόπο δείχνεις. Ο Τραγοκέρατος έχει, όχι του βουνού, αλλά οροσειρών ολόκληρων τα δίκια.

 

Το πιθανότερο είναι, ότι δεν θα καταφέρεις να βγεις στο αστρικό, ούτε σε δέκα χρόνια. Ίσως απλά κάποια στιγμή περιπλανηθείς στο υποσυνείδητό σου, θεωρώντας ότι είσαι έξω. Αλλά μεγάλοι κίνδυνοι, για την ψυχική μας υγεία αν μη τι άλλο, ελλοχεύουν και μέσα μας...

Αλλά έστω ότι πέφτεις σε μια περίεργη πλανητική συγκυρία -την οποία βέβαια δεν θα ξέρεις, γιατί δε θα έχεις την υπομονή που απαιτείται για να αποκτήσεις τις ανάλογες γνώσεις και εκπαίδευση- και βρίσκεσαι έξω.

Ναι, θα σου την πέσουνε! Όχι επειδή το λέω εγώ, ή ο Κέρατος, ή όποιος άλλος. Επειδή έτσι είναι. Και τι θα κάνεις τότε? Θα στείλεις ...αστρικό post στο forum???

Αυτό εννοεί και ο Κέρατος...

 

Εξίσου ισχύει και το κομμάτι με τα μισόλογα και τα υπονοούμενα στα βιβλία. Και είναι σχεδιασμένο έτσι ακριβώς, για άτομα όπως δείχνεις να είσαι εσύ, ανυπόμονοι, ενθουσιώδεις, "γρηγορομπούχτιστοι". Και δεν είναι για να σου τη σπάσει, ή να σε κοροϊδέψει, αλλά για να σε προστατεύσει, εσένα, και τους γύρω σου. Ποτέ δε θα βρεις ανοιχτά και δημόσια μια ολόκληρη τελετή, ή ένα ξόρκι, ή οποιαδήποτε τέτοιου είδους γνώση. Κάτι θα λείπει. Και το νόημα είναι, "άμα είσαι μάγκας φίλε, βρες το μόνος σου, και συμπλήρωσέ το για να δουλέψει...". Οπότε, το μισοτελειωμένο, δεν θα δουλέψει. Αν το συμπληρώσεις λάθος, από βιασύνη, ανυπομονησία, αλαζονεία, ή ό,τι άλλο, περαστικά σου. Ακόμα κι αν πας να ζητήσεις βοήθεια, ή μαθητεία από άτομο ή ομάδα, αν είναι σοβαροί, ειδικά οι ομάδες, θα σου πουν, "έλα βρες με αστρικά ( να δω τα κότσια και τις δυνατότητές σου...)".

 

Η δική μου εισήγηση, είναι να διαβάζεις επί ένα μήνα, το post του Τραγοκέρατου, 25 φορές τη μέρα, δυνατά. Μέχρι να το απορροφήσεις... και καλή τύχη.

 

 

 

 

Υ.Γ. Και ξέρεις κάτι? Και πολλά είπαμε όλοι εδώ μέσα, από την καλή μας, προστατευτική διάθεση, προφανώς. Κανονικά, κι αυτά, τα πρώτα, μόνος σου θα έπρεπε να τα έχεις, έστω υποψιαστεί...

Link to comment
Share on other sites

sucore ναι οκ δεν λεω ειναι σπαστικο να βλεπεις ορθογραφικα : αλλα οταν γραφεις γρηγορα και δεν βλεπεις στην οθονη αλλα μονο το πληκτρολογιο οπου και γραφεις, δεν γινετε να το ξανακοιταξεις ολο οσο εχεις γραψει για να δεις αν εχεις ορθογραφικα.

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! (με "αι" στο τέλος, όχι "ε") Τι πάει να πει "δεν γίνεται";!

Κι αν βαριέσαι να τσεκάρεις μόνος σου, υπάρχουν και οι αυτόματοι ορθογράφοι για να κάνουν την δική σου δουλειά.

 

δεν με πειραξε που με ειπε οτι εχω λαθη , αλλα με τον τροπο που το ειπε :

E ρε και συ! Χρησιμοποίησε λίγο και διορθωτή στο word μας έχεις βγάλει τα μάτια τόσο καιρό!

σαν να το απαιτει. και βαζω στοιχημα οτι στα 110 ποστ μου δεν θα βρεις τοσα λαθη που θα πεις την εκφραση : μας έχεις βγάλει τα μάτια τόσο καιρό!

ή μαλλον κανω λαθος????

Η Sabrina ίσως (δεν ξέρω) να μην το απαιτεί, εγώ όμως το απαιτώ. Σαφές;

Και ναι, μας τα έχεις βγάλει τα μάτια! Αλλά δεν με προβληματίζει τόσο αυτό, όσο το ότι όχι μόνο δεν γνωρίζεις την ελληνική γλώσσα, αλλά δεν έχεις και την διάθεση να την μάθεις! Και με προβληματίζει για εσένα, όχι για εμένα.

Link to comment
Share on other sites

στο πέη παλ πρέπει να βάλεις τα πραγματικά σου στοιχεία γιατι...............................

 

:063laugh::063laugh:

 

αντε ριξε και ενα ομικρονγιωτα .......να τρελλαθουμε

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...