Jump to content

Supernatural & Dresden Files


Recommended Posts

Δεν ξέρω πως τα πάτε με την τηλέοραση (εγώ όχι κ τόσο καλά) άλλα έχω φάει κόλλημα με 2 εκπληκτικές σειρές μάγειας, παράξενου και όχι μόνο..

Μιλάω για τις δύο μεταμεσονύχτιες σειρές του Alpha και του Star Dresden Files και Supernatural αντίστοιχα.. Οι σειρές είναι όλα τα λεφτά και ξεφεύγουν λίγο από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα..

 

Dresden Files

Κάθε Δευτέρα στις 24:00 στον Alpha.

 

O Harry Dresden είναι ένας σύγχρονος μάγος βασισμένος σε πάλιες τέχνες ο οποίος διατηρεί "κάταστημα" με τις υπηρεσίες του.

Βόηθα την την τοπίκη αστυνόμια σε "ανεξήγητες" καταστάσεις και φόνους, ένας χαρακτήρας που καταφέρνει πάντα και μπλέκει..

περισσότερα στην οθόνη σας..

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.scifi.com/dresden

 

Supernatural

Κάθε μέρα στις 01:00 στο Star.

 

Έχει να κάνει με τον Σαμ και τον Ντιν Γουίντσεστερ δυό νεαρούς ερευνητές οι όποιοι έχοντας την εκπαίδευση που τους παρείχε ο πατέρας πάνω στην μαγεία και το παράξενο αναλάμβανουν και ερευνούν υποθέσεις και φόνους ανεξήγητους απόκτώντας έτσι μέρα τη μέρα περισσότερη γνώση και εμπειρία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.cwtv.com/shows/supernatural

Link to comment
Share on other sites

2 σειρές απλά εκπληκτικές που δυστυχώς πρέπει να τις κατεβάζω επειδή το αίμα μου πριν τα 20 βράζει και έτσι δεν μπορώ να πω όχι σε μια καλή έξοδο....

 

Αλλά ακόμη και τώρα που έχω κατεβάσει επεισόδεια (το Ντρέσντεν δεν σας συνιστώ να το κατεβάσετε δεν έχει καθόλου seeds) αν είμαι στο σπίτι δεν τις χάνω...

Link to comment
Share on other sites

To Dresden το εβλεπα απο παλια, απο τοτε π αρχισε να προβαλεται εδω δηλαδη, το αλλο ουτε π το εχω δει κ μαλλον ουτε προκειτε..

Με το πρωτο ειμαι ευχαριστημενος και οποτε το πετυχαινω το παρακολουθω, αλλα δεν τρελενομαι κι ολας...γενικα δεν ειμαι τυπος της τηλεορασης, αν κ τελευταια την εχω ολη τη μερα (κ την νυχτα) ανοιχτη, ασχετως το οτι δεν παρακολουθω!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Είδα και άλλα επεισόδια του Supernatural και δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε (ξενέρωτη.. :P). Ναι είναι ψαγμένο, ναι έχει πολλές πληροφορίες, αλλά η όλη παρουσίαση μου θυμίζει παραμυθάκι.

Link to comment
Share on other sites

Είδα και άλλα επεισόδια του Supernatural και δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε (ξενέρωτη.. :P). Ναι είναι ψαγμένο, ναι έχει πολλές πληροφορίες, αλλά η όλη παρουσίαση μου θυμίζει παραμυθάκι.

 

Sabrina δεν είσαι η μόνη. Ούτε εμένα με ενθουσίασε τόσο. Άσε που τι ώρες είναι αυτές που παίζουνε;;; Έχουμε και σχολείο! :018bleh:

Αχ, μόνο η Sabrina μπορεί να με καταλάβει!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Τελικά δυο χρόνια μετά, στρώθηκα και είδα τη σειρά. Χθες τέλειωσα τον 5ο κύκλο, είδα τα 4 πρώτα επεισόδια του 6ου κύκλου, αλλά είναι σαν να τραβάν τη σειρά από τα μαλλιά... Κανένα ενδιαφέρον.. Υπάρχει κάποιος που να έχει δει τον 6ο κύκλο μέχρι το σημείο που είναι τώρα στην Αμερική; Θα υπάρξει καμιά ανατροπή ή να το σταματήσω εδώ, μην απογοητευτώ κι άλλο;;

(δε ζητώ spoiler εννοείται, απλά μια γνώμη..)

Link to comment
Share on other sites

Ναι, το έχω δει εγώ μέχρι το επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής... Ανατροπές; Όχι τίποτα ιδιαίτερο. Ομολογώ πλέον το βλέπω για τους ίδιους λόγους που είδα το Lost μέχρι τέλους... θέλω να καταλάβω επιτέλους ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Λοιπόν, δεν ξέρω αν έχεις φτάσει να μάθεις γιατί το "βρωμόπαιδο" ο Sam είναι τόσο κόπανος, πάντως, αυτός είναι η μεγάλη ανατροπή.

Επίσης, βάλανε στο παιχνίδι... δράκους (ντόινγκ!) και κάτι που αποκαλούν "Μητέρα όλων των Τεράτων" (την Έχιδνα λένε;). Σόρρυ για τα mini-spoilers. Αυτά από ανατροπές... γενικά πάντως, από τον τρίτο κύκλο και μετά έπεσε το επίπεδο. Οχι, δεν μου άρεσε η προσέγγιση στα ενωχιανά. Ούτε οι 66 πύλες (την είδανε και κλιφωθικά, τρομάρα τους). Ούτε η Λίλιθ κι ο Λούσιφερ.

Μόνο ο τύπος που κάνει τον Καστιήλ αξίζει πλέον. Αυτός ο Collins έχει ένα κορυφαίο βλέμμα αποχαύνωσης....:lol:

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ βλέπω αυτή τη σειρά το Supernatural και ναι θα έπρεπε να είχε τελείωση με το τέλος της 4 season , εκεί αυτή το πήγαν και 5 season , και πλέον το έχουν ξεφτιλίσει περά για περά στη 6 season που είναι σκέτη αποτυχία και απογοήτευση για τους πρώην φανατικούς της που τώρα ντρέπονται για αυτήν ( Εγώ θα σου έλεγα Σαμπρίνα αστό δεν αξίζει να δεις τη 6 season είναι περά για περά χάσιμο χρόνου ) . Τέλος έτσι και συνεχίσουν με αυτά τα μυαλά και βγάλουν και 7 season εννοείτε πως και δεν θα την δω .

Edited by panas o trismegistos
Link to comment
Share on other sites

O έκτος κύκλος ουσιαστικά ΔΕΝ έχει λόγο ύπαρξης. Το τραβάνε από τα μαλλιά.

Link to comment
Share on other sites

Αγαπημένες σειρές!!!

Το supernatural season 6 δεν έχω δει κάτι περιμένω να τελειώσει και να την κατεβάσω ολοκληρη.

Τώρα όσο για την ποιότητα μεχρι την 3η ενότητα μου άρεσαν όλα τρελά!

Η τέταρτη μου άρεσε αρκετά, η πέμπτη μου άρεσε αλλά όχι όλα πάρα πολύ, πιο πολύ προτιμώ αυτά που θύμιζαν τις 1-3 ενότητες, για παράδειγμα είχε πλάκα το επεισόδιο με τον 17χρονο που έκλεψε το σώμα του Σαμ.

 

Για 6η και για την επιστροφή του Σαμ φημολογείται ότι γύρισε αλλά χωρίς να έχει αναλλοίωτη τη δική του ψυχή, κάτι τέτοιο :/ , θα δούμε!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...