Jump to content

Αλκίνοος Ιωαννίδης.Είναι μύστης?


Lainus
 Share

Recommended Posts

δεν ειμαι ψυχιατρος.ουτε ψυχολογος... και το μονο που ξερω οτι η καταθλιψη δεν κανει εξαιρεσεις ειτε εχει σοβαρα προβληματα καποιος ειτε οχι...

αν τωρα συνδεονται ειναι αλλο θεμα... και να παει να κανει καποιες συνεδριες...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Είσαι γιατρός????? Και το θεωρείς σωστό να αποκαλύπτεις προσωπικά στοιχεία του καθενός??? Το απόρρητο το σκέφτεστε καθόλου στα νοσοκομεία? Ή μήπως όταν ανοίγεται τους ανθρώπους στα χειρουργεία από πάνω κουτσομπολεύετε? Κοίτα εγώ δεν είμαι γιατρός- αλλά πέρυσι που έδινα πανελλαδικές έβγαλα αρκετά μεγάλο βαθμό για να περάσω ιατρική αν ήθελα και δεν το έκανα γιατί θεωρούσα ότι δεν θα μπορούσα να αντιμετωπίσω κάποιον ναρκομανή και με Aids (σαν τον Αλκίνοο- όπως ισχυρίζεσαι) μόνο και μόνο επειδή δεν θα μπορούσα να τον βοηθήσω ειδικά όταν αυτός είναι τόσο μεγάλος καλλιτέχνης. Και εσύ όχι μόνο δεν κάνεις κάτι για να τον βοηθήσεις, αλλά αποκαλύπτεις προσωπικά δεδομένα- που δεν ξέρω καθόλου εάν είναι αληθινά- και διαβάλεις ένα άτομο που δεν έχει φέρει ποτέ την προσωπική του ζωή στο προσκήνιο για να σου έχει δώσει το δικαίωμα να τον σχολιάσεις.

Δεν λέω ότι εγώ δεν έχω σχολιάσει ποτέ κάποιον άλλον κακεντρεχώς? αλλά πάντα το μετανιώνω και προσπαθώ να το αποφεύγω όσο περισσότερο γίνεται. Προσωπικά θα περίμενα περισσότερη ωριμότητα από ένα γιατρό.

Link to comment
Share on other sites

ακου αγορι μ επειδη τα μεσα μαζικης ενημερωσης εχουν καλυψει πληρως το θεμα του ιωαννιδη και της βισσης. καλα θα κανεις να ακους καλα οχι απο μενα απο τις φυλλαδες.. που πουλησαν καλα κρασια λοιπον κ περσινα ξυνα σταφυλια... επειδη ειναι δημοσιο προσωπο δεν διαφερει απο ενα απλο ανθρωπο να εχει διαφορετικη αντιμετωπιση αν καποιος δημοσιος και μη παιρνει ολα τα περιοδικα η οτιδιποτε αλλο για να πουλησει οτι εχει προβλημα μου.... και εγω δεν εθιξα την δουλεια του κυριου ιωαννιδη εθιξα το τροπο που συμπεριφερεται για ενα θεμα τοσο σοβαρο... χρησιμοποιωντας αθωα παιδια επειδη εχουν ψυχολογικα προβληματα μικροτερα η μεγαλυτερα απο τα δικα του... δεν εκφραζει λοιπον το προσωπικο του προβλημα . δεν μπορει ο κυριος ιωαννιδης κ ο οποιοσδηποτε να κανει τα προσωπικα του δεδομενα δημοσια παραβιαζοντας τη δικη μας δουλεια... κανοντας βουκινο τα υπερατλαντικα του ταξιδια και δεν ξερω τι αλλο λεγοντας πως δεν κανουμε καλα την δουλεια μας και παει στο εξωτερικο.. λοιπον ... οσο για σενα που δεν που δεν μπορεσες η γιατι δεν ηθελες ειναι αλλο θεμα και δεν μου πεφτει λογος.... αλλα δεν μπορει να μας γραφουν ολα τα δημοσια προσωπα οταν κανουμε τα παντα για να τους βοηθησουμε . οσο για το προσκηνιο π αναφερεις ειναι παντα ο συγκεκριμενος καλλιτεχνης.... λοιπον αλλο δουλεια και αλλο πουλαω την αρρωστια κ τα χαλια μου... για δεδομενα να διαμαρτηρηθει ο ιδιος εαν εχει προβλημα ... οχι εσυ οι εμεις π εχουμε κ το ελευθερο του να μας λεει τι εχει.... αντε απο εκει ζηταμε βοηθεια μας μουτζωνουνε μετα ... ακου κατι εμεις στελνουμε στο μικροβιολογο τα παντα δεν βγαζουμε εμεις τα πορισματα..... κ οσο για την ωριμοτητα δεν γουσταρω να μας λενε οτι δεν κανουμε εμεις καλα την δουλειας ... πιο απλα να μην γαμουσε χωρις προφυλακτικο να μην δανειζοταν συριγγα και μην τα πουλαγε στην αγορα του αλ χαλιλι

 

 

ωριμοτητα απο ενα καλλιτεχνη ο οποιος εχει γινει το νουμερο 1 καταθλιψης...

 

 

εγω θελω να κανω την δουλεια μ...οχι να μ βαρανε την πορτα οι δημοσιογραφοι κ δικηγοροι τ για να ξερουν και να πουλησουν , με ρωτας εμενα η συναδελφο να φαινετα το ονομα μ συναδελφου.. στο περιοδικο τσιαο η οποιοδηποτε αλλο... αν οι αυτοι οι ανθρωποι πραγματα σεβοντουσαν την ζωη τους και το προβλημα τους ολα θα ηταν διαφορετικα...

 

 

προσωπικα σου ευχομαι να ασχοληθεις με την ιατρικη οποτε μπορεσεις

 

οσο για το ιατρικο απορρητο και να παραβιαστει δεοντολογικα ο γιατρος ι δεν ευθυνεται διοτι απο την στιγμη π ο καθε ασθενης υπογραφει την ρητρα που παρεχεται ... ο κυριος ιωαννιδης κ η κυρια βισση. τα παραβιασαν εις γνωση τους. εις γνωση τους... αν καποιος θελει κρυφη την ιδωτικη την δημοσια ζωη του να πραξει αναλογως..

Edited by aquarius
Link to comment
Share on other sites

Χίλια μπράβο για τον ωραίο σας λόγο!

Σε ποιό έτος σας τα μαθαίνουν αυτά; υποθέτω στο εξωτερικό γιατί στο ελληνικό πανεπιστήμιο δεν είμαστε τόσο μπροστά..

Σεβαστέ κύριε υδροχόε, ευχαριστούμε ένθερμα για τη γλυκιά συμβολή σας στις συζητήσεις του φόρουμ.

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορείς να κατηγορείς κάποιον επειδή δεν επέλεξε το σύστημα στο οποίο εργάζεσαι για ένα θέμα που στο κάτω κάτω είναι όντως ζήτημα ζωής και θανάτου ++ νομίζω ότι πολλοί Έλληνες έχουν την άποψη του Ιωαννίδη +++ αυτός δεν κατηγόρησε νομίζω κάποιον συγκεκριμένο γιατρό αλλά ένα σύστημα, ενώ εσύ του επιτέθηκες προσωπικά, (δεν σου έδωσε αυτόγραφο?!?!?!). Δεν γνώριζα ότι είχε μιλήσει για αυτά τα θέματα σε περιοδικά κλπ και δεν νομίζω να είπε τίποτα περισσότερο από το ότι πηγαίνει στο εξωτερικό για κάποια θεραπεία η οποία θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε και όχι Aids για τους αναγνώστες.

Αυτό με το ιατρικό απόρρητο και την ρήτρα πραγματικά δεν το κατάλαβα! Δεν νομίζω να βγήκε η Βίσση και να είπε, αγαπητό fun club θέλω να σας ανακοινώσω ότι χθες σφήνωσε ένα μπουκάλι στον κώλο μου!

Link to comment
Share on other sites

Ειναι ντροπη να κρινουμε την δουλεια ενος ανθρωπου χρησιμοποιοντας τις προσωπικες του αδυναμιες ειτε αυτες ειναι προσωπικες του επιλογες ειτε ειναι καποια ανοιατη αρρωστια.

:015annoyed:

Και στο κατω κατω δεν αφορα κανεναν τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του την στιγμη που δεν βλαπτει και κανεναν.

Link to comment
Share on other sites

Μήπως η συζήτηση ξέφυγε αρκετά;

Νομίζω είναι ώρα να επικεντρωθούμε σε κάτι πιο εποιδομητικό.

 

Όπως:

 

Πάντως, ο Lainus θέτει ένα ωραίο ερώτημα... Όποιος "ακούει" και εκφράζει μια εσωτερική αναγκαιότητα, με οποιονδήποτε τρόπο, θεωρείται μύστης?
Link to comment
Share on other sites

μη μιλατε αμα δεν ξερετε . ο ανθρωπος εχει προβλημα κ δεν ξερει να το λυσει. οχι αυτογραφο.... ενεση ηθελε.. για το στερητικο συνδρομο..μαγκα μου. ελεος

δεν μιλησαμε για το κρεβατι του κυρια μου μιλησαμε οτι δεν γουσταρουμε τους δημοσιογραφους στο γραφειο μας για την παρτυ του ιωαννιδη κ της βισσης . αν δεν το καταλαβατε .... δεν ειμαι κυριος

κυρια ειμαι κυρια μου. μαθε να ξερεις οτι οτι εμεις προστατευουμε τα απορρητα τους κ αυτοι μας βγαζουν στην φορα ... αμα δεν θελεται, μη σκασω εγω τωρα να σας πω κ λεπτομεριες... ειναι ειδηση δεχθειτε το η οχι, και στο ελληνικο πανεπηστημιο ειναι πιο μπροστα σε θεματα δεοντολογιας κυρια λεμον .... δεν υπαρχει ετος. εμεις παλευουμε για τις αρρωστιες που σκοτωνουν κοσμο... αθωο ειτε δημοσιο προσωπο ειτε ιδωτικο....κυρια λεμον δεν μιλαμε για πανεπηστημιο... μιλαμε για τροπο ζωης.... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ.. ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ . ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΗ ΠΟΡΙΣΜΑΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ Κ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ . σας παρακαλω λοιπον ο τυπος εχει προβλημα αλλο κ το διαδιδει αλλιως . δεν μπορουμε να βοηθησουμε καποιον αν πραγματικα δεν θελει να παρει βοηθεια.... να ειστε ολοι καλα.... ο κυριος ιωαννιδης να κανει οτι του εχουμε πει για παραταση ζωης... αν τα ακουσει εχει καλως ... προσωπικα μας εχει ακουσει στο 20 % και για αυτο ακομα ζει.... το πως ζει... ειναι αλλο θεμα....

 

και αν δε φταιει ο κυριος ιωαννιδης η κυρια βισση πραγματικα για την καταντια τους κ φταινε οι ακολοθοι τους κ ειναι ερμαια λογω δημοσιων προσωπων τοτε με συγχωρειτε αλλα δεν μπορω να φανταστω να διαχειριζεται ο μπραβος η ο δικηγορος η οποιοσδηποτε ενα τοσο προσωπικο θεμα και μαλιστα απορρητα... εμεις ο κωδικας δεοντολογιας απορρητου ειναι με το μερος των γιατρων... επειδη υπαρχει νομικη ρητρα αν δεν την σεβονται εμεις δεν θελουμε να μας εκβιαζει ο τυπος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

κυριες μου κυριοι μου.... ευχαριστω για τις γνωμες σας

Edited by aquarius
Link to comment
Share on other sites

Ποια Βίσση βρε? Τι είναι αυτά που διαβάζουν τα όμορφα πράσινα ματάκια μου?

Όσο για τον Αλκίνοο Ιωαννίδη έχει δεν έχει AIDS , είναι δεν είναι ναρκομανης ποτέ δεν έχει εκμεταλλευτεί τη διασημότητα του.

 

Και στην τελική αυτά που διαβάζω εδω δεν έχουν σχέση με αυτό που ρώτησα.

Όσο για τον aquarius , έχω να πω πως αυτά που έγραφε ήταν επιθετικά και προκλητικά χωρίς λόγο.

Link to comment
Share on other sites

ψαγμενος ειναι λογω καταστασης, μονο μυστης δεν ειναι ο τυπος, αντε γεια χαρα, και την διασημοτητα του την χρησιμοποιει και πολυ καλα μαλιστα για να μπορει να γραφει τα καταθλιπτικα του, και να προσβαλει ολους τους γιατρους της ελλαδας

Edited by aquarius
Link to comment
Share on other sites

Ωχ... έχω πάει σε 4 συναυλίες του, λέτε να έχω κολλήσει;

 

ωχ... ο τραγου κερατος (ασχετο αλλα παιζει να ειναι το πιο δυσκολο nick ειτε το χρησιμοπεις σε τριτο προσωπο ειτε κατ ιδιαν :P ) εχει ηδη κολλησει.. ειναι πολυ αργα γι αυτον.. Οι υπολοιποι ομως αν θελουμε να σωθουμε καλυτερα να μη του μιλαμε...Μαλιστα ισως ο συντονισμος θα πρεπει να σκεφτει την οριστικη διαφραφη του.. :biggrin2:

 

Anyway βρε ακουαριους μου λυνεις ακομα μια απορια.. εσυ μουσικη ακους με βαση τον χαρακτηρα του καλλιτετεχνη?

Ο Τσαλικης λεγεται οτι ειναι πολυ καλο παιδι ωστοσο προσωπικα προτιμω να ακουω τον ναρκομανη Aλκινοο... :P

Δεν παει να ειναι ο μεγαλυτερος βλακακος του κοσμου..Εμενα να τραγουδια του με συγκινουν? Με αγγιζουν? Αυτο εχει σημασια, και οχι οι οποιες προσωπικες επιλογες του.

 

και αυτο που γινεται στο συγκεκριμενο τοπικ ειτε λεγεται κακοηθεια ειτε οχι, σιγουρα ειναι κουτσομπολιο.... :whistling:

(και μιας που το φερα στην κουβεντα..:P εγω αυτο με την βισση δεν το πιστευω.. Η γυναικα με τα μεσα που διαθετει μπορει να εχει οποιον θελει... λετε να υπεπεσε στην αναγκη της amstel? )

 

εντιτ:

ψαγμενος ειναι λογω καταστασης

Ολοι οι ψαγμενοι λογω καταστασεων ειναι ψαγμενοι..

Κ γενικοτερα ολοι ειμαστε αυτο που ειμασετε λογω διαφορων καταστασεων...

Edited by nenya
Link to comment
Share on other sites

Ποιος Αλκίνοος; Εγώ έχω κατασυγκινηθεί με τα οργισμένα άσματα της ακουάριους. :harp::P Ακουάριους μετά απ' τις ψύχραιμες, καίριες, αμερόληπτες και σύμφωνες με την ιατρική δεοντολογία παρεμβάσεις που έχεις κάνει στο παρόν τόπικ

υψώνω λευκή σημαία. :surrender: :cold:

 

Για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται ότι δεν είμαστε σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος. Καλή σταδιοδρομία στα γυναικολογικά και στα μυστικιστικά! :bye:

Link to comment
Share on other sites

Ποιος Αλκίνοος; Εγώ έχω κατασυγκινηθεί με τα οργισμένα άσματα της ακουάριους

Στην ουσία εκπροσωπεί μια μερίδα ολόκληρου του έθνους, πράγμα καταθλιπτικό καθευατό. Η Συγγεκριμένη μερίδα κατηγοροιοποιεί τα άτομα, βάσει των σεξουαλικών τους προτιμήσεων, αρέσκεται στο να βάζει νταπέλες (θεωρόντας τις δικές του ως τις πιο καθωσπρέπει), ''βγάζουν διάγνωση χωρίς το πλήρες ιστορικό του ασθενή'' και υποφέρουν γιατί κανένας πραγματικά (εκτός από τους θλιβερούς οπαδούς τους) δεν ασχολείται μαζί τους.

ΕΥΘΥΝΗ

Τουλάχιστο ενέχεις ευθύνη αγαπητή "αν όντως" θέλεις να προστατεύσεις το Σύνολο από κάποιο άτομο τουλάχιστο η δήλωση που κάνεις να είναι πέρα για πέρα αληθινή. Γιατί μετά κινδυνεύεις να τρέχεις στα δικαστήρια που προσβάλλεις την τιμή και την υπόληψη του ατόμου, για το οποίο κάνεις δηλώσεις. Και έτσι για να ξέρεις οι ρήτρες εμπιστευτικότητας που αναφέρεις και το γεγονός ότι είναι 'δημόσια πρόσωπα' δεν τα κάνει λιγότερο προστατευμένα από το προσωπικό απόρρητο. Στους κλάδους της Νομικής και της Ιατρικής η ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ είναι πολύ σημαντικό μάθημα. Να αρχίσεις να διαβάζεις από τώρα για να ξέρεις το συσχετισμό με τις δηλώσεις που κάνει ένας επαγγελματίας ιατρός στα ΜΜΕ ώστε να μην έχεις κανένα πρόβλημα με το πειθαρχικό συμβούλιο.

ΕΘΝΟΣ

αν όντως ανήκεις σε αυτή την μερίδα ολόκληρου του έθνους που έχει ανάγκη το νταμπέλωμα εν ανάγκη να νιώσουν καλύτερα θα σου πρότεινα να αφίσεις την "προσωπική περίπτωση του αλκίνου" και να ασχοληθείς με την προσωπικότητα σου. Είναι μαγικό το πόσα πράγματα μπορεί να μάθει κανείς με την ενδοσκόπιση. Μαθαίνει πρώτα να βλέπει ότι δεν είναι το τελειότερο πλασματάκι πάνω στη γη, και μπαίνει στη ζωή του η λέξη 'αυτοβελτίωση'.

 

Έχω μια λέξη για να πω

μα είναι το στόμα μου κλειστό

και την κρατάω μέσα μου

να μεγαλώνει.

Και με σκοτώνει

σ' έναν ισόβιο τοκετό

το ενα μου μέρος το κρυφό

και νιώθω μέσα απ' τη βαθιά μου εγκυμοσύνη

αυτό που φτύνει η τεχνητή μας νοημοσύνη:

Ευγνωμοσύνη!

Link to comment
Share on other sites

ψαγμενος ειναι λογω καταστασης

 

Όταν έχεις AIDS ψάχνεσαι? Αααα.Δε το ήξερα βρε να κολλήσω και εγώ μήπως και σταματήσω να χαζεύω δεξια και αριστερά!

 

Ε ρε να είναι μέλος του φόρουμ θα έχει αλλάξει 95 χρώματα ο άνθρωπος και δεν έχει και δυνατό οργανισμό λόγω του ιού.

 

και την διασημοτητα του την χρησιμοποιει και πολυ καλα μαλιστα για να μπορει να γραφει τα καταθλιπτικα του

 

 

Μη με κολάζεις πρωινιάτικα βρε ακουάριους! Ο τύπος δε βγαίνει στην TV δεν ενδιαφέρεται για τον τύπο και δεν χρησιμοποιεί καθόλου την περαση της μουσικής του!!

Και πια καταθλιπτικά δηλαδή που τα τραγούδια του παντα έχουν ένα μήνυμα καλό.

 

" Και το όνειρο πάλι την αλήθεια θα σώσει... Θα μαι κοντά σου..."

 

και να προσβαλει ολους τους γιατρους της ελλαδας

 

 

:censored: :censored: :censored: :censored:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...