Jump to content

Ημερομηνίες για το «τέλος του κόσμου»


Recommended Posts

Βασικά, όταν λένε "Τέλος του Κόσμου" εννούν τέλος του ανθρώπινου κόσμου...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Έχουν βγει κατά καιρούς πάρα πολλές ταινίες "επιστημονικής φαντασίας" οι οποίες μου άρεσαν και μου αρέσουν.

Το λίγο πολύ θα σας το πω αν και το ξέρετε και εσεις.

 

Υπάρχει ο ήρωάς μας ο οποίος είναι δίκαιος καλός μαζί με συμπρωταγωνιστές του φίλους του. Όμως υπάρχουν και οι "κακοί" που θέλουν να μολύνουν το περιβάλλον τα καταστρέψουν την γη επειδή δεν έχουν ίχνος καλοσύνης μέσα τους.

Στο τέλος βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν έχει σημασία τελικά ποιος θα νικήσει αλλά σημασία έχει να υπάρχει αγνή αγάπη χωρίς συμφέρον και τότε όλα θα πάνε καλά επειδή μόνο τότε αξίζει να σωθεί ο κόσμος "με ένα φιλί". Π.χ. το 5ο στοιχείο και πάρα πολλές ταινίες ακόμη.

 

Δεν ξέρω αν υπάρχει πραγματικά κίνδυνος αλλά πρέπει το είδος άνθρωπος να προσέχει εκεί που μένει και να μην χέζει σ' αυτό.

Τώρα αν έρθει κομήτης δυστηχώς μόνος μου δεν είμαι σούπερμαν να τα καταφέρω πρέπει όλοι οι άνθρωποι και κυρίως αυτοί που έχουν την δύναμη για να την προστατέψουν ... γιατί αλλιώς... καήκαμε.

Link to comment
Share on other sites

Για το 2012 υπάρχουν "πληροφορίες", από αστρικό ταξείδι μεταφυσικού ερευνητή και σε επαφή του με του πλειάδιους, ότι ο πλανήτης γη θα αλλάξει διάσταση - δόνηση. Θα εξελιχθεί, θα περάσει στη πέμπτη διάσταση. Ετσι, λοιπόν, όσοι συνεχίσουν να ζουν με χαμηλές δονήσεις (τρισδιάστατης πραγματικότητας) και δεν μπορέσουν να αλλάξουν την δόνησή τους, θα "φύγουν". Η "καταστροφολογία", λοιπόν, μπορεί να έχει και θετική όψη. Εξάλου, κάθε τέλος, είναι μια νέα αρχή.

Link to comment
Share on other sites

Είμαι πολύ περίεργος να μάθω τι θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου 2012!

 

Είχα δει σε ένα ντοκιμαντέρ ή στον Χαρδαβέλλα στην Πύλη ανεξήγητου ότι οι εξωγήινοι που έρχονται στην γη καμιά φορά θα την προστατέψουν από οποιαδήποτε απειλή και προφανώς λέω εγώ και από αυτό το γεγονός τώρα αν θα ανοίξουν τα λέιζερ δεν ξέρω αλλά μάλλον έχουν πολύ προηγμένη τεχνολογία.

 

Μην χαίρεστε λοιπόν η γη δεν θα καταστραφεί τουλάχιστον από κομήτη.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον είδα την ταινία 2012.

 

Εμένα μου άρεσε! Την περίμενα πολύ πατάτα, κυκλοφορούσε και πολύ αρνητική ράδιο αρβύλα και έλεγα άσε... Αλλά τελικά ήταν καλή.

Αλλά δεν λέω άλλα για όσους θέλουν να την δουν.

Link to comment
Share on other sites

Γενικότερα,και ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω γιατί,οι καταστροφολογικές ταινίες έχουν ένα ευρύ και φανατικό κοινό.Προσωπικά δεν θα ήθελα να δώ μια ταινία στην οποία στα καλά καθούμενα πέφτει ο κομήτης ή αρχίζουν οι κλιματικές αλλαγές γιατί σκιάζομαι.Όπως και με το the day after tomorrow.Σίγουρα προτιμώ να δώ Πόκεμον (γκότα κατσ γιου όλ)!

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν σου άρεσε το Day After Tomorrow τότε σίγυρα μην δεις το 2012. Είναι υπερβολικά όμοιες.

Εγώ το είδα λοιπόν (η μόνη εναλλακτική τότε ήταν το new moon... και δεν ήθελα να αυτοκτονήσω από βαρεμάρα και προσβολή του καλού μου γούστου :lol:). Είχε πολύ ανομοιόμορφη δράση: 40 λεπτά στην που δεν συνεβαινε απολύτως τίποτα, μετά μιαμιση ώρα μόνο καταστροφές (μόνο όμως) και το υπόλοιπο ήταν συναισθηματική φόρτιση. Δεν υπήρχε ισορροπία στην ταινία...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...