Jump to content

οι τραπεζες κλεινουν....


aquarius
 Share

Recommended Posts

αγαπητοι συνομιλητες και συνομιλητριες... οσοι εχουν καταθεσεις, μισθοδοσιες, εμβασματα η δεν ξερω τι αλλο... παρτε τα και βαλτε τας στις τραπεζες : ΕΘΝΙΚΗ , ΑΓΡΟΤΙΚΗ, ΤΑΧ. ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ..

ολες οι αλλες κλεινουν. αμεσα... υποκαταστηματα εμπορικης, σιτιμπανκ, μιλλενιουμ και γιουρομπανκ και γενικης τραπεζας αναμενεται να κλεισουν... οχι προς θεου δεν θα χασετε τα λεφτα τας αλλα θα τα παρετε με μεγαλη καθυστερηση.... οσο για τα δανεια... παραληπτονται .. οπως ακριβως οταν μια ασφαλιστικη σκαει.... καλο ομως θα ηταν... να το ψαξετε το θεμα....

 

 

 

γεια χαρα τα ξαναλεμε

 

ΥΔΡΟΧΟΟΟΣ

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν είναι δυνατόν . Γιατί να είμαστε τόσο ευκολόπιστοι και τόσο τρομακρατημένοι.

Πρώτον από όλα θα κατατεθεί στην βουλή μέσα στις επόμενες ημέρες νομοσχέδιο που θα διαφυλάσσει το ελάχιστο των καταθέσεων στο ποσό των 100.000 χιλιάδων ευρώ.

Και δεύτερο όπως λες ότι οι άλλες τράπεζες κλείνουν εγώ σε ρωτάω τι θα γίνουν όλοι αυτοί που δουλεύουν σε αυτές τις τράπεζες και αν ήταν έτσι τα πράγματα δεν θα είχαν αρχίσει ήδη αυτοί από μέσα να κινητοποιούντε;

Ελλεος δηλαδή!!

Αυτές οι σπασμωδικές κινήσεις καταρρέουν τα οικονομικά συστήματα των χωρών και από εκεί ξεκινάνε όλα.

 

Το σενάριο που κατέθεσες μου θυμίζει σχέδιο εκκένωσης σε περίπτωση σεισμού που όλοι όμως πανικοβάλλονται και αρχίζουν να τρέχουν όλοι μαζί και φυσικά το αποτέλεσμα δεν χρειάζεται να σου το πω εγώ, είναι λογικό να καταλαβαίνεις τι γίνεται τότε.

 

Προσωπική μου άποψη ότι όσο πιο λογικά φερθούμε εδώ σε αυτή την χώρα που λέγεται Ελλάς, τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα και για τους πιο αισιόδοξους απίστευτα.΄

Link to comment
Share on other sites

Ήθελα να 'ξερα ποιός λέει τέτοιες βλακείες και κάθεσαι μετά εσύ και τις διαδίδεις από 'δω κι από 'κει.

Εκτός από το ότι τρομοκρατείς τον κόσμο με πληροφορίες για τις οποίες ούτε εσύ ο ίδιος είσαι σίγουρος, εκτός από το ότι παίζεις το παιχνίδι των μεγάλων τραπεζών κάνοντάς τους διαφήμιση ηθελημένα ή μη, εκτός από το ότι γενικώς πιστεύεις το μακρύ και το κοντό του καθενός, δεν βάζεις και λίγο το μυαλό σου να σκεφτεί πόσο λογικά είναι όλα αυτά που μεταφέρεις.

Πέρα από το ότι δεν συμφέρει καμία κυβέρνηση να καταρρεύσει το χρηματοπιστωτικό σύστημα της εκάστοτε χώρας (και βλέπουμε πόσο πρόθυμες είναι να ενισχύσουν τις εκάστοτε τράπεζες), η παραγραφή των δανείων δεν συμφέρει ολόκληρο το σύστημα. Αν λοιπόν έστω και μια τράπεζα κλείσει, τα δάνεια που υπάρχουν σε αυτή θα αγοραστούν από κάποια άλλη τράπεζα. Αυτό έλειπε, να στα χαρίσουν!

Μην τρως ότι σου σερβίρουν. Ή τουλάχιστον αν το φας, μην κάνεις τον κόπο να αρχίσεις να το μεταδίδεις.

Link to comment
Share on other sites

ενας σας λεω θα γινει πολεμος εκτος ελλαδος και εμεις μαζευουμε χρηματα για ωρα αναγκης ξυπνηστε παρτε το χαμπαρι... αλλος ειναι ο λογος... μονο σεισμος να ηταν ειναι αστειο κοιτα καλα γυρω σου .... πως η κυβερνηση προσπαθει να μην μας πανικοβαλλει.... αντε ... και πολεμος να γινει ολοι αυτοι που δουλευουν στις ιδιωτικες τραπεζες τρεμουν ανα πασα στιγμη...

 

εκλεισε η σιτιμπανκ. η εμπορικη τρια υποκαταστηματα στο κεντρο της αθηνας εχουν κλεισει, η γενικη στο μοναστηρακι εκλεισε... την αλφα μπανκ σε λιγο καιρο θα την αγορασει η μαρφιν. οι ανθρωπο δουλευουν γιατι πραπει να δουλεψουν... δεν ειναι ουτε οι πρωτοι ουτε οι τελευταιοι που θα μεινουν χωρις δουλεια.... αλλα κανεναν ιδωτικο υπαλληλο τραπεζης δεν θα τον εαφησουν ξεκρεμαστο... σιγουρα οι δημοσιες τραπεζες θα εχουν παραπανω προσωπικο... 2 χρονια θα εχουμε κριιση.... αναρωτηθειτε το γιατι ετσι επειδη υπαρχει κριση η απλα μαζευουν χρηματα για ωρα αναγκης δηλ πολεμου.... κοιταξτε γυρω σας και δειτε ποσο ασχημη ειναι η κατασταση...

πειτε με τρελη... σε λιγο καιρο ολοι θα τρεχουμε θα πειναμε ... να ειστε ολοι καλα....

 

τις ασφαλιστικες που ειναι λεφτα και κλεινουν τα αγοραζει αλλη ? τα δανεια παραγραφονται σιγα μην τα αγορασει αλλη ... τρελα επιτοκια μιλαμε για καποιους που εχουν κυμαινομενα κ ελβετικα φραγκα... τρομαρα τους....

 

 

τελος παντων... εως το φλεβαρη του 2009 αναμενεται εξελιξεις... και φυσικα η αληθεια τρομοκρατει οπως και το ψεμα και ο φονος και η μαγεια και η θρηκεια κ ολα οσα διεπουν ενα εθνος.

δειτε τα αποτελεσματα μονοι σας....

Edited by aquarius
Link to comment
Share on other sites

εκτος απο καταγγελιες προς την γενικη τραπεζα της ελλαδος στο συνηγορο του πολιτη... ειναι τροπος να κλεισει μακαρι να ηταν μονο αυτο και αυτο που ειπες τραγε.... αλλα γιατι θα τα σηκωσουν? και για ποιο λογο?

εδω ας απαντησουν ολοι ο καθενας που εχει λογαριασμους ξερει ολους τους λογους π θα εκανε και μεταφορα , και καταθεση και μισθοδοσια κ εμβασματα κ ομολογα και της παναγιας τα ματια... απο εκει και περα οτι θελει ο καθεις κανει

Link to comment
Share on other sites

Αν υπάρξει πρόβλημα, δε θα υπάρξει στις καταθέσεις ταμιευτηρίου ή μισθοδοσίας κλπ.. Αυτοί που έχουν δάνεια θα έχουν πρόβλημα με το επιτόκιο που θα ανεβοκατεβαίνει.

Link to comment
Share on other sites

Και το κακό είναι πως, ακόμα και να κλείσει η τράπεζα, από το δάνειο δε γλυτώνεις. Μεταφέρονται τα δικαιώματά του σε άλλη τράπεζα.

 

 

...με το χειρότερο επιτόκιο κιολας !

Ήμουν καμμένη απο χερι!

Οπότε ας προσέχουμε τις κινησεις και τις επιλογές μας !

 

Και συμφωνω, αυτά είναι σενάρια που εξυπηρετουν κάποιους και οι οποίοι βασίζονται στην διακυβέρνηση μέσω φόβου και τρομοκρατίας.

So don` t panic!!!

Link to comment
Share on other sites

Ναι υπάρχει πιθανότητα να γίνει πόλεμος εκτός της Ελλάδος αυτό το πιστεύω και εγώ.

Αλλά αυτό που αναφέρεις φίλη acquarius είναι υπερβολικό.

Να σε ρωτήσω και εγώ κάτι;

Εσύ δουλεύεις και με ποιο τρόπο πληρώνεσαι;

 

Οτι αναφέρεις για καταθέσεις, μισθοδοσίες, εμβάσματα και τα λοιπά είναι συναλλαγές καθημερινές στις τράπεζες γιατί απλά είναι το αντικείμενο με το οποίοι ασχολούνται. Σαν μια οποιαδήποτε εταιρία που μπορεί να πουλάει και να αγοράζει οτιδήποτε προιόν.

 

Το ότι έκλεισαν τρία καταστήματα της εμπορικής τράπεζας δεν σημαίνει ότι είναι λόγος για να πανικοβληθούμε. Εγώ ξέρω ότι η συγκεκριμένη όπως και οι άλλες τράπεζες κλείνουν κατά διαστήματα κάποια καταστήματα τους και ανοίγουν άλλα σε άλλες περιοχές και πιθανόν και στις ίδιες περιοχές. Για τους λόγους που κλείνουν σίγουρα δεν είμαστε εμείς που το γνωρίζουμε.

 

Οσο για τη Αlpha bank που θα πουληθεί στην Marfin αυτό νομίζω το σενάριο έπαιζε πολύ πριν ξεκινήσει αυτή η τρέλλα με την οικονομική κρίση του πλανήτη. Σε κάθε χρονική στιγμή συμβαίνουν τέτοιες αλλαγές σε επιχειρήσεις. Αλλες επιχειρήσεις αγοράζουν και άλλες κλείνουν. Πάντα σε όλα τα χρόνια γίνεται αυτό.

Δεν έγινε με την Εμπορική αυτό; Δεν έγινε με την Εργασίας; Δεν έγινε με την Ιονική ; Και όλα αυτά πριν χρόνια από αυτή την κατάσταση; Μήπως κακώς δεν ανησυχήσαμε και τότε;

 

Αυτή είναι η ελεύθερη αγορά καλή μου φίλη , αυτό συμβαίνει και θα συμβαίνει πάντα με αυτό το σύστημα .

 

Α..... γνωρίζω ότι και άλλη τράπεζα από αυτές που ανέφερες κλείσανε κάποια καταστήματα τους αλλά γνωρίζω το λόγο που το κάνανε. Απλώς ανοίξανε άλλα καταστήματα τους σε καλύτερα σημεία πρόσβασης σύμφωνα με τους μαρκετίστες τους.

 

Θα κάνω ακόμα μία ερώτηση σε σένα και στον φίλο Τράγου Κέρατο. Πάρτε τις καταθέσεις σας, μην μισθοδωτίστε μέσω τράπεζας , μη κάνετε κανένα έμβασμα ή πληρωμή ενοικίου, πάτε να δίνεται τα χρήματα η ίδιοι στον ιδιοκτήτη σας ή ακόμα και σε αυτούς που χρωστάτε. Με αυτό τον τρόπο πως βλέπετε ότι θα συνεισφέρετε στην οικονομική κρίση; Πως θα βελτιώσετε την κατάσταση;

 

Εκτός του ότι θα γυρίσουμε χρόνια πίσω, το μόνο που μένει λοιπόν είναι να πάμε στα χωριά μας , να μη δουλεύουμε ή να μη χρειαζόμαστε χρήματα, να έχουμε τις καταθέσεις μας μαζί μας , πιθανόν κάτω από το κρεβάτι μας εξασφαλισμένες και εμείς να είμαστε ασφαλείς σε οποιαδήποτε περίπτωση.

 

Μου θυμίζει το σεμάριο του 2012 αυτό για την επιβίωση μας.

 

Ακόμα και πόλεμος να γίνει, νομίζεις ότι με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις και πολλά. Πρώτον από όλα τα χρήματα δεν θα έχουν την αξία που έχουν τώρα και δεύτερον μόνο εκείνη που θα μπορούν να συντηρηθούν χωρίς να είναι εξαρτώμενοι από κάποιον άλλον θα επιβιώσουν. Σκέψου δηλαδή να είσαι σε μια πόλη και να περιμένεις τα πάντα να τα αγοράσεις. Και φυσικά η εύκολη πρόσβαση σε σούπερ μάρκετ ή οτιδήποτε άλλο δεν θα είναι επιλογή σου. Αλλοι θα αποφασίζουν το πόσο θα διανεμηθεί και που .

 

Ρώτησε κανέναν ηλικιωμένο που πέρασε πόλεμο να σου πει το τι συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.

 

Αν όμως το καλοσκεφτείς ακόμα και αυτό το χειρότερο σενάριο για όλους μας να είναι η πιθανότητα να συνέλθουμε σαν άνθρωποι. Εγώ έτσι θα το έβλεπα. Πόσο χάλια έχουμε γίνει όλοι μας. Πόσοι ενδιαφέρονται για τους άλλους ;

 

Είμαι σίγουρη ότι κάποιοι αποφασίζουν για εμάς και για όλους τους λαούς στον πλανήτη, αλλά πόσες φορές δεν ήρθαν αντιμέτωποι με κάτι διαφορετικό από ότι είχαν προσχεδιάσει.

 

Ο απλός λαός έχει και αυτός δύναμη , αρκεί να ξέρει πως να την διαχειριστεί. Και είμαι σίγουρη ότι με πανικό τίποτα δεν λύνεται.

Link to comment
Share on other sites

Η Αλφα Bank είναι πολύ δυνατή τράπεζα για να κλείσει. Το θέμα της αγοράς της είναι άλλο παραμύθι...

 

Σε αυτες τις περιπτώσεις χρειάζεται ψυχραιμία!

 

Για τι ειδους πόλεμο μιλάμε εκτος τις Ελλάδος δε καταλαβαίνω ?

Link to comment
Share on other sites

.

ολες οι αλλες κλεινουν. αμεσα... υποκαταστηματα εμπορικης, σιτιμπανκ, μιλλενιουμ και γιουρομπανκ και γενικης τραπεζας αναμενεται να κλεισουν...

 

Tι λες κοπελα μου,εγω παρακαλαω να κλεισουν χεχε

 

Κατα τ'αλλα συμφωνω με τον Johnny ,προσεχε γιατι ο πανικος ειναι κολλητικη ασθενεια.

Link to comment
Share on other sites

Θα κάνω ακόμα μία ερώτηση σε σένα και στον φίλο Τράγου Κέρατο. Πάρτε τις καταθέσεις σας, μην μισθοδωτίστε μέσω τράπεζας , μη κάνετε κανένα έμβασμα ή πληρωμή ενοικίου, πάτε να δίνεται τα χρήματα η ίδιοι στον ιδιοκτήτη σας ή ακόμα και σε αυτούς που χρωστάτε. Με αυτό τον τρόπο πως βλέπετε ότι θα συνεισφέρετε στην οικονομική κρίση; Πως θα βελτιώσετε την κατάσταση;

 

α. Η οικονομία ασθενεί, ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. Ειλικρινά βρίσκω απαίσιο το ότι το μόνο πράγμα που έχει σημασία σε αυτόν τον κόσμο ήταν τα λεφτά και πιστεύω πως θα ήμασταν πολύ καλύτερα χωρίς αυτά.

 

β. Επειδή όμως ζούμε στο σήμερα και στο τώρα και καλός είναι και λίγος ρεαλισμός, κάνω το μόνο ουσιαστικό που μπορεί να κάνει κάθε άνθρωπος στο καπιταλιστικό σύστημα που ζούμε για να βελτιώσει την οικονομία: προσπαθώ να βγάλω περισσότερα λεφτά. Από κει και πέρα, θα πρέπει τα κράτη να αναθεωρήσουν την οικονομική πολιτική. Αυτό που βλέπουμε, δεν είναι παρά μια επανάληψη του κραχ του 1929-30, μια κλασική κρίση υπερπαραγωγικότητας. Χαμηλοί μισθοί, μεγάλα περιθώρια κέρδους στα προϊόντα: ποιος θα αγοράσει τα προϊόντα, όταν κανείς δεν έχει; Και, φυσικά, η μεγαλοφυία που έχουμε για υπουργό Οικονομικών, αποφασίζει αυτή τη στιγμή να αυξήσει τους φόρους, μειώνοντας κι άλλο τη ρευστότητα από την αγορά. Δεν υπάρχει πιο σίγουρος τρόπος να εντείνεις την κρίση.

Link to comment
Share on other sites

Ναι υπάρχει πιθανότητα να γίνει πόλεμος εκτός της Ελλάδος αυτό το πιστεύω και εγώ.

Αλλά αυτό που αναφέρεις φίλη acquarius είναι υπερβολικό.

Να σε ρωτήσω και εγώ κάτι;

Εσύ δουλεύεις και με ποιο τρόπο πληρώνεσαι;

 

Οτι αναφέρεις για καταθέσεις, μισθοδοσίες, εμβάσματα και τα λοιπά είναι συναλλαγές καθημερινές στις τράπεζες γιατί απλά είναι το αντικείμενο με το οποίοι ασχολούνται. Σαν μια οποιαδήποτε εταιρία που μπορεί να πουλάει και να αγοράζει οτιδήποτε προιόν.

 

Το ότι έκλεισαν τρία καταστήματα της εμπορικής τράπεζας δεν σημαίνει ότι είναι λόγος για να πανικοβληθούμε. Εγώ ξέρω ότι η συγκεκριμένη όπως και οι άλλες τράπεζες κλείνουν κατά διαστήματα κάποια καταστήματα τους και ανοίγουν άλλα σε άλλες περιοχές και πιθανόν και στις ίδιες περιοχές. Για τους λόγους που κλείνουν σίγουρα δεν είμαστε εμείς που το γνωρίζουμε.

 

Οσο για τη Αlpha bank που θα πουληθεί στην Marfin αυτό νομίζω το σενάριο έπαιζε πολύ πριν ξεκινήσει αυτή η τρέλλα με την οικονομική κρίση του πλανήτη. Σε κάθε χρονική στιγμή συμβαίνουν τέτοιες αλλαγές σε επιχειρήσεις. Αλλες επιχειρήσεις αγοράζουν και άλλες κλείνουν. Πάντα σε όλα τα χρόνια γίνεται αυτό.

Δεν έγινε με την Εμπορική αυτό; Δεν έγινε με την Εργασίας; Δεν έγινε με την Ιονική ; Και όλα αυτά πριν χρόνια από αυτή την κατάσταση; Μήπως κακώς δεν ανησυχήσαμε και τότε;

 

Αυτή είναι η ελεύθερη αγορά καλή μου φίλη , αυτό συμβαίνει και θα συμβαίνει πάντα με αυτό το σύστημα .

 

Α..... γνωρίζω ότι και άλλη τράπεζα από αυτές που ανέφερες κλείσανε κάποια καταστήματα τους αλλά γνωρίζω το λόγο που το κάνανε. Απλώς ανοίξανε άλλα καταστήματα τους σε καλύτερα σημεία πρόσβασης σύμφωνα με τους μαρκετίστες τους.

 

Θα κάνω ακόμα μία ερώτηση σε σένα και στον φίλο Τράγου Κέρατο. Πάρτε τις καταθέσεις σας, μην μισθοδωτίστε μέσω τράπεζας , μη κάνετε κανένα έμβασμα ή πληρωμή ενοικίου, πάτε να δίνεται τα χρήματα η ίδιοι στον ιδιοκτήτη σας ή ακόμα και σε αυτούς που χρωστάτε. Με αυτό τον τρόπο πως βλέπετε ότι θα συνεισφέρετε στην οικονομική κρίση; Πως θα βελτιώσετε την κατάσταση;

 

Εκτός του ότι θα γυρίσουμε χρόνια πίσω, το μόνο που μένει λοιπόν είναι να πάμε στα χωριά μας , να μη δουλεύουμε ή να μη χρειαζόμαστε χρήματα, να έχουμε τις καταθέσεις μας μαζί μας , πιθανόν κάτω από το κρεβάτι μας εξασφαλισμένες και εμείς να είμαστε ασφαλείς σε οποιαδήποτε περίπτωση.

 

Μου θυμίζει το σεμάριο του 2012 αυτό για την επιβίωση μας.

 

Ακόμα και πόλεμος να γίνει, νομίζεις ότι με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις και πολλά. Πρώτον από όλα τα χρήματα δεν θα έχουν την αξία που έχουν τώρα και δεύτερον μόνο εκείνη που θα μπορούν να συντηρηθούν χωρίς να είναι εξαρτώμενοι από κάποιον άλλον θα επιβιώσουν. Σκέψου δηλαδή να είσαι σε μια πόλη και να περιμένεις τα πάντα να τα αγοράσεις. Και φυσικά η εύκολη πρόσβαση σε σούπερ μάρκετ ή οτιδήποτε άλλο δεν θα είναι επιλογή σου. Αλλοι θα αποφασίζουν το πόσο θα διανεμηθεί και που .

 

Ρώτησε κανέναν ηλικιωμένο που πέρασε πόλεμο να σου πει το τι συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.

 

Αν όμως το καλοσκεφτείς ακόμα και αυτό το χειρότερο σενάριο για όλους μας να είναι η πιθανότητα να συνέλθουμε σαν άνθρωποι. Εγώ έτσι θα το έβλεπα. Πόσο χάλια έχουμε γίνει όλοι μας. Πόσοι ενδιαφέρονται για τους άλλους ;

 

Είμαι σίγουρη ότι κάποιοι αποφασίζουν για εμάς και για όλους τους λαούς στον πλανήτη, αλλά πόσες φορές δεν ήρθαν αντιμέτωποι με κάτι διαφορετικό από ότι είχαν προσχεδιάσει.

 

Ο απλός λαός έχει και αυτός δύναμη , αρκεί να ξέρει πως να την διαχειριστεί. Και είμαι σίγουρη ότι με πανικό τίποτα δεν λύνεται.

 

ειμαι γυναικολογος και ειμαι εκτος ελλαδος για αλλο σχεδιο κυβερνησης οχι ευρωπης.... να στο πω αλλιως κατι σαν δημοσιος υπαλληλος και ιδιωτικος μαζι...

οποτε ειναι σαφες πως πληρωνομαι.... και ιδιωτικα και δημοσια...

επισης ομως η ελλαδα ειναι η πατριδα μ κ εκει θα γυρισω μια μερα....

 

ο πολεμος θα κρατησει γυρω στους 4 με 5 μηνες.... αν καποιοι πανε στα χωρια τους κανενα προβλημα...οτι θα γυρισουμε χρονια πισω ειναι ελαχιστα βεβαιο...

 

τωρα σε ολες τις εταιριες δημοσιες και μη... οταν κλεινουν καποιος απο μεσα κατι εχει κανει κ η μπαλα παιρνει πολλους..δεν αναφερω ονομαστικα ουτε γενικα νομιζω το καταλαβαινεις.. σαν το σκακι...

ο απλος λαος εχει δυναμη... αλλα δεν εχει γνωση... η εχει παραπληροφορημενη γνωση... το βατοπεδι π ακουμε ειναι ενα καλοστημενο ψεμα.... ναι εχει θυματα εχει ενοχους αλλα στην ουσια γινεται για να μας αποσπαν απο την ιδεα του πολεμου....

 

το 2012 που μου αναφερεις ειναι αλλο θεμα κ εχει εμμεση σχεση με αυτο... αλλα δεν συζηταμε το αν σ θυμιζει το σεναριο επιβιωσης... ναι θα επιβιωσεις... εσυ κ ο καθεις με τα τρελα επιτοκια.. κ με καθυστερηση....ενα 6 μηνο η και παραπανω

 

οι γονεις πολλων απο εδω μεσα εχουν περασει πολεμο.... ο πατερας μ ηταν στο πολεμο στο μπελες. στο νευροκοπι....γνωριζει αμεσα τι σημαινει πολεμο και οι ιστοριες π ειπε σε μενα κ στους απογονους του....

ομως ο πολεμος του 2 παγκοσμιου.. ηταν αλλιως τωρα θα βαλουνε απλα το στοχο... μεσω υπολογιστη και τελειωσε η υποθεση... μιλαμε για πολεμο υπολογιστων με αμεσης ακριβειας πουθενα δεν θα δουμε στο πολεμο αλογα σπαθια φρεγατες με πανια . θα δουμε την επιστημη που σκοτωνει.. αμεσα... ακομα κ απο τον υπολογιστη..

για αυτο κ θα κρατησει λιγο...

 

ξαναλεω παλι 2 χρονια οικονομικη κριση.... ειδατε πουθενα εμεις να μπλεχτουμε στο πολεμο προλογο του 3 παγκοσμιου πολεμου ? ουδετεροι ειμαστε κ ουδετεροι θα μεινουμε ...

 

αυτα που γινονται πριν μια 10 ετια ηταν για αλλο λογο ... αυτα που γινονται τωρα γινονται για να μην πανικοβληθουμε αμεσα.... κανενας δεν θελει να γινει πολεμος αλλα θα γινει... επισης κανεις δεν θελει να χρεωθει αλλα θα γινεται κανεις δεν θελει να στειλει τα αγορια του στο στρατο .... η ασκησς ταμς παρμενιων για καποιους ηταν πολυ σκληρη κ ηταν μονο ασκηση... να στε ολοι καλα .

Link to comment
Share on other sites

Ωραία λοιπόν ερχόμαστε λοιπόν φίλη aquarius στο πρώτο που μας πρότεινες να πάμε τις καταθέσεις μας στης τρεις τράπεζες που ανέφερες.

 

Και ρωτώ εγώ σε περίπτωση πολέμου ο πρώτος που θα ''βάλει χέρι'' στα χρήματα των πολιτών είναι το ελληνικό δημόσιο , έτσι δεν είναι; Οπότε επιλέγοντας αυτές και μόνο τους διευκολύνουμε απόλυτα στην άμεση και γρήγορη ενέργεια τους .

 

Απ' ότι ξέρω σε περίπτωση πολέμου οι καταθέσεις , τουλάχιστον στους προηγούμενους πολέμους, των πολιτών αυτόματα πήγαιναν στο δημόσια ταμεία για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στην αντιμετώπιση του εξωτερικού κινδύνου. Και αυτό θεωρείται φυσιολογικό πιστεύω από όλους μας, γιατί αν υπάρχει εξωτερικός κίνδυνος για την ζωή σου δεν θα σε ενδιαφέρει και πολύ τι θα κάνεις με τις καταθέσεις σου όταν δεν ξέρεις τι θα γίνει με την ζωή σου, το σπίτι σου και με τους δικούς σου.

 

Οπότε ότι και αν κάνουμε τελικά είμαστε καταδικασμένοι σύμφωνα με το πιθανό σενάριο πολέμου, όσο και αν κρατήσει αυτό.

 

Και μη νομίζεις ότι ο πόλεμος θα είναι μόνο μέσω υπολογιστών. Τα μέσα υπάρχουν και είναι άμεσα για την εξόντωση αυτών που πρέπει κατα αυτούς να ''αποδημήσουν εις Κύριον''.

 

Αλλά όπως προείπα δεν είναι τίποτα σίγουρο να γίνει. Τα σχέδια υπάρχουν σίγουρα αλλά δεν ξέρουν ποιες και από που θα υπάρξουν αντιδράσεις. Γιατί σίγουρα θα υπάρξουν. Και δεν είναι όλοι ανίσχυροι όπως θέλουν ''αυτοί '' να πιστεύουν.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...