Jump to content

Τί μπορει να συμβαινει;


caesardim
 Share

Recommended Posts

.... Το μόνο "ξαφνικό" είναι ότι τώρα "σου ζητήθηκε" ο λογαριασμός.

 

Αυτο ειλεικρινα δεν το καταλαβα. Εαν ειναι απο μενα το προβλημα τι πρεπει να κανω;

 

Άγνωστε συνταξιδιώτη που κρύβεσαι πίσω από το όνομα caesardim,

 

...διάβασε τον "Αλχημιστή" του Paulo Coello και θα καταλάβεις τι σου συμβαίνει!

 

Καλή επιτυχία στο δρόμο για το προσωπικό σου όνειρο

 

 

:rose:

Link to comment
Share on other sites

caesardim... θα μου επιτρέψεις και εσύ και οι άλλοι , να μην σε "κανακέψω". Μου θυμίζεις την κλασσική περίπτωση ανθρώπου που έφαγε την δυσκολία (την αληθινή δυσκολία) της πραγματικής ζωής και ήρθε σε πλήρη στάση και κλείστηκε μόνος τους , απορρίπτοντας απο μόνος του και πάλι την περίπτωση να ψάξει να κάνει κάτι άλλο.

 

Το μαγαζί σου δεν πήγε καλά;.... οκ... δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Απο την στιγμή που έχεις μια οικογένεια και πολλέεεεεες ευθύνες, πέφτεις κάτω και ξανασηκώνεσαι. Βρίσκεις κάτι άλλο και δουλεύεις.. κάνεις οτι μπορείς. Δεν κατεβάζεις τα χέρια και τρώς τα σκαμπήλια. Που μετά σου ρίχνουν και το ηθικό , που ούτως ή άλλως είναι χαμηλό γιατί πλέον δεν έχεις και οικονομική ανεξαρτησία!

 

Λές οτι έκανες αυτό , έκανες εκείνο... είχες ενέργεια και δεν ξέρω τι άλλο. Είχες ενέργεια για όλα αυτά και δεν έχεις τώρα για να παλέψεις με την ζωή σου; Σοβαρά μιλάμε τώρα;.. Κανάκεμα δεν θέλεις... ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ θες μπάς και πάρεις μπρος. Λένε πολλοί σήμερα οτι απολύονται .. δεν έχουν δουλειά κτλ... Αναγνωρίζω οτι είναι πολύ δύσκολα να βρείς το οτιδήποτε πλέον. Αλλά έστω και αυτή την μικρή βοήθεια μπορείς να την προσφέρεις σαν courier έστω , σαν delivery boy σε σουβλάκια κτλ.. Τι νόημα έχει τώρα που περιμένεις να πάει καλά το όποιο μαγαζί σου που βαλτώνει όλο και πιο πολύ;

 

Θες να κρατήσεις το μαγαζί σου;... οκ... εκμοντέρνισε το και ρίξε το κοστολόγιο. Δεν ξέρω το αντικέιμενο του , αλλά ξέρω πως αν πλέον δεν έχεις "βιτρίνα" , στοκ , κτλ... και έχεις ενα απλό e-shop τα έξοδα σου θα μειωθούν πάρα πολύ και θα έχεις και πρόσβαση σε αγορά που δεν ήξερες μέχρι τώρα... σκέψου.. ελάχιστο ενοίκιο, ελάχιστα πάγια έξοδα.

 

Απο εκεί και πέρα , για τους χιλιάδες τσαρλατάνους που επωφελούνται απο την αφέλεια εώς και ηλιθιότητα μας... Είναι δυνατόν να πιστεύουν κάποιοι οτι ενας άνθρωπος που θέλει να βοηθήσει και να καταπολεμήσει κάτι που σε τρώει , θέλει και χρήματα για πάγια έξοδα;... Ελληνικό κινηματογράφο και την "Καφετζού" με την Βασιλειάδου δεν το έχουν δεί; Έχωσες λοιπόν και ενα 1000αρικο να σου βρούν την εύκολη λύση - απόδραση απο το πρόβλημα σου , ενώ είμαι 100% σίγουρος οτι ήδη το έβλεπες κάθε μέρα στον καθρέφτη σου το πρωί... αυτό που είπε πιο πριν ο Seirios , σκέψου το αναλυτικά και οχι μόνο ειφανειακά... Η αυθυποβολή δεν έχει να κάνει μόνο με το υπερφυσικό μέρος... αλλά και με ενα προβληματισμό που έχει να κάνει οτι πιστεύεις ακόμα και τώρα οτι δεν μπορείς να κάνεις κάτι και ψάχνεις να βρείς την εύκολη λύση...

 

Ταρακούνημα θες... οχι κανάκεμα.

 

Πάντα φιλικά και πάντα με την διάθεση για βοήθεια και οχι για προσωπική μομφή.

 

 

Anor

Link to comment
Share on other sites

Anor ειναι πολυ σωστες οι επισημανσεις σου και σε απολυτα πραγματικη διασταση.Τις ιδιες συμβουλες εδινα και εγω σε ολους και τα ιδια εκανα και κανω κι εγω.Πρωσοπικα,για αυτο και τοτε δεν βασιστηκα στη γιαγια αλλα σε μενα και δεν συνεχισα μαζι της,δεν εδωσα ιδιεταιρη σημασια και χρονο παρα μονο αυτη που ενισχυσε την αποψη μου πως δεν ειναι δυνατοτερο τιποτε αλλο απο την βουληση του ανθρωπου,κατι που στην παρουσα φαση ενισχυθηκε απο την συνομιλια με τον Αρχάγγελο.Βλεποντας ομως και παλι τα γεγονοτα,με ρεαλιστικη ματια,το μικρο διαστημα και τις απιστευτες συμπτωσεις δημιουργηθηκε το ερωτημα ''λες να;"Αυτος ειναι και ο λογος που εγραψα.Για την μια,ισως,πιθανοτητα να συμβαινει και να ηταν λαθος μου που δεν εδωσα σημασια.Θελω να γνωριζω.Δεν εχει σημασια για μενα,οτι θεωρησα σωστο να κανω το εκανα και συνεχιζω,αλλα για καποιον που θα βρεθει στη θεση αυτη και πια να ειναι η δικη μου συμβουλη αντικειμενικα και οχι υποκειμενικα.Τελικα μπορει καποιος απο ζηλεια,παθος,ερωτα,αδυναμια,κακια και οτι αλλο,να χρησιμοποιησει κατι εξωανθρωπινο για την εξοντωση καποιου;Εαν ναι μπορει να υπαρχει προληψη;

 

Σημειωνω πως δεν πιστευω στο χριστιανισμο η οτι αλλο,παρα μονο στην μοναδικοτητα του ατομου.Επισης αγαπητε Seirios το πρωτο που θα κανω ειναι να διαβασω το βιβλιο που μου προτεινες.Εως τωρα,εδω και 12 χρονια 2 βιβλια μου εχουν μεινει στο μυαλο.Το ''Ο κοσμος της Σοφιας'' και το ''Ουρανια προφητεια'' που ερμηνευει οτι συμβαινει γυρω μας.Ελπιζω ''Ο Αλχημιστης'' να γινει το τριτο.

 

Δεν θελω να γινω κουραστικος και να μην παρερμηνευθει το ''υφος'' της γραφης μου.Διαβαζω,και γραφω,τα παντα απο ολους σας καλοπροαιρετα.Και ψαχνω,οπως και τωρα,τα παντα χωρις δογματισμο που ειναι η φυλακη της γνωσης,αλλα με γεννηση ερωτησεων και αποριων που οι τεκμηριωμενες απαντησεις ειναι η ενισχυση των οποιων συμπερασματων.

ευχαριστω πολυ.

Link to comment
Share on other sites

Είσαι ήδη 1000? σοφότερος αν καθήσεις και το σκεφτείς. Δεν είναι και λίγο!

 

 

Αν αρχίσεις να σκέφτεσαι πως περπατάς, ένα είναι το σίγουρο... Σε λίγο, θα πέσεις!!!

 

Μήπως, λοιπόν, συνωμότησες, άθελά σου, ...εσύ;

 

Έπεσες στα βαθιά νερά και κολύμπησες, μέχρι την ώρα που άρχισαν να σου μπαίνουν ..."ιδέες"!!!

 

Κλασσική περίπτωση υπερκόπωσης.

Τίποτα το μεταφυσικό φίλε caesardim, τίποτα το μαγικό.

Ξέχασες να ζήσεις τόσα χρόνια. Λογικό είναι να μην έχεις ζωή επάνω σου.

 

 

...διάβασε τον "Αλχημιστή" του Paulo Coello και θα καταλάβεις τι σου συμβαίνει!

 

 

 

Έχωσες λοιπόν και ενα 1000αρικο να σου βρούν την εύκολη λύση - απόδραση απο το πρόβλημα σου , ενώ είμαι 100% σίγουρος οτι ήδη το έβλεπες κάθε μέρα στον καθρέφτη σου το πρωί... αυτό που είπε πιο πριν ο Seirios , σκέψου το αναλυτικά και οχι μόνο ειφανειακά... Η αυθυποβολή δεν έχει να κάνει μόνο με το υπερφυσικό μέρος... αλλά και με ενα προβληματισμό που έχει να κάνει οτι πιστεύεις ακόμα και τώρα οτι δεν μπορείς να κάνεις κάτι και ψάχνεις να βρείς την εύκολη λύση...

 

Ταρακούνημα θες... οχι κανάκεμα.

 

 

 

Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο εκτος απο αυτο το clip http://www.youtube.com/watch?v=FTJ4-bLQKK0

θελω να επικεντρωθεις μεταξυ του σημειου 3:50 μεχρι 5:30 μιας και το κλιπακι ειναι μεγαλο και δες τι ξεχασες να κανεις στην "δικια" σου μαχη.

Link to comment
Share on other sites

Χμ χμ χμ...

Δεν ξέρω από πού να πρωτοαρχίσω!

 

Αρχικά να πώ κι εγώ ότι συμφωνώ με όλους τους προλαλήσαντες που μιλούν για εσωτερικές μάχες κτλ κτλ...

Αλλά προφανώς, δεν είναι ακριβώς αυτά που θέλει να ακούσει ο φίλος μας... Όταν βρίσκεσαι απ'έξω είναι πολύ εύκολο να μιλάς για μάχες, αλλά τί γίνεται όταν ΟΝΤΩΣ δεν έχεις ούτε 1 ? στην τσέπη και οικογένεια και υποχρεώσεις...; Δυστυχώς, αρχίζεις να απευθύνεσαι σε γιαγιάδες και ΣΙΑ.

Άσε δε που οι προσωπικές μάχες είναι ακριβώς αυτό: προσωπικές και διαφορετικά αντιμετωπίσημες από τον καθέναν.

 

Οπότε δεν θα σου μιλήσω για αυθυποβολές και υπερκοπώσεις (χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν πιστεύω πως έχεις αυθυποβάλει τον εαυτό σου υπερβολικά, σε βαθμό που δεν μπορείς να πιστέψεις ότι το έχεις κάνει εσύ ο ίδιος αυτό το κακό στον εαυτό σου).

 

Πρόσφατα, είχα μια παρόμοια εμπειρία. Σχεδόν όλα πήγαιναν στραβά ενώ θεωρούμαι άτομο που, επαγγελματικά τουλάχιστον,παίρνει σωστές αποφάσεις. Μπήκα λοιπόν στην διαδικασία (ή μάλλον με έβαλαν, όπως πιστεύω πως έχει γίνει και με την περίπτωσή σου) να αρχίσω να πιστεύω σε μάτια και σε φρύδια...

ΠΟΙΟΣ; ΕΓΩ, που όσοι με ξέρουν θα καταλάβουν ότι δεν "παίζει" αυτό με μένα...

Έβλεπα λοιπόν ότι κάθε μέρα, τα πράγματα γίνονταν χειρότερα, είχε αρχίσει να επηρεάζει και την καθημερινότητά μου εκτός από τα επαγγελματικά, και είχα αρχίσει κι εγώ να ζητάω... ξεματιάσματα! (ΕΛΕΟΣ....!)

 

Και ουσιαστικά, τί έκανα; Εξάντλησα την προστατευτική ασπίδα των πραγμάτων που αγαπούσα και την δική μου ακόμα περισσότερο! Μετά, άρχισα να το τραβάω το "κακό το μάτι" η ίδια και στο μαγαζί έμπαιναν μόνο άτομα με "μαυρίλα" (γενικώς, είχα αρχίσει να γίνομαι μαγνήτης... μαυρίλας!)

 

Ώσπου βέβαια σηκώθηκα μια μέρα και πήρα πολλές ανάποδες... Με έβαλα κάτω και μου τα'χωσα για τα καλά (το ταρακούνημα που λέει και ο Anor)...

Άρχισα πάλι να πιστεύω στην δύναμη του εαυτού μου 100%, όπως παλιά (όπως έκανες κι εσύ "προ ματιού" απ'ότι καταλαβαίνω)...

Και εφόσον όλο αυτό το ταρακούνημα θέλει κι ένα... τελετουργικό για να ολοκληρωθεί (κάτι που πάλι απ'ότι καταλαβαίνω θες κι εσύ), πήγα και στους επαγγελματικούς μου χώρους, ζήτησα από μια πολύ καλή μου φίλη να κάνει ρέϊκι στον χώρο (μάλλον για να νιώσω εγώ καλύτερα με το "τελετουργικό" της υπόθεσης) και βάλαμε φύλακες στην είσοδο... Οι οποίοι είχαν ΡΗΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ να μην αφήσουν να μπεί μέσα ο,τιδήποτε είχε αρνητική ενέργεια.

 

Εννοείται βέβαια πώς όλα αυτά τα "τελετουργικά" είναι ουσιαστικά μόνο για το "δραματικό" της υπόθεσης...

Μόνος σου φέρνεις δαίμονες και μάγια, μόνος σου τα διώχνεις, μόνος σου βάζεις φύλακες, δική σου είναι η Δύναμη και μόνο δική σου (δανεική βέβαια αλλά Αυτό που την δίνει, την δίνει απλόχερα χωρίς να ζητάει... 1000ρια....)

 

Τώρα βέβαια εννοείται ότι δεν έχω άλλα... μάτια, φρύδια κτλ... :cheerful:

Πρόσεχε ποιούς έχεις γύρω σου και σε τί διαδικασίες μπορούν να σε βάλουν... Και μην επιτρέπεις ΚΑΝΕΝΑΝ να σε βάλει στην πραγματικότητά του...

 

Λοιπόν φίλε caesardim... Ελπίζω να "ταρακουνήθηκες"....

Άντε... Σήκω τώρα και πήγαινε να κάνεις την δουλειά σου όπως εσύ ξέρεις να την κάνεις...

 

:smilewink:

Link to comment
Share on other sites

...
Από τα λίγα που έχεις πει, και μοιάζουν ειλικρινά, φαίνεται ότι κάπου ανάμεσα στα 13 και τα 30 "έριχνες" στον εαυτό σου το "νεκρόχωμα" που λες, για πολύ περισσότερο από μια πανσέληνο. Εσύ ξέρεις ποια μορφή είχε το "νεκρόχωμα".... Το μόνο "ξαφνικό" είναι ότι τώρα "σου ζητήθηκε" ο λογαριασμός.

Αυτο ειλεικρινα δεν το καταλαβα.Εαν ειναι απο μενα το προβλημα τι πρεπει να κανω;

Θέλω να πω, ότι αφού το ψάχνεις είναι καλό να κάνεις μια "αναδρομή" της ζωής σου και να ψάξεις να βρεις πιθανές αιτίες.

Πως θα γίνει αυτό. Νομίζω πως θα "ξέρεις". Είναι το λεγόμενο "όλα εδώ πληρώνονται" (που δεν, ακριβώς, αλλά αρκεί για τώρα...)

Η ιδέα σχετίζεται με αυτό που λένε: Μαγικό τρόπο σκέψης. Φυσικά δεν είναι κάτι το αποδεκτό επιστημονικά, αλλά ούτε και το να βρεις γιαγιά να σου "πει" για 1000Ε είναι... Αφού λοιπόν είσαι "έτοιμος" για να ψαχτείς διαφορετικά....( δες και http://en.wikipedia.org/wiki/Magical_thinking )

Link to comment
Share on other sites

Aγαπητέ Ceasardim

Θα πω δυο πράγματα, τα οποία τα ξέρω από πρώτο χέρι, από πολύ-πολύ φίλη μου που είναι επαγγελματίας, όπως η γιαγιά που ανέφερες.

Αν η γιαγιά δεν σου έδωσε μια εβδομάδα μετά το πρώτο σου ραντεβού κεριά για κάψιμο, τότε ναι, έπεσες σε τσαρλατάνο. Ράντισμα μπορεί να σου έδωσε οτιδήποτε, πιθανότερο βρίσκω να σου έδωσε "Κανέλλας" (θυμάσαι να μύριζε κανέλλα έντονα?), το οποίο ανάλογα την ημέρα που "φτιάχνεται", είναι ή για ερωτικά-αγάπη ή για επαγγελματικά.

Όταν κάνουν λύσιμο σε μαγεία, το πρώτο 40ήμερο είναι πάρα πολύ άσχημο, στους τρεις μήνες βλέπεις καλυτέρευση, αλλά θετικά αποτελέσματα μετά από εξάμηνο (αν η μαγεία είναι "πρόσφατη", αν είναι "χρονών", θέλει πολύ περισσότερο), γιατί τα κεριά που καίγονται κατά το λύσιμο, μπαίνουν σε κύκλους.

Επίσης, δε σου λένε ποιος την έχει κάνει γιατί η συνηθισμένη αντίδραση είναι να πας να πιάσεις τον άλλον απ' τον λαιμό και να τον πνίξεις... Η φίλη μου λέει ποιος τα κάνει, όταν έχει προχωρήσει αρκετά στο λύσιμο της μαγείας (συνήθως στο τρίμηνο, οπότε λέει συγκεκριμένα ποιος -α, και ζητάει φωτογραφία για να τα γυρίσει εκεί που ανήκουν). Η μόνη περίπτωση που δεν λέει ποιος -α, και ορκίζει τον "πελάτη" να μην πει πως τα λύνει, είναι όταν έχουν γίνει από συγγενή α βαθμού, για να μη γίνει η οικογένεια μπίλιες...

Από την άλλη, ίσως έχουν δίκιο που σου λένε πως όπως έρχεται η άνοδος, έρχεται και η πτώση (ότι ανεβαίνει κατεβαίνει κλπ.), οπότε ίσως θα έπρεπε τα χρόνια που άνθιζε οικονομικά το μαγαζί σου να έκανες το "κουμάντο" σου για τη στιγμή που ίσως αντιμετώπιζες δυσκολίες.

Μην ανησυχείς όμως, ότι ανεβαίνει κατεβαίνει κι ότι κατεβαίνει ανεβαίνει. Ο κύκλος της ζωής...

Link to comment
Share on other sites

outis

Ενδιαφερων.Θα επανελθω μολις διαβασω,αφου μεταφρασω,το κειμενο απο τον συνδεσμο.

 

χρυσηίδα

Υπαρχουν οι παρακατω λεπτομερειες.

Δεν μου εδωσε κερια.Ζητησε σκονη,και απο χωρο που εχει δουλεια και απο το δικο μου,που μαζεψα και ,αφου την εφτιαξε,μου ειπε να την φυλαω σε μερος κρυφο μεσα στο χωρο.Ρωτησα γιατι στο χωρο αφου σε μενα το εκαναν,και μου ειπε πως ξερει τι κανει.Τα υγρα δεν ειχαν καποιο ιδιαιτερο αρωμα.Οταν πηγα πρωτη φορα ητανε στο κρεβατι λογω ενος ατυχηματος.Ειπε πως στην αρχη θα το σταματησει και μολις μπορεσει και σηκωθει θα το αλλαξει.Επισης τα μπουκαλακια επρεπε το βραδυ να τα βαζω σε λουλουδια και να ραντιζω πριν βγει ο ηλιος ή πριν το μεσημερι δεν ειμαι σιγουρος.Μου ξεκαθαρισε πως δεν προκειται να μου πει απο ποιον ειναι.Δεν ενοιωσα κατι ασχημο τις πρωτες 40 μερες,δεν ειδα κατι ουτε στους τρεις ουτε στους εξι μηνες.Παντα ελεγε πως ειμαστε σε καλο δρομο.Περιπου στον πρωτο χρονο δεν ξαναπηγα.

Αναφερω και παλι πως οι δουλεια ηταν το αποτελεσμα του μπλοκαρισματος του μυαλου της σκεψης και γενικα του εσω μου.Τονιζω πως πηγα πιστευοντας 5% πως κατι τετοιο εχει βαση.Η απαντησεις δεν εχουν να κανουν με μενα,αμεσα,αλλα με τις συμβουλη και τη βοηθεια που θα δωσω σε καποιον που του συμβαινει κατι αναλογο.Απο τα γραφομενα σου καταλαβαινω πως μπορει,αν θελει,να το προκαλεσει καποιος.Σωστα;

Link to comment
Share on other sites

Aγαπητέ caesardim έχεις απόλυτα δίκιο να σκέφτεσαι το οτιδήποτε και να προσπαθείς με κάθε τρόπο να το ξεπεράσεις. Είναι σημάδι πολύ θετικό για μένα γιατί δηλώνει κάποιο ''ζωντανό'' και εννοώ στην ψυχή άνθρωπο που δεν το βάζει κάτω.

Οτι και αν είναι αυτό που το δημιούργησε αυτό, είτε από άλλον, είτε από υπερκόπωση όπως σωστά αναφέρανε οι φίλοι μας εδώ εγώ θα σου έλεγα να κάνεις κάτι πολύ απλό.

Αφού δεν έχεις χρήματα αυτό το διάστημα για να κάνεις ένα μικρό ταξίδι αναψυχής , κάποιες μικρές διακοπές, θα σου έλεγα αν έχεις αυτοκίνητο και αρκετό χρόνο, που σύμφωνα με τα γραφόμενα σου τώρα έχεις, πάρτο και πήγαινε σε ένα βουνό προσβάσιμο και κοντά σου. Ανέβα εκε, περπάτησε λιγάκι μέσα στη φύση, άσε σε παρακαλώ να λειτουργήσουν οι αισθήσεις σου και εννοώ να μυρίσεις , να δεις το περιβάλλον και να αφουγκραστείς. Κάντο έτσι απλά και θα με θυμιθείς.

 

Θα σου πρότεινα Πάρνηθα αν είσαι κοντά στην Αθήνα, έχει μία υπέροχη περιοχή κοντά σε ένα εκκλησάκι μετά το καζίνο, με μια πηγή και μία έκταση που την διαμορφώσανε σε πάρκο για εκδρομές. Πήγαινε αν μπορείς και άναψε και ένα κεράκι αν θέλεις.

Κάντο και σύντομα. Πήγαινε άκου, δες, μύρισε και ''αφουγκράσου''.

Ασε το ''πνεύμα'' σου να δει και θα σου μιλήσει για το τι πρέπει να κάνεις.

Link to comment
Share on other sites

χρυσηίδα

Υπαρχουν οι παρακατω λεπτομερειες.

Δεν μου εδωσε κερια.Ζητησε σκονη,και απο χωρο που εχει δουλεια και απο το δικο μου,που μαζεψα και ,αφου την εφτιαξε,μου ειπε να την φυλαω σε μερος κρυφο μεσα στο χωρο.Ρωτησα γιατι στο χωρο αφου σε μενα το εκαναν,και μου ειπε πως ξερει τι κανει.Τα υγρα δεν ειχαν καποιο ιδιαιτερο αρωμα.Οταν πηγα πρωτη φορα ητανε στο κρεβατι λογω ενος ατυχηματος.Ειπε πως στην αρχη θα το σταματησει και μολις μπορεσει και σηκωθει θα το αλλαξει.Επισης τα μπουκαλακια επρεπε το βραδυ να τα βαζω σε λουλουδια και να ραντιζω πριν βγει ο ηλιος ή πριν το μεσημερι δεν ειμαι σιγουρος.Μου ξεκαθαρισε πως δεν προκειται να μου πει απο ποιον ειναι.Δεν ενοιωσα κατι ασχημο τις πρωτες 40 μερες,δεν ειδα κατι ουτε στους τρεις ουτε στους εξι μηνες.Παντα ελεγε πως ειμαστε σε καλο δρομο.Περιπου στον πρωτο χρονο δεν ξαναπηγα.

Αναφερω και παλι πως οι δουλεια ηταν το αποτελεσμα του μπλοκαρισματος του μυαλου της σκεψης και γενικα του εσω μου.Τονιζω πως πηγα πιστευοντας 5% πως κατι τετοιο εχει βαση.Η απαντησεις δεν εχουν να κανουν με μενα,αμεσα,αλλα με τις συμβουλη και τη βοηθεια που θα δωσω σε καποιον που του συμβαινει κατι αναλογο.Απο τα γραφομενα σου καταλαβαινω πως μπορει,αν θελει,να το προκαλεσει καποιος.Σωστα;

Φυσικά και μπορεί κάποιος να το προκαλέσει και μάλιστα εύκολα. Απλά, πάντα να ξέρεις πως το λύσιμο (ιδίως της μαύρης μαγείας) θέλει υλικά. Δηλαδή καις κεριά την μέρα, ραντίζεις (και πίνεις φίλτρο προστασίας, όταν πρόκειται για λύσιμο μαύρης, πληροφοριακά να πω πως είναι φίλτρο που κατευνάζει τα συμπτώματα, πονοκεφάλους, ρίγη κλπ, που συνήθως υπάρχουν και στο δέσιμο. Γιατί τα συμπτώματα του δεσίματος υπάρχουν και στο λύσιμο). Δε γίνεται κάποιος να σου πει ότι θα λύσει μαγεία και να μη δώσει κεριά. Είναι πολύ βασικό.

Η σκόνη που σου έδωσε προφανώς μελέτησε για να έχεις κ εσύ δουλειά όπως το άλλο μαγαζί. Από την άλλη, αν το μαγαζί πάτωσε από τέτοια πράγματα, όλο και κάτι θα είχε πάρει το μάτι σου... Τίποτα χώματα πεταγμένα στην πόρτα, τίποτα λάδια σε καμιά άκρη, το μπακόνερο πάλι είναι πολύ σκούρο και βρωμάει απίστευτα... Μόνο ο υδράργυρος είναι δύσκολο να εντοπιστεί...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Πρώτα απ' όλα η "οικογένεια", "σύζηγος και παιδί" είναι >0. Δεν μου φαίνονται "το απόλυτο μηδέν".

 

 

για πρωτη φορα θα συμφωνησω με το μελοσ ουτις σου εμεινε η αληθινη σου περιουσια η αγαπημενη σου συζυγος και το παιδι σου ο καρπος τηε ενωσης σου ολα τα αλλα ερχονται και παρερχονται......

Link to comment
Share on other sites

για πρωτη φορα θα συμφωνησω με το μελοσ ουτις σου εμεινε η αληθινη σου περιουσια η αγαπημενη σου συζυγος και το παιδι σου ο καρπος τηε ενωσης σου ολα τα αλλα ερχονται και παρερχονται......
Ναι, καλά... το κάνεις μόνο για να μου θυμίσεις ότι έγραψα το "σύζυγος" με "η" :015annoyed:
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...