Jump to content

Help :P


Verei
 Share

Recommended Posts

Λοιπόν, δεν ξέρω για σας, εγώ έχω ένα σωρό προτάσεις να κάνω...

 

Καταρχήν, όπως σίγουρα θα έχετε ακούσει όλοι, οι γάτες είναι από τα ζώα με την μεγαλύτερη ψυχική σύνδεση ανάμεσα στον δικό μας, στο περιβάλλον γύρω μας, όπως επίσης και στον "αόρατο" κόσμο που συνυπάρχει με τον δικό μας. Λόγω της διαίσθησής τους, λέγεται ότι καταλαβαίνουν πολλά περισσότερα πράγματα...

Επίσης, επειδή γενικά νιώθουν διαφορετικά και βιώνουν διαφορετικά, πιστεύω, μπορούν να νιώσουν την αύρα του καθενός... Επειδή λοιπόν μία θεωρία λέει ότι τα συναισθήματά μας, υπάρχουν σε αυτό το αόρατο μαγνητικό πεδίο που μας περιβάλλει, θα μπορούσε στην συγκεκριμένη περίπτωσει η γάτα αυτή απ' τη μία να σε φοβάται, ενώ από την άλλη να την μαγνητίζεις... Μην ξεχνάται ότι οι γάτες είναι από τα πιο δύστροπα ζώα και το λέω αυτό, γιατί ο χαρακτήρας τους είναι τόσο ανέμελος... Έτσι, μπορεί να θέλει να σε τεστάρει για κάτι (μην σας παραξενεύει το γεγονός).

Περίμενε... Δες γιατί και πως... Δες ακριβώς τις κινήσεις της... Πότε ακριβώς σε κοιτάει; Μήπως όταν κάνεις κάτι συγκεκριμένο; Μην ξεχνάς ότι τα ζώα συνηθίζουν σε κάποιες κινήσεις και τις συνδέουν με κάτι συγκεκριμένο! Π.χ. αν κάθε φορά που πηγαίνεις στην κουζίνα δίνεις στη γάτα σου κάτι και το κάνεις αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε αυτή η γάτα, συνηθίζει έτσι και πολλές φορές θα σε ακολουθήσει μέχρι εκεί για να το πάρει πιο γρήγορα...

Ίσως κάτι τέτοιο να είναι και τώρα...

 

Μετά μας είπες ότι είσαι πολύ ψηλός! Μην ξεχνάς, ότι αν έβλεπες ένα θηρίο μπροστά σου θα το φοβόσουν (τουλάχιστον εγώ ναι)... Μπορεί έτσι να συμβαίνει κι εδώ και ο λόγος που να έρχεται στο σπίτι να είναι επειδή ταίζεις όλες τις γάτες!

 

Μπορεί και τίποτα από όλα αυτά...

Πάντως γνώμη μου, μην προσπαθείς να την πλησιάσεις.Αν θέλει θα έρθει αυτή σε εσένα. Αν πάλι δεν θέλει...

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν θελει και την πλησιασεις ισως κερδισεις καμια καλη γρατσουνια που θα κανει μερες να φυγει.

 

Η γρατζουνιά από γάτα είναι γρουσουζιά.

 

Σήμερα είδα μια γάτα στο δρόμο η οποία, μα το Θεο, φαινόταν ότι κοιμόταν και πήγα δίπλα της και της έκανα "ψιτ ψιτ" και μετά κατάλαβα ότι ήταν νεκρή! Κι επέμενα κι όλας και οι περαστικοί με κοιτούσαν. Τέλος πάντων, πολύ στεναχωρήθηκα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...