Jump to content

Σατανισμός


Recommended Posts

Ο Σατανισμός σε βάζει στην ουσία να χρησιμοποιείς την "Τέχνη" αντεστραμένα? Η μήπως όχι?

Και επίσης, οι Λαβεΐστές είναι καλοί, κακοί ή απλώς ελεύθεροι?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 35
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ελευθεροι ειμαστε ολοι, οι σατανιστες ομως δεν σεβονται την ελευθερια κανενος.Δεν χρησιμοποιουν την τεχνη αντιστροφα αλλα ακολοθουν αλλα τυπικα.Οι οπαδοι του Λαβευ ειναι αθεοι αλλα υπαρχει και ο θειστικος σατανισμος.

Link to comment
Share on other sites

Έμενα γενικότερα μ' αρέσουν οι φιλοσοφίες και πνευματικές πορείες της σκοτεινής πλευράς, είτε αυτή ονομάζετε Σατανισμός, είτε Δρακόντειος Αποκρυφισμός, είτε ότι διποτε άλλο που έχει σχέση με την LHP.

 

Τώρα για το κάλο και το κακό τι να πω;;;

 

Σύμφωνα με την Wikipedia ένα μέρος του παραδοσιακού Σατανισμού, αποδέχεται το φίδι που πρόσφερε τα φρούτα της γνώσης του καλού και του κακού, υπό αυτό το πρίσμα ορισμένοι παραδοσιακοί Σατανιστές αντιλαμβάνονται τον Σατανά με ιδιότητές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάλους σκοπούς, αλλά και για κακούς σκοπούς.

 

Υπάρχουν πολλές φιλοσοφίες στον Σατανισμό και κάποιες απ αυτές διαφωνούν μεταξύ τους.

 

Για παράδειγμα, υπάρχουν πολλοί Σατανιστές που δεν θυσιάζουν ανθρώπους και ζώα.

 

Υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι που κάνουν θυσίες, αυτοί που κάνουν θυσίες μόνο σκλάβοι της ιδεολογίας τους μπορούν να θεωρηθούν.

 

Δεν γίνετε να βάλει κάποιος όλους τους Σατανιστές σε ένα καζάνι προϋποθέτοντας ότι, όλοι οι Σατανιστές είναι οι κακοί τύποι γιατί έχουν αυτόν τον όρο, εφ όσον ο ίδιος ο Σατανισμός αποτελείτε από πάμπολλες φιλοσοφικές όψεις και προεκτάσεις τόσες, όσες και οι Σατανικες ομάδες ανα τον πλανήτη.

 

Όπως και σε όλες τις άλλες θρησκείες ή φιλοσοφίες, έτσι και στο Σατανισμό υπάρχουν Σατανιστές που είναι οι κακοί τύποι, υπάρχουν και Σατανιστές που είναι οι καλοί τύποι.

 

Έχω γνωρίσει έναν Σατανιστή και είχα τσακωθεί κάποια στιγμή με αυτόν, έχω γνωρίσει όμως και πολλούς άλλους Σατανιστές που είναι αρκετά φιλικοί και γενναιόδωροι με μένα, μέχρι τώρα.

Edited by Mendesius
Link to comment
Share on other sites

Ο Σατανισμός σε βάζει στην ουσία να χρησιμοποιείς την "Τέχνη" αντεστραμένα? Η μήπως όχι?

Και επίσης, οι Λαβεΐστές είναι καλοί, κακοί ή απλώς ελεύθεροι?

Εξαρτάται από την πλευρά που το βλέπεις.

Βέβαια δεν ξέρω τι συγκεκριμένο δεν "σε κάλυψε" πάντως:

Ο Σατανισμός δεν έχει άμεση σχέση με καμιά "τέχνη". Δανείζεται αποκρυφιστικά στοιχεία, αλλά δεν τα χρειάζεται και δεν τα χρησιμοποιεί "αντεστραμμένα". Εκείνα που χρησιμοποιεί αντεστραμμένα είναι στοιχεία που θεωρούνται χριστιανικά καθ' ότι είναι κατ' εξοχήν αντι-χριστιανισμός.

Από αυτή την άποψη αυτο-δεσμεύεται, έτσι δεν διακρίνεται από "ελευθερία" - αφού υποχρεωτικά περιορίζεται από τα χριστιανικά στοιχεία (έστω και ως "αντί-").

Ο ίδιος ο όρος "σατανισμός" (εχθρισμός ή ετυμολογικά "αντανάκλαση" - ή "σκοταδισμός";;;;) δεν αφήνει πολλά θετικά περιθώρια αλλά δεν είναι παρά μια ταμπέλα.

Ειδικά περί οπαδών του LaVey - δεν είναι θέμα "καλού/κακού" αφού πρόκειται για θρησκεία. Περισσότερο είναι θέμα νόμιμου/παράνομου. Και ως θρησκεία κρατά τα προσχήματα. Μικρές ανεξάρτητες ομάδες, και μοναχικοί είναι πιθανότερο να "παρεκτραπούν" και να φανούν "αντάξιοι" του ονόματος.

Edited by outis
Link to comment
Share on other sites

Όπως και να έχει η γνώση δεν βρίσκεται στα βιβλία, εκεί υπάρχει (στην καλύτερη περίπτωση) η ιδέα της γνώσης όπως την οραματίστηκε κάποιος και με μεγάλη προσπάθεια αποκωδικοποίησε το συναίσθημα σε λέξεις.

Δυστυχώς ο δρόμος για την γνώση έχει χριστεί παράνομος απο την καθίδρυση του χριστιανισμού και αυτό ΔΕΝ αλλάζει, προς θεού όμως το κάποιος να πράττει αυτά που ο χριστιανισμός απαγορεύει απέχει ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ από το υποτιθέμενο ερώτημα που ψάχνουμε όλοι μας μέσα μας...

 

Ο χριστινισμός μας λέει το πού κ το πώς ΟΜΩΣ μας αφαιρεί τα εργαλεία, ναι μπορούμε και δίχως αυτά, όμως το ποσοστό που τα παρατάνε είναι τραγικά μεγάλο..πχ Ανέβα ένα γκρεμό 700μέτρα αλλά χωρίς καρφιά σκοινιά σκεπάρνια μπότες κλπ...

 

Το να κάθεσε από κάτω και να φαντάζεσαι πως ακόμα και εκεί μπορείς να "stimullate" το συναίσθημα που θα έχεις στην κορυφή είναι καθαρή εθελοτυφλία όπου μάλιστα εν καιρό ωριμάζει σε κάτι καθαρά εγωιστικό όπου όχι μόνο ΔΕΝ βοηθάει εσένα (που στη τελική το μόνο που κάνεις είναι να κοιτάς ένα τοίχο και να βλέπεις μία Θέα...) αλλά και όλους όσους με αριστοτεχνιά λόγια γοήτευσες να σε ακολουθήσουν..τα ναρκωμένα μυαλά δεν μπορούν να σκεφτούν.

 

Η Γνώση είναι μέσα μας, και μόνο εμείς μπορούμε να μπούμε εκεί να την βρούμε.ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω πως μπορούμε να αποκαλούμε το σατανισμό του LaVey θρησκεία. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά μιας πραγματικής θρησκείας είναι η υπαρξης φιλοσοφίας που να τη διακρίνει, είτε είναι πρωτοτυπη είτε έχει ομοιότητες με άλλες. Αν διαβάσει κανείς τη Μαυρη Βίβλο, θα δει ότι αυτό το στοιχείο απουσιάζει. Αντίθετα, ο "αρχιερέας" Lavey (τρομάρα του!) αναλώνεται σε σοφιστείες, παραλογισμούς και σε συνθήματα αντίδρασης (ειδικά οι περιβόητες 9 εντολές είναι ολες του στυλ "Ο σατανισμός κάνει αυτό σε αντίθεση με την εκκλησία γιατί εμείς είμαστε ελευθεροι/μάγκες κλπ").

 

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που διαχωρίζει τη θρησκεία από την αίρεση/παραθρησκευτική ομάδα/σέκτα είναι το οικονομικό, όσο πεζό και τεχνοκρατικό κι αν ακούγεται. Σε μια κανονική θρησκεία όπως ο Χριστιανισμός (κάθε δόγματος), ο ισλαμισμός, ο βουδισμός ή όποια άλλη θέλετε κανένας δεν θα σας υποχρεώσει να δώσετε παραπάνω απ'όσα εσείς θέλετε σαν αντάλλαγμα για την παραμονή σας στο "ποίμνιο" (και πριν πει κανείς για τους δίσκους που βγάζουν οι παπάδες στην εκκλησία ή για τα κεριά , κανείς δεν σε υποχρεώνει να αφήσεις χρήματα, ούτε υπάρχει στάνταρντ ταρίφα). Σε μια αίρεση, αν δεν πληρώσεις τη συνδρομή, "εισφορά", "απελευθερωση από τον υλισμό" ή όπως το λέει η καθεμιά, στην καλύτερη περίπτωση θα σε πετάξουν έξω (πχ στην σαϊντολογία, αν δεν δώσεις τα 30.000$ το χρόνο). Στη χειρότερη... θα βρεθείς να κάνεις παρέα με τον Άγιο Πέτρο.

Και, όπως πολύ καλά μαντέυετε, η εκκλησία του Lavey δεν είναι κερδοσκοπικό ίδρυμα. Για να σου "σώσουν την ψυχή από τη διαφθοράτου Χριστού" θέλουν το "χαρτζηλικάκι" τους.

 

edit: http://www.churchofsatan.org/aslv.html

Δείτε ποιος ήταν πραγματικά ο τύπος και χάστε κάθε έλεγχο από τα γέλια (με τέτοια φάτσα πρέπει να πιστέψουμε ότι έριξε τη Μέρυλιν Μονρό;;; ffs δηλαδη!)

Και μετά μπείτε κι εδώ (www.churchofsatan.com) και αφού χάστετε τα μισά εγκεφαλικά σας κύτταρα με την παρακμή του intro page, δείτε τι "προσφέρουν" οι πιστοί του στην ανθρωπότητα.

 

Ο τύπος ήταν καραγκιόζης, λέμε. Ο ιδρυτής αυτού που ένας φίλος μου λέει χαρακτηριστικά "τουριστικός σατανισμός".

Edited by irenicus777
Link to comment
Share on other sites

Μισό λεπτό

Δεν νομίζω πως μπορούμε να αποκαλούμε το σατανισμό του LaVey θρησκεία. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά μιας πραγματικής θρησκείας είναι η υπαρξης φιλοσοφίας που να τη διακρίνει, είτε είναι πρωτοτυπη είτε έχει ομοιότητες με άλλες. Αν διαβάσει κανείς τη Μαυρη Βίβλο, θα δει ότι αυτό το στοιχείο απουσιάζει. Αντίθετα, ο "αρχιερέας" Lavey (τρομάρα του!) αναλώνεται σε σοφιστείες, παραλογισμούς και σε συνθήματα αντίδρασης (ειδικά οι περιβόητες 9 εντολές είναι ολες του στυλ "Ο σατανισμός κάνει αυτό σε αντίθεση με την εκκλησία γιατί εμείς είμαστε ελευθεροι/μάγκες κλπ")....
Αφού ο ίδιος το πλάσαρε ως θρησκεία και αφού τυπικά αναγνωρίζεται ως τέτοια...

Έχει οργάνωση, δομή, "δόγματα"...

Έπειτα οι... "σοφιστείες" του ενός είναι η φιλοσοφία του άλλου (ή η θρησκεία του!) και στην συγκεκριμένη περίπτωση αντλούνται ιδέες από φιλοσοφίες όπως του Νίτσε.

http://en.wikipedia.org/wiki/Satanism#LaVeyan_Satanism

...Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που διαχωρίζει τη θρησκεία από την αίρεση/παραθρησκευτική ομάδα/σέκτα είναι το οικονομικό, όσο πεζό και τεχνοκρατικό κι αν ακούγεται. Σε μια κανονική θρησκεία όπως ο Χριστιανισμός (κάθε δόγματος), ο ισλαμισμός, ο βουδισμός ή όποια άλλη θέλετε κανένας δεν θα σας υποχρεώσει να δώσετε παραπάνω απ'όσα εσείς θέλετε σαν αντάλλαγμα για την παραμονή σας στο "ποίμνιο" (και πριν πει κανείς για τους δίσκους που βγάζουν οι παπάδες στην εκκλησία ή για τα κεριά , κανείς δεν σε υποχρεώνει να αφήσεις χρήματα, ούτε υπάρχει στάνταρντ ταρίφα). Σε μια αίρεση, αν δεν πληρώσεις τη συνδρομή, "εισφορά", "απελευθερωση από τον υλισμό" ή όπως το λέει η καθεμιά, στην καλύτερη περίπτωση θα σε πετάξουν έξω (πχ στην σαϊντολογία, αν δεν δώσεις τα 30.000$ το χρόνο). Στη χειρότερη... θα βρεθείς να κάνεις παρέα με τον Άγιο Πέτρο.

Και, όπως πολύ καλά μαντέυετε, η εκκλησία του Lavey δεν είναι κερδοσκοπικό ίδρυμα. Για να σου "σώσουν την ψυχή από τη διαφθοράτου Χριστού" θέλουν το "χαρτζηλικάκι" τους....

Εδώ ορίζεις τη "θρησκεία" με ολότελα αδόκιμο (και γι' αυτό λανθασμένο) τρόπο. Δεν υπάρχει διάκριση θρησκειών σε "κανονικές" και "αίρεση/παραθρησκευτική ομάδα/σέκτα". Η θρησκεία του ενός μπορεί να είναι η "αίρεση" του άλλου. Ούτε διακριτικό είναι η χρηματοδότηση (και η Σαϊεντολογία είναι άσχετη με το θέμα, αν γνωρίζεις ότι παρόμοια ποσά και τρόπους καταβολής έχει η θρησκεία του LaVey.... να το ακούσουμε).

Συνήθως όλες οι θρησκευτικές οργανώσεις, θρησκείες κτλ. ξεκινούν από το "ότι έχετε ευχαρίστηση" και από εκεί... αυτοσχεδιάζουν....

...edit: http://www.churchofsatan.org/aslv.html

Δείτε ποιος ήταν πραγματικά ο τύπος και χάστε κάθε έλεγχο από τα γέλια (με τέτοια φάτσα πρέπει να πιστέψουμε ότι έριξε τη Μέρυλιν Μονρό;;; ffs δηλαδη!)

Και μετά μπείτε κι εδώ (www.churchofsatan.com) και αφού χάστετε τα μισά εγκεφαλικά σας κύτταρα με την παρακμή του intro page, δείτε τι "προσφέρουν" οι πιστοί του στην ανθρωπότητα.

 

Ο τύπος ήταν καραγκιόζης, λέμε. Ο ιδρυτής αυτού που ένας φίλος μου λέει χαρακτηριστικά "τουριστικός σατανισμός".

Τουλάχιστον δεν κρύβεται πίσω από "αξιοσέβαστους" τίτλους, ούτε παριστάνει τον "καλό" - αν και τελικά "φεύγει" αρκετά...

Γιατί από την άλλη πραγματικά η σελίδα που παραπέμπεις θα έπρεπε να αρκεί για να προειδοποιείσει επαρκώς τους επισκέπτες, ενδιαφερόμενους και λοιπά υποψήφια "θύματα". Λέει,

Anton Szandor LaVey (1930-1997), along with Charles Manson, Timothy Leary, and other messianic pop gurus, was a notorious figure of the 1960s' subculture of social experiment.
Από αυτή την άποψη είναι τρομακτικό και δυσοίωνο. Γιατί στην Ελλάδα μπορεί να είναι άγνωστος ο Charles Manson (http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Manson) αλλά είναι καταδικασμένος για αρκετούς φόνους - και όχι άδικα. Πραγματικά για να θέλουν να ταυτίζουν τον LaVey με τον Manson....
Link to comment
Share on other sites

Πληροφοριακά, κατέβηκα στην Ακαδημίας, στο βιβλιοπωλείο "Πολιτεία".

 

Εκεί υπάρχουν και δύο Satanic Bible του LaVey, που εξηγούν αναλυτικά τι είναι οι Laveyan Σατανιστές στα αγγλικά.

 

Και ήταν και φτηνές κάτω από 10 ευρώ.

 

Την Σατανική Βίβλο μπορεί να την βρει κάποιος και σε PDF αν θέλει να την μελετήσει, εύκολα στο Internet χωρίς κόστος, αρκεί μόνο να βάλει Satanic Bible PDF, εγώ την έχω μεταφράσει και στα Ελληνικά ολόκληρη χε χε

Edited by Mendesius
Link to comment
Share on other sites

Τουλάχιστον δεν κρύβεται πίσω από "αξιοσέβαστους" τίτλους, ούτε παριστάνει τον "καλό" - αν και τελικά "φεύγει" αρκετά...

 

Δεν θα σχολιάσω το αν παριστάνει τον "καλό" ή τον "κακό" της υπόθεσης. Εννοείται ότι παριστάνει τον καλό της υπόθεσης (αν διαβάσεις τη βίβλο του θα καταλάβεις τι εννοώ). Αλλά αυτό που μου προξενεί έκπληξη (και κύματα γέλωτος) είναι οι διάφορες φήμες που έβγαζε για το άτομό του, όπως ότι κατάγεται από μεγάλη δυναστεία τρανσυλβανικών βρυκολάκων (ξέρετε για ποιον μιλάει...)Ή ότι ήταν κολλητός του Τζον Κέρρυ (μάλιστα είχε κυκλοφορήσει και σχετική φωτογραφία του μαζί του - edited όπως αποδείχθηκε, αφού ήταν στην πραγματικότητα μαζί με τον κακοτέχνη Marylin Manson- και την οποία χρησιμοποίησε το 2002 ο Μπους σαν προπαγάνδα ενάντια στον Κέρρυ για να κερδίσει τις εκλογές). Για τη Μονρόε τα είπαμε ήδη. Και αυτό που μου προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη (και σχόλια στερεοτυπικά για τον αμερικανικό λαό, που εκεί έχει η λαβεϊκή εκκλησία το μεγαλύτερο "ποίμνιο") είναι ότι βρέθηκαν άνθρωποι που τα πίστεψαν αυτά.

 

Συγνώμη αν προσβάλλω το θρησκευτικό είδωλο κάποιου λαβεϊκού εδώ μέσα αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ.

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα σχολιάσω το αν παριστάνει τον "καλό" ή τον "κακό" της υπόθεσης. Εννοείται ότι παριστάνει τον καλό της υπόθεσης (αν διαβάσεις τη βίβλο του θα καταλάβεις τι εννοώ). Αλλά αυτό που μου προξενεί έκπληξη (και κύματα γέλωτος) είναι οι διάφορες φήμες που έβγαζε για το άτομό του, όπως ότι κατάγεται από μεγάλη δυναστεία τρανσυλβανικών βρυκολάκων (ξέρετε για ποιον μιλάει...)Ή ότι ήταν κολλητός του Τζον Κέρρυ (μάλιστα είχε κυκλοφορήσει και σχετική φωτογραφία του μαζί του - edited όπως αποδείχθηκε, αφού ήταν στην πραγματικότητα μαζί με τον κακοτέχνη Marylin Manson- και την οποία χρησιμοποίησε το 2002 ο Μπους σαν προπαγάνδα ενάντια στον Κέρρυ για να κερδίσει τις εκλογές). Για τη Μονρόε τα είπαμε ήδη. Και αυτό που μου προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη (και σχόλια στερεοτυπικά για τον αμερικανικό λαό, που εκεί έχει η λαβεϊκή εκκλησία το μεγαλύτερο "ποίμνιο") είναι ότι βρέθηκαν άνθρωποι που τα πίστεψαν αυτά.

 

Συγνώμη αν προσβάλλω το θρησκευτικό είδωλο κάποιου λαβεϊκού εδώ μέσα αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ.

Σ' αυτό το χώρο το "καλό" (όπως το αντιλαμβάνονται "οι πολλοί") είναι ανοησία, αφέλεια και εκδήλωση αδυναμίας. Οπότε φυσικά θεωρεί τον εαυτόν "καλό" αλλά με διαφορετική έννοια.

Γιατί είναι περίεργο που βρέθηκαν άνθρωποι; Και δεν είναι επειδή είναι "αμερική". Δεν ξέρεις ότι "τύποι" που βίασαν και σκότωσαν ένα σωρό γυναίκες, στην Ελλάδα, γνωστοί και ως "δράκοι" είναι πολύ δημοφιλείς και λαμβάνουν γράμματα από "θαυμάστριες" στη φυλακή (πχ Παπαχρόνης);

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Οι άλλες θρησκείες κατά τη γνώμη μου σε ωθούν ώστε να επιστρέψεις πίσω στο όλων (τον Θεό - την Θεά δεν έχει σημασία). Ο Σατανισμός (ή πιο σωστά ο Εωσφορισμός Σετισμός) σε βάζει στο τρυπάκι να ξεπεράσεις τον Θεό και φυσικά σε οδηγεί στο μηδέν...

Link to comment
Share on other sites

σε οδηγεί στο μηδέν...

 

και βέβαια στο να λατρέψεις τον εαυτό σου, τη σάρκα σου και τις γήινες απολαύσεις διαλύοντας λίγο τη θεωρία της σωτηρίας της ψυχής, και αναστήνοντας τη σωτηρία του σώματος..

 

Υπάρχει κάτι το υπερβολικά ''βολικό'' στο δόγμα του μοντέρου σατανισμού (δεν αναφέρομαι στον baphomet), δηλ. να φας να πιεις να γ....ς και να κοιμηθείς ευτυχισμένος!

Link to comment
Share on other sites

Εμένα κάτι τύποι της αριστερής ατραπού που είχα κουβεντιάσει με μπάρδεψαν. Από τη μία έλεγαν πως το τάγμα τους (του Κόκκινου Δράκου) έχει ανιδιοτελή κίνητρα και προάγει την αλληλεγγύη μεταξύ των μελών, από την άλλη έπρεπε να πληρώνουν και συνδρομές και το κυριότερο, έλεγανπως ενώ η δεξιά ατραπός στο ανώτερό της στάδιο οδηγεί στην ένωση με το Θείο, η αριστερή στην ουσία κάνει τον ίδιο τον άνθρωπο θεό. Και τους ρωτάω, καλά ρε παιδιά, και αν κάποια στιγμή ένα άλλο άτομο, αδελφός, της κάστας σας, σας εμποδίζει με κάποιο τρόπο να "θεωθείτε", τότε τί κάνετε; Πού πάει η αλληλεγγύη σας;

Όσο απάντησαν σε σας, απάντησαν και σε μένα.

post-2307-1242119008.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

κατ'αρχην χαιρετω το φορουμ! στο θεμα μας τωρα... μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση ο τροπος που προσεγγισατε το θεμα του σατανισμου, κυριως λογο της ημιμαθειας των post. οποτε, ας κανω και εγω μερικα σχολια,παμε λοιπον.. κατα'αρχην ο σατανισμος δεν ειναι θρησκεια, γιατι η βαθυτερη ουσια του σατανισμου ειναι αντιθετη ως προς την ουσια της θρησκευτικοτητας. ειναι γεγονος οτι η βασικη διαφορα αναμεσα στο L.H.P και στης θρησκειες του δεξιου μονοπατιου, ειναι οτι το δεξι μονοπατι και η θρησκειες του λευκου φωτος αναγνωριζοντας την "κοσμικοτητα" του θειου (το ΟΛΩΝ) προσπαθει να ενωση των ανθρωπο με την κοσμικοτητα του θειου..απο την αλλη πλευρα, το Αριστερο μοναπατι μην αναγνωριζοντας το "ΟΛΩΝ" στοχευει στην μεταμορφωση του ανθρωπου απο "σκλαβο" της κοσμικοτητας του θειου σε "θεο", μεσω της αφυπνισης του αρχεγονου ΟΦΙ (kundalini shakti) ωστε να τα πραγματοποιηθει η "αλχημιστικη μεταστροφη" του εαυτου και οι συνειδητοποιησει της εωσφορικης διανοιας/σφαιρας. οσο για το καλο και το κακο που αναφερετε στο πρωτο post, για καθε σατανιστη οπως και για καθε εξυπνο ανθρωπο αυτες η 2 εννοιες δεν υπαρχουν, ειναι καθαρα πολιτισμικα πλαισια που συνεχως βρισκονται σε μια διαδικασια κοινωνικης επανανοηματοδοτησης, και σε καμια δεν περιπτωση δεν εχουν να κανουν με "κοσμικες" εντολες. αρα ο σατανιστης ειναι πολυ πιο περα απο την παιδιαρωδη λογο περι κακου και καλου...απλα δεν υπαρχη το καλο και το κακο, παρα μονο εως κοματια κοινωνικης και πολιτισμικης πραγματικοτητας (που μπορει να ειναι σεβαστη). καπου εδω πρεπει να κανω μια διευκρινιση, ο σατανισμος και ο "σατανας" που που η σατανιστες αναγνωριζουν (τουλαχιστων η περισσοτερη και σκεπτομενη σατανιστες) δεν εχει καμια σχεση με τον βιβλικο σατανα και την μυθοπλασια της βιβλου, ετσι και αλλιως ο βιβλικος σατανας δεν ειναι τιποτα περισοτερο απο μια εκδηλωση της ιδιας της ενεργομορφης του ΙΕΧΩΒΑ/ΓΙΑΧΒΕ.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...