~megy~ Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Στο ίδιο έργο θεατές, χαμένης νύχτας εραστές Με μια κιθάρα στης Αθήνας τον εξώστη Από το σήμερα στο χτες, της απουσίας φοιτητές Με έναν ήχο στην ψυχή ναυαγοσώστη.. Ότι ακούω να ακούς, μέσα σε κόσμους μυστικούς Θ' ανακαλύψεις μια πατρίδα ξεχασμένη Παραδομένη στους καιρούς και σε πελάτες πονηρούς Σε συμπληγάδες μια ζωή παγιδευμένη.. Στο ίδιο έργο θεατές, εσύ και εγώ τραγουδιστές Φανατικοί της πιο φευγάτης εξουσίας Οι ήχοι μας διαδηλωτές και τα στιχάκια εμπρηστές Αυτό το έργο είναι παιχνίδι φαντασίας.. Σενάριο χωρίς πλοκή, της ιστορίας εμπλοκή Αυτά τα χρόνια που χρεώθηκες να ζήσεις Με ποια τραγούδια να σωθείς, με ποιους δικούς σου να βρεθείς Και ποιάν αλήθεια, τώρα πια, να μαρτυρήσεις.. Θα βρούμε αλλιώτικους ρυθμούς στου τραγουδιού μας τους γκρεμούς Θα περπατήσουμε κι απόψε ακροβάτες Μέσα από λόγια και λυγμούς, της εποχής μας τους χρησμούς Θα ξεχωρίσουμε απ' τις οφθαλμαπάτες.. Στο ίδιο έργο θεατές, εσύ και εγώ τραγουδιστές... Στο ίδιο πάντα σκηνικό και στης ψυχής τον πανικό Απόψε πνίγομαι, χρειάζομαι αέρα Θέλω ν' αρχίσω από δω, αλλιώς τα πράγματα να δω Να πω στον κόσμο μια δική μου, μια δική μου, καλησπέρα.. Στο ίδιο πάντα σκηνικό και στης ψυχής τον πανικό Απόψε πνίγομαι, με τρώει τούτ' η νύχτα Θέλω ν' αρχίσω από δω, αλλιώς τα πράγματα να δω Να πω στον κόσμο μια δική μου, μια δική μου, καληνύχτα.. Στο ίδιο έργο θεατές Νταλάρας Παπακωνσταντίνου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αλισάχνη Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 (edited) Τι τραγούδι να σου πω/ Ενδελέχεια Τι τραγούδι να σου πω που να σε ξέρει Να 'ναι εκεί όταν γελάς κι όταν φοβάσαι Να 'ναι εκεί όταν μεθάς κι όταν λυπάσαι Κι όταν κρύβεσαι στης μοναξιάς τα μέρη Τι τραγούδι να σου πω εκεί που πας να μην μοιάζει με κανένα Τι τραγούδι να σου πω εκεί που πας μα να μοιάζει μ' όλα όσα αγαπάς Τι τραγούδι να σου πω που να 'χει αέρα Σαν κι αυτά μες τις κασέτες που 'χουν λιώσει Γιατί πάτησαν το χρόνο όσοι έχουν νιώσει Πήραν σήκωσαν το φως κι εδώ το φέραν Τι τραγούδι να σου πω εκεί που πας να μην μοιάζει με κανένα Τι τραγούδι να σου πω εκεί που πας μα να μοιάζει μ' όλα όσα αγαπάς Τι τραγούδι να σου πω χωρίς ουσία Να το φτύνουν οι σοφοί κι οι μπερδεμένοι Να γεννιέται στα ρηχά κι εκεί να μένει Να μην έχει ούτε λάμψη ούτε αξία Μα να φέγγει στη δική σου καταχνιά Edited May 22, 2007 by Αλισάχνη Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιχώρ Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 SCARBOROUGH FAIR ARE YOU GOING TO SCARBOUROUGH FAIR PARSLEY SAGE ROSEMARY AND THYME REMEMBER ME TO THE ONE WHO LIVES THERE SHE ONCE WAS A TRUE LOVE OF MINE TELL HER TO MAKE ME CAMBRIC SHIRT PARSLEY SAGE ROSEMARY AND THYME WITHOUT ANY SEAMS NOR NEEDLE WORK THEN SHE'LL BE A TRUE LOVE OF MINE TELL HER TO FIND ME AN ACRE OF LAND PARSLEY SAGE ROSEMARY AND THYME BETWEEN THE SALT WATER AND THE SEA STRAND THEN SHE'LL BE A TRUE LOVE OF MINE TELL HER TO PLOW IT WITH SICKLE OF LEATHER PARSLEY SAGE ROSEMARY ND THYME AND BIND IT ALL IN A BUNCH OF HEATHER THEN SHE'LL BE A TRUE LOVE OF MINE ---------------------------------------------------------------------------------- All those who are not involved: Do not try this at home!!! Try to listen to it first... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~megy~ Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 SCARBOROUGH FAIRARE YOU GOING TO SCARBOUROUGH FAIR PARSLEY SAGE ROSEMARY AND THYME REMEMBER ME TO THE ONE WHO LIVES THERE SHE ONCE WAS A TRUE LOVE OF MINE TELL HER TO MAKE ME CAMBRIC SHIRT PARSLEY SAGE ROSEMARY AND THYME WITHOUT ANY SEAMS NOR NEEDLE WORK THEN SHE'LL BE A TRUE LOVE OF MINE TELL HER TO FIND ME AN ACRE OF LAND PARSLEY SAGE ROSEMARY AND THYME BETWEEN THE SALT WATER AND THE SEA STRAND THEN SHE'LL BE A TRUE LOVE OF MINE TELL HER TO PLOW IT WITH SICKLE OF LEATHER PARSLEY SAGE ROSEMARY ND THYME AND BIND IT ALL IN A BUNCH OF HEATHER THEN SHE'LL BE A TRUE LOVE OF MINE ---------------------------------------------------------------------------------- All those who are not involved: Do not try this at home!!! Try to listen to it first... απο ΤΡΙΦΩΝΟ παρακαλώ πολύ! μην ξεχνάμε τον καλλιτέχνη.. :cheerful: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιχώρ Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Τρίφωνο;;; Τι εννοείς; Simon and Garfunkel είναι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~megy~ Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Τρίφωνο;;; Τι εννοείς;Simon and Garfunkel είναι. ααααα τη διασκευη απο ΤΡΙΦΩΝΟ ελεγα εγω αλαλ που να ξες εσυ απο εντεχνο :PPPPP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιχώρ Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Εμ...είμαστε της παράδοσης εμείς... Κάπως έτσι έκλεψαν και οι θρησκείες τα σύμβολα από τις παλαιότερες ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιχώρ Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Λοιπόν άκουσα και αυτή την εκτέλεση. Ωραίο το στυλάκι αλλά το κομμάτι χάνει. Από παραμυθένιο γίνεται μουντό! Τους μισώ!!! :headb: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~megy~ Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Λοιπόν άκουσα και αυτή την εκτέλεση.Ωραίο το στυλάκι αλλά το κομμάτι χάνει. Από παραμυθένιο γίνεται μουντό! Τους μισώ!!! :headb: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!! ντροπη κ αισχος μουντοο??? τους μισεις???? σα δε ντρεπεσαι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~megy~ Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Κι αν βγω απ? αυτή τη φυλακή κανείς δε θα με περιμένει Οι δρόμοι θα ?ναι αδειανοί κι η πολιτεία μου πιο ξένη Τα καφενεία όλα κλειστά κι οι φίλοι μου ξενιτεμένοι Αέρας θα με παρασέρνει κι αν βγω απ? αυτή τη φυλακή.. Κι ο ήλιος θα αποκοιμηθεί μες στα ερείπια της Ολύνθου Θα μοιάζουν πράγματα του μύθου κι οι φίλοι μου και οι εχθροί Μαρμαρωμένοι θα σταθούν οι ρήτορες κι οι λωποδύτες ζητιάνοι, εταίρες και προφήτες, μαρμαρωμένοι θα σταθούν.. Μπροστά στην πύλη θα σταθώ με τις κουβέρτες στη μασχάλη κι αργοκουνώντας το κεφάλι θα χαιρετήσω το φρουρό Χωρίς βουλή, χωρίς Θεό, σαν βασιλιάς σ? αρχαίο δράμα θα πω τη λέξη και το γράμμα, μπροστά στην πύλη θα σταθώ.. Η Δημοσθένους λέξις Σαββόπουλος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~megy~ Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Λες, ότι βαθιά με πίστεψες Λέω, πως δεν με κατάλαβες την αγάπη μου μετάλαβες.. Ρίξε φλόγα, καψ' τα λόγια εγώ που ξέρω από φωτιές για προσάναμα ρίχνω δυο ευχές.. Ρίξε φλόγα, καψ' τα λόγια εγώ που ξέρω από φωτιές για προσάναμα ρίχνω δυο ευχές.. Σ' έφερε η βροχή που κύλησε μεσ' της νύχτας το λαμπάδιασμα και του φεγγαριού το άδειασμα.. Ρίξε φλόγα... Αλκίνοος Ιωαννίδης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~megy~ Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Would you mind if I hurt you? Understand that I need to Wish that I had other choices than to harm the one I love What have you done now! I know I?d better stop trying You know that there?s no denying I won?t show mercy on you now I know, should stop believing I know, there?s no retrieving It?s over now, what have you done? What have you done now! I , I?ve been waiting for someone like you But now you are slipping away ...oh Why, why does fate make us suffer? There?s a curse between us, between me and you .. What have you done! What have you done! What have you done! What have you done! What have you done now! Would you mind if I killed you? Would you mind if I tried to? Cause you have turned into my worst enemy You carry hate that I don?t feel It?s over now What you done? What have you done now! I , I?ve been waiting for someone like you But now you are slipping away...oh What have you done now! Why, why does fate make us suffer? There?s a curse between us, between me and you .. What have you done! What have you done! What have you done! What have you done! What have you done now! What have you done now, What have you done?... I will not fall, won?t let it go We will be free when it ends .. I, I?ve been waiting for someone like you But now you are slipping away ...oh What have you done now! Why, why does fate make us suffer There?s a curse between us, between me and you .. WHAT HAVE YOU DONE! Within Temptation Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~megy~ Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Nights in white satin, Never reaching the end, Letters I ve written, Never meaning to send... Beauty Id always missed With these eyes before, Just what the truth is I cant say anymore... cause I love you, Yes, I love you, Oh, how, I love you... Gazing at people, Some hand in hand, Just what Im going through They can't understand.. Some try to tell me Thoughts they cannot defend, Just what you want to be You will be in the end... And I love you, Yes, I love you, Oh, how, I love you. Oh, how, I love you. Nights in white satin, Never reaching the end, Letters Ive written, Never meaning to send. Beauty Id always missed With these eyes before, Just what the truth is I cant say anymore. cause I love you, Yes, I love you, Oh, how, I love you. Oh, how, I love you... Nights in white satin Moody blues Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awaken Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Αυγερινός Σ' έναν ξεχωριστό θεό 27/6/2007 Ρωτάω τον Αυγερινό, που λέει πάντα αλήθεια που λέει πάντα αλήθεια Αν θα σε ξαναδω ποτέ, κι αυτός μ' ακούει και σβήνει κι αυτός μ' ακούει και σβήνει Καλή σου μέρα αν ξυπνάς, κι αν ξενυχτάς μαζί του να μην του πάρεις ψεύτικα, το πρωινό φιλί του το πρωινό φιλί του Εσύ αγέρι πού 'ρχεσαι απ' τα δικά της (του) μέρη απ' τα δικά της (του) μέρη να 'φερνες ένα μήνυμα, κι αυτή (αυτός) να μην το ξέρει κι αυτή (αυτός) να μην το ξέρει Κι εσύ φεγγάρι που περνάς μέσα απο την αυλή της (του) μες τον καθρέφτη σου ας τη δω για λίγο τη μορφή της (του) για λίγο τη μορφή της (του). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marilena Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 My dying bride - the prize of beauty I cannot turn my life unto you what must i do? a storm of ebeny hair a hail of wickedness handsome as a god wild and shameless given the prize of beauty image of wretchedness divine like no other kiss the poison breast flamed like the sun lives made undone words soft as snow souls claimed and won an opiate drugged haze beds of shapeless dust cries all night dreams of my filthy lust lair of hopelessness mires of sorrow never fails our lives are borrowed hold fast my soul she waits for me in my dreams every night misery brings haunts my day. haunts my wake oh, my lord cant you feel her grow inside of me. tearing my mind for once my lord please help me believe in you she claims the day in her name over you and over me we dare to be ourselves next to her and all her war she comes our way and takes the day from my hands, it is her way the milk of woman fill up my branching veins and lonely heart trembling children she adores and gives flight to her art when april sheds her fitful rain glory be, we may live again truly my hope will perish within her truly as always i cannot forgive her cruelly she keeps me near to her forever to this day Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts