SoulGR Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 (edited) οπως λεει και ο τιτλος,ασχολειται κανεις με online gamiing??? εγω παιζω το call of duty 4 να και το πρωτο μου βιντεακι :whistling: Edited July 20, 2009 by SoulGR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irenicus777 Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Παλιότερα, όταν είχαμε χρόνο, ασχολιόμασταν δυο τρεις άλλοι κι εγώ με dota, Counter Strike κλπ. Μετά, ξενερώσαμε. Όσο για mmos, εγώ τουλάχιστυον δεν την παλεύω. Χώρια που στα περισσότερα ή πληρώνεις συνδρομή/κάρτα, ή αν δεν πληρώσεις έχεις περιορισμούς. Εγώ γενικά τη βγάζω με single player rpgs. Gothic, Morrowind (και όχι Oblivion, μην αρχίσω τώρα αυτά που γράφωβ σε άλλα fora), Baldur's Gate, Final Fantasy (Forever! Από το 7 και τον Sephiroth πήρα είδηση ότι υπάρχει η Καμπάλα ) κλπ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulGR Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 και γω επαιζα gothic,oblivion wow, mu, lineage αλλα τελικα καλυτερα τα fps...εχω κανει και τοπικο δικτυο και παιζω με τον αδερφο μου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kailor Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 και τι δεν έχει περάσει απο το χέρι μου??? WOW, lineage, Call of Duty, Counter Strike, Aliens Vs Predator, Tribes, Fear of Combat και πολλά άλλα.... έτσι και κάτσω να τα γράψω όλα θα μου πάρει την μισή μέρα να κάτσω να τα θυμηθώ όλα όσα multiplayer έχω παίξει....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulGR Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 χεχε δεν ειμαι ο μονος τελικα..... φιλε Καιλορ ολα αυτα που ειπες και ακομα περισσοτερα......ατελειωτο καψιμο!!!εχω περασει απο ολα τα ειδη παιχνιδιου...μεχρυ και fly simulator επαιζα για μια περιοδο :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Starcraft - broodwar @ Battlenet! :goodwork2: Μπορεί σαν παιχνίδι να μετρά καμιά 10ρια χρόνια, αλλά έδειξε το δρόμο σε όλα τα RTS που βγήκαν από τότε μέχρι σήμερα, οι ισορροπίες που κρατά (ανάμεσα σε 3 φυλές) είναι αξιοθαύμαστες και παρ' όλο που είναι σχετικά "παλιό" παιχνίδι θα βρείτε πολύ κόσμο να το παίζει ακόμα. :smilewink: Γι' αυτό, μέχρι να βγει το starcraft 2, όλα τα άλλα θα είναι απλώς υποκατάστατα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Πρόσφατα έπαιξα πάλι μετά από χρόνια Starcraft! Η μλκια ήταν ότι πήγα online μετά από χρόνια και φάγαμε πολύ ξύλο. ωχχχχ.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulGR Posted July 22, 2009 Author Report Share Posted July 22, 2009 starcraft ε? θα το ψαξω....!! εγω απο στρατιγικης παιζω age of mythology.παιζω σε λαν με τον αδερφο μου.....πολυ ξυλο :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kailor Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 starcraft ε? θα το ψαξω....!! εγω απο στρατιγικης παιζω age of mythology.παιζω σε λαν με τον αδερφο μου.....πολυ ξυλο το έχω παίξει .... πολύ πιο καλό είναι το age of mythology 2- the titans.... μου αρέσει πιο πολύ όταν παίρνω έναν τιτάνα... και ειδικά την gaia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulGR Posted July 22, 2009 Author Report Share Posted July 22, 2009 ναι παιζουμε και το aom titans expansion αλλα δεν μου αρεσει τοσο.....βασικα δεν μου αρεσουν οι τιτανες....ειναι δυσκολο να τους ριξεις ειδικα αν τον κρατανε στην πολη..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onirodamasths Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 και εγώ πάσχω μαζί σας. απειρες ώρες καψίματος με διαφορα παιχνίδια. Αλλα αυτό που πεζό σταθερά 8 χρονια τώρα και θεωρούμε αφεντιά είναι το LINEAGE2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulGR Posted July 23, 2009 Author Report Share Posted July 23, 2009 l2 δεν επαιξα πολυ....το βαριομουνα.Κατα περιοδους καιγομουνα με wow και mu,πολυ παλια ομως.Αυτην την εποχη παιζω cod 4,BMW m3 challenge,f1 2002, aom1 kai 2 αυτα..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulGR Posted July 23, 2009 Author Report Share Posted July 23, 2009 A!και μια προταση για rts ....πολυ καλο εινια τ-->lord of the rings battle for midle earth 1 και το 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irenicus777 Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Starcraft - broodwar @ Battlenet! :goodwork2: Μπορεί σαν παιχνίδι να μετρά καμιά 10ρια χρόνια, αλλά έδειξε το δρόμο σε όλα τα RTS που βγήκαν από τότε μέχρι σήμερα, οι ισορροπίες που κρατά (ανάμεσα σε 3 φυλές) είναι αξιοθαύμαστες και παρ' όλο που είναι σχετικά "παλιό" παιχνίδι θα βρείτε πολύ κόσμο να το παίζει ακόμα. :smilewink: Γι' αυτό, μέχρι να βγει το starcraft 2, όλα τα άλλα θα είναι απλώς υποκατάστατα. Δεν ξέρω αν το μάθατε, αλλά η blizzard έσκασε βόμβα ότι το SC2 δεν θα έχει LAN επιλογές! Ό,τι θέλουμε να κάνουμε με τις παρέες μας (τα παλιά καλά καψίματα και τα lan parties με starcraft, warcraft κλπ δηλαδή) θα πρέπει να το κάνουμε μέσω battle.net. Φυσικά και έχει ξεκινήσει petition, στο οποίο ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ να πάρουμε μέρος!!!!! http://www.petitiononline.com/LANSC2/petition.html Άντε. Ακόμα εδώ είστε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niliolans Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Εγώ παίζω world of warcraft και είμαι ένας γενναίος ιππότης του ασημένιου χεριού, κοινώς paladin. Μάλιστα περιμένω 1 ώρα να μου φορτώσει το νέο patch... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts