sevando Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 δοκιμαστε και το ether saga. mmorg free ειναι βασισμενοσ το ταξιδι στην δυση φαση εχει. οχι τελειο αλλα εμενα μου αρεσε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moikanos Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Darkfall... πολυ κααλο και Ελληνικο mmo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimulator Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Darkfall... πολυ κααλο και Ελληνικο mmo. :welcome: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow3363 Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Πόπο ΚΑΨΙΜΟ!!!!!!!!! πλάκα κάνω. Εγώ ξεκίνησα τώρα μετα απο αρκετο χρόνο λίγο "ogame" και μια στο τόσο λίγο counter strike αλλά μέχρη εκεί!!! ΠΡΟΤΗΜΩ ΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ Οσο αφορά Final Fantasy είναι σταθερή αξία!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onirodamasths Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Εγώ παίζω world of warcraft και είμαι ένας γενναίος ιππότης του ασημένιου χεριού, κοινώς paladin. Μάλιστα περιμένω 1 ώρα να μου φορτώσει το νέο patch... μουφα το wow. δοκιμασε l2 :smilewink: :smilewink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irenicus777 Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Darkfall... πολυ κααλο και Ελληνικο mmo. OK... κι εγώ είμαι φαν της αντιμετώπισης "στηρίζουμε τις ελληνικές προσπάθειες". Απόδεςιξη το ότι έχω τιμήσει τις Συνωμοσίες, το Diamonds in the Rough και πολλά αλλα ελληνικά παιχνίδια. Αλλά το Darkfall δεν μου αρέσει. Και ακόμη περσσότερο δεν μου αρέσει η συμπεριφορά της aventurine (είχα πάει στην παρουσίαση του στο Athens Digital Week, μια ερώτηση τους έκανα και μόνο που δεν με έβρισαν. Και γενικά φέρονται πολύ υπεροπτικά τόσο σε δημοσιογράφους όσο και σε απλούς χρήστες που έχουν κατά καιρούς απορίες. Πριμαντονες σου λέω...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firemaster Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 Κ εγω παιζω LIneage2 Official -> Teon Server -> Mystic Muse 80 lvl (FiremasterGR) subclass bishop 66 lvl. Αν και πλεον εχω αρχισει και βαριεμαι τα παιχνιδια και σκεφτομαι να το παρατισω και να παιζω κανενα νορμαλ χωρις ωρες καψιματος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
astaroth Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Κ εγω παιζω LIneage2 Official -> Teon Server -> Mystic Muse 80 lvl (FiremasterGR) subclass bishop 66 lvl. Αν και πλεον εχω αρχισει και βαριεμαι τα παιχνιδια και σκεφτομαι να το παρατισω και να παιζω κανενα νορμαλ χωρις ωρες καψιματος. δυστυχώς με τα νορμάλ παιχνίδια το μονο π θα καταφέρεις ειναι να δίνεις τσάμπα λευτα καθε 3 μερεσ για games τα νορμάλ παιχνίδια δεν είναι μεγάλα κ τελειώνουν γρήγορα... ητε το καις ητε όχι γιαυτό καλύτερά βρες κάνα άλλο mmo η συνέχισε λ2 καλύτερά 15 EURΩ το μήνα πάρα 80+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimulator Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 έχει δοκιμάσει κανείς το Runes of Magic? http://www.runesofmagic.com/en/freetoplay/index.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimulator Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/show/all/sCol/rankHype/sOrder/desc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naida Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Βλεπω λιγο πολυ ολοι καιγοντε... κ εγω μαζι αρκετα χρονια κ ολας!!! Οχι μονο mmo αλλα και rpg adventure που ειναι επισης γερο καψιμο. Εχω να πω μονο πως τωρα τελευταια εχω βαρεθει τα mmo γιατι ολα μοιαζουν και γινονται πολυ βαρετα αν καποιος βρει κατι καλο και καινουριο ας το αναφερει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dalia Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Το Diablo 3 πότε βγαίνει? Ξέρει κάποιος? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theonefromland Posted May 4, 2013 Report Share Posted May 4, 2013 (edited) Παιδιά εγώ απλά θα σας προτείνω για στρατηγικής (αν και πολύ αργά) το Praetorians κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει καλύτερο στρατηγικής στο είδος του.Μοιάζει κάπως με το battle for middle earth το 1 αλλά χωρίς οικονομία και λεφτά και επιπλέον δεν είναι φαντασίας.Αν και έχω παίξει όλα τα middle earth το Praetorians πάντα το θεωρούσα καλύτερο παρ' όλου που είναι πιο παλιό!! Μπορείτε να παίξετε online με άλλους στο gameranger, αλλά προσοχή γιατί οι τύποι είναι πολυυυυυυύ προάδια Edited May 4, 2013 by Theonefromland Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theonefromland Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Παιδιά εγώ απλά θα σας προτείνω για στρατηγικής (αν και πολύ αργά) το Praetorians κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει καλύτερο στρατηγικής στο είδος του.Μοιάζει κάπως με το battle for middle earth το 1 αλλά χωρίς οικονομία και λεφτά και επιπλέον δεν είναι φαντασίας.Αν και έχω παίξει όλα τα middle earth το Praetorians πάντα το θεωρούσα καλύτερο παρ' όλου που είναι πιο παλιό!! Μπορείτε να παίξετε online με άλλους στο gameranger, αλλά προσοχή γιατί οι τύποι είναι πολυυυυυυύ προάδια Ορίστε και το trailer του παιχνιδιού για όποιον επιθυμεί Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts