kailor Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 (edited) 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Αυτό και αν γίνεται μόνο μια φορά στην ζωή μας. ΔΥΟ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ! Την 27η Αυγούστου 2009, 30 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, κοιτάξτε στον ουρανό. Ο πλανήτης Αρης θα είναι πολύ λαμπερός μέσα στον ουρανό. Θα είναι το ίδιο μεγάλος όπως και το φεγγάρι παρόλο που ο πλανήτης Αρης θα είναι 34,65 εκατομμύρια μίλια μακριά από την Γή. Προσπαθήστε λοιπόν επόμενη φορά που θα γίνει αυτό θα είναι το 2287 , επομένως μην το χάσετε.. θα είναι πρωτόγνωρο και θα σας μείνει.... Edited July 22, 2009 by kailor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvandar Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 φιλε kailor, το φαινομενο αυτο το ειχα δει οτι θα ειναι τοτε και το περιμενω.απο εκει και περα....μηπως γνωριζεις οσον αφορα στην ενεργεια τη συμπαντικη τι ακριβως γίνεται? αν ειναι πιο δυνατη...αν ειναι για να ισχυροποιησει καποια τελετη?Ή αν τελος παντων παιζει καποιο ρολο σε καποια μαγικη διαδικασια.. αμα γνωριζεις κατι διαφωτισε με γιατι δεν βρηκα κατι. η λογικη λεει οτι παιζει ρολο..απλα αν ηξερες με σιγουρια ή και σε ποιο τομεα ή τελετη ''συμμετεχει'' ευχαριστω για οτι μου πεις Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsubaki Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Πρέπει να είναι ενα εκπληκτικό θέαμα αλλά γενικότερα εγω θα απέφευγα καθε είδους μαγικη εργασία η τελετή κατα τη διαρκειά του γιατί είναι άγνωστο ποια θα είναι τα αποτελέσματα απο ενα τόσο δυνατό,απο άποψη ενέργειας,φαινόμενο.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kailor Posted July 22, 2009 Author Report Share Posted July 22, 2009 φιλε kailor, το φαινομενο αυτο το ειχα δει οτι θα ειναι τοτε και το περιμενω.απο εκει και περα....μηπως γνωριζεις οσον αφορα στην ενεργεια τη συμπαντικη τι ακριβως γίνεται? αν ειναι πιο δυνατη...αν ειναι για να ισχυροποιησει καποια τελετη?Ή αν τελος παντων παιζει καποιο ρολο σε καποια μαγικη διαδικασια.. αμα γνωριζεις κατι διαφωτισε με γιατι δεν βρηκα κατι. η λογικη λεει οτι παιζει ρολο..απλα αν ηξερες με σιγουρια ή και σε ποιο τομεα ή τελετη ''συμμετεχει'' ευχαριστω για οτι μου πεις Συμφωνώ με τον tsubaki, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις.... έαν είμαι ύπαιθρο, σκοπεύω να δοκιμάσω κάτι που έχω στο μυαλό μου... αλλά ακόμη δεν ξέρω που θα είμαι και τι θα κάνω... Πρέπει να είναι ενα εκπληκτικό θέαμα αλλά γενικότερα εγω θα απέφευγα καθε είδους μαγικη εργασία η τελετή κατα τη διαρκειά του γιατί είναι άγνωστο ποια θα είναι τα αποτελέσματα απο ενα τόσο δυνατό,απο άποψη ενέργειας,φαινόμενο.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lainus Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Τα ίδια δεν έλεγαν και πέρυσι αλλά ήταν ψέματα????? Η αυτό ή έχω συμπτώματα De Javu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φλογερή Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php...asc&start=0 δεν ειναι spam αλλά τουλάχιστον στην σελίδα ασχολούνται με αστρονομία και αυτό για τα 2 φεγγάρια λέγεται από το 2006... έλεος... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μάτζικα Ντε Σπελ Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Αυτό και αν γίνεται μόνο μια φορά στην ζωή μας. ΔΥΟ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ! Την 27η Αυγούστου 2009, 30 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, κοιτάξτε στον ουρανό. Ο πλανήτης Αρης θα είναι πολύ λαμπερός μέσα στον ουρανό. Θα είναι το ίδιο μεγάλος όπως και το φεγγάρι παρόλο που ο πλανήτης Αρης θα είναι 34,65 εκατομμύρια μίλια μακριά από την Γή. Προσπαθήστε λοιπόν επόμενη φορά που θα γίνει αυτό θα είναι το 2287 , επομένως μην το χάσετε.. θα είναι πρωτόγνωρο και θα σας μείνει.... Εννοείτε και θα το δω!! Δεν είχε γίνει π'ερσι όμως κάτι παρόμοιο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvandar Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 (edited) εννοειται πως θα ειναι υπεροχο θεαμα! και εγω αυτο σκεφτομουν παιδια...αν πρεπει να γινει κατι χωρις να εχει παρενεργειες.αλλα επειδη μου αρεσει και λιγο το ρισκο και καθως δεν προκειται παρα για μια τελετη ενδυναμωσης και μονο πιστευω οτι πιο πολυ θα βοηθησει παρα θα εχει ασχημα αποτελεσματα. καιλορ ευχομαι καλη επιτυχια και σε σενα και ελπιζω να χαρουμε εις διπλουν αυτο το ωραιο βραδυ Edited July 24, 2009 by elvandar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φλογερή Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Από το astrovox Αυτό το e-mail το έλαβα απο το Πλανητάριο Θεσσαλονίκης [planitario@astronomy.gr] και λέει σχετικά με αυτο το θέμα: Προσοχή στο παραπλανητικό μήνυμα σχετικά με τον Άρη: «Στις 27 Αυγούστου 2009, Ο Άρης θα έρθει τόσο κοντά στη γη που ο κόκκινος πλανήτης θα είναι τόσο μεγάλος όσο είναι η πανσέληνος στον νυχτερινό ουρανό». Εάν το πιστέψετε αυτό τότε σας έχουν παραπλανήσει. Αυτό είναι ένα ηλεκτρονικό μήνυμα παραπληροφόρησης που κάνει πολλούς αναγνώστες να σημειώνουν την 27η Αυγούστου στο ημερολόγιο τους. Μην ενοχλείστε καθόλου. Ο Άρης θα βρίσκεται 243 εκατομμύρια km από τη Γη εκείνη την ημέρα. Αν πραγματικά θέλετε να δείτε τον κόκκινο πλανήτη τόσο μεγάλο όσο είναι η πανσέληνος θα χρειαστείτε ένα διαστημόπλοιο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα που λένε και δεν έχει γίνει ποτέ ούτε πρόκειται να γίνει εκτός κι αν αποφασίσει ο Άρης να αλλάξει τη γνωστή τροχιά που κάνει εδώ και χιλιάδες χρόνια τώρα ώστε να έρθει κοντά στη Γη και να έχουμε δυο φεγγάρια (+2 του Άρη, Φόβος και Δήμος,= 4?)! WOW! Ξαφνικά πολύ κίνηση έπεσε! Μην διαβάζετε και πιστεύετε ότι αναπαράγει ο καθένας στο Internet! Νομίζω έχουμε ξανασυζητήσει ακριβώς το ίδιο πράγμα πριν ένα ή δυο χρόνια! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filosofos Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 To sygkekrimeno einai ontws spam... m eixe er8ei kai s mail persi... (sorry gia ta greeklish dn exei ellinika auto t pc) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kailor Posted July 26, 2009 Author Report Share Posted July 26, 2009 εγώ δεν το είχα ξανακούσει και απλώς το έβαλα εδώ για να πείτε γνώμη..... εμένα πάντως γενικά μου φαίνεται απίστευτο.... γιατί ας πούμε να μην μπορούμε να δούμε την αφροδίτη ή τον ερμή που είναι πολύ πιο κοντά απο τον Άρη.... Παιδιά θα δούμε τότε τι θα γίνει.... απο τώρα μόνο απόψεις μπορούμε να έχουμε και υποθέσεις να κάνουμε.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niliolans Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Δε μας φτάνει το ένα θέλαμε κι άλλο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φλογερή Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 kailor lol τι να δούμε τότε εδώ ολόκληροι αστρονόμοι λένε ότι δεν πρόκειται να φανεί σαν την σελήνη, το πολύ πολύ να δεις ένα λαμπερό αστρο στον ουρανό... Τι να πω, γίναεμ όλοι αστρονόμοι τώρα και ξέρουμε και δεν εμπιστευόμαστε τους πραγματικούς αστρονόμους που κάνουν αυτή την δουλειά για αρκετά χρόνια. Φιλικά Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Για πόσα χρόνια ακόμα θα αναπαράγουμε αυτή την -ψευδή- πληροφορία?!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts