SkySpirit Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Να σου παραθεσω μερικα πραγματα που μπορω να κανω εγω:~αλλαγη του καιρου πχ: να κανω να βρεξει Σοβαρά μπορεί να γίνει αυτό?Μια ομάδα 5-6 ατόμων(περισσότερη ενέργεια) θα μπορούσε να σβήσει μια μεγάλη πυρκαγιά? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevando Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Σοβαρά μπορεί να γίνει αυτό?Μια ομάδα 5-6 ατόμων(περισσότερη ενέργεια) θα μπορούσε να σβήσει μια μεγάλη πυρκαγιά? υπαρχει τουλαχιστον ενα καταγεγραμμενο παραδειγμα στην ιστορια : 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 1940. ο kailor στο αρθρο της σελιδας για το στουνχετζ εχει προσθεσει μια παραγραφο που εξηγει περιπου τι εγινε τοτε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
περιηγητής Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 To βιβλίο "το πλήρες βιβλίο της μαγείας" το διάβασα και δεν βρήκα κάτι το χρήσιμο. Όσο για να κάνει κάποιος να βρέξει από ότι ξέρω δεν μπορεί να το κάνει μόνο ένα άτομο. Θα πρέπει να συμβάλλουν όλοι πρώτα απ' όλα η ίδια η φύση θα το καθορίσει αυτό. Ωστώσο έχει παρατηρηθεί ότι όταν υπάρχει μία συγκεκριμένη ψυχολογική διάθεση σε ένα μεγάλο κοινονικό σύνολο τότε βρέχει. Τώρα το να μπορεί μόνο ένα άτομο να προκαλεί τέτοια γεγονότα το θεωρώ απίθανο έως και σενάριο φαντασίας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevando Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 To βιβλίο "το πλήρες βιβλίο της μαγείας" το διάβασα και δεν βρήκα κάτι το χρήσιμο. Όσο για να κάνει κάποιος να βρέξει από ότι ξέρω δεν μπορεί να το κάνει μόνο ένα άτομο.Θα πρέπει να συμβάλλουν όλοι πρώτα απ' όλα η ίδια η φύση θα το καθορίσει αυτό. Ωστώσο έχει παρατηρηθεί ότι όταν υπάρχει μία συγκεκριμένη ψυχολογική διάθεση σε ένα μεγάλο κοινονικό σύνολο τότε βρέχει. Τώρα το να μπορεί μόνο ένα άτομο να προκαλεί τέτοια γεγονότα το θεωρώ απίθανο έως και σενάριο φαντασίας. το πληρες βιβλιο της μαγειας δεν ειναι και αχρηστο εχει καποιες καλες πληροφοριες και για καποιον στηρνα ρχη ακομα δεν ειναι μια ασχημη επιλογη. απλως σε καμια περιπτωση δεν μπορει να θεωρηθει "πληρες" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySpirit Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 υπαρχει τουλαχιστον ενα καταγεγραμμενο παραδειγμα στην ιστορια : 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 1940. ο kailor στο αρθρο της σελιδας για το στουνχετζ εχει προσθεσει μια παραγραφο που εξηγει περιπου τι εγινε τοτε Νομίζω το κείμενο αναφέρεται στην αποτροπή των γερμανών να επιτεθούν και όχι σε κάποιο καιρικό φαινόμενο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urban Juggler Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Το θέμα της βροχής ειναι καπως περιπλοκο...ειτε θεωρειτε οτι γινεται μεσω των συναισθηματων ειτε ειναι απλο καιρικο φενομενο...για να αλλαξει κατι πρωτα γινεται μια διαδικασια πορσαρμογης για τα φυτα και τα ζωα...αν αλλαξουν οι καιρικες συνθηκες αποτομα μπορει να υπαρξει και προβλημα στο περιβαλλον... Τοπικη αλλαγη στις καιρικες συνθηκες μπορει να γινει και απο 1 ατομο...γενικα ομως πρεπει να ειναι η τελευταια επιλογη (και οχι μονο για αυτο το θεμα) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costis Posted August 29, 2009 Author Report Share Posted August 29, 2009 μπορείς να αρχίσεις να αναπτύσεις την τηλεπαθητική σου ικανότητα. Αν μπορείς να "μιλάς" τηλεπαθητικά μπορείς να έχεις με κάθε πνευματικη οντότηταεπικοινωνία. Για να το κάνεις αυτό πρέπει να ξεχωρίσεις για αρχή ποιες σκέψεις είναι δικιές σου και ποιες σου "έρχονται" ... είναι λιγο δύσκολο για αρχή αλλά με λίγη συγκέντρωση θα τα καταφερεις. Εντοπίζοντας τις ξένες σκέψεις από τις δικιές σου μπορείς για αρχή να "αρχίσεις" σαν δεύτερο βήμα να ανοίγεις διάλογο με "αυτό" που σου στέλνει αυτές τις σκέψεις κάνοντας του κάποια ερώτηση και περιμένοντας να δεις τι σκέψη θα σου "έρθει" από αυτήν σου την ενέργεια. Το να μπορείς να επικοινωνείς με το "αόρατο" θα σου ανοίξει τον δρόμο για επικοινωνία με πνεύματα και ψυχές ανθρώπων. Προσπάθησα να το κάνω αλλά δεν μου ήρθε καμία ξένη η περίεργη σκέψη , ολες ηταν δικές μου.. Τι να κάνω? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevando Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Νομίζω το κείμενο αναφέρεται στην αποτροπή των γερμανών να επιτεθούν και όχι σε κάποιο καιρικό φαινόμενο. ναι αλλα ειναι παραδειγμα ομαδικης μαγειας και ενα καλο παραδειγμα και απαντηση ως προς την ερωτηση σου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filosofos Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Προσπάθησα να το κάνω αλλά δεν μου ήρθε καμία ξένη η περίεργη σκέψη , ολες ηταν δικές μου.. Τι να κάνω? Δεν ειναι απλο αυτο που σου προτεινε ο dimulator... Μπορει να σου εχει συμβει αλλα εκεινη την ωρα να μην ησουν σε θεση να το συνειδητοποιησεις. Προσπαθησε να χαλαρωσεις... και να συγκεντρωνεσαι στον στοχο σου... δεν πρεπει να απελπιζεσαι. δεν πιστευω οτι υπαρχει ατομο απο εδω που να μην ειχε ποτε αποτυχιες στην τεχνη... :smilewink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costis Posted August 30, 2009 Author Report Share Posted August 30, 2009 Δεν ειναι απλο αυτο που σου προτεινε ο dimulator... Μπορει να σου εχει συμβει αλλα εκεινη την ωρα να μην ησουν σε θεση να το συνειδητοποιησεις.Προσπαθησε να χαλαρωσεις... και να συγκεντρωνεσαι στον στοχο σου... δεν πρεπει να απελπιζεσαι. δεν πιστευω οτι υπαρχει ατομο απο εδω που να μην ειχε ποτε αποτυχιες στην τεχνη... :smilewink: Tζίφος τζίφος ΤΖΙΦΟΣ !!!!!!!!!! Οταν κλείνω τα μάτια μου είτε δεν σκεφτομαι τίποτα η απλά κάθομαι και περιμένω να συμβεί κάτι, αλλα ΤΙΠΟΤΑ. Υπάρχει κάποιος μέλος εδώ που να έχει αναπτύξει όντως την τηλεπάθεια για να μου δώσει καμιά συμβουλή? Η ότι γνωρίζετε είναι θεωρητικό και δεν το έχετε δοκιμάσει ποτέ στην πράξη? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevando Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Tζίφος τζίφος ΤΖΙΦΟΣ !!!!!!!!!! Οταν κλείνω τα μάτια μου είτε δεν σκεφτομαι τίποτα η απλά κάθομαι και περιμένω να συμβεί κάτι, αλλα ΤΙΠΟΤΑ. Υπάρχει κάποιος μέλος εδώ που να έχει αναπτύξει όντως την τηλεπάθεια για να μου δώσει καμιά συμβουλή? Η ότι γνωρίζετε είναι θεωρητικό και δεν το έχετε δοκιμάσει ποτέ στην πράξη? προσωπικα πιστευω πως καποια χαρισματα ειναι εκ γενετης σε καποια ατομα πιο ισχυρα... ισως απλως να μην σου βγαινει φυσικα. βεβαιως αν το βαλεις πεισμα φυσικα και θα το καταφερεις να το αναπτυξεις αλλα γιατι δεν ψαχνεις για καποιο χαρισμα που σου "βγαινει" πιο φυσικα;;;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costis Posted August 30, 2009 Author Report Share Posted August 30, 2009 προσωπικα πιστευω πως καποια χαρισματα ειναι εκ γενετης σε καποια ατομα πιο ισχυρα... ισως απλως να μην σου βγαινει φυσικα. βεβαιως αν το βαλεις πεισμα φυσικα και θα το καταφερεις να το αναπτυξεις αλλα γιατι δεν ψαχνεις για καποιο χαρισμα που σου "βγαινει" πιο φυσικα;;;; Οπως ? Τι θα μπορούσα να δοκιμάσω? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costis Posted August 30, 2009 Author Report Share Posted August 30, 2009 H αλήθεια όμως είναι ότι θα μου ενίσχυε πολύ την πίστη αν έβλεπε κάποιον να κάνει όντως κάτι μαγικό.... Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι ? :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevando Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 H αλήθεια όμως είναι ότι θα μου ενίσχυε πολύ την πίστη αν έβλεπε κάποιον να κάνει όντωςκάτι μαγικό.... Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι ? :S εγω εχω δει διαφορα να γινονται μπροστα μου. πιστευω ομως πως η πιστη σου πρεπει να στηριζεται σε σενα. να πιστευεις εσυ οτι μπορεις. οχι να πιστευεις οτι μπορεις γιατι μπορουν οι αλλοι... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costis Posted August 30, 2009 Author Report Share Posted August 30, 2009 εγω εχω δει διαφορα να γινονται μπροστα μου. πιστευω ομως πως η πιστη σου πρεπει να στηριζεται σε σενα. να πιστευεις εσυ οτι μπορεις. οχι να πιστευεις οτι μπορεις γιατι μπορουν οι αλλοι... Δύσκολο αυτό. Δηλαδη τι έχεις δεί να γίνεται? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts