Jump to content

ερωτηση για κατι που συναιβει χτες βραδυ


SoulGR
 Share

Recommended Posts

Λες...

(σεεεε παρακαλωωω μην μου δωσεις λινκς και τετεια,πες μου αμα θες απο προσωπικες εμπειριες, τις θεωρω αλλωστε και ποιο εγγυρες/εγκυρες/))

 

 

και μετά...

 

... εαν ηθελα να μαθω να επικοινωνω με θεους, δαιμονες και ολους τους συνεργατες τους, μια ιστοσελιδα ή ενα φορουμ θα ηταν το καταλληλο μερος και ο σωστοτερος τροπος ? πραγματικα πιστευεις οτι, οτιδηποτε γραφει ο καθενας εδω μεσα ειναι αληθες ή εγγυρο, οχι τοσο με την εννοια οτι ηθελημενα καποιος θα γραψει ''παραμυθια'' αλλα αθελα του, ?

 

 

Δεν πέφτεις λίγο σε αντίφαση...;

 

 

 

Και μην ξεχνας οτι και εσυ ο ιδιος απο καπου αλλου ετοιμα τα πηρες.

Τί πήρε έτοιμο ακριβώς; Τί εννοείς;

 

 

 

Πάντως αν δεν ήθελες να ψάξεις σε αυτές τις χιλιάδες ποστ, μπορούσες να κάνεις ένα απλό search με τις λέξεις κλειδιά που θες και θα σου έβγαιναν τα ανάλογα θέματα..

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

xaxaxaxaxa σαμπρινα εσυ δικηγορος του σπιντι εισαι ? ή μηπως ο σπιντι θεωρει οτι δεν θα πρεπει να ριξει το επιπεδο του και να απαντησει ?

 

οσο για το σερτσ , οτι λεξη και να βαλω μου βγαινουν ασχετα θεματα, ισως θα πρεπει να το φτιαξετε.

Link to comment
Share on other sites

:wacko: Τόινγκ!!

 

Δεν είμαι δικηγόρος κανενός. Απλά βλέπω τις αντιφάσεις στις οποίες πέφτεις. Το ότι δεν εξέφρασα άποψη στα λεγόμενά σου, δε σημαίνει πως περνάνε απαρατήρητα...

Link to comment
Share on other sites

Τονισα το ''προσωπικες εμπειριες'' γιατι οταν καποιος ρωταει κατι, αμεσως τρεχετε στο να δεινετε λινκς. Ολοι ξερουμε να χρησιμοποιουμε το γκουγκλ, θελω να δω πως βιωνει ο καθε ενας απο σας τις επικλησεις του, αλλα ομως δεν πρεπει να λεμε γιατι δεν κανει.

 

Αυτο που βρισκει ο σπιντι ετοιμα, οπως και εσυ σαμπρινα, οπως επισης και εγω, ειναι οι πληροφοριες. Αλλα δυστηχως ο σπιντι δεν θελει να πεσει λιγακι στο επιπεδο μου και να μου απαντησει σε αυτα που ρωτησα, ισως το θεωρει χασιμο χρονου ή οτι δεν αξιζει.

Link to comment
Share on other sites

Σου απαντώ όπως ακριβώς απάντησες εσύ:

σου περασε απο το μυαλο οτι εκτος απο βαρεμαρα μπορει να ειναι και ελλειψη χρονου ? γιατι το να κατσεις και να ψαχνεις σε χιλιαδες ποστς 4-5 απαντησεις θελει πολυ χρονο οπως επισης και διαθεση, και οταν εχεις ενα σωρο θεματα τα οποια τρεχουν και ειναι πολυ πιο σημαντικα ....

 

Με συγχωρείς αλλά έβαλες αυτογκόλ... -_-

 

Λυπάμαι πολύ επίσης για το δικηγόρους κλπ που ανέφερες! Δε σου επιτρέπω. Αν θες υπάρχουν τόσοι άλλοι χώροι που μπορείς να εκφράζεσαι έτσι! Εδώ μέσα όχι!

Link to comment
Share on other sites

Σου απαντώ όπως ακριβώς απάντησες εσύ:

 

 

Με συγχωρείς αλλά έβαλες αυτογκόλ... -_-

 

Λυπάμαι πολύ επίσης για το δικηγόρους κλπ που ανέφερες! Δε σου επιτρέπω. Αν θες υπάρχουν τόσοι άλλοι χώροι που μπορείς να εκφράζεσαι έτσι! Εδώ μέσα όχι!

ρε σπιντι ειναι το ιδιο να ψαχνεις για κατι που ξερεις οτι υπαρχει και που ακριβως μιας και το εγραψες εσυ με το να ψαχνεις εντελως στην τυχη για κατι που δεν ξερεις αν υπαρχει??Δεν σε αναγκασε κανενας να απαντησεις, αν δεν θες να ασχοληθεις προσπερασε το αλλα δεν χρειαζεται να ειρωνευεσαι ουτε να οικτηρεις τον αλλον

 

φιλικα soul

Link to comment
Share on other sites

κατσε βρε συ σπιντι,δεν μου το επιτρεπεις εσυ ή οι αλλοι που ανεφερα ? Εσυ δλδ μπορεις να εκφραζεσαι ελευθερα και να αποκαλεις καποιον που δεν τον ηξερες και απο χθες, τεμπελη και εγωκεντρικο ? ή μηπως εχει να κανει με τον ''διαχειριστης'' και ''μελος'' ?

Link to comment
Share on other sites

Βρε canislupus εσύ είπες ότι βαριέσαι να ψάχνεις!

 

Και το ότι κάποιος είναι διαχειριστής ή μέλος δεν έχει καμία σχέση. Είμαστε όλοι ίσοι να εκφέρουμε την άποψή μας..

 

Ας σταματήσει αυτό εδώ γιατί έχουμε ξεφύγει εντελώς από το θέμα..

Link to comment
Share on other sites

''78,058 posts ειναι αρκετα πολλα να καθομαι να ψαχνω''

 

 

αυτο ειπα σαμπρινα. ο ανορ και ο σπιντι αρχισαν να λενε οτι βαριεμαι και τα σχετικα. Και οπως δεν επιτρεπει ο σπιντι να εκφραζομαι οπως εκφραζομαι ετσι δεν επιτρεπω και γω στον σπιντι να με αποκαλει οπως με αποκαλεσαι. Και αυτο παει στο ολοι ειμαστε ισοι εδω μεσα.

Link to comment
Share on other sites

Some day you will be old enough to start reading fairytales again. ~~ Canislupus

Τι ωραία που ταιριάζει η υπογραφή σου εδώ! Γιατί άραγε;

 

Γιατί κουραστήκαμε τον εγωισμό, Canislupus!

ΕΓΩ δεν έχω χρόνο.

ΕΓΩ δεν κάθομαι να ψάξω.

ΕΓΩ έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω.

 

Γιατί θέτεις το ζήτημα εφόσον δεν έχεις διάθεση να το ερευνήσεις; Γιατί αν είχες διάθεση θα έβρισκες και το χρόνο να το κάνεις! Αν έχεις πιο σημαντικά πράγματα να κάνεις τότε φυσικά ανέλαβε τα πιο σημαντικά, αλλά δε καταλαβαίνω; Τι περιμένεις από εδώ; Μασημένη τροφή; Αυτό θες;

 

Αν όχι τότε γιατί απτη μια λες πως θέλεις προσωπικές εμπειρίες, απτην άλλη λες πως εδώ τελικά δεν είναι ο καταλληλότερος τόπος διότι ο καθένας ό,τι γράφει εδώ μέσα δεν είναι έγκυρο;

 

Τέλος θέτεις θέμα πως "χάνω το χρόνο μου" (ειρωνικά) αν σου απαντήσω, ενώ πρώτη εσύ το έθεσες σαν ζήτημα! Εφόσον δεν έχεις χρόνο τότε γιατί να συζητήσω με κάποιον που δεν έχει χρόνο; Αφού δεν έχει χρόνο! Δε προλαβαίνει!!!! Παρόλα αυτά βρίσκεις χρόνο να απαντάς και να λες για το αν η Sabrina είναι ο δικηγόρος μου ή όχι! Εδώ λοιπόν τότε θα ξεκλέψω κι εγώ λίγο χρόνο να σου πω πως δε σου επιτρέπεται.

 

Περιμένεις λοιπόν να υπάρξει συζήτηση σε τέτοιο επίπεδο;

Θες απαντήσεις;

 

Βρες χρόνο, κάτσε ψάξε μόνη σου και έλα να το συζητήσουμε!

Όποτε θες εδώ είμαστε!

Link to comment
Share on other sites

ασε μας ρε σπιντι που θα μου υποδεικνειεις κι ολας τι θα κανω και τι οχι.....

 

κουραστικες εσυ το εγωϊσμο, και ποιος αλλος ? γιατι χρησιμοιποιεις τριτο πληθυντικο, εκπροσωπεις και γνωμες αλλων ?δλδ καθεστε και κανετε ο ενας στον αλλον παραπονα ? αν ενοχλειστε τοοοοοοσο πολυ απο ενα μελος γιατι δεν το διαγραφετε, εφοσον βαρεθηκατε τον ''εγωισμο'' του. Και να ξερεις οτι χρησιμοποιω το εγω οχι απο εγωισμο , αλλα γιατι αντιπροσωπευω εμενα, την δικη μου αποψη, δεν χρειαζεται να σερνω το εμεις.

 

και οσο για την υπογραφη μου, δεν διαθετω ουτε την εξυπναδα σου , ουτε το πνευματικο σου επιπεδο για να καταλαβω τι ακριβως εννοεις.

 

και σε ξαναρωταω απο ποιον και τι δεν μου επιτρεπεται ? απο σενα ή και απο ολους τους αλλους στο ''βαρεθηκαμε '' ? και γιατι δεν διαγραφεις τον λογαριασμο μου τοτε ?

Edited by canislupus
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...