Jump to content

ερωτηση για κατι που συναιβει χτες βραδυ


SoulGR
 Share

Recommended Posts

εμ... δεν κατανοώ το νόημα του thread...

 

Speedy... κακώς το συνεχίζεις. Δεν υπάρχει λόγος. Τόσο εσύ όσο και η canislupus έχετε μια άποψη. Λανθασμένη - σωστή ... αυτή είναι και φυσικά δεν επιβάλλει κανείς το τι θέλει στον άλλον. Αν "βαριέται" ή οχι , νομίζω οτι μπορεί να κριθεί απο τα γραφόμενα εδώ. Άστο λοιπόν ρε φίλε... αφού ξέρεις και απο το άλλο forum οτι μια διαμάχη δεν θα τελειώσει ποτέ. Ειδικά όταν δεν υπάρχει ανταπόκριση και απο εδώ και απο εκεί.

 

Canislupus. Ώς νέα στον χώρο, έχει διαμορφώσει μια πολύ απόλυτη άποψη στο πως θα πρέπει να μάθεις κάποια πράγματα. Κανείς.. μα κανείς .. δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει έτοιμη τροφή καθώς όπως εσύ δηλώνεις πως δεν έχεις χρόνο για έρευνα (που είναι παράδοξο ειδικά αν θες να εξελιχθείς ... αλλά τέλος πάντων)... έτσι και οι άνθρωποι που γράφουν εδώ, δεν διδάσκουν απλά μοιράζονται κάποια πράγματα. Επίσης διαθέτεις ενα απόλυτο τρόπο προσέγγισης που σε κάνει να χάνεις "πόντους" και "σημεία" αν μου επιτρέπεις. Παράδειγμα η συζήτηση που είχαμε κάπου αλλού για μια ιδεολογία αν θυμάσαι. Παρτο το παραπάνω σαν φιλική προτροπή χωρίς κανένα ίχνος επιβολής ... αν θες να μάθεις κάποια πράγματα , θα πρέπει πρώτα να αδειάζεις το ποτήρι που λέγεται μυαλό απο κάθε προσωπική σου πεποίθηση και να το γεμίζεις με κάτι καινούριο για να μπορέσει να χωρέσει χωρίς να ξεχειλίσει και να χάσεις το νόημα. Δεν χωράνε όλα σε ενα ποτήρι αν με καταλαβαίνεις. Αυτό βέβαια πάντα αν θες να μάθεις ΜΟΝΗ ΣΟΥ κάποια πράγματα και να εξελιχθείς.

 

Και μια παράκληση...μιας και η απάντηση που ξεκίνησε την διαμάχη είναι δική μου. Το να απασχολούμαστε με τέτοιες προστριβές (σου είπα.. μου είπες.. κτλ) δεν το βρίσκετε λίγο παιδικό; .. Νομίζω οτι όλοι μας έχουμε ώς σκοπό να συζητήσουμε εδώ κάποια πράγματα και να διευκολύνουν την έρευνα μας για κάποια κομμάτια γνώσης που ψάχνουμε. Όποιος έχει την διάθεση θα ψάξει .. θα βρεί... τώρα ή μετά. Δεν υπάρχει λόγος για προστριβές. Στο κάτω-κάτω , όλοι οικειοθελώς είμαστε εδώ. Κανείς δεν μας υποχρεώνει να είμαστε εδώ.. απλά μάλλον μας αρέσει. Σαδομαζοχιστές;... μπορεί... αλλά απο όσο φαίνεται ο χώρος ελκύει.

 

Καλημέρα σε όλους και εύχομαι καλή διάθεση και χαμόγελο , μιας και τα αληθινά προβλήματα της ζωής το καθιστούν αναγκαίο για να τα αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

''78,058 posts ειναι αρκετα πολλα να καθομαι να ψαχνω''

 

 

αυτο ειπα σαμπρινα. ο ανορ και ο σπιντι αρχισαν να λενε οτι βαριεμαι και τα σχετικα. Και οπως δεν επιτρεπει ο σπιντι να εκφραζομαι οπως εκφραζομαι ετσι δεν επιτρεπω και γω στον σπιντι να με αποκαλει οπως με αποκαλεσαι. Και αυτο παει στο ολοι ειμαστε ισοι εδω μεσα.

 

Κανις, ρωτάς τον Ανόρ αν έχει δει πνεύματα και αν ξέρει αν είναι καλά ή κακά. Και αυτός σου λέει ότι μπορείς να βρεις τα λεγόμενα του σε ποστ μέσα στο φόρουμ.

 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι

1) να βάλεις τις λέξεις δαίμονες Δαίμονες Δαίμονας δαίμονας πνεύμα πνεύματα στην εύρεση

2) να βάλεις author το όνομα Anor

3) να επιλέξεις όλα τα φόρουμ

 

και να πατήσεις Εύρεση

 

κάνοντας αυτά τα βήματα τα αποτελέσματα είναι 91

Your search for the term δαίμονες Δαίμονες Δαίμονας δαίμονας πνεύμα πνεύματα returned 91 results.

 

Από εκεί μπορείς να διαβάσεις τις απόψεις του Ανορ για αυτά τα θέματα.

 

Τα λέω όλα αυτά γιατί δεν πιστεύω ότι είσαι τεμπέλης για να ψάξεις αλλά δεν γνωρίζεις τον τρόπο ίσως του ψαξίματος αφού λες

"78,058 posts ειναι αρκετα πολλα να καθομαι να ψαχνω".

 

Τα 78058 ποστ τα ψάχνει ο η/υ για εσένα αρκεί να του πεις τι να ψάξει και από ποιον.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...