Jump to content

Χαρυ ποττερ 6


SoulGR
 Share

Recommended Posts

Θα συμφωνήσω με τον κύριο Shadow.Ποιός από το κάστ του Χαλι Πότερ αντιπροσωπεύει ακριβώς την εικόνα που έιχατε στο μυαλό σας διαβάζοντας το βιβλίο?Ψηφίζω Σνέιπ γλοιώδης τύπος και Μακ Γκόναγκαλ(είναι Σκοτσέζα????)

Link to comment
Share on other sites

Πάντως και η Μπελατριξ είναι πολύ :censored: σαν γυναίκα..... Εμένα μου καλο άρεσε η 6 ταινία αλλα θα συμφωνήσω με όσους είπαν ότι το βιβλίο είναι πολύ καλύτερο

Link to comment
Share on other sites

Συγκινήθηκα με τον Νταμπλντορ. Ωραία ταινία και πιο "σκοτεινή" από τις προηγούμενες.

 

 

Ναι το ότι σκοτώθηκε για να μην προδώσει τον Σνεϊπ και κατ΄επέκταση τον ίδιο τον χάρι ήταν απο το πολύ δυνατό κομμάτι της ταινίας

Link to comment
Share on other sites

Έχω διαβάσει όλα τα βιβλία και έχω δει όλες τις ταινίες μέχρι τώρα. Σίγουρα αξίζει να διαβάσει κάποιος τα βιβλία. Όχι, γιατί οι ταινίες δεν είναι αρκετά καλές, αλλά γιατί δεν περιέχουν την καθημερινότητα των ηρώων. Αυτά τα πολλά μικρά πραγματάκια που κάνουν κάθε μέρα και συμπληρώνουν τη ζωή τους σε αυτόν τον υπέροχο μαγικό κόσμο.

 

Η τελευταία ταινία ήταν πολύ καλή. Τη σπηλιά κάπως έτσι την είχα φανταστεί. Το μεγάλο παράπονο που έχω είναι ότι έδειξαν ελάχιστα από το μαγαζί των Fred και George.

 

Επίσης θεωρώ ότι η επιλογή των ηθοποιών ήταν πολύ καλή.

 

Είναι μια καλή προσπάθεια και αυτό πρέπει να αναγνωριστεί. Αναγκαστικά θα πετσόκοβαν διάφορα από τα βιβλία και πάντοτε κάποιοι θα ήταν δυσαρεστημένοι.

Link to comment
Share on other sites

Τι να σας πω βρε παιδιά... ήμουν και κουρασμένος και πραγματικά σε κάποιες φάσεις με πήρε ο ύπνος ^_^ ! Είχε πολύ αργή εξέλιξη σε σχέση με τα προηγούμενα και πολύ σκοτάδι... δεν ξέρω για εσάς, εμένα το τέταρτο μου άρεσε πιο πολύ από όλα .

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω πως το 5ο απο άποψη δράσης ήταν το καλύτερο για να μην αναφέρω και τον συγκινησιακό του χαρακτήρα (βλέπε θάνατος

του μανουλομάνουλου,του λε μανάρ Σείριου).Αλλά απο γραφικά το 4ο ήταν πολύ μπροστά,για να μην αναφέρω και το θάνατο της κολώνας του Χογκουαρτς (βλέπε Σέντρικ Ντίγκορι)...

Link to comment
Share on other sites

Τον τελευταίο χάρυ πόττερ; Όχι...Περιμένω το "Αλίκη στη χώρα..." του Τιμ Μπάρτον...Α, μα δεν συμμαζεύομαι πια!!! :)

Link to comment
Share on other sites

δεν εφτεγε η ταινία την οποία θα την δω στο ΠιΣι, αλλά στον κινηματογράφο παιδιά κοιμήθηκα και άφησα την παρέα μου στο διάλειμα γιατί δεν είχε νόημα (άσε που δεν βολευόμουν στον ύπνο στον κινηματογράφο)

 

:confused:

Link to comment
Share on other sites

Την είδα.

Ούτε κρύο ούτε ζέστη.

 

Ή μάλλον κρύο. Πάνω από το μισό βιβλίο είχε κοπεί. Και το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας ασχολούταν με τον Ρον και τα "γκομενιλίκια" του (συγνώμη για την έκφραση). Χαρυ Πόττερ ήθελα να δω, όχι το Beverly Hills σε fantasy έκδοση.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...