Jump to content

ROSE RED


Selana
 Share

Recommended Posts

post-21-1106351366_thumb.jpg

Μια απο τις πολυ αγαπημένες ταινίες.. όσοι δεν την έχετε δει τρέξτε! θα την βρείτε σε βιντεοκασσέτα ή DVD, είτε με τον τίτλο " Rose Red" , είτε σαν " Η επαυλή ".

Οτι και να πω είναι λίγο.. παρόλο το ότι είμαι δύσκολη στα θρίλλερ αυτήν την ταινία την λάτρεψα. Την έχω δει ήδη 4-5 φορές και συνεχίζω!!Παρότι είναι 4 ωρή τα γεγονοτα εναλλάσονται γρήγορα και δεν την βαριέστε.

 

Η ιστορία έχει ως εξής.. Μία καθηγήτρια ψυχολογίας κ' παραφυσικής κανονίζει να μείνει ένα διήμερο μαζί με μία επίλεκτη ομάδα απο μεντιουμ κάθε φύσης σε μία έπαυλη η οποία θεωρείτω στοιχειωμένη μιάς και όποιος έμπαινε δεν ξαναέβγαινε.. αλλα δεν είναι αυτό το ιδιαίτερο αυτουνου του σπιτιού... Η έπαυλη μεγαλώνει μόνη της... ξαφνικά μετράνε 60 δωμάτια και την άλλη μέρα είναι 80! Η καθηγήτρια χρησιμοποιεί τα μέντιουμ σαν ενέργεια που θα ξυπνήσει το σπίτι απο τον λύθαργο και όπως λέει θέλει μία απλή σύσπαση.. ένα απλό δείγμα μεταφυσικής παρουσίας.. είναι έτσι??? θα το διαπιστώσετε μόνοι σας! ( χεχεχε!) .. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ...

 

Καμιά φορά τα ψυχικά χαρίσματα πρέπει να τα χρησιμοποιούμε με προσοχή γιατί δεν ξέρουμε ποτέ τι μπορεί να ξυπνήσουμε άθελα μας... Psychics ή μη εάν είστε φαν των θρίλλερ..δείτε την ταινία.. θα την απολάυσετε!

 

 

Υ.Γ.1. Πρέπει εδώ να αναφέρω πως η έπαυλη είναι αληθινή και βασίζετε σε μεγάλο ποσοστό σε ΑΛΗΘΙΝΗ ιστορία :blink: :cold: . Όσοι πάρετε το DVD έχει μέσα επιστήμονες που αναφέρουν πληροφορίες κτλ...

 

Υ.Γ 2 .. Πάρτε μια πρώτη γευση εδώ... http://videodetective.com/home.asp?PublishedID=770973

 

Υ.Γ 3. Σενάριο - σκηνοθεσία --> STEPHEN KING ( ποιός άλλος! )

Link to comment
Share on other sites

Αγαπημένη? Όχι ρε παιδιά! είναι βλακεία η ταινεία(πρωσοπική εκτίμηση). Τζάμπα 5 ώρες από τη ζωή μου.

3533[/snapback]

 

Για πες??? τι δεν σου άρεσε?

 

Πάντως όσοι γνωστοί μου την είδαν, τους άρεσε πάρα πολύ. Ειδικά μία φίλη που ασχολείτε με τα μεταφυσικά κτλ της άρεσε τόσο πολύ που την αγόρασε. Κοιτά είναι να σου αρέσουν τα θρίλλερ και τα ghost stories γιατί εαν όχι ίσως να μην την βρείς ενδιαφέρον.

 

Η ταινία είναι 3 ώρες και 50 λεπτά! και όχι 5 ώρες!!!! :whistling: μπας και την μπέρδεψες με άλλην? :whistling:

 

Ακού βλακεία.... :015annoyed::o μήπως πρέπει να σας βάλω τα links να δείτε τις μελέτες και τα στοιχεία και φώτο απο τα αληθινά συμβάντα? Χμμμμ εκτός και εαν δεν πιστεύεις στα στοιχειώματα κτλ..

 

Φιλικά και πάντα με σεβασμό!

 

Selana

Link to comment
Share on other sites

Εγώ τη κρίνω καθαρά σαν ταινεία. Την είδα πριν ένα χρόνο και από ότι θυμάμαι ήταν σε δύο dvd και μου φάνηκε ότι κράτησε πααάρα πολύ. Γενικά η όλη ταινεία μου φάνηκε πολύ μέτρια. Είχε ενδιαφέρουσα πλοκή και κάποια σεναριακά κολπάκια που την ανέβαζαν αλλά κατα τ' άλλα ήταν ανοησία. Τώρα θα μου πεις αυτά τα πράγματα είναι υποκειμενικά... Από την άλλη αμα ασχολείσαι πολύ με παραψυχολογία και τα λοιπά αυτός ο αχταρματζίδικος καταιγισμός παραφυσικών φαινομένουν μπορεί να θεωρηθεί ενδιαφέρων. Όσο για το Stephen King, με τα σενάριά του έχουν γίνει πολύ πιο σπουδαίες ταινείες από αυτό. Γενικά με τα θρίλερ είμαι δύσκολος αλλά συγγνώμη αυτά τα ζόμπι σας φάνηκαν τρομακτικά? ήταν για γέλοια!

Link to comment
Share on other sites

Τα ζόμπι δεν ήταν για να τρομάζουν ( τουλάχιστον έτσι πιστεύω !) ουτε για να ξεκοιλιάσουν τους πρωταγωνιστές. Ηταν για να τονιστεί το στορυ και κολλάει στο όλο σενάριο. Πάντως να είμαστε αντικειμενικοί.. η ταινία είναι μεγάλη γι αυτό και προτείνω οσοι την βλέπουν να την σπάσουν σε 2 κομμάτια ή να την δουν απογευμα και την άλλη βραδυ κτλ.. οτι και να δεις 4 απανωτες ώρες εεε πως να το κάνουμε κουράζεσαι!! Επίσης λόγω του ότι γυρίστηκε για την tv δεν έχει σκηνές υπερβολικής φρίκης ( αίματα, άντερα, ξεκοίλιασμα κτλ κτλ :018bleh: ). Χμμμ προτείνω να την νοικιάσεις και να την ξαναδείς αλλα πρόσεξε... σπάστην σε 2-3 φορές.. έτσι δεν θα σου φανεί κουραστική και θα προσέξεις λεπτομέριες που λόγω της κούρασης ή της πλήξης απο την κούραση δεν είδες. Trust me! έτσι την πάτησα με το ΤΗΕ ΕΥΕ.

Link to comment
Share on other sites

Με προβλημάτισες λιγουλάκι και είπα να κάνω ένα search μπας δε ξέρω να εκτιμάω. Σχεδόν όλες οι κριτικές ήταν για κλάματα οπότε δε θα μπώ στο κόπο(γιατί μιλάμε για πολύ κόπο...) να τη ξαναδώ.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...