Jump to content

Μια ερώτηση


Panagos
 Share

Recommended Posts

Για σε όλους σας. Πριν από 2 περίπου βδομάδες ανακάλυψα αυτό το σαιτ και αποφάσησα να ασχοληθώ κι εγω με την μαγεία και κυρίως τον εσωτερισμό. Θα ήθελα να συγκρίνο τις πληροφορίες και απόψεις αυτού του σαιτ και με άλλων σαιτ. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει και κανα άλλο παρόμοιο σαιτ με το artofwise; Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να μιλάμε στο φορουμ για ΄΄αλλα σαιτ οπότε μπορείται να μου στέιλετε μύνημα στο messenger.

Link to comment
Share on other sites

Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις (και που ο καθένας θα πρέπει να κάνει βασικά, αν θέλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες που δίνονται στα άρθρα) είναι να συγκρίνεις επιμέρους άρθρα και όχι ολόκληρο το site.

Διάβασε για παράδειγμα ένα οποιοδήποτε άρθρο του art of wise και μετά ψάξε στο google χρησιμοποιώντας ως λέξεις-κλειδιά τον τίτλο του για να βρεις κι άλλα άρθρα με το ίδιο ή παρόμοιο περιεχόμενο. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να συγκρίνεις.

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν καλωσόρισες. Δε νομίζω πως υπάρχει λόγος σύγκρισης. Ο καθένας εκφράζει τις απόψεις του συνεπώς μπορείς να διαβάσεις απόψεις και να κρίνεις από κει και πέρα με βάση τα δικά σου πιστεύω τι είναι καλύτερο για σένα! :):thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Ένα επίσης καλό σαιτ Παναγο ειναι το www.wicca.gr που έχει επισημανθεί σε κάποιο άλλο θρέντ,αν θέλεις να ψάξεις.Αλλά απο ότι θυμάμαι είχε μόνο φωτογραφίες και απο πληροφορίες πολύ λίγα πράγματα.Αλλά δν το έχω κοιτάξει τώρα τεέυταία οπότε ρίξε μια ματιά...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...