ΜΟΡΦΕΑΣ Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 <<Μηδέν της τύχης αλλά πάντα της ευβουλίας και της προνοίας>> (Τίποτα δεν πρέπει να στηρίζεται στην τύχη αλλά στην περίσκεψη και την πρόνοια) Κάθε τι όμορφο είναι σπάνιο και τίποτα δεν είναι πιο σπάνιο από την τελειότητα!!! Θεωρώ ότι τα δύο παραπάνω ρητά έχουν σχέση και με την τέχνη που ασκούμε... :smilewink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIXAHL Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΟΙ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ... δικό μου... Έτσι για να θυμάμαι να μην ξεχνάω τη σημασία όσων θεωρώ φίλους... Μιχαηλ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgainne Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Χμμμμ.... Δύο είναι τα αγαπημένα μου ρητά: "Αγνόησε το κακό, και θα αγνοήσει και αυτό εσένα..." (Πιστέψτε με, πιάνει...) Αν δεν σου αρέσει κάτι, προσπάθησε να το αλλάξεις. Αν δεν μπορείς να το αλλάξεις, άλλαξε την συμπεριφορά σου απέναντί του. Απλά, μην παραπονιέσαι....." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martina Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 "Αγνόησε το κακό, και θα αγνοήσει και αυτό εσένα..."(Πιστέψτε με, πιάνει...) σε πιστεύω.. :smilewink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 "...Αυτό είναι σχετικό..." είναι μια από τις φράσεις που μπορεί ν'ακούσει κανείς συχνά από μένα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leyball_fye Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 "ολα ειναι ασχετα και ολα σχετιζονται μεταξυ τους" δε θυμαμε ακριβος πως ενιοθα οταν το προτοειπα αυτο.μου βγηκε αυθορμητα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martina Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Πάροικος είμαι σ' αυτόν τον κόσμο και περαστικός. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sucore Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Τωρα μου ηρθε...(πατατα) 1)Η απολυτη Υποκειμενικοτητα ειναι Υποκειμενικα Απολυτη...* 2)Δε βαριεσαι...(κ ολες οι παραλλαγες του :smilewink: ) 3)Η Φαντασια δεν φτανει ουτε στο ελαχιστο τη (πραγματικη) Ζωη...** ALL TIME CLASSIC!!!! 1)ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ 2)ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ *>Μαϊν(νοτ σοου πραουντ...) **>μαϊν στρεϊτ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeaHawk Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Όσο πιο βαθύ είναι το σκοτάδι, ακόμα και το πιο αχνό φως φέγγει περισσότερο.. ( συμβολικά: σκοτάδι = πνευματικό - φως = πνευματικοί άνθρωποι) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gothic angel Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Quare vitia sua nemo confitetur? Quia atiam nunc in illis est? somnium narrare vigilantis est...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Initiate4 Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 ''μηδένα προ του τέλους μακάριζε''... Γι' αυτούς (κι' εμένα μέσα) που προδικάζουν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treloss Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Οταν μιλατε με εναν τρελο να εισαι σιγουροι οτι και αυτος κανει το ιδιο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitro912gr Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Πολλές οι φράσεις αλλα θα γράψω μερικές μόνο: «πίσω από τα ποιο χαμογελαστά πρόσωπα κρύβονται οι ποιο λυπημένες ψυχές»| «πίσω από κάθε κυνικό υπάρχει ένας πληγωμένος ρομαντικός» «όσο ελπίζω ζω και όσο ζω απελπίζομαι» ?catch the rainbow? ?no hope = no fear? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Επίσης το "Life is cruel"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demons Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Αλήθεια γίναμε καιροί και χρόνια και ιδέες Γίναμε λάθροι και σωστοί και Θάνατος και Αγάπη Λέξεις που δέν ειπώθηκαν τραγούδια δίχως Νότες... Αφιερωμένο σε όσους Χάθηκαν σε όσους Θα Χαθούν Και σε όσους είναι Χαμένοι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts