dimulator Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 (edited) Λοιπόν επειδή έχω όρεξη για προγραμματισμό σχετικό βέβαια με τα μεταφυσικά... ... δέχομαι παραγγελίες για τέτοιου είδους προγράμματα... Φυσικά η χρέωση θα είναι 1.000.0000 Ευρώ κτλ κτλ... πλάκα κάνω εντελώς δωρεάν και με ανοιχτό κώδικα βεβαίως βεβαίως... Λοιπόν άντε σκεφτείτε τίποτα και πείτε... τωρα που έχω όρεξη! Edited November 14, 2009 by dimulator 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySpirit Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Tί πρόγραμμα θα μπορούσε να φτιαχτεί που να χει σχέση με μεταφυσικά?Τί να κάνει δηλ το πρόγραμμα? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JUSTINE Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Λοιπόν επειδή έχω όρεξη για προγραμματισμό σχετικό βέβαια με τα μεταφυσικά... ... δέχομαι παραγγελίες για τέτοιου είδους προγράμματα... Φυσικά η χρέωση θα είναι 1.000.0000 Ευρώ κτλ κτλ... πλάκα κάνω εντελώς δωρεάν και με ανοιχτό κώδικα βεβαίως βεβαίως... Λοιπόν άντε σκεφτείτε τίποτα και πείτε... τωρα που έχω όρεξη! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimulator Posted November 14, 2009 Author Report Share Posted November 14, 2009 Μέχρι στιγμής έχω φτιάξει: 1) ένα πρόγραμμα αντίστροφου λεξαρίθμου, βάζεις ένα αριθμό και σου βρήσκει τις λέξεις με αυτόν τον λεξάριθμο 2) ένα προγραμμα αναγραμματισμού, βάζεις τα γράμματα και βγάζει λέξεις 3) ένα πρόγραμμα μαντικής βασισμένο στην αρχαία Ελλάδα, το πρόγραμμα κάνει επιλογή τυχαία από τα γράμματα του ΑΒητου που στο κάθε ένα αντιστοιχεί μια μαντική ερμηνεία, κάτι σαν ρούνους. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JUSTINE Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Παρακαλώ θα ήθελα ένα προγραμματάκι που να βαράει αυτούς που βαράνε... Υπάρχει κάτι τέτοιο διαθέσιμο? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimulator Posted November 14, 2009 Author Report Share Posted November 14, 2009 αυτό θέλεις? :10_9_134[1]: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimulator Posted November 14, 2009 Author Report Share Posted November 14, 2009 (edited) Λοιπόν να κάνω εγώ μια πρόταση; Σκέφτομαι να κάνω ένα πρόγραμμα μαντικής με ρούνους! Το πρόγραμμα θα έχει: 1) μια μινι εγκλυκλοπαίδεια για ρούνους 2) τρόπους ριξίματος 3) ερμηνείες Θέλετε να βοηθήσετε? Edited November 14, 2009 by dimulator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsubaki Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Λοιπόν να κάνω εγώ μια πρόταση; Σκέφτομαι να κάνω ένα πρόγραμμα μαντικής με ρούνους! Το πρόγραμμα θα έχει: 1) μια μινι εγκλυκλοπαίδεια για ρούνους 2) τρόπους ριξίματος 3) ερμηνείες Θέλετε να βοηθήσετε? 'Ελα τώρα πές πόσα λεφτά θές και άσε το πολύ Μπλά Μπλά για την Φαίη Σκορδά :lol: :lol: :lol: Πως θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
outis Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Tί πρόγραμμα θα μπορούσε να φτιαχτεί που να χει σχέση με μεταφυσικά?Τί να κάνει δηλ το πρόγραμμα? σου λέει το μέλλον σου, ποια/ποιον θα παντρευτείς, επαναφορά προσώπων, λύσιμο σε μάγια κτλ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimulator Posted November 18, 2009 Author Report Share Posted November 18, 2009 'Ελα τώρα πές πόσα λεφτά θές και άσε το πολύ Μπλά Μπλά για την Φαίη Σκορδά :lol: :lol: :lol: Πως θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε? Σε πρώτη φάση πρέπει να δούμε ο κάθε ρούνους τι ερμηνεία έχει. Θα περάσω στο πρόγραμμα τις ερμηνείες αντίστοιχα σε κάθε ρούνο και θα εμφανίζεται το ρίξιμο των ρούνων π.χ. τρεις ρούνοι (παρελθόν - παρόν - μελλον) και οι ερμηνείες τους. Άρα χρειαζόμαστε: 1) εικόνες από ρούνους στυλ κάτι τέτοιο 2) ερμηνείες, ορθής φοράς, αναστραμένης 3) τρόποι ριξίματος 5) λέξεις κλειδιά για κάθε ρούνο. βρήκα ένα καλό σάητ που από κει μπορούμε να πάρουμε πληροφορίες http://www.sunnyway.com/runes/ βέβαια αυτό που χρειάζεται είναι η μετάφραση στα Ελληνικά, και καλές εικόνες από κάποιο γραφίστα ή καλλιτέχνη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christian74 Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Wow... τέλειο...!!!! Χμ.... εγώ θα πρότεινα οι σχετικοί του site να κάνουμε μία συλλογική προσπάθεια... π.χ δεν ξέρω...θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε για να καταφέρουμε κάτι αξιοσημείωτο.... By the way..... αυτό το είχα απορία.... έχουν γίνει έρευνες για την απόδειξη της επιρροής των άστρων...? Θέλετε να το αποδείξουμε εμείς...???? Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε tweets από facebook & tweeter πχ. για να μετρήσουμε την ανθρώπινη διάθεση κάθε στιγμή... και να τα αντιστοιχίσουμε σε αστρολογικά γεγονότα.... με data mining, και να βρούμε κάποια συσχέτιση.....?!?!?!?!?!?!?! εεεεεεεεεεεεεεεεεε????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahimsa Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Ωραία ιδέα αυτή με τους ρούνους! Μπορεί να γίνει κάτι ανάλογο και με άλλες μαντικές τεχνικές, όπως τα Ταρώ, την απλή τράπουλα κλπ. Κάτι άλλο που σκέφτηκα είναι ένα προγραμματάκι για τις φάσεις τις Σελήνης.. το έχω ξαναδεί σε ξένη βερσιόν, θα μπορούσε να πάει πιο μπροστά.. π.χ. να σου λέει την παρούσα φάση, τις ιδανικές εργασίες κλπ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts