Jump to content

Οι άντρες που κοιτούν επίμονα κατσίκες


johnny
 Share

Recommended Posts

Την είδα χτες στον κινηματογράφο και είναι απίστευτη ταινία! Πολύ γέλιο και, όπως πάντα, τρομερές ερμηνείες από τους συγκεκριμένους ηθοποιούς! worthy.gif

 

103333_0.jpg

 

Την ταινία αξίζει να τη δείτε όχι μόνο γιατί ο Kevin Spacey και ο Jeff Bridges είναι εγγύηση (αλλά και ο George Clooney που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ταινίες), αλλά και γιατί πραγματεύεται με πολύ πρωτότυπο και ευχάριστο τρόπο το ζήτημα του "πολέμου" και ειδικότερα τον ρόλο των παραψυχολογικών ερευνών στα πλαίσια του πολέμου.

 

(Αντιγράφω από το αθηνόραμα)

Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Γκραντ Χέσλοβ με τους: Τζορτζ Κλούνεϊ, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Κέβιν Σπέισι, Τζεφ Μπρίτζες

Ένας δημοσιογράφος που αναζητά απεγνωσμένα στο Ιράκ μια αποκλειστικότητα συναντά κατά τύχη τον Λιν Κάσαντι, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι πρώην μέλος μιας ειδικής στρατιωτικής μονάδας με υπερφυσικές ικανότητες.

 

 

ΠΡΕΠΕΙ να τη δείτε! yes.gif

Link to comment
Share on other sites

Βασικά δεν την είδα,αλλα δεν άκουσα και τα καλύτερα σχόλια...Την έκραξε ο Κουτσογιαννόπουλος στην Ελένη (μη τυχόν και δεν βλέπετε τη βασίλισσα της πρωινής ζώνης και μου πείτε για Χαριτάτο ,λάχανο θα σας φάω).Επίσης άκουσα οτι το χιούμορ της είναι κάπως ιδιαίτερο..

Link to comment
Share on other sites

Ναι, διάβασα κι εγώ κάπου άσχημα σχόλια, αλλά αν λαμβάναμε υπόψιν τί λέει ο κάθε αποτυχημένος wannabe σκηνοθέτης που αυτοπροσδιορίζεται ως κριτικός και έχει άποψη για ό,τι κυκλοφορεί, πολλές αξιόλογες ταινίες θα 'χαν πιάσει πάτο.Όσο για το "ιδιαίτερο χιούμορ", πώς το προσδιορίζεις? Δηλαδή αν θεωρείς ότι η μέση αμερικανική χαζοκωμωδία στυλ αmerican pie εκπροσωπεί αυτό που αποκαλούμε "χιούμορ", τότε ναι, αυτή η ταινία έχει πολύ "ιδιαίτερο" χιούμορ..Εντάξει, είναι ξεκάθαρο ότι όλα αυτά είναι θέμα γούστου.Ο Jeff Bridges και ο Kevin Spacey είναι από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς και θεωρώ ότι σε όσες ταινίες έχουν παίξει είναι εξαιρετικοί (ιδιαίτερα όταν συνδυάζονται και μεταξύ τους, π.χ. K-Pax, ή η παραπάνω), και οι αντίστοιχες ταινίες είναι σχεδόν πάντα "ιδιαίτερες".Δες την και τα ξαναλέμε. :wink:ΥΓ: Συγγνώμη για τη μορφοποίηση, δεν φταίω εγώ..

Edited by johnny
Link to comment
Share on other sites

όκει με έπεισες!!Θα το τσεκάρω!Και εγω με τη σειρά μου να προτείνω τον Αντίχριστο στου Λαρς Φον Τρίερ :teehee:

Όχι και τον αντίχριστο!!!! από ότι άκουσα από γνωστούς που πήγαν και την είδαν μου είπαν ότι είναι μία τσόντα και μισή. Εκτός βέβαια από την απίστευτη ερμηνεία μιας αλεπούς!!!!! έλεος δηλαδή!!!!!!!!!!!!!

Σόρρυ για το off topic αλλά δεν μπορώ να ακούω τέτοια!!!

Edited by shadow3363
Link to comment
Share on other sites

Συγγνώμη κιόλας αλλά αμα έχει δει κανείς ταινίες του ξέρει τι πάει να δει.Αν πάς έτσι μόνο και μόνο λόγω τίτλου και λές ααα πάω να δώ θρίλερ και τα λοιπά εεε τότε δεν θα σου αρέσει.Πλήν αυτού ανήκει στη κατηγορία love it or hate it ταινία...Απλά την προτείνω.Φημίζεται ο Τρίερ για ον μισογυνισμό του :ermm:

Link to comment
Share on other sites

Για τη εν λόγω ταινία (φτου φτου φτου ημουν Αθηνα και δεν πήγανα τη δώ ο μαλ^%^ας)ακουσα πολυ ασχημα σχόλια απο συγκεκριμενους φίλους μου οπότε συμπέρανα οτι πρέπει να είναι σιγουρα ενδιαφέρουσα..

Το τρεϊλερ το είδα μόις τώρα και θέλω να τη δώ οπωσδήποτε..!Απο αυτό που ειδα πιστέυω οτι έχει απίστευτο και "εξυπνο" χιούμορ χωρις να γίνεται γελοία..γνώμη μου..! Είναι των αδερφών Κοέν?

Οσον αφορά τους ηθοποιούς , θα συμφωνησω με τον Johnny είναι ολοι φοβεροι..αλλά το δίδυμο Τζεφ Μπρίτζες και Κέβιν Σπέισι τα σπάει...Στο Κ-ΡΑΧ δέσανε απίστευτα..ηταν και το σεναριο πολυ πρωτότυπο και το αποτέλεσμα...φανταστικό.. :) :) :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...