Jump to content

Πως βλέπει ο χριστιανισμός τις άλλες θρησκείες


dimulator
 Share

Recommended Posts

cloudy φιλε μου, πως να το αναλυσουμε;

Γραψε τα καθαρα, ευαναγνωστα, αναλυτικα και με πηγες και πιστεψε με θα γινει πολυ ωραιο θεματακι, ομως ετσι ειναι ενα δυσνόητο κείμενο που ζητημα να ασχοληθουν πολλοι μαζι του..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Replies 33
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Γνώμη μου είναι οτι στις μέρες μας,τα έχουν κάνει ολίγον σαλάτα! :P

 

Απο προσωπική εμπειρία με κάποια άτομα,κατάλαβα το εξής:

 

Θεωρούν το Χριστιανισμό τη μόνη σωστή (ορθή) θρησκεία,και σύμφωνα με αυτούς όλες οι άλλες θρησκείες είναι κατώτερες και έχουν σχέση με Σατανισμό κλπ.

 

Μιλάνε συνέχεια για τον Ιησού,συνέχεια,Ο Ιησούς το ένα,ο Ιησούς το άλλο..Και ξεχνούν το βασικότερο στοιχείου του Χριστιανισμού που είναι : "Ο τριαδικός Θεός είναι ένας,ομοούσιος και αδιαίρετος",και όταν λέμε τριαδικό Θεό εννοούμε τον Ιησού,Τον Θεό και το Άγιο Πνεύμα,συνεπώς όταν μιλάνε αποκλειστικά και μόνο για τον Ιησού,ξεφεύν απο το Χριστιανισμο!

 

Στη συνέχεια μπαίνει το θέμα του φανατισμού!!Ντε και καλά να γίνουν όλοι Χριστιανοί!! Λύσσα κακιά,να μη δέχονται τίποτα άλλο,τίποτα διαφορετικό!! :verymad: Μέχρι και παπάδες έχουν κάνει facebook (με τι σκοπό άραγε?? :whistling: )..

 

Και ναι,έρχεται και ο ρατσισμός!!Όσοι δεν είναι Χριστιανοί δεν είναι άνθρωποι!!!Δεν πρέπει να έχουν δικαιώματα,είναι κατώτεροι αυτοί!! :down: :down:

 

Και μετά πάμε στην πλήρη παρανόηση..Επειδή,και καλά, η θρησκεία που επικρατεί στην Ελλάδα είναι ο Χριστιανισμός το έχουν συνδέσει οτι και παλαιότερα ο Χριστιανισμός υπήρχε.. :no:

 

Και γι αυτό το λόγο (σύμφωνα με όσα λένε),πρέπει να προστατέψουμε την Ελλάδα απο τους κακούς (ναι,αυτούς απο τις άλλες θρησκείες),και να γίνουμε όλοι Χριστιανοί!! Και αρχίζουν ολόκληρα κατεβατά για την αρχαία Ελλάδα,και να τα ολόκληρα σεντόνια-κείμενα για τους προγόνους..Και που καταλήγουμε??Στον εθνικισμό.. :down:

 

Πως κατάφεραν να κάνουν τέτοιο μπέρδεμα στο μυαλό τους,ειλικρινά δεν ξέρω..Αυτά που ανέφερα δεν είναι απόψεις που εγώ έχω σκεφτεί,είναι λόγια που μου είπαν άτομα που είναι φανατισμένοι Χριστιανοί μέχρι αηδίας!

 

Τι να πώ..Περαστικά τους? :confused:

Link to comment
Share on other sites

περαστικά τους είναι και λίγο... :yes:

 

Nαι,όντως..Λίγο είναι! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...