Jump to content

Gay


Zak
 Share

Recommended Posts

Λοιπόν,

 

Ξεκινώ αυτό το θέμα για να δω τι πιστεύετε γύρο από μία ομάδα ανθρώπων οι οποίοι ονομάζονται Gay (άντρες και γυναίκες). Τι γνώμη έχετε για αυτούς; Πρέπει ή δεν πρείπει να υπάρχουν (ανοιχτά) σε μία κοινωνία; Θέλετε ή όχι να συναναστέφεστε μα τέτοια άτομα; Αν ναι, γιατι; Αν πάλι όχι, γιατί;

Link to comment
Share on other sites

Δεν εχω προβλημα να συναναστραφω με τα συγκεκριμενα ατομα... Ο καθενας εχει δικαιωμα να επιλεγει τον συντροφο που τον ικανοποιει.ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ.Το να ζητανε δικαιωματα να γενουν και οι αντρες παιδια με οποιονδηποτε τροπο ε... ειναι τραβηγμενο(Χατζηστεφανου).Εδω παιρνει θεση η Φυση για την οποια απ οτι φαινεται αδιαφορουν.Παντως οσους ομοφυλλοφυλους εχω γνωρισει ειναι πολυ ενταξει.Μου επιτρεπεις Ζακ μου να κανω μια ακομη ερωτηση σχετικα με το θεμα?Λοιπον,Απο τι αρχιζει ολο αυτο?Να γεννιεται καποιος ετσι δεν το νομιζω.Πιστευετε οτι αναπτυσετε κατα την διαρκεια της ζωης καποιου απο ψυχολογικα τραυματα η κατι αλλο? :angel:

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα αρκεί να μην έχουν και εκείνοι με τους εαυτούς τους. Αυτό το λέω γιατί οι περισσότεροι στη προσπάθειά τους να θεωρήσουν τους εαυτούς τους ως φυσιολογικούς και να το δείξουν παραέξω έχουν μία περίεργη συμπεριφορά. Οπως και να το κάνουμε είναι φυσιολογικό.

Link to comment
Share on other sites

Tigerrr, από ότι έχω ακούσει για αυτό που ρώτησες είναι ότι κάποιοι γενιούνται με περισσότερες ορμόνες του αντίθετου φύλου. Έτσι ως συνέπεια είναι η διαφορά προτιμήσεων. Τώρα από κει και πέρα δεν ξέρω!

Link to comment
Share on other sites

Tigerrr, από ότι έχω ακούσει για αυτό που ρώτησες είναι ότι κάποιοι γενιούνται με περισσότερες ορμόνες του αντίθετου φύλου. Έτσι ως συνέπεια είναι η διαφορά προτιμήσεων. Τώρα από κει και πέρα δεν ξέρω!

3798[/snapback]

 

Και εγω το εχω ακουσει αυτο!Αλλα δεν μου λεει κατι... :unsure: Αν ειναι ετσι,οι γυναικες που εχουν περισσοτερες αντρικες ορμονες(η κατι τετοιο) και επομενως εχουν εντονη τρυχοφυια σε σημεια οπως τους αντρες(προσωπο,στηθος κ.α)μερικες δεν ειναι λεσβιες!Κατι σαν δικαιολογια μου φαινεται αυτο για τους αντρες...

:wacko: ...πως τα ειπα ετσι γμτ...βγαζει κανεις ακρη γιατι εγω οχι... :zipped:

Link to comment
Share on other sites

Όχι ούτε κι εγώ βγάζω άκρη! Πάντως τι νομίζετε; Θα γίνουμε σαν την Ολλανδία που κυκλοφορούν ελεύθερα στους δρόμους και παντρεύονται;

Link to comment
Share on other sites

Όχι ούτε κι εγώ βγάζω άκρη! Πάντως τι νομίζετε; Θα γίνουμε σαν την Ολλανδία που κυκλοφορούν ελεύθερα στους δρόμους και παντρεύονται;

3801[/snapback]

 

θα οργανωσω εγω πορεια να το αποτρεψω!!!!! :063laugh::clapping:

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ μαζί σου! Εντάξει να κάνουν ότι θέλουν στο κρεβάτι τους, αλλά όχι και έτσι!! Ε; Δεν έχω τίποτα μαζί τους. Εντάξει είναι, το χαίρονται αλλά μην το δείχνουνε!

Link to comment
Share on other sites

Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ. :015annoyed:

ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΙΔΕΕΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΤΙ-VIRUS ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ....

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ PROFICIENCY ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΡΗΜΑ!!!! ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΑΧΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ.....ΓΙΑΤΙ Η ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ....ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΣΑΣ?

:headb: :headb: :headb: :headb: :headb: :headb: :headb: :headb:

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΟΦΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ, Η ΚΟΛΛΗΤΗ, Ο ΑΔΕΡΦΟΣ Η Ο ΘΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ.....ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ,ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΨΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ.....

ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΣΟΦΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΥΣΤΑ ΚΑΙ ****ΣΧΕΤΙΚΑ****.

ΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΑΝΑΝ ΠΡΙΝ 300-400 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ......ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΥΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΡΝΙΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ....ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ, ΧΩΡΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΦΛΑΜΠΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΤΗΣ ΛΩΡΑΙΝΗΣ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΥΣ......

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ....

Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ...ΦΟΡΟΙ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ,ΠΟΛΙΤΕΣ....ΟΛΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΦΑΖΟΝΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΙ...ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ.

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ(ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.... ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΕ....ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ,ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

 

ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ Ο ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΟΧΗ .....ΔΙΩΧΝΕΙ Ο,ΤΙ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΕΨΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ(ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΦΟΒΟΥΣ, ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ, ΠΑΛΙΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ) ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ DELETE ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ.

ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΓΕΙΕΙΣ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ,ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ), ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ....ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ...ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑΝΕ.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΟΤΙ ΑΓΙΟΠΟΙΩ ΤΟΥΣ GAY, ΑΠΛΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ "ΚΑΝΟΝΙΚΟ" ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

 

 

ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ....ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ......ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.....ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΔΕΙΛΕΙΝΑ?(ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΘΑΜΝΩΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ)

.....ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΔΕΙΛΙΝΑ ΕΝΟΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ(Π.Χ.:ΚΟΚΚΙΝΑ),ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΧΡΩΜΑ ΑΝΘΗ Η ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ Η ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΑ.....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ .....ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ!

ΤΕΛΟΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ....ΑΠΛΑ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΙΤΙΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ? ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ....

 

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ....ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ....ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΑΒΑ.....ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ GAY, ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΔΩ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΩ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΕΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ" Π@Π@ΡΙΕΣ....

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.........

 

 

 

 

 

:002stopthewar: :002stopthewar: :002stopthewar: :002stopthewar:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kirgashin τα ζωα τηρουν τους Νομους της Φυσης και σε λιγο θα πρεπει να τα εχουμε παραδειγμα προς μιμηση!Εχεις δει ζωο αρσενικο να πηγαινει με αρσενικο η θηλυκο με θηλυκο??? :blink:

Link to comment
Share on other sites

Εχεις δει ζωο αρσενικο να πηγαινει με αρσενικο η θηλυκο με θηλυκο??? :blink:

 

Κι όμως, συμβαίνει!! Ναι, ναι... μη γουρλώνεις! Η ομοφυλοφιλία είναι γεγονός και στα υπόλοιπα πλάσματα της φύσης! (Παρεπιπτόντως, έτυχε να υπάρξω μάρτυρας ομοφυλοφιλικής τάσης μεταξύ 2 αρσενικών σκύλων! Έμεινα κι εγώ μ΄ ανοιχτό το στόμα, μέχρι που το έψαξα και βρήκα ότι πράγματι συμβαίνει)

 

 

Αλλα σε καποια πραγματακια να κρατουμε αρμονια.μ?

 

...Όπως...? :)

 

 

 

Συμφωνώ πάντως με τον kirgashin. Η ομοφυλοφιλία δεν θά πρεπε να αντιμετωπίζεται σαν ασθένεια ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Μ΄ αυτήν την λογική, γιατί να μην ψάξουμε τον λόγο που κάποιοι άνθρωποι είναι φετιχιστές ή γιατί άλλοι προτιμούν αυτήν την ερωτική στάση και συμπεριφορά από την άλλη ή που προτιμούν μεγαλύτερους σε ηλικία ερωτικούς συντρόφους ή μικρότερους (μέσα στα νομικά πλαίσια πάντα, γιατί η παιδεραστία είναι πράγματι αρρώστεια!) ή αυτούς που προτιμούν τις ξανθές από τις μελαγχροινές και τούμπα...

Η λίστα είναι ατελείωτη... Η ουσία όμως μια: όσο είσαι εντός νομικών πλαισίων, όσο δεν επιβάλλεις σε κανέναν τις προτιμήσεις σου, όσο δεν ενοχλείς κανέναν κι όσο κάνεις ότι κι αν είναι αυτό που κάνεις με την συγκατάθεση του/των ερωτικού/ων συντρόφου/ων σου... Δεν επιτρέπεται σε κανέναν να σε θεωρρήσει άρρωστο ή λάθος της φύσης ή αντικείμενο προς έρευνα!!

Link to comment
Share on other sites

Ναι και εγώ συμφωνώ με εσενα kirgashin αλλά και πάλι! Δεν εννοώ οτι δεν θέλω να τους μιλάω ή ότι δεν θέλω να είναι στιν παρέα μου, αλλά καποια πραγματα σε σοκάρουν, όπως και να' χει! Εμένα προσωπικά δεν με πειραζει και τόσο, αλλά μιλάω για την κοινωνία που ζούμε! Ναι έχεις δίκιο και σε αυτό που λες ότι πρέπει να το αποβάλουμε, αλλά όταν καθημερινά ακούς ότι δεν είναι σωστό, ε κάποια στιγμή σου αλλάζουν το τι σκέφτεσαι! Δεν θέλω να δείξω ότι είμαι εναντίον τους με αυτά που γράφω (και δεν ειμαι δηλαδή)!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...