Jump to content

Gay


Zak
 Share

Recommended Posts

:hm:

συγνωμη???μπορω να κανω μια ερωτηση???

σας ορισε κανεις νταβαδες επι της των αντρικων κ%λ%ν επικρατειας???????

 

Και στο κατω κατω της γραφης για να μπω λιγο πιο βαθια στο θεμα ποσοι απο εσας που οριεστε για "αφυσικα" και "παραφυσικα" φαινομενα εχετε παιδια??Μια καποτα στο πεος ( που ο φιλος Αυγερινος γνωριζει οπως ανεφερε ενω εμεις δεν γενηθηκαμε με πουλακι!ειχαμε Όυπα εκει να βαλουμε οτι θελουμε στην πορεια...) δεν ειναι λιγοτερο "αφυσικη","παραφυσικη"(Νεφελη εγραψες!) ή ο,τι-απο ενα πιπι που μπαινει σε ενα πωπο.-

 

Αν το πεος ερεθιζοταν ΜΟΝΟ με τη τριβη και η σκεψη δεν ειχε ΚΑΜΙΑ σχεση τοτε-να με σχωρνατε κι ολας-δεν νομιζω να χε μεινει πωπος για πωπος-αντρικος ή γυναικειος-αμαμιτος εκει εξω και αν θελει κανεις ας ισχιριστει το αντιθετο...Οι αντρες τωρα ας μη λεμε λαμακιες!Ειναι σαν να λεμε οτι "μου τριφτηκε ο σκυλος να τον χαιδεψω και μετα-δεν ξερω που ειχα το μυαλο μου-του τον σφυριξα!"ελεος...

 

Αυτο παντως που δεν καταλαβαινω ειναι προς τι τοσος καημος για το αν και πως και γιατι και με ποιο τροπο θα "μας αποδεχτει" το str8 φιλεθεαμων κοινο???Να κι αν γινω αποδεκτος να κι αν δεν γινω στο κατω κατω!

 

Δεν καταλαβα??Εδω στο δημοτικο δεν πηγαινα στα παιδακια να πω το-εντελως ηλιθιο-:"θα με παιιιιιιξετεεεεεεεεε???",θα το κανω τωρα?

 

Και στην τελικη αυτο που δεν λετε να καταλαβετε ειναι οτι με το να ειμαι-χρησιμοποιω το πρωτο προσωπο γιατι οπως εχω πει μου αρεσει να μιλαω για την αρχοντομουτσουναρα μου-ΠΟΥΣΤΗΣ(αφου θελεις να το δεις γραμμενο φιλε μου) δεν σημαινει ουτε οτι ΣΤΑΝΤΑΡ θα σου τη πεσω,οθτε οτι ειμαστε παντου και σε λιγο θα βρεθεις να τρεχεις στους δρομους απο την επελαση των ντιντιδων,ουτε οτι τραβαμε κανα ζορι με τους str8 και εχουμε βαλει σαν στοχο της ζωης μας-οργανωμενα μαλιστα ολα αυτα-ολοι οι ομοφυλοφυλοι σαν γροθια ενα πραμα!-να σας εξαφανισουμε απο το προσωπο του πλανητη...Κοινως δεν μας νοιαζει-τουλαχιστον οχι ολους-αν τραβατε κανα ζορι με το πως κανελωνουμε το ρυζογαλο,ουτε σε ποιο ματι ζεσταινουμε το κακαο-Και ναι,κατι εχουμε ακουσει για το ροπαλο του μπαμπα και το πηγαδι της μαμας-και ειμαστε gratefull για αυτο αν μη τι αλλο-αλλα δεν εχουμε σκοπο να ριξουμε το ροπαλο μας σε κανενα πηγαδι και απο την αλλη πλευρα δεν πολυσκαμε κι ολας να παιξουμε ροπαλομαχειες με κανενα που δεν το θελει!Τοσο απλο,τοσο ψυχραιμα,τοσο λιτα και απερριτα!

 

Οσο για το θεμα "κουνιεμαι κ λυγιεμαι"-ποσο του φαινεται του καθενος-εχω να πω πως μερικα "μοντελα" η "αρχετυπα" δεν θα τα ξεπερασουμε ποτε...η Φτερου που κουνιεται και΄λυγιεται,ο αντρακλας που φτυνει και ξυνει τα @ρχιδι@ του και η καλη νοικοκυρα που ναι δουλα και κυρα...Οσο με ενοχλει το ενα μοντελο με ενοχλει και το αλλο...thing is οτι αν αυτα τα rolemodels τα εχουν καλα με τον εαυτο τους εμενα μου φτανει και μου περισσευει...

 

 

ΔΕΝ ειναι trendy να εισαι ομοφυλοφυλος

 

ΔΕΝ ειναι in

 

ΔΕΝ ειναι σημειο των καιρων(το διαβασα και αυτο...θεε και κυριε!)

 

και αν δεν γουσταρετε να το βλεπετε γυριστε την πλατη..και μη φοβαστε..

δεν θα σας ερθει τιποτε απο πισω...

:lololol:

Link to comment
Share on other sites

Παιδια νασται καλα ολοι με κανατε και ελιωσα στα γελια.

Τωρα στην ερωτηση που εγινε τι θα κανατε αν το παιδι σας γενιοταν gay.

Πρωτα απο ολα θα ευχαριστουσα οτι βρισκεται εκει πανω που μου εδωσε τη χαρα να ακουσω απο ενα πλασμα να με φωναζει μπαμπα και να με ψαχνει τα βραδια οταν φοβαται.

Απο εκει και περα το θα γουσταρει να πηδιεται με αγορακια η κοριτσακια απλα θα ειναι δικαιωμα του.

Και κατι αλλο οσον αφορα το φυσιολογικο η οχι, ποσοι απο τους στρ8 ειτε αρσενικα ειτε θυληκα δεν εχουν κανει διαφορα στο κρεβατι τους που μπορει σε αλλους να φενονται ανωμαλλα ενω σε εκεινουσ εντελως normal, ε?

Πρωσοπικα εχω κανει πολλα που καποιοι θα τα θεωρουσαν τρελλα, ανωμαλλα η δε ξερω και εγω τι, so what? εγω γουσταρα και τα εκανα, αυτο με κανει ανωμαλλο?

Δε νομιζω.

Παραδειγμα η Νεφελη ενοχλειτε να βλεπει ζευγαρια να κουτουπονονται σε κοινη θεα, αν εβλεπε καποιον πχ να πηδιεται με την κοπελα του στον ηλεκτρικο τι θα ελεγε?

Πραγμα το οποιο δεν εγινε προμελετημενα ετσι?

Απλα εγινε εκεινη την ωρα.

Τελος παντων κατι τελευταιο ασ κανει ο καθενας κουμαντο στη ζωη του και ας φροντιζει να ειναι <<σωστος>> και αφηστε ολα τα αλλα κατα μερος, γιατι φοβαμαι οτι πολλοι <<αντρακλες>> εδω μεσα δεν ειναι gay και δεν εχουν δοκιμασει γιατι απλα φοβουνται οτι θα τους αρεσει.

Αυτα.

Link to comment
Share on other sites

Ευχάριστο το παραλήρημα του φίλου NwOeI_5a, θα παρακαλέσω όμως να μιλάμε και πιο κόσμια και πιο μαζεμένα ειδικότερα όμως, να απαντούμε αφού έχουμε διαβάσει προσεκτικά τι έχει ειπωθεί ώστε να μην βλέπουμε γύρω μας εχθρούς και φαντάσματα.

 

Στο θέμα μας τώρα,

 

Αν κάνω ανωμαλίες στο κρεβάτι φυσικά και θα είναι δική μου δουλειά και κανενός άλλου. Φυσικά και θα είναι δικαίωμά μου να τις κάνω, εφόσον φυσικά δεν βλάπτω κανέναν. Αυτό όμως δεν με κάνει μη-ανώμαλο. Επειδή κάτι μου αρέσει θα το βαφτίσω ομαλό και θα πορεύομαι χαρούμενος μια ζωή πιστεύοντας ότι ό,τι κάνω είναι σωστό και δίκαιο; Όχι, όταν κάνω τις ανωμαλίες θα είμαι ανώμαλος..και δεν μιλάω εκ του ασφαλούς.

 

Ο κάθε άνθρωπος, ομοφυλόφιλος ή όχι, επέλεξε να είναι αυτό που είναι για κάποιους λόγους. Εμένα αυτοί οι λόγοι με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Το ίδιο και οι ομοφυλόφιλοι.

Δεν ξυπνάω το πρωί σκεπτόμενός τους ούτε πίνω καφέ σκεπτόμενός τους. Έτσι, δεν με ενοχλούν και δεν με αφορούν. Άλλο είναι όμως αυτό και άλλο είναι να εκφράσω την άποψή μου. Αν δεν αρέσει σε κάποιον ας μην γίνει δεκτή, απαιτώ όμως να γίνει σεβαστή αλλιώς αν ο καθένας μας δεν σέβεται τον απέναντί του θα προκληθεί χάος. Και αυτό πάει ως απάντηση στο ποιος μας όρισε νταβατζήδες των οπισθίων τους.

 

Την καλημέρα μου :)

Link to comment
Share on other sites

Ωραια και ποιος ειναι αυτος που θα ορισει το ομαλο και ανωμαλλο, ε?

Μπορει καποιον να τον ενοχλουν οι σεξουαλικες προτιμισεις καποιου αλλου οπως εμενα με ενοχλει να ειναι καποιος Ολυμπιακος.

Το οτι με ενοχλει η δε μου αρεσει δε σημαινει κιολας οτι θα παω και θα τον κοπαναω μεχρι να γινει βαζελος.

Ουτε οτι αμα τον δω θα αρχισω να τον κραζω για το οτι ειναι γαυρος.

Ετσι λοιπον μπορει ο καθενας να διαφωνει αλλα οχι γινεται προκλητικος

Αυγερινε δε νομιζω να μη σεβαστηκε καποιος την γνωμη σου η την γνωμη καποιον αλλων και αποδειξη οτι συνεχιζεται η κουβεντα.

Link to comment
Share on other sites

Θα σου πω φίλε Μιχαήλ.

 

Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες. Και το τόνισα λέγοντας πως με αφήνουν αδιάφορο. Θεωρώ κι εγώ σωστό να έχουμε μια άποψη, σε καμμία όμως περίπτωση να μην γινόμαστε προκλητικοί. Και φυσικά διαφωνώ στην επιβολή της άποψής μας στον οποιονδήποτε, είτε άμεσα μέσω ξυλοδαρμού, είτε έμμεσα μέσω χλεβασμού και άλλων τεχνικών.

 

Και εδώ είναι που βλέπω πως η άποψή μου δεν γίνεται σεβαστή, ειδιάλλως δεν θα είχαμε ερωτήσεις "ποιος σας όρισε νταβάδες". Εν πάσει περιπτώσει, ας συνεχιστεί το θέμα να ακούσουμε και άλλες ενδιαφέρουσες απόψεις.

 

Τώρα, για το ποιος ορίζει τι, ας πούμε ότι στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να ορίσουμε τίποτα. Συγκαταβατικά ας οριστεί με την ψευδοαντικειμενική μέθοδο της "κοινής λογικής" ή αν δεν σου κάνει, της δικής σου λογικής. Σκέψου κάτι, αποτραβήξου από αυτό και δια της λογικής προσπάθησε να το προσδιορίσεις. Εμένα ας πουμε το ίδιο πράγμα μου βγαίνει ως ανώμαλο και εσένα ως ομαλό. Ας υποθέσουμε επίσης οτι αυτό το πράγμα το κάνω εγώ.

Για'μένα λοιπόν, είμαι ανώμαλος. Για'σένα δεν είμαι.

Link to comment
Share on other sites

Ρε συ Αυγερινε οκ μην πιανεσε και εσυ απο οτιδηποτε.

Το λεω γιατι προφανως δεν εχεις νιωσει ποτε πραγματικη λογοκρισια και επιβολη γνωμης αλλων, πιστεψε με εδω απλα κουβεντιαζουμε και κανεις δεν επιβαλλει γνωμες και μια που το αναφεραμε ελπιζω οσοι δε το εχουν γνωρισει ποτε να μη γνωρισουν την επιβολη γνωμης.

Link to comment
Share on other sites

Βρε συ Μιχαήλ, δεν πιάστηκα και γραπώθηκα από κάτι, μια παρατήρηση έκανα και πίστεψέ με, δεν το έχω μεγαλώσει μέσα μου περισσότερο από μια απλή παρατήρηση. Λογοκρισία πράγματι δεν έχω βιώσει ποτέ μου γιατί ήμουν τυχερός και κατάφερνα να αποφεύγω τέτοια άτομα. :cheerful:

Link to comment
Share on other sites

Τι έγινε ρε παιδιά; :wacko: Τι πάθατε; Ρε ΝwOe_ (το υπόλοιπο δεν το θυμάμαι) γιατί αρπάχτηκες έτσι; Είπαμε στην αρχή πώς μαγκιά τού ανθρώπου πού έχει το θάρρος να αναγνωρίζει τις ιδιαιτερότητές του και να μην κρύβεται! Και μπράβο του πού το κάνει! Δεν σού είπε, όμως, ο Απολλώνειος κάτι κακό! Απλά θέλησε να εκφράσει την ερωτική του προτίμηση, η οποία είναι φυσιολογική. Είναι άντρας και του αρέσουν οι γυναίκες. Το έκανε με χιούμορ, ίσως λίγο καυστικό, αλλά με χιούμορ. Απορώ πώς δεν το κατάλαβε κανείς!

 

 

:witch::witch::witch:

 

πάω να δω κανά μαγικό, γιατί με μπαφιάσατε!

Link to comment
Share on other sites

Πωπω... από που ν΄ αρχίσω τώρα?? :wacko:

 

Απ΄ όσο έχω ακούσει, οι ομοφυλόφιλοι δεν πονάνε όταν κάνουν έρωτα, ούτε δημιουργείται με τον καιρό κάποιο σωματικό πρόβλημα!

 

Δεν νομίζω να μην πονάνε. Ειδικά την πρώτη φορά..σκέψου το.

 

Στον βιασμό του αγοριού, η φύση βεβαίως κι έδειξε ότι υπάρχει πρόβλημα: το αγοράκι πόνεσε!! Όπως θα πονούσε κι ένα κοριτσάκι σε αντίστοιχη κατάσταση!! Έτσι, η φύση σαφέστατα στέλνει το μήνυμα "ο βιασμός είναι κακό πράμα!!".

 

Το αγόρι θα πονέσει εφόσον είναι η πρώτη φορά. Αλλιώς δεν θα πονέσει, εσύ η ίδια το είπες, εκτός και αν όταν επιλέγεις να είσαι ομοφυλόφιλος αυτόματα νεκρόνονται τα σχετικά νεύρα ενώ στο αγόρι επειδή δεν είναι ομοφυλόφιλος τα νεύρα είναι σε άριστη κατάσταση. Διάλεξε ένα από τα 2, όμως όπως κατάλαβες όποιο και να διαλέξεις αναιρεί αυτά που λες.

 

πονάει πάντα η πρώτη φορά! (κατά το υπέροχο άσμα) :blblbl: και η πρώτη φορά πονάει για όλους, ομοφυλόφιλους ή μη (εκτός από τους st8 άνδρες που είναι τυχεροί σ΄ αυτό... πονάνε μονάχα όταν σπάσει η δική τους παρθενιά, αν σπάσει ποτέ). Ο βιασμός όμως καλέ μου Αυγερινέ, πονάει πάντα! Είτε είναι η πρώτη φορά που το θύμα έχει σεξουαλική επαφή, είτε είναι η χιλιοστή!! :(

 

 

 

Εκτός του ότι δεν έχει κάποια σχέση το ένα με το άλλο, θα σου πω πως οι ρόγες σκληραίνουν και με το κρύο. Επεξεργάσου το και θα βγάλεις το συμπέρασμα που πρέπει. Καθότι δεν είμαι βιολόγος ή γιατρός δεν μπορώ να ξέρω ποιοι μηχανισμοί δρουν ώστε να σκληρίνουν οι ρώγες μας, όπως επίσης δεν μπορώ να ξέρω και το που αποσκοπεί η εν λόγω λειτουργία.
Με το κρύο σκληραίνουν επειδή "τσιτώνεται" όλο το δέρμα (όχι μόνο οι ρώγες) όπως επίσης έχουμε "ανατριχίλες". Οι "ανατριχίλες" όμως μπορεί να είναι κι επειδή "ανάβουμε" ερωτικά. Ίδιο αποτέλεσμα μεν, για διαφορετικό λόγο δε! Άρα ατυχές το παράδειγμα...

 

 

Μπορεί απλά να είναι ερωτογενής ζώνη.

 

Ναι, είναι και ερωτική ζώνη!! Τώρα σκέψου εσύ τι σημαίνει αυτό! :blblbl:

 

 

Αυτό όμως τι σημαίνει; Ότι θα αρχίσουμε να μπαλαμουτιαζόμαστε με τα στήθη μας;
Θυμήσου το αυτό την επόμενη φορά που θα μπαλαμουτιάζεις την κοπελιά σου!! :lol:

 

 

Ερωτογενής ζώνη σημαίνει οτι η ζώνη αυτή βοηθάει στην διέγερση των οργάνων της σεξουαλικής επαφής τα οποία είτε το θέλουμε είτε όχι είναι δύο και κάθε φύλο έχει ένα!

 

Τώρα να σε βάλω σε τρυπάκια ζόρικα;; :whistling:

Θα σε βάλω, από περιέργεια για το τι θ΄ απαντήσεις:

Αυγερινούκο μου, εκτός από τις ρώγες που έχουν και τα 2 φύλα (παρόλο που για τους άνδρες -στο θέμα αναπαραγωγής- είναι άχρηστες) το ξέρεις καλό μου ότι έχεις ατροφική μήτρα;; Ότι έχεις κι εσύ περίοδο κάθε μήνα;;; (όχι μόνο εσύ, όλα τ΄ αγοράκια!).

Το ξέρεις επίσης ότι όλα τα κοριτσάκια έχουν ατροφικό πέος;; (την κλειτορίδα). Σίγουρα θα ξέρεις επίσης ότι αυτό το ατροφικό πέος (η κλειτορίδα) διεγείρεται με την σεξουαλική επαφή, με τον ίδιο τρόπο που διεγείρεται και το ανδρικό πέος...

 

...Για ξαναπες μου τώρα για το ότι κάθε άνθρωπος έχει ένα φύλο... :whistling:

 

 

 

 

Όσο για την ερώτηση του Ούτις (που πράγματι ήταν πολύ εύστοχη), θα συμφωνήσω με τον Ονειρομάντη: ο μόνος λόγος που θα ψιλο-στεναχωριόμουνα αν το παιδί μου προκύψει gay, θα ήταν ότι δεν θα έβλεπα εγγονάκια απ΄ αυτό, και τίποτε άλλο!! Ίσως-ίσως θα ήταν η ίδια ακριβώς αντίδραση που θα είχα κι αν ήταν στείρος/α (αν και ευτυχώς η επιστήμη έχει σχεδόν λύσει αυτό το πρόβλημα).

Όμως, το πρώτο και βασικότερο όλων που με νοιάζει πραγματικά, είναι να είναι το παιδί μου ευτυχισμένο!! Κι αυτό, επισκιάζει όλα τ΄ άλλα!! Αν είναι καλά κι ευτυχισμένο, τότε θα είμαι κι εγώ ευτυχισμένη.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή, προσπάθησα στό συγκεκριμένο θέμα, 2 φορές ανεπιτυχώς μέχρι τώρα, νά υποδείξω, διακριτικά, τόν τόνο καί τό ύφος πού θά βοηθούσε τόν εποικοδομητικό διάλλογο, επανέρχομαι.

 

Αγαπητοί συνταξιδιώτες,

 

...τίς όποιες φραστικές ακρότητες μπορώ νά τίς εξηγήσω αλλά αδυνατώ νά τίς δικαιολογήσω. Καταλαβαίνω τό πάθος καί τήν ένταση αλλά, εξακολουθώ νά απαιτώ, ακόμα καί σέ ακραίες καταστάσεις, τό μέτρο καί τόν σεβασμό τού περιβάλλοντος.

 

Ζούμε σέ μιά αμφιλεγόμενη εποχή. Χαρακτηρίζεται από τήν υψηλή τεχνολογία καί τήν εμπορευματοποίηση τών πάντων. Η εποχή μας, μοιάζει αλλόγιστη εφ΄όσον εξακολουθεί νά υφίσταται η στιγνή καί άχαρη φυσική εκμετάλλευση τού πλανήτη πού μάς φιλοξενεί καί τών όντων του. Σαφώς καί όλοι εμείς, είμαστε επηρεασμένοι από τό καθεστώς αυτής τής εποχής! Εχουμε όμως τό δικαίωμα, νά εκφραζόμαστε σέ αυτό τόν χώρο, ασυλλόγιστα σκληρά έως χυδαία;

 

Ο χώρος αυτός, όπου συνυπάρχουμε, έχει ένα χαρακτηριστικό. Είναι ο χώρος επικοινωνίας αυτών πού προσδοκούν τήν επαφή καί είναι ευαισθητοποιημένοι ή ήδη διαβαίνουν μονοπάτια τής Βασιλικής Τέχνης. Αν η Φιλοσοφία είναι η κορωνίδα τών επιστημών, η Μαγεία σάν Τέχνη διαχείρισης τών ευαισθητότερων ισορροπιών τού Κόσμου αυτού, είναι η Βασίλισά τους.

 

Σαφώς καί υπάρχουν κοινωνικά θέματα τά οποία μάς απασχολούν. Μάς απασχολούν γιατί καταστρέφουν τήν ισορροπία καί τήν αρμονία τού φυσικού καί κοινωνικού μας περιβάλλοντος. Μάς απασχολούν γιατί υφιστάμεθα καθημερινά καί σέ προσωπικό επίπεδο, λογής ? λογής διακρίσεις καί πιέσεις.

 

Σκοπός μας πρέπει νά είναι, η απαλλαγή μας από τόν «θόρυβο» τής κοινωνίας πού ζούμε, ώστε ελεύθεροι, νά κάνουμε τίς θεμελιώδεις επιλλογές μας. Επιλλογές, πού θά μας οδηγήσουν στό δρόμο τού προσωπικού μας όνειρου.

 

Μπαίνοντας στό χώρο αυτό, κανείς δέν μάς ζήτησε Δελτίο ταυτότητας ή Πιστοποιητικό κοινωνικών ή άλλων ...φρονημάτων. Ο σεβασμός τών συνομιλητών μας, μάς ζητήθηκε, σάν μόνη προϋπόθεση. Κι αυτό γιά τό δικό μας όφελος.

Link to comment
Share on other sites

Ο βιασμός όμως καλέ μου Αυγερινέ, πονάει πάντα! Είτε είναι η πρώτη φορά που το θύμα έχει σεξουαλική επαφή, είτε είναι η χιλιοστή!!  :(

 

Δεν με έχουν βιάσει ποτέ για να σου πω με σιγουριά, αλλά ούτε κι εσένα. Έτσι, μην τονίζεις το πάντα. Γίνεσαι δογματική και χάνεις την ουσία. Ο βιασμός δεν νομίζω να πονάει πάντα. Και φυσικά δεν συγκαταλέγω τις περιπτώσεις που υπάρχει και σωματική βία (προσοχή, σωματική όχι ψυχολογική καθότι ψυχολογική υπάρχει πάντα).

 

Με το κρύο σκληραίνουν επειδή "τσιτώνεται" όλο το δέρμα (όχι μόνο οι ρώγες) όπως επίσης έχουμε "ανατριχίλες". Οι "ανατριχίλες" όμως μπορεί να είναι κι επειδή "ανάβουμε" ερωτικά. Ίδιο αποτέλεσμα μεν, για διαφορετικό λόγο δε! Άρα ατυχές το παράδειγμα...

Για ξανασκέψου το αφού σου τόνισα κάποια φράση..

 

Ναι, είναι και ερωτική ζώνη!! Τώρα σκέψου εσύ τι σημαίνει αυτό!  :blblbl: 

 

Μα σου εξήγησα ήδη τι σημαίνει αυτό! λολ

 

το ξέρεις καλό μου ότι έχεις ατροφική μήτρα;; Ότι έχεις κι εσύ περίοδο κάθε μήνα;;; (όχι μόνο εσύ, όλα τ΄ αγοράκια!).

Το ξέρεις επίσης ότι όλα τα κοριτσάκια έχουν ατροφικό πέος;; (την κλειτορίδα). Σίγουρα θα ξέρεις επίσης ότι αυτό το ατροφικό πέος (η κλειτορίδα) διεγείρεται με την σεξουαλική επαφή, με τον ίδιο τρόπο που διεγείρεται και το ανδρικό πέος...

Αν θυμάσαι είχαμε κάνει μια κουβέντα περί αυτού και είχα μείνει :blink: . Έκτοτε, αν και διάβασα μερικά πράγματα για αυτό, πάλι μένω έτσι :blink: .

Ας μην μπερδεύουμε όμως τα πράγματα. Περίοδο δεν έχω ούτε εγώ ούτε κανένας άνδρας. Ούτε ατροφική μήτρα (δηλαδή μήτρα εκτός λειτουργίας) έχω. Μη ανεπτυγμένη μήτρα έχω, κάτι που δείχνει οτι ΔΕΝ έχω μήτρα. Άλλο η μη ανεπτυγμένη μήτρα και άλλο η μήτρα. Όπως και τα κοριτσάκια, δεν έχουν ατροφικό πέος αλλά μη ανεπτυγμένο πέος. Και το μη ανεπτυγμένο πέος δεν είναι πέος, είναι κλειτορίδα.

Αλλιώς, δεν θα είχαμε πέος αλλά μεγάλη κλειτορίδα. λολ

 

...Για ξαναπες μου τώρα για το ότι κάθε άνθρωπος έχει ένα φύλο...  :whistling:

Και αφού σχολίασα τα παραπάνω, ιδού: ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΦΥΛΟ.-

 

Και για να απαντήσω με τη σειρά μου στην ερώτηση του Ούτις, θα στεναχωριόμουν πολύ αν το παιδί μου ήταν ομοφυλόφιλος για πολλούς λόγους και όχι μόνο για τα εγγόνια. Για παράδειγμα, η κοινωνική αντιμετώπιση, η νομική απόκρουση, το συναισθηματικό του αδιέξοδο (καθότι δεν θα έχει όσες εμπειρίες θα είχε ως ετεροφυλόφιλος) και άλλα πολλά.

 

Και η βλακεία που ακούω συχνά "δεν με νοιάζει τι λένε οι γύρω μου" είναι κάτι το εντελώς άτοπο. Τα έλεγα κι εγώ παλιά και ξέρω. Οι γύρω μας, είναι η κοινωνία. Εμείς δεν ζουμε έξω από την κοινωνία αλλά μέσα της και έτσι θα έπρεπε να μας νοιάζει τι λένε οι γύρω μας. Αν όχι τότε μένουν 2 πράγματα να κάνουμε.

1)Να φύγουμε από την κοινωνία

2)Να συνεχίσουμε να ζούμε στην κοινωνία μέσα σε ένα κουκούλι που θα μας καλύπτει και θα μας μετατρέπει ολοένα σε περισσότερο αντικοινωνικούς και παράξενους, όχι όμως με την καλή έννοια.

Link to comment
Share on other sites

Aυγερινέ, η Νεφέλη έχει δίκιο. Ο άνδρας έχει περίοδο! Απλώς δεν εμφανίζεται με μορφή αιμορραγίας αλλά με την μορφή έκκρισης βλεννοδών ουσιών, συνήθως κιτρινωπού χρώματος. Δεν μπορεί ένας άνδρας να το παρατηρήσει, γιατί το μπερδεύει με τις γνωστές κιτρινίλες της "τελευταίας σταγόνας"! [ :063laugh: τι λέω η γυναίκα]. Πάντως είναι εκεί και υπάρχει! Ρώτα και κανά γιατρό να δεις τι θα σού πει!

 

:smilewink:

Link to comment
Share on other sites

Θα σου πω, αποβάλω μήπως αίμα και ωοθήκες οι οποίες προορίζονταν στο να φιλοξενήσω μωρό στην μήτρα μου; (Γιατί αυτό είναι η περίοδος)

 

Έχω κάτι που μοιάζει με περίοδο, δεν είναι όμως περίοδος.

 

Αλλιώς είπαμε, δεν έχω πέος αλλά μεγάλη κλειτορίδα!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...