Jump to content

Everything is OK


Recommended Posts

Εξαιρετικό...μια μεμονομένη κίνηση βέβαια δεν μπορεί να αλλάξει τον τρόπο συμπεριφοράς δεκάδων ατόμων...αλλά ποτέ δεν ξέρεις...ας ήμαστε αισιόδοξοι :thumbsup:

Edited by ErAdiCatQr
Link to comment
Share on other sites

Μια μεμονωμένη κίνηση μπορεί να εμπνεύσει δεκάδες. Μην υποτιμάτε την δύναμη της μονάδας. Άλλωστε... τα πάντα από την μονάδα ξεκίνησαν, έτσι δεν είναι; :thumbsup:

Ωραίος ο τύπος και μπράβο του! :clapping:

Link to comment
Share on other sites

Υποτίθεται οτι σήμερα ο κόσμος σκέφτεται και φιλτράρει τις πληροφορίες που του δίνονται,όπως και οτι κάνει την αυτοκριτική του.ΌΛα τα παραπάνω είναι απλές διαπιστωσεις που ο καθένας (ελπίζω τουλάχιστον) έχει κάνει σε κάποια φάση της ζωής του.Είμαστε

λοιπόν εκπαιδευμένοι στη σκέψη αλλά όχι στο να ακούμε.Όταν κάποιος μας τα λέει in your face βάζουμε το safe mode και απλά προχωρούμε αποθώντας τα ενοχλητικά λεγόμενα σαν να είναι μύγα.Επομένως στη κριτική και πόσο μάλλον τη δικαιολογημένη δρούμε σαν παιδάκια...Απο το ένα αυτί μπαίνει απο το άλλο βγαίνει

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

 

Το βιντεάκι είναι άπεχτο και φυσικά θα μπορούσε να αφυπνίσει πολλές συνειδήσεις για την προσωπική προσπάθεια του καθενός να γνωρίζει την αλήθεια και να μην συμπεριφέρεται απλά όπως το κύμα χωρίς να ξέρει το λόγο.

Απο την άλλη όμως, πιστεύω ότι η αστυνομία δεν ειναι ανεξάρτητη από το κράτος. Αν αυτοί που διοικούν ένα κράτος είχαν σωστή τοποθέτηση τότε αναγκαστικά και η αστυνομια θα έπαιρνε αντίστοιχη θέση. Εγω για παράδειγμα συμπαθώ αρκετά την αστυνομια στην Ολλανδία.. αλλά πιστεύω ότι έχει να κάνει με την γενική διοικηση της χωρας. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

καλο ....  :):sweat:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...