Jump to content

Γειά χαρά


Streetwise
 Share

Recommended Posts

Ανακάλυψα σήμερα τυχαία το site σας ψάχνοντας κάτι τελείως διαφορετικό για τη δουλειά μου, αλλά ως γνωστόν ο γκούγκλης βγάζει ό,τι θέλει στα search  :woot: ... Τέλος πάντων σας βρήκα και μ' αρέσει το site σας, οπότε θα τα λέμε  :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Eυχαριστώ για το καλωσόρισμα :)

 

Τσουμπάκι μια φορά δεν φόρεσα κράνος στα 11 χρόνια που οδηγώ και παραλίγο να το μετανιώσω πολύ πικρά. Αλλά δε φοράω μόνο κράνος ακόμη και για καπνό να πάω φοράω μπότες, παντελόνι και τζάκετ και τα τελευταία χρόνια ευτυχώς μου έγινα συνήθειο και τα γάντια.

 

 

Νεφέλη κατά κύριο λόγο μ' αρέσουν οι street και πρόσφατα και οι sport touring κι αυτό μάλλον χάρη στη Vfr που πήρα. Ποτέ πριν δεν τις πρόσεχα γιατί είμαι μικροκαμωμένος και μηχανές σαν τη busa ή την fjr δύσκολα μπορώ να τις κάνω καλά σε ενδοαστικές μετακινήσεις. Σε ταξίδι όλες εύκολες είναι.

 

Είσαι μηχανόβια; :)

Edited by Streetwise
Link to comment
Share on other sites

Είσαι μηχανόβια; :)

Όχι εγώ, το έτερον ήμισυ :) Έχει μια super sport και ανέκαθεν ήταν της ταχύτητας. Εγώ ψιλο-κόλλησα και μ' αρέσει να παρακολουθώ motogp, αλλά κατά βάθος είμαι "easyrider" μιας και ανέκαθεν είχα αδυναμία στις τσόπερ, ειδικά στις Harley βεβαίως βεβαίως :wub: Μου πάει περισσότερο η φιλοσοφία τους βρε παιδί μου! Ενώ εσείς οι street και οι supersport παραείστε κωλοσβούρες! Χαλαρώωωωστε...! :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

 Αν το έτερον ήμισυ οδηγεί ss μάλλον είναι περισσότερο της ταχύτητας από 'μενα, αν κι υποπτεύομαι πως έχουμε κι ένα κοινό, δηλαδή τις στροφές. Νεφέλη μεγάλες ταχύτητες πλέον πιάνω μόνο σε πίστα και στο Μπράλο όσο η δουλειά μου με πήγαινε προς εκείνα τα μέρη. Πάντως κι η κοπέλα μου ήταν των custom περισσότερο, αλλά εντούτοις πλέον οδηγεί ένα μεγάλο scooter και πιό πριν ένα tdm. Κάθε μηχανή είναι ο τρόπος που την οδηγείς. Έχω περάσει τα λιμανάκια σε 4 λεπτά με ένα virago (τσόπερ μηχανάκι) ξύνοντας παντού, αλλά έχω πάει και στο Ναύπλιο με F4 750 (το έτερον σου ήμισυ ξέρει σίγουρα σε τι δυνατοτήτων μηχανάκι αναφέρομαι) πηγαίνοντας πολύ ήσυχα κι απολαμβάνοντας τη διαδρομή και όλα τα άλλα στοιχεία που συνολικά μπορεί να σου προσφέρει ένα τέτοιο μηχανάκι εκτός απ' το πολυπόθητο ρεπρίζ του. Το motogp δε μ' ενδιαφέρει τόσο, όσο το να παρακολουθώ ζωντανά track days που παρελαύνουν συνήθως πολύ ιδιαίτερες μηχανές όπως κάποιες bimota και moto guzzi. Προτείνω να πάτε κάποια στιγμή με το έτερον σου ήμισυ, είναι άλλου επιπέδου θέαμα και περισσότερο βατό στο να το παρακολουθήσει κάποιος από κοντά.  

Link to comment
Share on other sites

 Αν το έτερον ήμισυ οδηγεί ss μάλλον είναι περισσότερο της ταχύτητας από 'μενα, αν κι υποπτεύομαι πως έχουμε κι ένα κοινό, δηλαδή τις στροφές.

Ναι ρε γμτ... τι θέμα κι αυτό με τις στροφές... Έχω βαρεθεί ν' ακούω για το πως μπαίνεις, πως βγαίνεις, ποιές στροφές είναι κ*%$α (θου Κύριε... :lol: ) και πάει λέγοντας! Έλεος! :no:

 

Το motogp δε μ' ενδιαφέρει τόσο, όσο το να παρακολουθώ ζωντανά track days που παρελαύνουν συνήθως πολύ ιδιαίτερες μηχανές όπως κάποιες bimota και moto guzzi. Προτείνω να πάτε κάποια στιγμή με το έτερον σου ήμισυ, είναι άλλου επιπέδου θέαμα και περισσότερο βατό στο να το παρακολουθήσει κάποιος από κοντά.  

Ναι, έχουμε πάει και ενίοτε τρέχει κι εκείνος :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...