Jump to content

Θανατος=Τελος?


Recommended Posts

  • Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΤΩ.....ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ. :shocked: ..ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΜΑ....

 

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ :rolleyes: ....ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΑΛΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΤΩ....

Link to comment
Share on other sites

βρε συ!!να το εκλάβουμε ως πεσιμισμό αυτό το σχόλιο;; αν είναι δυνατόν...κι εγώ πιστεύω σε κάρμα και μετενσάρκωση,όπως και σε προαιώνιες ψυχές κλπ κλπ..αλλά όχι και να λυπάμε που ζω αυτήν...ήρθαμε για ν απάρουμε κάποια μαθήματα και να αναπτυχθούμε..από κει και πέρα είναι στο χέρι μας..(και δυστυχώς ή ευτυχώς στο κάρμα μας...) το πόσο θα το καταφέρουμε....(δλδ πόσο είμαστε έτοιμοι για την οποιαδήποτε ανάπτυξη...)

όπως και να έχει όχι ότι μας χαλάει να είμαστε εδώ....ε;;; (όπου γης και πατρίς..αν και αυτό πάει αλλού..)να χαιρόμαστε βρε συ..για ν απηγαίνουμε μπροστά...ναι;; :smilewink:

Link to comment
Share on other sites

Ρε σεις guys :lol: Ποιος ειπε οτι δεν γουσταρουμε την ζωη!Πιστευω οτι ειναι ενα ανεκτιμητο δωρο!Ασχετα απο τα βασανακια του καθενος που ας το παραδεχτουμε μας την γλυκαινουν.μ? :smilewink: Αλλα το θεμα ειναι ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΑΑΑΦΟΥΥΥΥ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ! :angel:

Link to comment
Share on other sites

MYSTICTEAR ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.....ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΓΡΑΚΙ.

 

ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ....ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

 

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΟΣ ΓΙΟΓΚΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΑΧΑΝΣΑ ΓΙΟΓΚΑΝΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΠΟΨΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ "ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ,ΤΙ?"

 

ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ (&%#%$&$^& ΠΛΑΝΗΤΗ.........?

 

......ΕΧΩ ΧΑΛΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ..... ΠΟΥ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ :crying::crying::crying::crying:

Link to comment
Share on other sites

Αχουτο μωλε :lol: Τι αποψη ειναι αυτη για την ζωη!!!???Οταν σου την δινει κατι η δεν εχεις την λυση για κατι που σε προβληματιζει οπως τα παραπανω π.χ ξερεις τι να λες?Αυτο που λεω εγω και σε ολους σπαει τα νευρα 'οοοοοοοοοοοοολα θα γινουν' δοκιμασε το! :smilewink: :evilbl:

Link to comment
Share on other sites

Αλλα το θεμα ειναι ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΑΑΑΦΟΥΥΥΥ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ!

 

Χμμμ... καλή ερώτιση... θα ρωτήσω τον Σωκράτη όταν τον δω (ελπίζω όχι σύντομα μόνο...). Μόνο να έχει λύσει τις διαφορές του με τον Ηράκλειτο...

 

Μετα τον θανατο ο ανθρωπος εκπληρωνει το χρεος του στην τροφικη αλυσιδα.

3986[/snapback]

 

Και το ενεργειακό του χρέος στην ενεργειακή ανακύκλωση μη σου πω... (ε, αρχή διατήριση της ενέργειας... πως να το κάνουμε...)

Link to comment
Share on other sites

Και το ενεργειακό του χρέος στην ενεργειακή ανακύκλωση μη σου πω... (ε, αρχή διατήριση της ενέργειας... πως να το κάνουμε...)

Xμ... Μα... το ενεργειακο μας χρεος δεν μπορουμε να το εκπληρωσουμε ποτε....

(2ος νομος της θερμοδυναμικης)

 

Οταν ειμεθα εν ζωη το δικο μας κλειστο συστημα προσπαθει διατηρησει την Ταξη του.Βεβαια αυτο δεν επιτυγχανεται πληρως εχει μια φθινουσα πορεια.(εντροπια)

Αν ομως το εξετασουμε σε σχεση με το ευρυτερο κλειστο συστημα που λεγεται Γη παρατηρουμε οτι για την επιτευξη του "στοχου" μας δαπαναμε τεραστια ποσα ενεργειας προκαλωντας αταξια στο συστημα αυτο, σαφως η αρχη διατηρησης της ενεργειας ισχυει, μονο που και μεις βαζουμε ενα λιθαρακι στη θερμικη καταρρευση του συμπαντος.

Μετα το θανατο λοιπον, η εντροπια του δικου μας κλειστου συστηματος αυξανεται με εκθετικη προοδο, χωρις αυτο να σημαινει τα 80 Κg μαζας μας ειναι ικανα να αποκαταστησουν την ποσοτητα ενεργειας που καταναλλωσαμε κατα τη διαρκεια του βιου μας.

Γι αυτο το λογο εγω ειπα οτι εκπληρωνουμε ενα μερος του χρεους μας στην τροφικη αλυσιδα (ας πουμε οτι θα δωσουμε λιγη τροφη στα ραδικια που θα φυτρωσουν απο πανω μας , που θα τα φαει η κατσικα και παει λεγοντας)

Σε ενεργειακο επιπεδο η προσφορα μας θα ειναι αμελητεα λαμβανοντας υπ οψην οτι τα ραδικια και η κατσικα συμβαλουν με τη σειρα τους στην αταξια του κλειστου συστηματος της γης.

 

Αρα η τοποθετηση σου ηταν κοματακι αστοχη, εκτος αν εννοουσες κατι αλλο....

 

Παντως δινεις αφορμη συζητησης για ενα μεγαλο ζητημα:

"Το νοημα υπαρξης των εμβιων οντων στο συμπαν."

Ενα θεμα που υποσχομαι να το ανεβασω μονο και μονο οταν δω οτι υπαρχει ενδιαφερον μετα απο αυτη την παρεμβαση μου (οχι μονο απο σενα)

Ειναι το ζητημα που βασανιζει την ανθρωποτητα χιλιαδες χρονια τωρα.....

Link to comment
Share on other sites

Αν ο βίος μας έχει δυσκολίες, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο τυχεροί.

 

Έχω χάσει πολύ κοντινά πρόσωπα και μερικά από αυτά πρόσφατα. Τι έμεινε από αυτούς σε εμένα και τι στον κόσμο; Εμείς ζούμε εδώ. Εκείνοι όχι. Για εμάς λοιπόν δεν υπάρχουν, παρά μόνο στον προσωπικό μας κόσμο όπου κατοικούν αέναα.

Link to comment
Share on other sites

Xμ... Μα... το ενεργειακο μας χρεος δεν μπορουμε να το εκπληρωσουμε ποτε....

(2ος νομος της θερμοδυναμικης)

 

..............Γι αυτο το λογο εγω ειπα οτι εκπληρωνουμε ενα μερος του χρεους μας στην τροφικη αλυσιδα (ας πουμε οτι θα δωσουμε λιγη τροφη στα ραδικια που θα φυτρωσουν απο πανω μας , που θα τα φαει η κατσικα και παει λεγοντας)

 

Eπιτέλους μια εκφορά λόγου με άποψη και πάντρεμα λογικής, φυσικών νόμων (όπου η φύση και η φυσική και η χημεία δεν είναι εχθροί) και φιλοσοφίας (άλλωστε τι μπορεί άλλο να είναι η φιλοσοφία;... το αρμπατζαϊτζάν που νομίζουμε με διάφορα "κάλπικα νομίζματα" ? ...νομίζματα εκ του νομίζω κι ουχί εκ του νομίσματος)... ΄

 

Η ένστασή μου (όχι που δεν θα είχα...) είναι στη σύγχρονη παραγωγική μονάδα ταφής νεκρών... βλ. κοιμητήριο ή νεκροταφείο.

Πλέον, ούτε ραδίκια πάνω μας, ούτε κατσίκες να βόσκουν αμέριμνες....

Γίναμε και ως νεκρούληδες ακόμα πιο άχρηστοι από όσο είμασταν!!! :001almostcry:

Link to comment
Share on other sites

(άλλωστε τι μπορεί άλλο να είναι η φιλοσοφία;... το αρμπατζαϊτζάν που νομίζουμε με διάφορα "κάλπικα νομίζματα" ?  ...νομίζματα εκ του νομίζω κι ουχί εκ του νομίσματος)...

Πολυ ευστοχο Νεραιδουλα μας μια προταση που δεν την φτανουν ουτε 10 τομοι αναλυσεων .

 

Αποδέκτες ....?

 

Ναι βρε συ το ξερεις οτι κι εγω ειμαι κατα της εμπορευματοποιησης του ανθρωπινου πονου.

Δεν θα ηταν καλο ομως να ταισουμε και μεις λιγο τα ραδικακια που τοσα χρονια καταναλλωνουμε μετα βουλιμιας?

Link to comment
Share on other sites

Χμμμ... διαβάζοντας την ίδια μου την απάντιση, έχω να πω οτι διαφωνώ κάθετα με τον εαυτό μου... Ουφ... αντε σε 3 ώρες κλείνω 50 (δεν υπερβάλω) ώρες άϋπνος... οπότε θα με συγχωρέσω, αλλά κοίτα να μου πω εδώ! Αυτή είναι η τελευταία φορά που μου το ξαναλέω, μην γράφω ό,τι μου κατευένει στο κεφάλι όταν είμαι άϋπνος!

 

Πάντως το θέμα που αρχίζει να αναπτύσεται φαίνεται αρκετά ζουμερό... θα γράψω κάτι όταν θα'χω καθαρό μυαλό (ίσως)

 

ΥΓ. Αλήθεια δεν υπερβάλω... αντε να τα εκατοστίσω... :blink:

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω με τον kirgashin.Δεν φοβάμαι μετα απο τον θάνατο τι θα γίνει αλλά τον πόνο λίγο πριν πεθάνω.Πάντως πιστεύω ότι κάτι θα γίνετε μετα....

Ο φόβος για τον θάνατο υπάρχει μέσα μας εσκεμένα έτσι ώστε να προσπαθούμε να ζούμε πιο έντονα.Γιατί αν δεν φοβόμασταν τον θάνατο θα σκοτωνόμασταν και θα αυτοκτονούσαμε πιο πολύ απο ότι τώτα.Έτσι πιστεύω. :angel:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...