Jump to content

Ισραηλινή επίθεση στον διεθνή στολίσκο που μεταφέρει εφόδια στη Γάζα


Speedy
 Share

Recommended Posts

1) Ο θυμος μου ειναι γενικα για τα αδικα που συμβαίνουν {μειωσης μισθου ,κ.α.} :unsure:

Τελος για το κουμπη του +1 η -1 το χρησιμοποιώ σπανια , και εχο παρατηρηση οτι σε καποιο ποστ σου δεν θυμαμαι πιο εχεις -2 η -3 αλλα εγω μπορω μονο μια φορα να ψηφισο αρα δεν φτεο εγω για αυτο .

 

 

 

Αχ...έχεις πολλούς fans τότε..

anyway με συγχωρείς αν έκανα

λάθος...Η πρόταση να μου πει

όποιος έχει προβλήμα με αυτά

που γράφω γραπτώς και όχι με

κλικ ισχύει ακόμα.

παρε και +1 για να με κατηγορείς περισσοτερο . sweat.gifthumbsup.gifwhistling.gif

 

Τι καλός που είσαι :yes:

Link to comment
Share on other sites

Δήλωση – Καταγγελία της πρωτοβουλίας «ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ» (SHIP TOGAZA)

 

To υπό ελληνική σημαία φορτηγό πλοίο «Ελεύθερη Μεσόγειος» με 22 Έλληνες επιβαίνοντες, που συμμετείχε στη διεθνή αποστολή Freedom Flotilla μεταφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια δέχτηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 31/5 πειρατική επίθεση από πάνοπλους Ισραηλινούς κομάντο στα διεθνή ύδατα. Λίγη ώρα νωρίτερα το επιβατηγό πλοίο «Σφενδόνη», όπου επίσης επέβαιναν Έλληνες, όπως και τα υπόλοιπα 4 σκάφη της αποστολής είχαν δεχθεί παρόμοια βίαιη επίθεση. Έγινε χρήση πραγματικών πυρών, δολοφονήθηκαν άoπλοι πολίτες. Οι Ισραηλινοί κομάντο με προτεταγμένα τα όπλα εφόρμησαν στα πλοία, χτύπησαν βάναυσα Έλληνες επιβαίνοντες ασκώντας σωματική βία και χρησιμοποιώντας όπλα ηλεκτροσοκ, τους έδεσαν με χειροπέδες, τους έσυραν με αγριότητα στο κατάστρωμα.

 

Η βιαιότητα των Ισραηλινών συνεχίστηκε και στο λιμάνι του Ashdod που οδηγήθηκαν πλοία και επιβαίνοντες, όπου Έλληνες ξυλοκοπήθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα και 3 από αυτούς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ή σε ξεχωριστούς χώρους κράτησης. Οι Έλληνες και Ελληνίδες που βρισκόμαστε παράνομα κρατούμενοι στις Ισραηλινές φυλακές αρνούμαστε να δεχτούμε να υπογράψουμε οποιαδήποτε δήλωση που μας ζητά το κράτος – πειρατής. Καταγγέλουμε απερίφραστα τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε η διεθνής αποστολή. Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να διακόψει κάθε διπλωματική σχέση με το Ισραήλ, το κράτος - παρίας που καταργεί 5.000 χρόνια ελεύθερης ναυσιπλοϊας στη Μεσόγειο.

 

Δηλώνουμε ότι όσο η Γάζα είναι αποκλεισμένη, όσο η Παλαιστίνη υπό κατοχή, όσο η διεθνής κοινότητα δεν τολμά να επιβάλλει στο Ισραήλ τη διεθνή νομιμότητα και τις διεθνείς αποφάσεις, εμείς θα συνεχίσουμε να ετοιμάζουμε νέες αποστολές και να πλέουμε προς τα νερά της Γάζας. Μέχρις ότου το μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης που δημιούργησαν οι Ισραηλινοί στον 21ο αιώνα, να πάψει να υπάρχει.

 

 

Τρίτη 1 Ιούνη 2010

 

Φυλακές Μπερσεμπά, Ισραήλ

 

υπογράφοντες

 

Οι 20 της τηλεφωνικής λίστας

 

Οι 6 γυναίκες

 

Καρυπίδης Γιάννης

 

Μπούκος Θόδωρος

 

Γ.Κ.

 

Link to comment
Share on other sites

Έχει φύγει από εδώ Ελλάδα ελληνικό στρατιωτικό αεροπλάνο προς Γάζα.. και θα φέρει πίσω τους ακτιβιστές. Κάπου μετά τις 9 μμ θα έχουν γυρίσει. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτές εδώ οι πληροφορίες είναι ακριβής, αλλά απ το τίποτα κάτι είναι και αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Όσο αναφορά τη γνώμη μου για όλα αυτά..

 

Εντάξει, το παλαιστινιακό είναι ένα θέμα που θα έπρεπε να είχε τακτοποιηθεί εδώ και αρκετόοοο καιρό..

Σίγουρα είναι δύσκολο αλλά όχι ότι είναι και η τετραγωνοποίηση του κύκλου! Απλά μέχρι τώρα υπήρχαν (και ίσως να συνεχίσουν να υπάρχουν) συμφέροντα και για αυτό η κατάσταση έχει ως έχει. Και φυσικά αν αλλάξει κάτι δεν θα είναι ότι οι μεγάλες δυνάμεις και τα μεγάλα κεφάλια απέκτησαν ξαφνικά ανθρώπινη συνείδηση και αξιοπρέπεια.

 

Ίσως να κάνω λάθος αλλά και παλιότερα που στέλναμε καράβια στη Γάζα, κάποια έφταναν στον προορισμό τους και κάποια όχι.. τότε όμως δεν είχαν συμβεί τόσο τρανταχτά γεγονότα αλλά και εκτός αυτού γενικός δεν συνέφερε να δημοσιοποιηθούν.. Τώρα όμως που υπάρχει και η παγκόσμια -πλέον - οικονομική κρίση, το γεγονός αυτό καθώς και τα άλλα που προφανώς θα ακολουθήσουν στη περιοχή της γάζας, είναι ότι πρέπει για αποπροσανατολισμό.

 

Όπως και να έχει θεωρώ πως η αδιαφορία της πλειοψηφίας του κόσμου για το Παλαιστινιακό αποτελεί μεγαλύτερο κακό, από το ίδιο το πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Η λωρίδα της Γάζας είναι από τις ελάχιστες ΜΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ περιοχές που βρίσκονται στον Δρόμο του πετρελαίου.

Δεν θα έπρεπε αργά ή γρήγορα να την ''ανεξαρτητοποιήσουν'';

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...