Jump to content

τι σηκώνουμε να ακούσουμε να λένε ή να χαρακτηρίζουν τους φίλους μας και τι όχι...


Neraida
 Share

Recommended Posts

Ο Απολώνιος ζιγκολό δε 8α τ' αντέξω!!! :018bleh:  :018bleh:

 

μπααα... εμένα δε θα μου έκανε καθόλου εντύπωση!! :whistling:

4059[/snapback]

 

:blink: Εμένα πάλι... θα μου έκανε. Εντύπωση λέω, θα μου έκανε. Όχι μόνο γιατί ο Απολλώνιος διακατέχεται από ήθος, αλλά και γιατί η "έντεχνη θρασύτητα" που επιδεικνύει δηλώνει ένα άτομο που είναι σεμνό και ντροπαλό. Ως ζιγκολό, θα έπρεπε να προσφέρει τις υπηρεσίες του έναντι αμοιβής, αλλά αυτό στον συγκεκριμένο μπορεί να γίνει μόνο κι εφόσον ο ίδιος "γουστάρει" κι όχι με μίσθιο. Περαιτέρω, η κατηγορία των επαγγελματιών που αναφέραμε, μάλλον του προκαλεί θλίψη για να την εκμεταλλευτεί...

Επειδή καμία σχέση με το θέμα δεν έχουν όλα τα παραπάνω, δικά μου, και προαναφερθέντων αν είναι ας ανοίξουμε άλλο θέμα "ο Απολλώνιος ζιγκολό - το αντέχετε; - σας κάνει εντύπωση;" και να τα επαναλάβω για εμπέδωση.

Link to comment
Share on other sites

Καλά μπρε Νεραϊδούλα, ούτε πλάκα δηλαδή δε μπορούμε να του κάνουμε πια;;!!  :001almostcry:

4063[/snapback]

 

 

Φυσικά! Εγώ του κάνω κάθε μέρα πλάκα! Ομως και η πλάκα, είναι... Τέχνη! Και ειδικά με τα αγόρια, κάπου μας παίρνει, και κάπου όχι, για μερικά θέματα. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να είναι φίλοι μας στο διηνεκές. Και ο Απολλώνιος είναι από αυτούς που τους θέλουμε.

Για να το εμπεδώσεις, αναρωτήσου αν θα το έλεγες αυτό σε άλλο φίλο σου: Σείριο, Αλκιβιάδη...

 

Let's go back to the topic now Lady!!!

Link to comment
Share on other sites

Για να το εμπεδώσεις, αναρωτήσου αν θα το έλεγες αυτό σε άλλο φίλο σου: Σείριο, Αλκιβιάδη...

 

Ειδικά του Αλκιβιάδη, του "σέρνω" πολύ χειρότερα!! :lol::lol::lol: (όχι ότι δεν έχω πει διάφορα και στον Σείριο... που ν' ακούσεις στον Αυγερινό τι λέω!! :lol: )

 

...και για ρώτα τον Απολλωνούκο τι εκείνος μου έχει "σούρει" κατά καιρούς!! Ή πως με αποκαλεί!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ... :blblbl: (αν και τα χειρότερα τ΄ ακούω από τον Αυγερινό και τον Αλκιβιάδη... ο Απολλώνιος έχει ακόμα πολύ δρόμο μέχρι να τους φτάσει! χιχιχιχι... :evilbl: )

 

...είναι το πως θα μάθεις τον φίλο σου και πως θα σε μάθει εκείνος :) Τα παιδιά με ξέρουν και δεν προσβάλλονται, όπως κι εγώ δεν προσβάλλομαι από αυτά που μου λένε εκείνοι :cheerful: Αν κάποιος προσβληθεί, απλά το λέει και το κόβω ή το κόβουν...

 

 

 

 

οκ, αρκετά. Τώρα back to the topic:

...δεν έχω κάτι να προσθέσω εντός θέματος! :019blush:

Link to comment
Share on other sites

Ειδικά του Αλκιβιάδη, του "σέρνω" πολύ χειρότερα!!  και στον Σείριο... που να δεις στον Αυγερινό τι λέω!!

...και για ρώτα τον Απολλωνούκο τι εκείνος μου έχει "σούρει" ...είναι το πως θα μάθεις τον φίλο σου και πως θα σε μάθει εκείνος  :)

 

Έτσι μπράβο!!! Στα ιδιαίτερά σας. Εκεί που ο ένας ξέρει τον άλλο. Οχι δημόσια, που πολλοί δεν ξέρουν τι εστί ο άλλος... Γιατί εγώ που είμαι φίλη του, όπως και για σένα, αν ακούσω κάτι θα βγάλω το σπαθί μου και θα πάρω κεφάλια...

Link to comment
Share on other sites

Έτσι μπράβο!!! Στα ιδιαίτερά σας. Εκεί που ο ένας ξέρει τον άλλο. Οχι δημόσια, που πολλοί δεν ξέρουν τι εστί ο άλλος... Γιατί εγώ που είμαι φίλη του, όπως και για σένα, αν ακούσω κάτι θα βγάλω το σπαθί μου και θα πάρω κεφάλια...

 

Και δημόσια γλυκιά μου :) Σε χώρους που το ότι είμαστε φιλαράκια είναι γνωστό σ΄ όλους, δεν υπάρχει πρόβλημα! (ρίξε μια ματιά σε παλαιότερα ποστ-συζητήσεις με τον Αλκιβιάδη ή άλλα ποστ με τον Απολλώνιο στο MindTrap).

Όταν ο περίγυρος γνωρίζει ότι υπάρχει φιλία μεταξύ μας, δεν θεωρρώ ότι υπάρχει πρόβλημα. "Σπαθί που θα πάρει κεφάλια" θα βγάλω κι εγώ εάν γίνουν τέτοιες πλάκες από ανθρώπους που γνωρίζω ότι δεν είναι φίλοι! Αν π.χ. εσένα ή τον Απολλώνιο ή τον Αλκιβιάδη κλπ σας κάνουν τέτοιες πλάκες μέλη που το ξέρω ότι δεν γνωρίζεστε, φυσικά και θα γίνω θεριό!! Αν όμως ο Απολλώνιος σου κάνει δημόσια πλάκα, τότε δεν θ΄ ανακατευτώ... το ξέρω ότι είναι καλοπροαίρετα :)

 

Τέλος πάντων... είναι απόψεις! Αλλά καλά έκανες και με ενημέρωσες ότι σ΄ ενοχλεί, ώστε να μην σου κάνω πλάκα δημόσια :)

 

(...μήπως να μεταφερθούν αυτά τα τελευταία μας ποστ σε ξεχωριστό thread?... Η συζήτηση πάει να γίνει ενδιαφέρουσα, σχετικά με το τι "σηκώνουμε" και τι όχι από τους φίλους μας...)

Link to comment
Share on other sites

Γιατί εγώ που είμαι φίλη του, όπως και για σένα, αν ακούσω κάτι θα βγάλω το σπαθί μου και θα πάρω κεφάλια...

 

Και δημόσια γλυκιά μου :)Σε χώρους που το ότι είμαστε φιλαράκια είναι γνωστό σ΄ όλους, ..............Τέλος πάντων... είναι απόψεις! Αλλά καλά έκανες και με ενημέρωσες ότι σ΄ ενοχλεί, ώστε να μην σου κάνω πλάκα δημόσια :)

 

(...μήπως να μεταφερθούν αυτά τα τελευταία μας ποστ σε ξεχωριστό thread?... Η συζήτηση πάει να γίνει ενδιαφέρουσα, σχετικά με το τι "σηκώνουμε" και τι όχι από τους φίλους μας...)

4071[/snapback]

 

Nαι Νεφέλη με ενοχλεί. Οχι να ΜΟΥ κάνεις πλάκα. Αλλά να λες δημόσια τον φίλο ΜΟΥ ή να ακούσω να πουν την φίλη ΜΟΥ δημόσια Ζιγκολό, ή Νταβατζή ή Τσατσά ή ό,τι άλλο... Μεταξύ μας που ακούμε τις φωνές, τον τόνο της και την απόχρωσή της, οκ... Και δεν είναι χώρος που όλοι ξέρουμε όλους.

Ναι... πες στον Αυγερινό που έχει ειδικότητα στην μεταφορά ασχέτων θεμάτων να το μεταφέρει... είναι ειδικός στις μεταφοραί-μετακομίσεις...

Και το θέμα να μην είναι τι σηκώνουμε και τι όχι από τους φίλους μας, αλλά τι σηκώνουμε να ακούσουμε να λένε ή να χαρακτηρίζουν τους φίλους μας και τι όχι...

Ε... ? για να είμαστε και μέσα στο θέμα που έθιξα... μμμ γλυκιά μου?

Link to comment
Share on other sites

Τώρα λοιπόν που μεταφέρθηκε το θέμα σε δικό του thread, μπούμε να το αναλύσουμε έως κατσιάσματος! :cheerful:

 

Nαι Νεφέλη με ενοχλεί. Οχι να ΜΟΥ κάνεις πλάκα. Αλλά να λες δημόσια τον φίλο ΜΟΥ ή να ακούσω να πουν την φίλη ΜΟΥ δημόσια Ζιγκολό, ή Νταβατζή ή Τσατσά ή ό,τι άλλο... Μεταξύ μας  που ακούμε τις φωνές, τον τόνο της και την απόχρωσή της, οκ... Και δεν είναι χώρος που όλοι ξέρουμε όλους.

 

 

Όταν τον/την φίλο/η μου χαρακτηρίζουν "κάπως" δημόσια, δεν θα ενοχληθώ εάν είναι από φίλο/η του/της φίλου/ης μου! Ούτε θ΄ ανακατευτώ... είναι δικό τους θέμα!

ΑΝ το θεωρρήσω απαραίτητο, ίσως να γράψω μια διευκρίνηση για όσους διαβάζουν και δεν γνωρίζουν κανέναν από τους δύο, ξεκαθαρίζοντας με κάτι του τύπου "όσοι διαβάζετε και δεν καταλαβαίνετε, απλά έχετε υπ΄ όψη σας ότι βρίσκεστε μπροστά σε μια συζήτηση χαβαλέ μεταξύ φίλων"

Link to comment
Share on other sites

Ωραία. Εφόσον παραθέτουμε τις απόψεις μας στο «Αβάπτιστο» μπορώ να εκφέρω θέση, χωρίς να παρανοήσουν.

Ειδική θέση. Και γι αυτό, όποιος το καταλάβει έχει καλώς.

Όποιος δεν το καταλάβει, θεωρείται πως δεν τον εκφράζει, ενστικτωδώς.

 

Το "πείραγμα" δεν είναι χιούμορ αλλά τακτική.

 

Αποσκοπεί να αντλήσει ενέργεια μέσω προδρομής,

από τον αίφνης, εξάπινον ή τον πρόκα εναντίωσης.

(ανάλογα του πότε "πιάνει" σε κάθε άτομο)

 

Ο Λαμβάνων το Λεκτικό "Σήμα" :

Είτε ο αποστέλων είναι φίλος, είτε είναι άγνωστος, δεν πρέπει να τον "θρέψουμε" .

Γαλήνη = Ισορροπία.

Εάν δεν υφίσταται προεργασία στη Γαλήνη ακόμα, εκφράστε συγκρατημένη λύπη.

 

Ειδικά για την περίπτωση μεταξύ γνωστών, καλό είναι να υπάρχει χιούμορ, έντεχνο και παραγωγικό.

Το ξαναλέω : Η αβασάνιστη μέθοδος του "γαργαλήματος" ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ νεύρων είναι η εύκολη ΑΤΟΜΙΚΗ λύση.

 

 

Φιλικά και ανθρώπινα

Αυτόνοος Νέκραρχος

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...