Jump to content

trueBLOOD the bloody series...


Ingmar
 Share

Recommended Posts

και μένα μου αρέσουν οι ταινίες με δράκουλες αλλά εγώ έχω μείνει στις κλασικές, δράκουλας Κρίστοφερ Λη και έτσι...

 

 

Πήγα να δω το πρώτο επεισόδιο. Με το που είδα την σκηνή που δράκουλας κάνει σεξ με την τύπισα μου χτύπησε πολύ άσχημα στο υποσυνείδητο.

 

Ένιωσα να αρρωσταίνω !!! Και έχασα κάθε ενδιαφέρον για την σειρά. Και εκφράζω την απογοήτευση μου για τον μύθο του δράκουλα όπως τον κατάντησαν.

 

Συγνώμη αλλά εγώ δεν θα την δω η σειρά είναι πολύ ύπουλη για το μυαλό πιστεύω. Και δεν μου αρέσει η τροπή που παίρνει γενικά το χόλυγουντ σε αυτό το θέμα αρχίζει πλέον και γίνεται χειρότερο ακόμη και από τον άρρωστο κινέζικο κινηματογράφο. Λες και κάνουν συναγωνισμό στην διαστροφή.

 

Μόνο που οι Κινέζοι είναι ειλικρινείς ενώ οι Αμερικάνοι ύπουλοι στο τρόπο παρουσίασης της διαστροφής και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου.

Edited by dimulator
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Βασικά, το True Blood είναι ουσιαστικά μια καινούρια μίξη Buffy the Vampire Slayer & Angel, απλά στο πιο... ενήλικο και βλαχοτεξανό στυλ.

Τα έχει όλα:

Μια πόλη γεμάτη δαίμονες

Τον μεγάλο Κακό της υπόθεσης (σαν τον Master στην Buffy the Vampire Slayer)

Το κορίτσι με τις ειδικές, μυστηριακές δυνάμεις (που, σαν την Sarah Michelle Gellar είναι επίσης ξανθιά... τυχαιο; Δεν νομίζω!)

Τον βρυκόλακα που ερωτεύεται το κορίτσι (απλά εδώ δεν είναι κλαψογκοθάς, ούτε τον βαραίνει καμιά κατάρα)

Μάγισσες (τουλάχιστον δεν τις λέει Wiccans όπως στη Buffy που από ένα σημέιο και μετά το ξεφτιλίσανε).

 

Να πω την αλήθεια; Δεν μου αρέσει. Και είναι ένξα από τα λίγα σχετικά με βρυκολακες franchises που δεν μου αρέσουν (αυτό, το Twilight saga και μερικά ακόμα...)

Link to comment
Share on other sites

είναι μια σειρά πολύ ΠΡΟΧΩ για τα γούστα σας...

ΔΕΚΤΟΝ!! :whistling:

Link to comment
Share on other sites

Πολύς σάλος με τις βαμπιροσειρές τελευταία, ωστόσο δεν μου προξενεί εντύπωση. Vampires are eternal... they can live forever. Ποιος από όλο το τηλεοπτικό κοινό δεν θα ήθελε να βρεθεί για λίγο στον κόσμο ενός βαμπίρ, όπου τα πάντα είναι πιθανά, και η φθαρτότητα έχει υπερνικηθεί;

 

Anyway, εμένα μ' άρεσε το True Blood! Ούτε βαθυστόχαστο είναι, αλλά ούτε και τελείως ελαφρύ. Σκοτεινούτσικο, λίγο σπλάττερ και λίγο themed, με ένα-δύο χαρακτήρες που από μόνοι τους τραβούν την προσοχή (βλέπε Jessica). Αίμα, σεξ, και βία. Σίγουρη επιτυχία!

 

Vampire Diaries κανείς; [ian Somerhalder bite me, εδώ και τώρα!] Πιο ελαφρύ, και πιο εμπορικό με ηθοποιούς που έχουν περάσει τουλάχιστον από διαγωνισμό ομορφιάς. Καλούλι θα έλεγα, παρ' όλα αυτά. Από το τρίτο επεισόδιο και μετά, είναι ιδιαίτερα εθιστικό!

 

Το twilight το διάβασα πριν το δώ... και απογοητεύτηκα οικτρά από την μεταφορά του πρώτου βιβλίου στην οθόνη. Δεν με είχε ενθουσιάσει και το βιβλίο, αλλά περίμενα περισσότερα. Όσο κούκλος κι αν είναι ο βαμπιροΕdward... I'm sorry! Δεν έκανα καν τον κόπο να δω τη συνέχεια.

Edited by Awaken
Link to comment
Share on other sites

Πολύς σάλος με τις βαμπιροσειρές τελευταία, ωστόσο δεν μου προξενεί εντύπωση.

εντύπωση;;;

Γιατί να σου κάνει δηλ. εντύπωση;

Δεν έχουμε ΣΔΟΕ εδώ;

Δεν έχουμε εφορίες και τραπεζίτες;

Δεν έχουμε ρεμάλια τοκογλύφους;

Δεν έχουμε το Δ.Ν.Τ.;

 

Πήξαμε στα βαμπίρια στον ταλαίπωρο τόπο αυτόν...δια τούτο προτιμώ αφάνταστα τη παρέα της Σούκι, του Μπίλυ, του Ερικ, του Γκόρντικ, της Τζέσικα και άλλων αρκούντως προβληματικών (στη ψυχή και στο μυαλό)βαμπιρο-μαγνήτων!!!! :ermm:

Link to comment
Share on other sites

To Vampire Diaries μου άρεσε, όπως και τα βιβλία στα οποία βασίστηκε.

Σιγά ρε Ingy ΠΡΟΧΩ!

Link to comment
Share on other sites

Get ready!!!! Σήμερα έχει νέο επεισόδιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γιουυυυυυυυχουυυυυυυ

Link to comment
Share on other sites

:thumbsup:

Get ready!!!! Σήμερα έχει νέο επεισόδιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γιουυυυυυυυχουυυυυυυ

:thumbsup::thumbsup::thumbsup::yes::yes::yes:

Link to comment
Share on other sites

verymad.gif Δεν παίζω! Με τα νεύρα μας παίζουν..γιατί κρατάει τόσο λίγο;;;sad.gif Μια εβδομάδα για το 3....ποιός αντέχει;
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Τζίζας δεν ξέρετε να βλέπετε σειρές ξένες πραγματικά!Δοκιμάστε ένα Flight of the Conchords,ένα Black Books,ένα the Mighty Boosh

Να 'σαι καλά για την αναφορά στο black books, είναι πράγματι πολύ καλό!!! Λίαν συντόμως θα δοκιμάσω και τα άλλα δύο! ^_^

Link to comment
Share on other sites

Eίναι σχετικά καλή σειρά την έχω δει κανα δυο φορές, αλλά δεν τρελαινομαι κιόλας, πάντως επειδή έχω δει διάφορες βαμπιροταινιες συγκαταλέγεται στις καλες δουλειες.

Το Λυκόφως μ΄αρεσει είδα και τις τρεις ταινίες, καλές αλλά δεν τις βάζω στο είδος, περισσότερο νεανικό-εφηβικό-ρομαντικο θα έλεγα ότι είναι με μια δόση αγωνίας και dark κατάστασης για να του δώσει περισσότερο ενδιαφέρον.

 

Ασχετο-σχετικό εγω είμαι λάτρης του supernatural που τα΄χει όλα και συμφέρει :P !!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μέσα Αυγούστου κατάφερα να μείνω σπίτι ( :P ), είδα τους δύο πρώτους κύκλους σε τρεις μέρες. Κοινώς... ΚΟΛΛΗΣΑ! Και τώρα περιμένω τη Δευτέρα να κατεβάσω το τελευταίο επεισόδιο του 3ου κύκλου. Πολύ καλό αν και με εκνευρίζει απίστευτα η Σούκι!!

 

Όσον αφορά το Vampire Diaries που πρότεινε και η Awaken, το ξεκίνησα προχθές και είναι καλό. Σε κρατάει στην τσίτα, έχει απότομες σκηνές. Μέχρι το τρίτο επεισόδιο έχω δει και θα το συνεχίσω (μιας και αναμένουμε για το true blood :sweat: )

Link to comment
Share on other sites

Εγώ αρχικά ξεκίνησα πριν 2 χρόνια να βλέπω το supernatural πλέον έχω δει και τους 5 κύκλους .

 

ΤΟ True Blood ξεκίνησα να το βλέπω την δευτέρα και χθες είδα το τελευταίο επεισόδιο της 1 κύκλου , εντάξει καλό είναι αλλά πρέπει να ομολογήσω είναι λίγο ακραίο και σχεδόν όλοι η ηθοποιη είναι ψιλώ άθλιοι καλά μάζεψαν όλους τους κομπάρσους και τους έκαναν σταρς δεν παίζουν και τόσο καλά μόνο ο μπιλ ,ερικ ,μαύρος ο μάγειρας είναι καλοί άντε και ο αδελφός της σουκι .

 

 

Φυσικά αυτοί είναι δίκια μου άποψη .

 

 

Το Vampire Diaries μου έχει μιλησει ένας φίλος γιαυτο αλλά δεν νομίζω να το δω .

Edited by panas o trismegistos
Link to comment
Share on other sites

Τελικά οι "μελαγχολικοί σκοτεινοί βρυκόλακες" έχουν πολύ περαση στις γυναίκες!

 

Έτσι και τολμήσει καμιά να με ξαναπεί σεξιστή επειδή γουστάρω τη σκηνή με τις τρεις αδερφές από το Δράκουλα του Κοππολα, αυτό θα της πω: "Γιατί, εσύ δηλαδή δεν βάζεις τα κλάματα (μην πω κάτι πιο... βαρύ...)κάθε φορά που βλέπεις το Edward/Bill/Enter name here ;"

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...