Jump to content

Η Ακαδημία Phoenix Rising ανοίγει τα φτερά της…


 Share

Recommended Posts

Σε μια εποχή που η παγκόσμια κρίση αντιμετωπίζεται σαν δικαιολογία για πνευματική οκνηρία και ενίσχυση του υλισμού, κάποιοι άνθρωποι απαντάν δημιουργικά και συνεχίζουν να παράγουν έργο καλώντας μας να στραφούμε στις εσώτερες δυνάμεις του εαυτού αλλά και την σοφία που προσφέρει η σοβαρή μελέτη των παραδόσεων.

Έτσι, στην χώρα μας εγκαινιάζετε μια νέα πρωτοπόρα προσπάθεια, μια ολιστική εκπαιδευτική πρωτοβουλία εμπνευσμένη από την Πλατωνική εκπαιδευτική φιλοσοφία που ακούει στον τίτλο Ακαδημία Phoenix Rising.

Μέσω διαδικτύου αλλά και δια ζώσης, η Ακαδημία Phoenix Rising προσφέρει κύκλους σεμιναρίων, ομιλιών, εμπειρικά εργαστήρια, και άλλες εκδηλώσεις σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, με ιδιαίτερη έμφαση στις παραμελημένες πτυχές των ανθρωπιστικών επιστημών, όπως οι μεταφυσικές φιλοσοφίες και την αλληλεπίδρασή τους με τις τέχνες και τις θετικές επιστήμες.

Η Ακαδημία Phoenix Rising εδρεύει στο Λονδίνο και δραστηριοποιείται σε Αθήνα, Λονδίνο, Οξφόρδη, και αρκετές ακόμη Ευρωπαϊκές πόλεις. Πέρα από τα διαδικτυακά της τμήματα, παρέχει ζωντανούς κύκλους σεμιναρίων και ομιλιών (στα Ελληνικά) σε Κέρκυρα και Αθήνα. Τα διεθνή ετήσια συμπόσια του Phoenix Rising επίσης διεξάγονται στην Ελλάδα, γενέτειρα του Δυτικού Πολιτισμού.

Αν θέλετε λοιπόν να γνωρίσετε περισσότερα για τον αναγεννημένο Φοίνικας της φιλοσοφίας, επισκεφτείτε το επίσημο ιστότοπο της Ακαδημίας (http://www.el.phoenixrising.org.gr) ή επικοινωνήστε με την κύρια υπεύθυνο και διευθύντρια των εργασιών της Ακαδημίας, Σάσσα Τσέϊτοου (Β.Α., Μ.Α. και υποψήφια διδάκτωρ στο Κέντρο Δυτικού Εσωτερισμού του Πανεπιστημίου του Έξετερ της Αγγλίας) μέσω του προσωπικού της ιστότοπου: http://sashanonserviat.net/blog/

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Διάβασα την παρακάτω συνέντευξη για την Ακαδημία Εσωτερικών Σπουδών και Δημιουργικών Τεχνών Phoenix Rising . Ήταν αρκετά ενδιαφέρων και με πολλές πληροφορίες . ΑΛΛΑ ( υπάρχει και ένα αλλά ) δεν μας λέει κάτι πολύ σημαντικό το ποσό τον διδάκτρων . whistling2.gif

 

Ίσως ακούγομαι πολύ ενοχλητικός και αρνητικός. Αλλά τυχαίνω να έχω σπουδάσει πρόσφατα σε ιδιωτικό ΙΕΚ και ξέρω πως είναι και να πληρώνεις δίδακτρα ( και δυστυχώς σε σχέση με την δική μου περίπτωση , και πώς είναι να σε έχουν εξαπατήσει , απατεώνες ιδιωτικά ΙΕΚ ! )

 

http://www.metafysiko.gr/?p=6294

Edited by panas o trismegistos
Link to comment
Share on other sites

Απ΄ότι θυμάμαι, τα δίδακτρα αναφέρονται στον ιστότοπο της ακαδημίας του οποίου τη διεύθυνση περιλαμβάνει ο arpokratis στο μήνυμά του. Επίσης, απ΄ότι θυμάμαι, δεν πρόκειται για δυσβάσταχτα ποσά.

Link to comment
Share on other sites

Πάνα, πληροφορίες για την εγγραφή, τις συνδρομές κλπ θα βρεις εδώ:

 

http://phoenixrising...iption-options/

 

Επίσης, εδώ θα βρεις την κοστολόγηση των courses ανάλογα με τον τύπο τους:

http://phoenixrising.org.gr/en/academy/fees/

Edited by irenicus777
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...